2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selamı aleyküm kızlar.insallah bende 2014 gelinlerinden olurum hayırlısı ile insallah pamugumla insallah amin

Öyle tabi canım insan kendini enayi gibi hissediyor üzülüyor ama Allah büyük o görüyor kimseye bırakmıyor... Annen de sonuçta gelini olduğu için almıştır bir şeyi eksik olmasın ya da beni yanlış anlamasın,görevini yapmıyor demesin diye almış..Sen de sıkma canını canım elbet Allah yardımcın olur eksil de olsa evinde huzurun olsun bu her şeyden daha mühim..

kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsnızz uzun zamandr yokumm bilgisayrmm bozulmuştuu insann özlüyoo sizi

Merhabalar kızlar hepinize iyi akşamlar Forum'un en dertli kızı olan ben maalesef yine başınızı ağrıtacağım çünkü fikirlerinize ihtiyacım var.Sevenin halinden sevenler anlar misali bende sizin düşüncelerinize muhtaç durumdayım.Bugün erkek arkadaşım ile görüşmek için dışarı çıkacaktım ve babam bıraktı beni.Bilenler bilir babam ve annem ile sürekli arkamdan konuştukları beni çekiştirdikleri için konuşmuyorduk..Neyse babam beni bırakırken nedir senin bu tavrın ne istiyorsun dedi.Bende beni çekiştirdiğinizi duyuyorum yani demek ki size yük oluyorum ki sürekli evde oturmamdan şikayetcisiniz dedim.Sen annenin lafına ne bakıyorsun bana da 5 yıldır çalışmıyorum diye söyleniyor dedi.Her şey buraya kadar hoş tabi ama sonra açtı ağzını yumdu gözünü Eğer evlenmek istiyorsam evlendirip görevini yapacakmış ama sonra yüzüme bile bakmayacakmış sen sağ ben selamet derim bayramlarda bile gelemezsin kapatırım kapıyı dedi.Bunun nedeni de eğer ben özelde çalışacaksam ve erkek arkadaşım ile maddi anlamda geçineceğimi düşünüyorsam böyle olacakmış.Ama yok şayet devlet memuru olursam 1 ay içinde her şeyini yaparım dedi.Ama şimdi istiyorum diyorsan böyle olacak,söz olunca ne olacak zaten görüşüyorsunuz,yine görüşün ama eğer ben işe gireceğim evlendir diyorsan seni evlatlıktan reddederim demeye getirdi kaçmış gibi olursun dedi.Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim kızlar ben kötü bir şey yapmıyorum sadece adının konmasını istiyorum ve bunları duyuyorum..Cenk ile konuş kararını bana bildir dedi babam. Ne denir ki bu durumda? Düşünün söz istedim diye babam beni evlatlıktan reddediyor hep annemin doldurmasından oldu bunlar. Arabadan indim ve erkek arkadaşım ile konuştum daha sonra zaten biz eylülden önce evlenmeyecektik en azından ailemi kaybetmeyeyim seneye kadar beni bekle dedim.O da açtı ağzını yumdu gözünü sonra erkek arkadaşımın evine gitik ve aile dostumuzu da çağırdık ne yaparız ne ederiz diye.Babamın söylediğinin sadece kuru tehdit olduğunu yoksa hiç bir annenin babanın evladını o kadar kolay silemeyeceğini kaçıp gidenlerin bile daha sonra barıştıklarını söylediler.Bayramdan sonra bir kez daha gelip niyetlerini konuşacaklar açık açık.Yine yok derlerse mayıs ayında da vermezlerse de gelip isteyecekler..Ve sonuç itibari ile ağustos ayında her halükarda evleniyorum verselerde vermeselerde..Düşüncelerinize ve dualarınıza çok ihtiyacım var ne sevdiğimi,ne babamı kaybetmek istemiyorum.Kötü bir şey yaptım desem tamam haklılar ama sadece söz olsun istedim ve reddedilme durumuna kadar geldim tanımadıkları birisi olsaydı ne olurdu bilmiyorum

evetttt valla öyle oluyo bendee iyimm napymmmm gün sayıyoruz

Az kalmış:) Tanışmamıştık biz nerelisin? Ne yapmaktasın:) Kaç yaşındasın:) ve evlenmeye aileni nasıl ikna ettin Benim deneyimlerinize çok ihtiyacım var yazdıklarımdan anlamışsındır:)

kızlar size bişey sormak istiyorum kayınvalidem pazartesi günü bayram alışverişine gidelim dedi bi kaç gün öncede nişanlım annemle bayramlık almaya gidin filan diyodu şimdi onlar bana bayramlık alıcak ya bizimde nişanlıma almamız gerekiyo mu?

iyi Akşamlar nasılsınız
Ben gelmeyeli yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler

Canım genel de kızlara yani gelinlere alınır diye biliyorum ama seni yanlış yönlendirmeyeyim:S Başımdan henüz bu olaylar geçmediği için bilemiyorum ama bilen arkadaşlar çıkar elbet..

Canım genel de kızlara yani gelinlere alınır diye biliyorum ama seni yanlış yönlendirmeyeyim:S Başımdan henüz bu olaylar geçmediği için bilemiyorum ama bilen arkadaşlar çıkar elbet..

anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…