2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gerçekten sabırlılardı her gün ağlatıyorlardı. Sen bizim ilk göz ağrımsın hiç evleneceğini düşünmüyorduk falan diyorlardı! O kadar olaya ben dayanamazdım sanırım

ee çalışıyosun artık. gömlek farz oldu

pazarda 50 tl yeter.

Dimi yani dün ykm de denedim bayıldım ama ya 69 yada 79 du fiyatı :26:
İnşallah bulurum bi bakmıssın ceyiz almısım kıyafete param kalmamıs ceyiz herseyden önce

Evdeyken bende çalışmak istiyodum, işe başlayıncada sıkıldım.

her gün pazarı düşünüyorum, sanki haftasonu bişi yapıyorum da sırf evde oturmak için

Bende pazarları zor ediyorum sorma:) Bir pazar çıkıyorum o yüzden pazar gelmek bilmiyor çalışsam çabuk gelirdi

Dimi yani dün ykm de denedim bayıldım ama ya 69 yada 79 du fiyatı :26:
İnşallah bulurum bi bakmıssın ceyiz almısım kıyafete param kalmamıs ceyiz herseyden önce
Senden beklerim ben.

paranın son kalanıylada peçete alırsın ahahah

Bende pazarları zor ediyorum sorma:) Bir pazar çıkıyorum o yüzden pazar gelmek bilmiyor çalışsam çabuk gelirdi

aaa o niye. hadi ben pazar gnü çalışmıyorum diye pazarı bekliyorum, sen niye pazar endekslisin? sevgilinden dolayı mı?

Gerçekten sabırlılardı her gün ağlatıyorlardı. Sen bizim ilk göz ağrımsın hiç evleneceğini düşünmüyorduk falan diyorlardı! O kadar olaya ben dayanamazdım sanırım

Yok canım hic evlenirlerrmi dedemde 2-3 yıl önce keske ... yı (annem için) evlendirmeseydik ben sana dedim şimdi bize bakardı diye kzııyormus yahu kadını 30 yasında zor vermissiniz zaten :44:bu aileler neden böyle evlenmezsin evde kaldı evlenirsin koca meraklısı

Senden beklerim ben.

aaa o niye. hadi ben pazar gnü çalışmıyorum diye pazarı bekliyorum, sen niye pazar endekslisin? sevgilinden dolayı mı?

aaaa artık tövbeliyim birsürü pecete oldu o kadar güzel peceteler gördüm almadım düşün arttık sadece ikeanın pembe pecetesi gelirse onu alıcam baska yok

Senden beklerim ben.

Evet erkek arkadaşıma endeksliyim o günler izinli gerçi diğer günler de çıkabiliriz ama benim ailem 1 gün bile çıkınca laf ediyorlar bazen 2 haftada 1 çıkıyorum eve geldiğimde de üstüne laf yiyorum geldin mi gezmeci! gelmeseydin tarzında halbuki 6 dan önce evdeyim ama yaranamıyorum bir gün toptan çözüm kaçacağım vallahi

Hiç sorma evlenmek istersen evlenip ne yapacaksın derler! sonra başkalarının kızından bahsederler bak bak 35 yaşına gelmiş hala evlenmemişler derler!!!! çıldırmamak elde değil

aaaa artık tövbeliyim birsürü pecete oldu o kadar güzel peceteler gördüm almadım düşün arttık sadece ikeanın pembe pecetesi gelirse onu alıcam baska yok
sen öyle dedikten sonra bizde aldık bir sürü
kullanmış hatta birazınıda

Ciddi misin. :26: 26 yaşındasın sen tabiki görüştüğün biri olacak. annen destek olmuyor mu?

Hiç sorma evlenmek istersen evlenip ne yapacaksın derler! sonra başkalarının kızından bahsederler bak bak 35 yaşına gelmiş hala evlenmemişler derler!!!! çıldırmamak elde değil

bak bu konuda bizimkiler birsey demiyo evden cıkmam sorun olmuyo hatta eve gelince annem naptınız nereye gittiniz NE YEDİNİZ diye soruyo ama ben 16-17 yasımda falandım anket yapmaya basladım 3.5-4 yıl tek basıma yasadım sanki hep hayatı :44: evden erken saatte cıkar baya gec saatte gelirdim iyi para kazanıyorum diye ses cıkarmazdı..şimdide gitmeme birsey diyemezler çok şükür o konuda rahatım

Ciddi misin. :26: 26 yaşındasın sen tabiki görüştüğün biri olacak. annen destek olmuyor mu?

Maalesef canım hiç kimse destek olmuyor bende kavga eden bir yapım yok anlasınlar diye bekliyorum ama yok.. Biz görüşmenize bir şey demiyoruz diyorlar!Allahtan demiyorlar yani deseler ne olurdu bilmiyorum.. Anne aksine ayak diriyor devlet memuru olmadan evlenemezmişim var mı böyle saçmalık..Kaçmak demeyelim de 1 ay daha beklerim baktım söz yapmıyorlar gidip nikah kıyıp önlerine koyacağız artık yapmayın söz gerek yok diyeceğiz

Aaa ne güzel gecen gittiginizde kulandımı ?
Sende al ceyize..işten eve gidince 2 peçete koyar hos bi sofra kurarsın gözün gönlün acılır vee pazar günleri o muhtesem kahvaltılarda sofranızı süsler

İşte benim en büyük sıkıntım bu. Hiç bir zaman annem öyle sorular sormadı,hatta bir derdin var mı bile demez.Önceden sürekli çıkıp alıştırmış olsaydım demezlerdi ama hep istediklerini yaptım sonucu da bu işteNe yapalım sabrediyorum işte maksimum 1 yıl daha sonra istediğim saatte gelirim.. Geçen yıl babam görüşüyorum diye evlenince rahat rahat görüşürsünüz dedi! Zaten evlenince aynı evde olacağım rahat rahat görüşeceğim önemli olan şu zamanlarda beraber bir şeyler yapabilmek vakit geçirip anı yaratabilmek..

Hakkaten allahtan demiyolar.. annen garantici bi kadın
yaşın olmuş 26 allah aşkına, bunu niye düşünmüyolar 30 unda mı evlenecekmişsin?

Aaa ne güzel gecen gittiginizde kulandımı ?
Sende al ceyize..işten eve gidince 2 peçete koyar hos bi sofra kurarsın gözün gönlün acılır vee pazar günleri o muhtesem kahvaltılarda sofranızı süsler

kullandı tabi.
Alıcam bende . peçetede alcam, nevresimde alcam, yemek takımıda alcam, hepsini alcammmmmmm

Hakkaten allahtan demiyolar.. annen garantici bi kadın
yaşın olmuş 26 allah aşkına, bunu niye düşünmüyolar 30 unda mı evlenecekmişsin?

ona göre hiç evlenmeyeceğim canım hiç çözemedim onları çözemeyeceğim de

ee yani zaten o zaman evli olacaksın isterlerse onada karıssınlar aslında sizinkilerin sana daha ılımlı olması gerek ablandan sonra

Aferim benim kızımaaa

Merhaba arkadaşlar :)

sizden bir ricam olacak :)

Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)

şimdiden çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…