2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok şükür Edacım, sen nasılsın, keyfin yerinde mi? nasıl gidiyor iş

iyiyim bende canım keyifler iyi ticketim verildi bakalım ne kadar yatmıs bayramı kesmişlermi ama mutluyum artık ticketim var :44: sonunda bugün biraz işim var canım senin işler nasıl ?

iyiyim bende canım keyifler iyi ticketim verildi bakalım ne kadar yatmıs bayramı kesmişlermi ama mutluyum artık ticketim var :44: sonunda bugün biraz işim var canım senin işler nasıl ?

Kesmesinler daha yenisin sen paraya ihtiyacın vardır azcık düşünsünler yahu

İyi be nasıl olsun, bordroları aldım onları düzenliyodum, kk ya bakıyorum , öyle geçip gidiyo işte.

Kesmesinler daha yenisin sen paraya ihtiyacın vardır azcık düşünsünler yahu

İyi be nasıl olsun, bordroları aldım onları düzenliyodum, kk ya bakıyorum , öyle geçip gidiyo işte.

Eski calıstıgım yer yolu,yemegi,maası tam verir üzerinede harclık verirdi bunlar vermiyormus harclık hadi bu bayram zaten vermesinde ama bundan sonrada vermeyecekler
Hafta sonu geldiii diyerek sevnirmisim

Anlamak zor valla :44:bende istemiyorum ama kendi ayıp olur diye yapıcam diyo ( dantel pikeler vs istemiyorum o ayrı )
Ahh ahh ablan gibi bizde yuvamızı kurucaz ama içimizde cok şeyler kala kala hee

Aynen öyle canım ablam ile eniştem de söz gününü hiç güzel hatırlamıyorlar o günün fotoğraflarını videolarını buldum geçenlerde ablam kapat kapat dedi. Herkesin surat 5 karış..Cenaze evi gibi

Ne yapmıslardıki off off bizimde mi öyle olacak ama biz herseye ragmen gülelim ne kadar kötü ya inşallah bundan sonra heeeeppp mutlu olurlar
Cumarteside mi tatil? süperrmişşşş

Naber canım?

Yok kuzum cumartesi 1 de cıkıs ama onada şükür yarın bakırköy pazarına gitmek istiyorum kısmet olursa ve hava cok yagmurlu falan olmazsa :26:

Olsun, tüm günde olabilrdi. Şükür

Ne alıyorsun ki , kıyafet falan mı?

Ne yapmıslardıki off off bizimde mi öyle olacak ama biz herseye ragmen gülelim ne kadar kötü ya inşallah bundan sonra heeeeppp mutlu olurlar
Ne yapmamışlardı ki Vermeyeceğiz diye tutturdular. Anne baba bedduası tutarmış hani beddua ettirme bırak demek istedi.
Erkek tarafı elinde çiçek çikolata ile geldi bizimkilerin üstünde ev kıyafetleri eşofmanlar.. Üstüne bir de babanne oynaşmanın adını anlaşma koymuşlar demez mi! Rezillik ve berbat bir gündü bende gidip akrabaları çağırdım ortamı yumuşatıp ara bulsunlar diye yoksa daha beter olabilirdi. Şimdi mutlular şükür ama bu günleri güzel hatırlamak gerek..

Olsun, tüm günde olabilrdi. Şükür

Ne alıyorsun ki , kıyafet falan mı?

evet canım cok şükür uzun hırka istiyorum bide ben gömlek vs giymezdim almak istiyorum bulursam orası uygun oluyor ama zaten hepi topu 50 tl param var
İyi diyelim iyi olsun Sen nasılsın canım? Nasıl geçiyor günün
iyi diyelim yine iyi olsun

Offf offf daha önce tanısmaya gelmemişlermiydi ? yazık ablana ya ve karsı tarafta iyi sabırlıymıs

Ah ah benimde işim olsa da sıkılsam Olur canım elbet ne kaldı akşama 4 saatcik:) sabret

Evdeyken bende çalışmak istiyodum, işe başlayıncada sıkıldım.

her gün pazarı düşünüyorum, sanki haftasonu bişi yapıyorum da sırf evde oturmak için

ee çalışıyosun artık. gömlek farz oldu

pazarda 50 tl yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…