Amin canım benim inşallahYurt dışında daha farklı modeller vardır eminimki daha güzelleri olsun senin inşallah
Slmm kızlarr
haftasonu kimsecikler yoktabi
selam sanada, sendemi evlenmeyi bekleyenler tayfasındansın?? ben öyleyimde
Selamı aleyküm kızlar.insallah bende 2014 gelinlerinden olurum hayırlısı ile insallah pamugumla insallah amin
Hoş geldin canım.
İnşallah ben de 2014 gelini olurum.
Selamı aleyküm kızlar.insallah bende 2014 gelinlerinden olurum hayırlısı ile insallah pamugumla insallah amin
selam canım hoşgeldinnnn hayırlısı ile olursun inşallah
Hoş geldin canım.
İnşallah ben de 2014 gelini olurum.
aynen öyle canım rabbim büyük diğer tarafa bırakmıyor .üzüldüm mü tabi ki de üzüldüm evi alamadıklarına ama insan yine de sana yapılana karşı da üzülüyor yani. dedim abime de sen dedim o bileziği taksaydın şu zamana kadar evi almıştın ama bak yüce rabbim büyük hiç diğer tarafa bırakmadı yiğenimin hakkını yediğinden sana da evi nasip etmedi birazda bu atarftan bak olaylara da gör o geri zekalı karını da söyle dedim.
ayy bende bunlardan istiyorum dedi annem direk aldı verdi.
annem mesela geline tupperware antartika buzluk almıştı çok gücüme gitmişti ki kızın annesi de kendine almıştı o zaman sipariş vermişti benimde annem gelinine aldı . oysa ki bende yeni yeni çeyizlerimi almaya başlıyordum .onca borcun içinde
sana mı düşüyor almak dedim annesi alıyorken kendi kızına da alsın ne var dedim . sen bana ne aldın dedim . gelinin sana doğum gününde ne aldı dedim sen niye alıp değer veriyorsun dedim.
biz ilk zamnlarda çok iyiydik aman içinde ukte kalmasın diye herşeyini aldık . ben burada gördüklerimi bohça hazırlattım anneme düşün.
ama onun yaptığı muameleye bak. yediremiyorum ya.insan kendini enayi yerine koyulmş hissediyor.
hayırlısı ile inşallah yuvamı kurarım inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız kurarız canım
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsnızzuzun zamandr yokumm bilgisayrmm bozulmuştuu insann özlüyoo sizi
Merhabalar iyi akşamlarİyi diyelim iyi olsun sen nasılsın? Evet bu ortam özleniyor bende akşamı zor ettim
evetttt valla öyle oluyo bendee iyimm napymmmm gün sayıyoruz
kızlar size bişey sormak istiyorum kayınvalidem pazartesi günü bayram alışverişine gidelim dedi bi kaç gün öncede nişanlım annemle bayramlık almaya gidin filan diyodu şimdi onlar bana bayramlık alıcak ya bizimde nişanlıma almamız gerekiyo mu?
iyi Akşamlar nasılsınız
Ben gelmeyeli yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler
Canım genel de kızlara yani gelinlere alınır diye biliyorum ama seni yanlış yönlendirmeyeyim:S Başımdan henüz bu olaylar geçmediği için bilemiyorum ama bilen arkadaşlar çıkar elbet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?