2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar nişanı atlattım şükür
Darısı düğüne

Sen kaç yaşındasın canım?
Çalışmıyormusun sen de ?
Ben de belki film falan izlerim.
Şuan çizgi film bakıyorum. :)

26 yaşındayım tatlım sen? Maalesef çalışmıyorum can damarımdan vurdun beni... Çocukluğuna dönüp tom ve jerry izle

Ne güzel gözün aydın Darısı bize inşallah Düğünü de atlatırsan sonra rahatsın

Teşekkürler :)) Darısı bütün isteyenlerin başına...
Düğünü de Ocak sonu dedik ama atama açmayacaklarsa kalır bizim iş

26 yaşındayım tatlım sen? Maalesef çalışmıyorum can damarımdan vurdun beni... Çocukluğuna dönüp tom ve jerry izle

Bende 30 yaşındayım.
Olsun canım. Dün konuşmuştuk iş mevzusunu zaten.
Ailen çalışmadan evlenmeni istemiyorlardı sanırım.
Valla tom jery yok yeni yeni çizgi filmler çıkmış. :)

Allah tamamına erdirsin canım.
Sıra bizde inşallah.
Nasıl geçti nişanın?

Bizim nişan öncesi çok problemliydi ama nişan günü şaşırtıcı bir biçimde güzel geçti...
O sert annem bile şu an yumuşacık
Nişanlım bir kaç gün foto çekimleri için kaldı, yemeğe falan geldi gitti derken ısındılar bayağı
Başka bir konuya da eklemiştim ama fotolardan birini buraya da ekleyeyim

Eklentiler

• $1385133_523748777707959_1645013649_n.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 22

Sevindim canım.
Resimde gayet güzel olmuş.
Nişanlın senden uzakta mı yaşıyor?

Orasını bilemem canım ama parası çok olsaydı kesin verirerdi..

daha ne olsun istiyolarki 2500 az mı söyle annene eda 800 alıyormus bak yolda içinde de benim gibi 3.5 calısan demek vayy canına hic bu acıdan düşünmezler işte nasıl gecineceksiniz..yav millet asgari ücretle geciniyor ya tutmasını bilmeyene 10000 bile az :44:
Merhaba kızlar...
hosgeldin Tugce nasılsın canım

Kızlar nişanı atlattım şükür
Darısı düğüne

Oh gözün aydın canım nasıldı anlat bakalım hem darısın basımızaaa

Sevindim canım.
Resimde gayet güzel olmuş.
Nişanlın senden uzakta mı yaşıyor?

Evet 1000 km uzakta

Oh gözün aydın canım nasıldı anlat bakalım hem darısın basımızaaa

Nasıldı... Az kişiydik zaten.. Geldiler önce kimse ne yapacağını bilemedi...Sonrasında kahkaha, gırgır, şamata geçti gitti Görümcelerden biri her birimize bohça hazırlatmış, bana nişanlımla birlikte ayrı sepet hazırlamışlar, foto çekimi için şapka, şemsiye bilmem ne alıp gelmişler.
Önce içeri buyur ettik, yemek yendi..Derken beni çağırdılar, istediler. Babam sustu kaldı, cevap vermedi. Öyle kolay değil kız vermek bekletelim biraz dedi Sonrasında hayırlı olsun dedi, ellerini öptüm. Kahveler dağıtıldı, tuzlu biberli kahveyi zorla içirdiler nişanlıma Bizden içmesin dediler ama görümceler ve onların eşleri içeceksin diye zorladılar Sonrasında çay istediler, içtiler derken ben kıyafet değiştirdim. Yüzükler takıldı, pasta kesildi, fotoğraf çekildi derken 11'i geçiyordu bizden kalktıklarında.

Allah kavuştursun canım..
Güzel geçmiş ne güzel.

Bende 30 yaşındayım.
Olsun canım. Dün konuşmuştuk iş mevzusunu zaten.
Ailen çalışmadan evlenmeni istemiyorlardı sanırım.
Valla tom jery yok yeni yeni çizgi filmler çıkmış. :)

evet işim olmadan olmaz diyorlar maalesef öylesine bir iş bulacağım bu gidişle.. Banyoya gittim geldim o ara bile beni çekiştiriyorlar ya yok 6 aydır evdeymişim falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…