2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çok ilginç ya.. maaşı gerçekten iyi erkek arkadaşının..
istediğin kadar görüş ama söz olmaz ne demek.. sonra bi hata yapsak başımızı yere eğdin derler

ne zamandır sevgilisiniz?

bu arada ben de 21 yaşındayım erkek arkadaşım da 22
2015 yazında düğün istiyoruz aileler ikna oldu gibi o tarihe

3 yıldır sevgiliyiz canım..Yani nasıl yaranacağımı çözemedim düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..Ne güzel ikna olmuşlar bende 1 yıldan önce evleneceğim demiyorum söz istiyorum sadece ama reddedileceğim
Sana da mutluluklar diliyorum canım benim

sağol canım ben de sana sabırlar ve mutluluklar diliyorum

kpss yi kazansan da gideceksin yurdun icra bir köşesine atanacaksın.. büssürü dert ya

şu an boşta mısın çalışmıyor musun?

sağol canım ben de sana sabırlar ve mutluluklar diliyorum

kpss yi kazansan da gideceksin yurdun icra bir köşesine atanacaksın.. büssürü dert ya

şu an boşta mısın çalışmıyor musun?

Evet atanacağımın garantisi de yok üstelik.. Maalesef çalışmıyorum canım 8 ay önce işten ayrıldım ve henüz düzgün bir yer bulamadım canımm gerçi bulup evlenmek istesem de reddedileceğim:)Bulmasam daha iyi sanki..

hani aileler ödevlerini bitirmeden tv izleyemezsin der ya, seninki de o misal memur olmadan evlenemezsin
aileler pek sever koşul koymayı

hani aile direkt evet dese olmayacak

doktora gideriz iğne vurulması gerekir ama aileyle ikna pazarlıkları yapılmadan vurulmayız o iğneyi mesela

insanoğlu böyle işte

kesinlikle haklısın zaman ne getirecek onu bekleyip göreceğimHakkımızda hayırlısı olsun.. İyi geceler canım.. Teşekkürler herşey için..

canım ya hakkaten tüm söylediklerinde haklısın birebir aynılar ama kıyamam ben senin gözyaşlarına dedimya umursama sen pozitif bakmaya çalış hayata inşallah sevdiğin sana bütün bunları unutturcak.. bişi dicem paylaşıyormusun bu hallerini sevgilinle ben öyle bi hata yaptım sanırım başlarda bi düşmanlık besler gibi oldu baktım biz bi evlenelim görürler moduna girdi sora hemen vazgeçtim kıvırmaya başladım ben şöyle yaptım öyle oldu falan diye ne olursa olsun işte ana baba et tırnaktan ayrılmıyor

bizim annemle tartışmalarımız daha süper o konuda hem sen benim yanıma kalkıp gelmiyorsun odandan çıkmıyorsun der giderim yanına dakika değil bak abartmıyorum saniyeler içinde horul horul uyumaya başlar uyuyorsun diyincede kabullenmez kendi horlamasına uyanır benden bilir bi git der kovalar var bi dengesizlik bide bazen benim annem arkadaşça davranıp ağzımdan laf alır sorada kafama kakıp kakıp durur oda benim sazanlığım her haltı anlatırım hiçbişi saklayamam.. babam çok şükür dükkandan çıkamıyor zaten çıksada benim kız olduğumu kabullenemediği için bana birşey olmaz diye düşünür sallamaz bile daha önce peşime takılan sapık bi herife öyle güzel haddini bildirdiki bu kanıya vardım sadece bidaha yapma dedi yaa... bende bu davranışlardan sora ablamların eve gelmek yerine neden dükkanda kaldıklarını anlamıştım tabi babam daha gevşek anneme oranla.. yalnız şu varki ben babamlada hiç geçinemiyorum durduğum bi kaç saat boyunca birbirimizi yiyoruz ota boka bağırıyor deli ediyor ki adam uykusunda bile bağırıyor (ciddiyim. 93 senesinde hırsızlar tarafından vurulmuş o anı yaşıyor olsa gerek) bende altta kalmıyorum haksızlığa gelemem sesimde cüsseme oranla baya büyük (44 kiloyum) tabi azıcık bağırıyorum şöyle bi mahalle uyanıcak şekilde ondan sora bu ne cazgır kız oluyo hereye rağmen eğlenmenin yolunu buluyorum aslında benim herkesle muabbetim vardır bak arkadaşım pek olmasada bütün dünyayı arkadaş ettim kendime otobüsteki teyze bankadaki abla gelen müşteri demiyorum herkesle muabbetim var ama her görende ne kadar cana yakınsın diyor babamla kavga ederken görselerya topuklarlar anında birde evlere şenlik cimriliğimiz var pederden yana hiç parası yoktur daha olduğunu gören olmadı malborocu gelince tak basıyor 2bin liraları ama.. randevuyla para alıyoruz adamdan perşembe günü şunu alıcam diyorum pazartesi gününden o gün ödemem var cuma gel diyo misal anca sıra geliyo tabi bana ama sorsan benim için çalışıyor.. Allah gecinden versin tabiki ben buna katlanabilceğimi bile sanmıyorum yoklukları çok çok acı verir biliyorum ama genede ben çatır çatır yerim heralde o paraları ya miras haktır sonuçta bu kadar birikmiş yazık.. merak etme senin yokluğunda anlayacaklar değerini sen o evden gelin git bakam kaç gün seslenecek annen adını gittiğini unutup sorada gözyaşlarına boğulup ağlayacaklar.. sende kocanın kollarında ohh keyfini çıkartcan.. bunları düşün relaks ol tamamen geleceğe odaklan şuan yaşadığın hayat sana ait değilmiş gibi hisset hayallere dal ordanda çıkma etrafın konuşsun dursun hareketli müzikler dinle kimse evde yokken geç aynanın karşısına danset ve mutlu hissetmeye çalış kendini.. bunlar insana iyi geliyor inan bana :) dert sen kafanda yer edersen dert olur ne demişler kafana tokadan başka bişeyi takmayacaksın hatta açıksan onu bile takma baş ağrısı yapıyor

slm kızlar ya markafonide banyo takımları var cok uygun ben alamadım hala kararsızım aslında bakın derim bi

Bundan bikaç ay önce böyle bir konuya cevap yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
Erkek arkadaşımla ortak tanıdıklarımızın isteğiyle evlilik amacıyla kısmen de olsa zorla tanıstırıldık. İkimizin de aklına sonucun böyle olacağı gelmemiş ama O bana "aşk insanın başına bir kere gelir." lafımı geri almama sebep oldu. :)
Şimdi 5 aydır beraberiz ve nerdeyse bütün yazı beraber geçirdikten sonra 4 yıl sonraya yaptığımız evlilik planlarını bayağı öne aldık :)
Ayrı şehirlerdeyiz birimiz İzmir birimiz İstanbul. Ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok zor ama sevince öyle ya da böyle yürüyor işte. O da ben de memuruz. Eğer olur da Şubat'ta eş ataması olursa Şubat'ta, olmazsa da yazın evlenmek istiyoruz kısmetse :)
Hayatımda ilk kez biriyle evlilik planları yapıyorum. İnsan ne kadar değişik duygular yaşıyor öyle. Eviydi gelinliğiydi eşyasıydı bana çok uzak şeylerdi. Hala yabancıyım böyle şeylere ama sizlerin de sayesinde ben de alışırım sanırım.

Hoş geldin aramıza hayırlı olsun.

evlilik , hayaller öylesine güzel ki o hayalleri kurduran sevdiğin oluyor canım .

benim sevgilim benden beter .

sende sevgilin sayesinde alışırsın merak etme.:)

hii canım allah bir ömür mutlu etsin insallah.ne güzel insallah hepimiz 2014 gelinlerinden oluruz sevdiğimizin gelini oluruz insallah.amin BENDE SEVDİGİMDEN UZAKTAYIM ÖNCE COK DAHA UZAKTAYDIK SİMDİ 2 AYDIR YAKINIMDA SÜKÜR 3 SAATLİK MESAFEDE BUNADA SÜKÜR AMA ZOR İNSAN ÖZLÜYOR.ALLAH KAVUSTURSUNHEPİMİZİ SEVDİGİMİZE

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler alıntıların dısında okuyamadım ama yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..

Ahh canım ya sen benden daha beter cıkmıssın ama en azından elinle vermişsin..benimki isteyerek vermek olmadı bu yüzden hep hatırlıyorum :44:

Canım ya ne desem bilmiyorum..annemde bana diyo çok istiypsan veririz sonra görüşmeyiz diyo ama kabul etsinlerde öyle yapsınlar nasılsa verdikten sonra dayanamazlar lafta kalır diyorum..
Ama babanın bu durumunu anlamadım tek sebep senin memur olmaman cok ilginc damat için aynı şeyi söylese anlarım..
Acaba annenin senden para konsuunda beklentisi olabilirmi bu yüzden mi memurluk istiyo :44:
Ben senin yerinde olsam..aslında seni etkilemk istemiyorum lütfen benden etkilenme biraz daha ugrasırım baktım olmadı tamam derim dügünümü yapalım sonra tanıma beni..nasılsa dayanamaz derim..he olduda dayandı yazık ya beni memurluk için mi silecek..2500 o alacak hadi sende al 1000..3500 ya 3500 nasıl gecinemez insan belki evide vardır bilmiyorum ama valla her sekilde gecinilir..biz mesela ben çalışmasam bile 1600 tl ile geciniriz hatta azıcık para bile koyarız diyoruz :44:tamam hayat pahalı ama ayagını yorganına göre uzatmak diye birsey var..hani damat özelde olsa kızım 2 gün sonra cocugun olur calısamazsın damatta işten cıkar parasız kalırsınız memur olsun işi garanti olsun dese ona bile anlam veririrm de :44:
iyi Akşamlar nasılsınız
Ben gelmeyeli yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler

kuzum benimmmm ben işe basladımmmm veeee seni cok özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…