2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ahh canım ya sen benden daha beter cıkmıssın ama en azından elinle vermişsin..benimki isteyerek vermek olmadı bu yüzden hep hatırlıyorum :44:

Ya canım sorma ya , inan böyle beğendiğim şeyi alamayınca çıldırıyorum .olsun boşver sıkma canını onlada sana düğün zamanında yaparlar.

ya canım sorma ya , inan böyle beğendiğim şeyi alamayınca çıldırıyorum .olsun boşver sıkma canını onlada sana düğün zamanında yaparlar.

canım benim o bendede var o dert maddi sorun.bende sevdigimde memuruz ama ikimizinde birikmisi yok artı taksitlerim var.bide o kredi cekip araba aldı.nisan düsünüyoz nisan içinde kredi cekti ayrıca.oda zor durumda bide ocakta aralıkta düğün düsünüyoruz ve hiç ceyizim yok .ama allah sükür bunada sükür.simdi bişiler almaya calısyom HERSEYİM TAM COK KALİTELİ OLACAK DİE CABAM YOK EKSİKLİKLERİMİZ ELBET OLACAK BORCLAR BİTİNCE ALIRIZ SEVDİĞİMLE OLAYIMDA ESYAYA OKADAR TAKILMIYOM.salon takımı almayız zaten.yavas yavas halletcez insalalh ama bende oda sıkısacaz.allah yardımcımız olsun.allahtan annem yardımcı oluyo bana sagolsun allah ömür verirsin.

Son düzenleme:

maddi sıkıtı herkeste var canım maesef.

Siz ne kadardır birliktesiniz ? biz sevgilimle 2014 şubat ayı gibi beyaz eşyaları alacağız canım.en azından yüüzkler felan takılırsa nişan döneminde beyaz eşya derdinden kurtluruz . oda bende kpss sınavına gireceğiz bu sene anım gerçi benm için var ama kpss girmemi istiyor sen ne iş yapıyorsun canım?

canım 8 aydır tanısıyoz 6 aydır cıkıyoruz .simdiden alın bencede imkan varken.ben saglıkcıyım kuzu.bence gir kuzu iyi olur insallah.

canım 8 aydır tanısıyoz 6 aydır cıkıyoruz .simdiden alın bencede imkan varken.ben saglıkcıyım kuzu.bence gir kuzu iyi olur insallah.

hımm anladım canım . ya bişe soracağım canım sana memurların maaşı en düşük 2 bin tl deniliyor bu hakikaten doğru mu ? bölümüne göre değişiyor mu cidden bu konu hakkında hiç bilgim yok benim.

Ne de olsa mağazada bırakabiliyoruz o yüzden alalım dedim bakalım şu 2014 bir gelse artık ya . şu sınava bir girse ne güzel olacak . gerçi bizim yüzükleri takmamız sınavı beklemicez gibi sevgilime göre ama bakalım nasip kısmet

kuzum bende yeni memurum en düsük maas ne kadar hiç bilmiyorum inan.o bölüme mezuniyet durumuna ve kuruma göre degişiyor sanırım.evet canım alın bencede hosunuza gimezse baskasıyla degişirsinizhallollur insallah ozaman sen kpss ye calıs güzelcem canım nişan her zaman yapabilirsiniz en azından adı konmus olur kuzum

Günaydın canım benim Takmamam mümkün değil canım söz istiyorum diye babam evlatlıktan reddederim dedi dün.. Dün yazdıklarımı okuma fırsatı bulursan okumanı ve düşüncelerini duymayı çok isterim..Erkek arkadaşımdan maalesef hiç ama hiç bir şey saklayamam en ufak şeyleri bile söylerim o da kin besliyor hani ile beni el üstünde tutacaklar biliyorum ama ben evlerine ayak basmam bunları bana yapana diyor. Kayınvalidem de olmaz öyle şey oğlum sinirlendirme beni 2 gün sonra yüz yüze bakacaksınız diyor
Vallahi canım ben miras istemiyorum bana bırakacakları en büyük miras güzel anılar olmalı gülerek hatırlamalıyım ben onları.. Para pul ev arsa hiç bir şeyde gözüm yok..Babacığın da cimri imiş anladığım kadarıyla neyse katlanacağız canım benim Annen senin yanında olmanı istiyor ama her şey de de seni suçluyor anlayamadım:44 Evlenene kadar katlanacağız ne yapalım kuzum Evlenince bunları hatırlayıp üzüleceğiz belki ama muradımıza ermiş olacağız bile Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım

Yani anlayamıyorum edacığım tavırlarını söz istiyorum diye reddedilmek nedir ya!! Dün erkek arkadaşımın evine gittik kayınvalide kayınpeder ve ortak komşumuzu çağırdık durumu konuştuk.herkes kuru tehdit olduğunu ve mutlaka bir yol bulunacağını söylüyorlar.. Memur olsam da o zaman erkek arkadaşım memur değil diye sorun yaratacaklar haksız mıyım:44: Düğün konusunda da kararımı verdim canım her halükarda ağustosta evleniyorum yakında gidip salonu tutacağız sonra imzama yazarım şu tarihte evleniyorum diye aslında bunu çok farklı bir durumda söylemek isterdim Canım asgari ücret ile ev geçindiren insanlar var ben asgari ücreti asla küçümsemiyorum ben geçinirim o para ile hayli hayli evi yok kuzum ama dün babası 500 kira verene kadar 500 de üstüne koyup ev alın kendi eviniz olsun ben yardım ederim burada eşek başı değilim siz rahat edin dedi.Ama bizimkilerden öyle bir şey hiç duymadım Bayramdan sonra gelecekler bir kez daha bakalım verecekler mi? İnşallah olur kuzum ya

Hoşgeldin Hep mutlu olursun inşallah

günaydın kuzum.. seninkilerde amma inatçıymış yahu yaş kaçtı canım senin yaşını bahane et yaşıtlarım çocuk doğuruyor yaş ilerliyor zorlaşıyor artık bu işler çocuk yapamam sora bende anne olmak istiyorum de ben bunu kullandım bak.. babamda beni 6 ay sora düğün dicekler diye başta vermemişti söylemiştim demi ben araya sülaleyi hatta bi kısım müşteriyi soktum birazda acıtasyon ve tehdit oldu öyle kabul ettirdim annem zaten dünden hevesli evde kaldığımı söyleyip duruyordu ablamlarda erken evlenince göze battım babam dükkanda durcam diye vermek istemedi bende 2 yılın garantisini verdim ev yaptırcaklar isteselerde gidemem falan diye hem okulum bitmeden oda istemez ben okumam evlenince diye etraftanda baskı aldı gelen ver kızı diyor giden ver kızı diyor dayanamadı tabi.. madem iki yıl niye acele ediyonuz dedi bende sağda solda görüncez laf mı çıksın adımı çıkartır bizim sülale bilmiyomusun dedim tehdit konusuda bu oldu valla ister ver ister verme dersaneye gidiyorum diye çıkıyorum biliyonmu nereye gittiğimi yok benim görüştüğüm adam o istersen eve kitle gene görüşürüm gene görüşürüm sen bilirsin dedim eli mahkum verdi.. istedikleri günde dışarı çıkmalarına izin vermem diyordu hahayt heryerlere gittik gıkını çıkartabiliyomu acaba.. sen şu baskıyı iyi bi arttır etrafında ne kadar konu komşu varsa laf söylesin annene er yada geç anlayacaktır.. ne zaman istiyorsa o zaman evleneceğininde garantisini ver şu kpssyide iyi bi asıl kazan rabbim yardım eder sonuçta bi yuva kurmak söz konusu sora bahane arasın kendine.. emekli maaşın bağlanmadan olmaz derlersede şaşırmam gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…