2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Babamda benden yana olmuyor hepten zorlanıyorum..Elimden gelse hemen evleneceğim zaten

herşey inşallah gönlünce olur canım ya aileler de artık ister istemez ikna oluyor bir süre sonra. 4 yıllık ilişkim var geçen eylülde istediler bizimkiler mırın kırın etti daha okuyorsun ya hemen gelirler düğün yapalım derlerse diye ama ikna ettim üstelik telefonda ikna ettim çünkü okuyorum o zaman 2.sınıftım ikna ettim ve ocakta sözlendim Eğer nasipte varsa er yada geç olur canım sen sürekli ısrar et

Maşallah ya günler nasıl güzel geçiyoorr 1 sene 8 ay 2 güm kalmış yaz mevsiminden nefret ediyorum ama kış mevsimini seviyorum yaa millet yazın tatil yaptı ama ben sürekli birileri evleniyor diye üzülmekten tatil yapamadım şimdi tatil sırası bende diyorum hemde ''kafa tatili'' korna sesi yok havaifişek sesi yok oohh miiss birde kış neden bilmem ışık hızıyla geçiyor

güldürdün beni evleniyolar diye tatil yapamadın hee

ya nerden baslayacagımı bılmıyorum. dedeğin gibi bi başlasam devamı gelcek ama be korkuyorum bıraz yaa.ben bu işlerden maalesef anlamıyorum..eee anne yok babada yok tek başıma yapcam ve abımde kalıyorum alsam esyalarımı nereye koycam abımler kirada oturuyor ve 2 göz odaları var bırı yatak odaları biri misafir odası ve neredeyse herkes şimdi alma evlenmene yakın 1 yada 2 ay sonra al diyor.Ne yapmalıyım bilmiyorum sence ne yapmalıyım?

Bazı yerler mağzada isteğin kadar bekletiyolar canım öyle bişey yapabilirsin tabi güvenilir biyer olması lazım.
Oda olmazsa para biriktircen hepsini birden alcan ama benim tavsiyem yavaş yavaş al para biriktirmek biraz daha zor geliyo bana

İnşallah canım.. Sende sevdiceğinle bir ömür mutlu ol inşallah:) Nasıl ısrar ettin onları bana söyler misin? hiç becerikli değilim bu konularda maalesef Konuşuyorum yok diyorlar bende bir şey diyemiyorum belki istediğimi anlarlar diye bekliyorum ama yok

ah tatlım benim yeni yazabiliyorum... bi bu özelliği aynı annelerimizin kakalayıp duyor benimkide beni işte hiç bir şeyi beğenmez hiç bir yaptığımı kabullenmez bi işi bi kere aksatayım hayatım boyunca hiç yapmamış olurum.. bende bu sebeple uzaklaştım odamda bitkisel hayat yaşıyordum taki nişanlımı tanıyınca biraz çıktım işte rahat ettim alıp çıkardı beni evdende öyle.. daha gezmek nedir bilmem arkadaşlarımla arkadaşım yok ya resmen bu yüzden varsa yoksa dükkan ev dükkan ev hastaneye gidemiyordum tek başıma ki hala aynı bi işim olsun oda peşime takılıyor ben nasıl gidecekmişim ta oralara başıma bişey gelirmiş ne gelecek ya ortaokul çocukları gecenin bi yarısına kadar fink atıyor sahillerde ben gündüz bi yere gidemiyorum. telefon konusundada aynı bi rahat yok ya bi bırak rahat rahat konuşayım yok ona anlatacakmışım zaten görüşemediğim üç beş arkadaşımlada bu şekilde adam akıllı konuşamıyorum herşey içime patlıyor. senin en azından çalışmanı istiyorlar bana çalışmakta yok artık daral geldi evde durmaktan ablam boşuna 18inde evlenmemiş anlıyorum şimdi kızı neyseki para gibi bi derdi yok tek derdi benim oturmamla hiç bişi bulamasın bi bardak su ister gene kaldırır ya.. sen napacaksın ananı görmezden geleceksin katlanacaksın başka çaresi yok bunun anneler için bi çözüm bulunamadı henüz inşallah bi an evvel evlenir kurtuluruz canım... ananda tek başına yesin paralarını..

aynen para biriktirmek gercekten zor hıc kalmıo bile bende.yaa alcagım esyaların magaza da kalmasını ıstemıyorum hhadı beyaz esyada sorun olmaz ama tabak canaklarda sorun cıkabılır dıe korkuyorum.uygun fiyatta bı ceyiz seti bulsam alcam tabii yer sorunu devam etcek ama artık ne yapım bılmıyom.işte şimdi güral we scahafferda kampaya var 1150 tl ye catl bıck,yemk tkımı,tencere tkm,kahvltı tkımı verıo.fakt halen kara veremedım hngı markayı alım.arstırma yapıyom işte.

Ne kadar da birbirimize benziyormuşuz okurken gözyaşlarımı tutamadım açıkcası Çocuklarına zerre kadar güvenmiyorlar bunu da çok güzel hissetiriyorlar.Maalesef bu yüzden benim de hiç arkadaşım yok kimse ile göüşmeye gidemeyince bağlar hali ile kopuyor.15 yıllık bir arkadaşım vardı dostum diyeyim onda da düğün de takılarla ilgili bir tartışma oldu hepten yalnız kaldım.Senin deyimin ile odamda bitkisel hayat yaşıyorum.Bilgisayarım ve internet olmasa nasıl vakit geçirirdim bilmiyorum.Gerçi şimdi ki en büyük problemimiz de o ama napalım Nereye gitsem peşime takılıyor diyorsun ya beni de nereye gitsem babam götürür babam alır mazallah ben başka yere giderim. Hani zamanında bir şeyler yaptık da ondan güvenmiyorlar desem o da yok her istediklerini yaptık diye bu. Zamanında daha doğrusu ben lisedeyken falan ablama anlam veremezdim hiç arkadaşı yok diye ama artık tıpatıp ona benzedim.Gram farkımız yok Bunu böyle düşünmek çok da zoruma gidiyor ama ablam için de kendim için de aynı şeyi söylüyorum evlilik bizim için kurtuluş başka bir şey değil..Allahtan sevdiklerimiz var da katlanılır oluyor..Bazen annem diyor ki sizin için biriktiriyoruz alıyoruz diyor inan 1 kuruşlarını istemiyorum. Allah gecinden versin Allah korusun ama Vefat ettiklerinde hiç bir mallarına dokunmayacağım. Bir evde huzur lazım,güleryüz lazım ve karşılıklı oturup konuşmayı becerebilmek lazım.Sürekli kalp kırıp,arkasından konuşunca insan ister istemez uzaklaşıyor kendi içine kapanıyor.. Vallahi forum'un en dertli kızı benim buna kanaat getirdim

Ohh iyi olmus onlar kazanmıs en önemlisi kimlik zaten o ve sen tamamsanız nikah kıyılmaya haazırdır amaaa yinede kacmak yok savasmak var

onların anlamasını beklersen çok zaman alabilir canım ya ben sürekli annemi aradım babamla iletişimim çok iyidri hatta onunla daha iyi anlaşırım ama sürekli annemi aradım bu dönemde sonra yengemde ısrar etti anne hemen evlenecek değil nişanlılık sözlülük dönemi neden var birbirlerini daha iyi tanımak için sen güven destekle falan dedi ikimiz iki yandan baş ettik şükür derken bu defa yazın olsun söz şubat tatilinde olmasın dediler bir de öyle ikna ettim ama işte dediğim gibi geçen sene eylülde istediler ocakta ancak oldu söz 4 ay beklettiler bizimkiler beni yaptılar yapacaklarını

Ohh iyi olmus onlar kazanmıs en önemlisi kimlik zaten o ve sen tamamsanız nikah kıyılmaya haazırdır amaaa yinede kacmak yok savasmak var

Mecburen kabul edecekler canım ben anne baba olsam böyle yapmazdım üstelik çocukluğunu bildiğim bir genç ve ailesi..Ayıp ediyorlar ama 2 gün sonra yüz yüze bakacağız..

Ben annemle konuşamıyorum bağırıp çağırıyor sürekli Babamla sakince konuşabiliyorum onunla daha iyiyim hatta ama ona da ısrar edemiyorum Senin yengen varmış ne güzel benim çevremde yardımcı olacak kimse yok ablamda da araya birilerini sokmuştum bunda da mecburen olacak.Sonuçta aileler birbirini tanıyor duymayan kalmamış kız ailesi olarak demez misin aa gençler böyle yıllardır görüşüyor herkes de biliyor laf ederler en azından adını koyalım dersin değil mi? Ama sözden sonra 6ay düğün yapalım diyecekler diye ödleri kopuyor anlayamadım. Eniştemi istemedikleri için ablamda zorladılar ben rahat ederim tanıyorlar dedim bende de milyonlarca sorun çıktı iş,para,6 ay sonra düğün isteyecekler Çıldırmak üzereyim yangır var diye bağıracağım az kaldı tımarhanelik olacağım
Sende hep mutlu olursun canım inşallah

Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum Ve sevdiğinizi göreceğiniz tatlı rüyalar diliyorum iyi geceler

Mecburen kabul edecekler canım ben anne baba olsam böyle yapmazdım üstelik çocukluğunu bildiğim bir genç ve ailesi..Ayıp ediyorlar ama 2 gün sonra yüz yüze bakacağız..

Öyle canım o zamanda utanmıs olacak yaptıklarından evdekilerin maddi durumu nasıl acaba nişan vs yapamayız bir sürü masraf mı diye düşünüyolar :44:mesela bende birazcık birikmiş para var dügüne kadar calısıp bi o kadarda para ayırabilirsem ceyiz vs için ancak diyorum belkide yetmeyecek..üstüne annemlerin takacagını düşünmem kendileri alsınlar..birde yatak odasını onlar alsın ( asslında benim yatak odası için hazır param vardı birazcık acık kalırdı belki habersizce aldılar sonrada yemicez ya geri vericez diye bagırdılar yatak odasını zenginde olsam onlara aldırmak istiyorum bu yasananı belki hafifletirim içimde ) yoksa herseyimi kendim almak istiyodum ben :44: o kadarda ceyiz aldıgım halde yetmiyo canım hesaplıyorum yok ne masraflı işmiş şu yuva kurmak :44:

selam kızlarrrr nasılsınızzz bakalım haftasonunuz umarım güzel geçer.

dün benim telefonum çalıyordu bende dalgınlık o kadar çok ki , cebimde olan telefonu unutmuşum ,aynanın önünde arıyorum , babamda halime gülüyor , bende meşgula attım

babam kim dedi bende takılırım arada yine takıldım sevgilim dedim dediği şey beni şaşırttı inşallah maşallah dedi bir kahkaha attım ki kendim bile şaşırdım

tabi iş o duruma gelince böyle dicek mi bilmiyorum.

sizin anne baba kızlar bende de abim var abim zorluk çıkarır diye düşünüyorum

burayı takip et , herkes ilip almıyor ki öğreniliyor indiirmli ürünlerden yararlanılıyor ucuza getiriyorsun bazı şeyleri.

başlarsan devamı gelecek korkulacak bişey yok nasıl kendine kılık kıyafet alıyorsun bunu da öyle alacaksın , başlaman lazım çünkü cidden bayağı para gidiyor.
mağazalara bırakılıyor canım . ben bulaşık makinesii alıp mağazaya bırakacağım mesela sende öyle yapabilirsin .

Durumları gayet iyi canım 2 evimiz var arabamız da var niyetleri bir ev daha almak ney yapacaksak bu kadar parayı anlamıyorumTatile gitmeyiz evden adım atmayız ben 13 yıldır tatile gitmiyorum deniz görmek tatil yapmak istiyorum dediğimde kızıyor annem gitmiyorsanız ben gideyim diyorum o zaman da niyetin ne demek istiyor ne niyetim olacaksa? evlenince hiç gelme tatilden diyor..Sanki tatile giden herkes evliBen onlardan nişan falan istemiyorum ki sadece adını koysunlar yeter yani onun içinde bir masraf yok ki.Zor canım kürdandan başlarsak en ufak şeylerden başlıyorsun almaya ev kurmak zor vallahi:44:Benim erkek arkadaşım da yatak odasını ailene aldıracağım adet diyor Ama ben onlardan hiç bir şey istemiyorum almasınlar yani ablam kendisi aldı şimdi onun lafını da ederler ablan aldı sende al diye.. Birikmiş paranı aldılarsa aldır yatak odasını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…