2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

öyle tabi canım ama onlar anlamıyorlar 6 aydır evde oturuyormuşum da hiç hevesli değilmişim çalışmaya fazlalık olarak görüyorum artık kendimi.. Uzzun zaman gelmezsem buraya anlayın ki kaçmışımdır

evet işim olmadan olmaz diyorlar maalesef öylesine bir iş bulacağım bu gidişle.. Banyoya gittim geldim o ara bile beni çekiştiriyorlar ya yok 6 aydır evdeymişim falan filan...

Banada bir 2-3 yıl öncesine kadar diyorlardı çalış diye ama artık hiçbirşey demiyorlar.
zamanla herşey değişebilir.
Ben oyalanıyım diye çalışmamı istiyorlardı ama senin durum daha farklı herhalde.

Yok canım benim durumum farklı.. İş olmadan söz bile yapmıyorlar evlenip geçinecek olan benim onlar derdine düşüyorlar hiç bir şeyi isteyerek yapmıyorlar..Evlenince görüşmeyeceğim o kadar olacak yani insanı bezdiriyorlar vallahi..

farklı şehirle misiniz? Ah şu atamalar:S memur olsan dert olmasan dert..
Evet farklı şehirlerdeyiz bakalım Şubatta atama açacaklar mı

Yeni mi söyledin ailene? İlk zamanlar bu tarz tepkiler hep oluyor çünkü.. Bizim sülalede iki kız kendileri çalışmadıkları halde asgari ücretle çalışan adamlarla evlendiler. Evlenen evleniyor da bir biz evlenemiyoruz diyordum hep :)

İnşallah atama olur canım... Yok canım 1,5 yıl oldu söyleyeli..Her şey para demek değil ki.. anlatamıyorsun yani..değişik bir ailem var maalesef

Pöf bu ailleler illa takılcak bişey buluyorlar. İş olsa başka bişi bulurlar.
Allahtan bizimkiler bi sorun çıkarmadı

Topicler arasında gezerken gördüm yazdıklarınızı, geçmişi çok okuma fırsatım olmadı, sadece bir kaç mesajınızı okuyabildim. Ailenizi şuan haksız görüyor olsanızda, bence şunu bilin ki "anneler babalar evlatlarının kötü olmasını istemezler". Çocuklarının sıkıntı çekmeden, gelecek için kaygı duymadan yaşamalarını arzu ederler.Bu yüzden onları suçlayamayız sanırım. Belki bunu dile getirişleri biraz sert geliyor olabilir size, ama bu da yaratılış. Ya da annelerinden babalarından gördükleri davranışlar. Örneğin benim annem ve babam çok sıkıntı çekerek evlenmişler.İki tarafıda zor ikna ettikleri için herşeyi kendileri yapmaya çalışmış.Evlilikleri ilk yılları borç ödemekle ve sadece makarna bulgur pilavı yemekle geçmiş.O yüzden annem hep " İnşallah baban gibi biri çıkar karşına ama, inşallah benim çektiğim sıkıntıları çekmezsin" derdi. Sıkmayın canınızı, bunları kafanızda kurupta negetif enerjiyi çekmeyin üzerinize. Madem iş bulup çalışmanızı istiyorlar, sizde iş arayışına girin. Dediğim gibi geçmişi okumadığım için bilemiyorum, belki de arıyor ama bulamıyorsunuzdur. İş görüşmelerinde , yansıttığınız enerji işe alımlarda çok etkilidir.O yüzden bu umutsuzluklardan sıyrılın bir an önce. Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin, herşey gönlünüzce olsun İnşallah.

İyiyim edacım yayılıyorum.
Sen nasılsın?

ohh canım ne güzel bende oturuyorum öylee bitti işlerim

ohh ne güzel canım güzel gecmiş sorunsuz kahveler istendikten sonramı dagılıyor :44: ben neden hep istemeden önce verilir kahve içilirken istenir diye hatırlıyorum :44:
Yav sanki işler kapıda kendileri bulsunlar cok biliyolarsa kız yapma be aslında bende düşünüyorum vermezlerse kacsam diyorum ama çeyizlerimi almam lazım emegim onlar benim kamyonla evde kimse yokken önce ceyizlerim cıkar sonra kamyonun arkasına oturur bende giderim

İnşallah atama olur canım... Yok canım 1,5 yıl oldu söyleyeli..Her şey para demek değil ki.. anlatamıyorsun yani..değişik bir ailem var maalesef

İnşallah... Yoksa 1.5 sene daha bekleriz ki uzakta olunca büyük sıkıntı gerçekten...
Onlar da muhtemelen kendi ayakların üzerinde durmanı, minnet etmemeni istiyorlardır ama biraz da kişinin kendisine bırakmak lazım kararları.
Ben ailemin kararını dinleseydim şu an doktor bir psikopatla evliydim...O yüzden ailelerin maddi sıkıntı çekmesin önceliğine anlam veremiyorum...

ohh ne güzel canım güzel gecmiş sorunsuz kahveler istendikten sonramı dagılıyor :44: ben neden hep istemeden önce verilir kahve içilirken istenir diye hatırlıyorum :44:

Bizim biraz doğaçlama oldu aslında...
Ben arka odada arkadaşla kaynatırken biri geldi "hadi salona gel isteneceksin" dedi, neye uğradığımı şaşırdım

Öncelikle merhabalar,söylediklerinize kısmen hak veriyorum rahat etmemi istiyorlar ancak asla aza kanaat etmiyorlar.Evleneceğim kişi 2500 maaş alıyor bunu biliyorlar ama çalışmadan söz bile yapmayız diyorlar ben sadece söz istiyorum gelecek seneden önce evlenmek gibi bir niyetim tabi ki yok ama anlatamıyorum.İş arıyorum hemde deli gibi ama olmuyor yani.5 ay çalıştım yaklaşık 7 aydır da evdeyim..Ben uyurken ya da yanlarında değilken anne sürekli aynı şeyi söylüyor yok 6 aydır evde bilgisayar başında diye bunları duymak insanı üzüyor ve evde fazlalık olarak görüyor kendini.Kısaca annemi şöyle anlatayım üniversiteyi kazanmak için dershaneye gittik biz anlam ile,her aile dershaneye gönderir tabi imkanı olanlar.Ancak bu dershane parasını bile ona geri ödememizi istiyor ablam her ay bir miktar vererek kendininkileri ödedi.Bende iş bulursam kredi çekip getirip önüne koyacağım yani.Babam melek gibi adamdır annem bunları söylerken aksini düşünse bile bunu söylemez bu da bir nevi zoruma gidiyor.Artık annem hepimizi sindirmiş durumda yani hep kendi istediği olsun istiyor. Söz yapmak için de şartı benim devlet memuru olmam ki bu devirde memur olmak çok zor.Düşünceleriniz için teşekkür ederim Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah..

İnşallah bir an önce atama olur canım kavuşursun sevdiceğin ile Bende zaten çalışmayacağım demiyorum boşuna okumadım ama söz için bile memurluğu şart koşuyorlar böyle de olmaz ki

Yok canım onlarda bulamıyorlar,ablam van da öğretmendi eşi de amasyadaydı bir tanıdık bulduk ankaraya tayini gelecek dediler..Fos çıktı sonra eniştem nikah kıyıp eş durumundan getirtelim dediler ona da karşı çıktılar ollmaz diye ama en sonunda nikah kıyılıp eş durumundan geldi.Onların dediğine kalırsak zor iş..Vallahi benim hiç bir şeyim yok canım bir kimliğimi alıp gideceğim.. Senin çeyiz çokmuş valla

İnşallah bir an önce atama olur canım kavuşursun sevdiceğin ile Bende zaten çalışmayacağım demiyorum boşuna okumadım ama söz için bile memurluğu şart koşuyorlar böyle de olmaz ki

Yok daha neler, devlet memurluğu çok zor artık...Ne diyeyim bilemedim biraz kendi annemi gördüm. Akrep burcu mu yoksa annen? Herkesi kontrol etmek istiyor sanırım benim annem gibi

Yok daha neler, devlet memurluğu çok zor artık...Ne diyeyim bilemedim biraz kendi annemi gördüm. Akrep burcu mu yoksa annen? Herkesi kontrol etmek istiyor sanırım benim annem gibi

Kimliğe bakarsak koç burcu ama başka tarihte doğmuş onu bilmiyoruz:44: Yani devlet memuru da olsam evlenme paranı ye diyecek biliyorum ablama öyle yaptı çünkü.. Nasıl makbul ona göre bilmiyorum

Kimliğe bakarsak koç burcu ama başka tarihte doğmuş onu bilmiyoruz:44: Yani devlet memuru da olsam evlenme paranı ye diyecek biliyorum ablama öyle yaptı çünkü.. Nasıl makbul ona göre bilmiyorum

O zaman karakteri bu diyip çok da önemsemeyeceksin söylediklerini:)

O zaman karakteri bu diyip çok da önemsemeyeceksin söylediklerini:)

olmuyor işte maalesef Ben söz olsun adı konsun diyorum onlar bana adı konulunca 6 ay sonra düğün yapalım diye gelecekler diyor Bu denmeyecek bir şey olarak düşünüyorlar ben hep sözlü kalacağım.kendileri 3 yıl nişanlı kalmışlar ama ben isteyince yapmıyorlar..

Yalnız annenin tavırları böyle ise zaten nişanlılık sürecini uzun tutma mümkün olduğunca yakın olsun düğünle arası. Aksi halde başın çok ağrıyabilir:26: Sıkıntılı bir nişanlılık sürecindense bir an önce atlatırsın en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…