2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gelişme yok canım ya ben ekime kadar kendime ara verdim,
Ah canım bizde de aynı durum mevcut olunca 2014 diyorduk ama baktık olmuyor ne 2014 ü kavuşalım diyoruz :)
Kesinlikle evlenmeden önce birikim daha kolay ama el ele veripte yapılabilir.
Amaa kendi evine ilk taşınmak gibisi yoktur tabii

Bu arada size birşey sorucam canlar yaa.

Mobilya işini ne düşünüyorsunuz hangi marka?
Cesurcvcv im siz daha çok bakmışınızdır karar kıldın mı ya da ne bileyim aklındaki markalar neler?

Canım İstanbul'da İDER MOBİLYA var.Orda hem uyguna hem modern ben çok beğeniyorum.Allah kısmet ederse bizde ordan almak istiyoruz nişanlımla.

Ah canım ya hepimizin bekleme sebebi nerdeyse maddiyat.Para biriktirmek lazım.Bizde şuan onun için çabalıyoruz.Sonradan sıkıntı çekmemek için birikim şart

İnşallah hep gönlümüzdekiler olsun canım
Nasılsın canım nasıl gidiyor?

Amiiinnnnn.İyiyim canım serinlemeye çalışıyorum.Allahtan 2 gündür hava serin .Sen nasılsın?İzmir nasıl ağustosda kavuşuyorum İzmir e bigünlüğüne düğün sayesinde.

Son düzenleme:
Amiiinnnnn.İyiyim canım serinlemeye çalışıyorum.Allahtan 2 gündür hava serin .Sen nasılsın?İzmir nasıl ağustosda kavuşuyorum İzmir e bigünlüğüne düğün sayesinde.

Hadi ya ne güzel canım izmir kavruluyor maselef canım.
Düğün neresinde izmirin :)

Hadi ya ne güzel canım izmir kavruluyor maselef canım.
Düğün neresinde izmirin :)

Ah güzel İzmir sana bukadar aşıkken bu kadar uzakta olmak
Canım İzmir Gümüldür de düğün.Nişanlımın akrabası ama bende çok seviyorum kızı ve ailesini.Nişanlım acemiliğini İzmir de yapmıştı çok yardımcı olmuşlardı bende bu mutlu günlerinde yanlarında olmak istedim.

Son düzenleme:

Ohh canımm ne güzel gümüldür de çok güzel.
İzmir"imizde gerçekten çok güzelll ama birde soğuk olsaa ahh ahh :)
Gerçi kışı soğuk baya fırtınalı geçirdik dolular yağdı evlerden çıkamadık daha haziranda yağdı ama gel gör ki temmuz la ağustos ortasına kadar öyle bir sıcak oluyor kii :)
Çok iyi yapmışsın gerçekten mutlu günlerde yanlarında olman çok anlamlı bence
Dostluğunuz daim olsun inşallah

Son düzenleme:

Amin tatlım.Gerçekten insanın çevresinde böyle insanların olması apayrı bişey.Burdada sizin olmanız.Ortak noktalarda buluşmak.Aynı heyecanı,aynı beklentileri paylaşmak düğün şafağımız azaldıkça aynı mutluluğu yaşamak.Çizelgedeki gelincikler bi kıpırdasın ooohhh değmeyin keyfimize.Heyecanla senin gelinciğini bekliyoruz cnm.İlk senin kınanı düğününü yapıcaz İnşAllah.

Kesinlikle canım aynı heyecanları paylaşıyoruz bizde birbirimizle.
İnşallah canım benim yaa sağolasın valla hayırlısıyla herşey yolunda girderse az kaldı gerçekten seneye bu gün deli gibi mobilyalarla ilgileniyor oluruz heralde :)
Hepimiz birbirimizin kınasını düğününü burda hep birlikte yapıcaz allahın izniyle
Ama hiç bir zaman sizinle bağımı koparmayacağım o kesin :)
Bu arada hafif esinti başladı burda :)

Son düzenleme:

iyiyim tatlım, burada son 2-3 gündür havalar serinledi, şimdilik iyiyiz
bizimkinin de bursada akrabaları var, eğer ilerde onlara gitme imkanımız olursa gidip bakıcaz canım

Canım yaa şimdi okuudum konunu da eltinle sanırım başın dertte
Allah yardımcın olsun ama kesinlikle haklı yeere tepki vermişsin.
Vee fazlasıyla yanında olmuşsun. Kim kimin yanında bu zamanda bu devirdi ?
Herşeye rağmen hiç hoş bir konuşma ya da mutlulugunu belli edicek birşey yapmamış
Onların evini siz temizlemişsiniz. Hadi onu geçtim ben olcam valla kendi evim kendi aşk yuvam olucak sevdiğim adamla ömür geçirceğim yuvamı ben temizlemek isterim ya...
Biraz sorumsuz biri sanırım hım...
Bundan sonra yine işi düşsün yine arar canım... Ama sen mutlaka ki tepkini tavrını ihmal etmemelisin bence.
Birde abi faktörü var tabi inşallah nişanlının canını sıkacak birşeyler yapıp etmez.
Çünkü nedendir anlamam ama bazı erkekler bazen öyle bir değişiyorki eşlerinin laflarıyla. Heralde başka türlü susmuyorlar diye :))
Bu arada canım birbirlerini çekiştirenlere her zaman hayat boyu dikkat et sonra sen kötü oluyorsun işte
Hani nolur nolmaz kayınvaldenle de eltin ile ilgili konuşma derim ağzından kaçırır söyler boşver gitsin bundan sonra her şekilde tavrın belli olur.
Üzülme ama sakın olur mu.
Baksana nerden nereye seni çağırıyorlar insanlar düğününe sana ne kadar değer verdikleri ortada
Birde sen ilk gelin sayılırsın ilk sizin nişanınız olmuş doğal dicem bazı özenmeler ama bu kadan da değil tabi :)

iyiyim tatlım, burada son 2-3 gündür havalar serinledi, şimdilik iyiyiz
bizimkinin de bursada akrabaları var, eğer ilerde onlara gitme imkanımız olursa gidip bakıcaz canım

İnşallah canım
Şimdi de maşallah diyeyim bir esinti başladı sanki çok mutlu oldum valla yaa :))

Canımmmm beeeniiimmm Evet evet mobilyalar,gelinlik,bindallı birsürü şeyin heyecanı süper bi duygu insan nasılda heyecanlanıyor.Burdada esiyor Yüce Rabbim oruç tutanlara sabır kolaylık versin gerçekten.Kelebek mobliyaya baktım buarada süper şeyler varmış canım ya çok beğendim

büşracım diğer topikten de hatırlarsan benim de böyle bi sorunum vardı, okulum bitince söz yaparsam 1 sene sözlü, 1 sene nişanlı, yani 2 yıl ailelerle içiçe bi dönem yaşıcaktım, okul bitince söz yapmasam mı diye soruyodum hani canım.
biz bu konuyu onurla bi çok kez konuştuk.. en sonunda okul bitince yapmaya karar verdik. ben aileyle çok içli dışlı olmak istemiyorum, arada gözükmeyen bi sınır olsun istiyorum, şöyle bi durum var eğer atanırsam büyük ihtimal doğuya gidicem ve söz olduktan 2 ay sonra buralarda olmıcam. o yönden sorun yaşıcağımı düşünmüyorum. ama bi de atanamazsam durumu var.. ama söz istediğimiz tarihte 7.5 yıllık sevgili olucaz zaten sözlü sayılırız, pek de bir şey değişmicek açıkçası. tabii ki tam anlamıyla o ailenin içine giricem, ama söz nişan ayrı ayrı düşündüğümüz için sözlüyken çok derin konulara inmicem, indirtmicem. yani bi sözle bi nişan arasında çok fark var. biz bu sözü bunca yıldan sonra adımız konsun diye istiyoruz başka bi isteğimiz yok. zarar görmiceğimizi umuyorum
daha tecrübeli değilim ama düşündüklerimizi paylaşmak istedim canım. zaman göstericek doğru mu yanlış mı karar verdiğimi..
siz de sözü nişanı ayrı yapıcaksınız galiba, ben yerinde olsam okulun bittiğinde sözlenirdim, sonra bi daha düğüne 6 ay kala falan nişan yapardım. çünkü sözlülükle nişanlılık farklılar bence, nişanda daha derin konulara giriliyo ve ben altın vs. muhabbetlerine hiç girmek istemiyorum, çoğu nişanlılık dönemi bu sebeplerden dolayı sorunlu geçiyo, bunlar da beni korkutuyo. o yüzden söz dönemi uzun sürebilir, ama nişan döneminin kısa sürmesinden yanayım

Evet canım kelebek mobilya da güzeldir zaten ilk 3te benim için :))
Caanımm yaa valla bende de bir heyecan geliyor ki sorma :)
Her gördüğümü bilgisayara kaydediyorum.
Biran önce alıp kendi evimde kullanmaya inan can atıyorum :)
Kendi evim olsun sabah akşam toz alayım Abarttım sankii
Bende oruç tutucam canım ama bizimki uyanamıyor sağolsun her sabah 10 kere ararsam uyanıyor :)
Oruç tutarken de uyan ye yat yapamıyorum malesef ülser var...
Ee onda da kalıcak aklım genelde de 2-3 ten önce yatmıyorum 7 de uyanıp kaldırıp hop geri uyurdum :)
Bugün dayanırsam 7 e kadar beklemeyi planlıyorum. Sonra uyurum hem öğlen sıcağında uyuyor olarak geçirsem varya süper olurda uyur muyum o kadan bilmiorm.
Maksimum 7-8 saatte uyanıyorum ...
Seneye daha da kötü olucak sanırım.
Ama 2014 e rahatlar :) Hazirana doğru olucak ve artıkında haziran serin geçiyor yarısı

Sorma tatlım inan o kadar severek isteyerek yaptım ki.Bazı şeyleri fark etmeme rağmen sustum eltiden daha çok arkadaş kardeş olmaya çalıştım.Ama demek ki çok iyi olmak insana zarar veriyormuş.İnsanın bazı konularda kendini frenlemesi gerekiyormuş.İyi niyetim suistimal edildi ama kaybeden yine kendisi oldu.Bir eşarp için.Ama sonra çok şey duydum canım bu olayla birlikte içi dışına çıktı tabiri caizse.Kayınvalidemle ben bu konuları hiç konuşmuyoruz ben istemiyorum.Bitti artık benim için çünkü.Artık üzülmüyorum en başından sadece kendim için üzüldüm ama sonrada dedim ehhh düğün stajı yapmış oldum deneyim dedim avutmak mıdır bilmem ama Herkes ektigini biçer canım gün gelir devran döner.

şu 2 gündür kendime geldim sanki canım
kışın gözünü seveyim

Allahın işi işte bugün bu akşam bende kendime geldim resmen.
Birdee baş ağrısından ölüyorum yaa (
Sürekli topuz yapmaktan saçlarım uzun yakıyor diye canım valla ağrı kesici içtim bir tane daha iççem uyurum diye de içemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…