- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Ahh canım ya sen benden daha beter cıkmıssınama en azından elinle vermişsin..benimki isteyerek vermek olmadı bu yüzden hep hatırlıyorum :44:
Kızlar iyi geceler alıntıların dısında okuyamadım ama yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..
HOSBULDUK CANIM BENİM
ya canım sorma ya , inan böyle beğendiğim şeyi alamayınca çıldırıyorum .olsun boşver sıkma canını onlada sana düğün zamanında yaparlar.
canım benim o bendede var o dert maddi sorun.bende sevdigimde memuruz ama ikimizinde birikmisi yok artı taksitlerim var.bide o kredi cekip araba aldı.nisan düsünüyoz nisan içinde kredi cekti ayrıca.oda zor durumda bide ocakta aralıkta düğün düsünüyoruz ve hiç ceyizim yok .ama allah sükür bunada sükür.simdi bişiler almaya calısyom salon takımı almayız zaten.yavas yavas halletcez insalalh ama bende oda sıkısacaz.allah yardımcımız olsun.allahtan annem yardımcı oluyo bana sagolsun allah ömür verirsin.
maddi sıkıtı herkeste var canım maesef.
Siz ne kadardır birliktesiniz ? Biz sevgilimle 2014 şubat ayı gibi beyaz eşyaları alacağız canım.en azından yüüzkler felan takılırsa nişan döneminde beyaz eşya derdinden kurtluruz . Oda bende kpss sınavına gireceğiz bu sene anım gerçi benm için var ama kpss girmemi istiyor sen ne iş yapıyorsun canım?
canım 8 aydır tanısıyoz 6 aydır cıkıyoruz .simdiden alın bencede imkan varken.ben saglıkcıyım kuzu.bence gir kuzu iyi olur insallah.
hımm anladım canım . ya bişe soracağım canım sana memurların maaşı en düşük 2 bin tl deniliyor bu hakikaten doğru mu ? bölümüne göre değişiyor mu cidden bu konu hakkında hiç bilgim yok benim.
Ne de olsa mağazada bırakabiliyoruz o yüzden alalım dedim bakalım şu 2014 bir gelse artık ya . şu sınava bir girse ne güzel olacak . gerçi bizim yüzükleri takmamız sınavı beklemicez gibi sevgilime göre ama bakalım nasip kısmet
Ben de sivaslıyım, görünce yazmadan edemedim:)
hadii yaa ayy neresinden peki
Ben de sivaslıyım, görünce yazmadan edemedim:)
hadii yaa ayy neresinden peki
Merkezde oturuyorum ve bu soğuklar beni hasta etti...
Kara kış geldi bu sene çok sert geçecek galiba
Günaydın canım benimcanım ya hakkaten tüm söylediklerinde haklısın birebir aynılar ama kıyamam ben senin gözyaşlarına dedimya umursama sen pozitif bakmaya çalış hayata inşallah sevdiğin sana bütün bunları unutturcak.. bişi dicem paylaşıyormusun bu hallerini sevgilinle ben öyle bi hata yaptım sanırım başlarda bi düşmanlık besler gibi oldu baktım biz bi evlenelim görürler moduna girdi sora hemen vazgeçtim kıvırmaya başladım ben şöyle yaptım öyle oldu falan diye ne olursa olsun işte ana baba et tırnaktan ayrılmıyor
bizim annemle tartışmalarımız daha süper o konuda hem sen benim yanıma kalkıp gelmiyorsun odandan çıkmıyorsun der giderim yanına dakika değil bak abartmıyorum saniyeler içinde horul horul uyumaya başlar uyuyorsun diyincede kabullenmez kendi horlamasına uyanır benden bilir bi git der kovalar var bi dengesizlikbide bazen benim annem arkadaşça davranıp ağzımdan laf alır sorada kafama kakıp kakıp durur oda benim sazanlığım her haltı anlatırım hiçbişi saklayamam.. babam çok şükür dükkandan çıkamıyor zaten çıksada benim kız olduğumu kabullenemediği için bana birşey olmaz diye düşünür sallamaz bile daha önce peşime takılan sapık bi herife öyle güzel haddini bildirdiki bu kanıya vardım sadece bidaha yapma dedi yaa... bende bu davranışlardan sora ablamların eve gelmek yerine neden dükkanda kaldıklarını anlamıştım tabi babam daha gevşek anneme oranla.. yalnız şu varki ben babamlada hiç geçinemiyorum durduğum bi kaç saat boyunca birbirimizi yiyoruz ota boka bağırıyor deli ediyor ki adam uykusunda bile bağırıyor (ciddiyim. 93 senesinde hırsızlar tarafından vurulmuş o anı yaşıyor olsa gerek) bende altta kalmıyorum haksızlığa gelemem sesimde cüsseme oranla baya büyük (44 kiloyum) tabi azıcık bağırıyorum şöyle bi mahalle uyanıcak şekilde ondan sora bu ne cazgır kız oluyo hereye rağmen eğlenmenin yolunu buluyorum aslında benim herkesle muabbetim vardır bak arkadaşım pek olmasada bütün dünyayı arkadaş ettim kendime otobüsteki teyze bankadaki abla gelen müşteri demiyorum herkesle muabbetim var ama her görende ne kadar cana yakınsın diyor babamla kavga ederken görselerya topuklarlar anında birde evlere şenlik cimriliğimiz var pederden yana hiç parası yoktur daha olduğunu gören olmadı malborocu gelince tak basıyor 2bin liraları ama.. randevuyla para alıyoruz adamdan perşembe günü şunu alıcam diyorum pazartesi gününden o gün ödemem var cuma gel diyo misal anca sıra geliyo tabi bana ama sorsan benim için çalışıyor.. Allah gecinden versin tabiki ben buna katlanabilceğimi bile sanmıyorum yoklukları çok çok acı verir biliyorum ama genede ben çatır çatır yerim heralde o paraları ya miras haktır sonuçta bu kadar birikmiş yazık.. merak etme senin yokluğunda anlayacaklar değerini sen o evden gelin git bakam kaç gün seslenecek annen adını gittiğini unutup sorada gözyaşlarına boğulup ağlayacaklar.. sende kocanın kollarında ohh keyfini çıkartcan.. bunları düşün relaks ol tamamen geleceğe odaklan şuan yaşadığın hayat sana ait değilmiş gibi hisset hayallere dal ordanda çıkma etrafın konuşsun dursun hareketli müzikler dinle kimse evde yokken geç aynanın karşısına danset ve mutlu hissetmeye çalış kendini.. bunlar insana iyi geliyor inan bana :) dert sen kafanda yer edersen dert olur ne demişler kafana tokadan başka bişeyi takmayacaksın hatta açıksan onu bile takma baş ağrısı yapıyor
Merkezde oturuyorum ve bu soğuklar beni hasta etti...
Kara kış geldi bu sene çok sert geçecek galiba
benide valla çok soğukk ya iğrenç nefret ediyorm buranın kışından
Canım ya ne desem bilmiyorum..annemde bana diyo çok istiypsan veririz sonra görüşmeyiz diyo ama kabul etsinlerde öyle yapsınlar nasılsa verdikten sonra dayanamazlar lafta kalır diyorum..
Ama babanın bu durumunu anlamadım tek sebep senin memur olmaman cok ilginc damat için aynı şeyi söylese anlarım..
Acaba annenin senden para konsuunda beklentisi olabilirmi bu yüzden mi memurluk istiyo :44:
Ben senin yerinde olsam..aslında seni etkilemk istemiyorum lütfen benden etkilenmebiraz daha ugrasırım baktım olmadı tamam derim dügünümü yapalım sonra tanıma beni..nasılsa dayanamaz derim..he olduda dayandı yazık ya beni memurluk için mi silecek..2500 o alacak hadi sende al 1000..3500 ya 3500 nasıl gecinemez insan belki evide vardır bilmiyorum ama valla her sekilde gecinilir..biz mesela ben çalışmasam bile 1600 tl ile geciniriz hatta azıcık para bile koyarız diyoruz :44:tamam hayat pahalı ama ayagını yorganına göre uzatmak diye birsey var..hani damat özelde olsa kızım 2 gün sonra cocugun olur calısamazsın damatta işten cıkar parasız kalırsınız memur olsun işi garanti olsun dese ona bile anlam veririrm de :44:
günaydınnn:):) nasılsın??Günaydın kızlarrrr
HoşgeldinBundan bikaç ay önce böyle bir konuya cevap yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
Erkek arkadaşımla ortak tanıdıklarımızın isteğiyle evlilik amacıyla kısmen de olsa zorla tanıstırıldık. İkimizin de aklına sonucun böyle olacağı gelmemiş ama O bana "aşk insanın başına bir kere gelir." lafımı geri almama sebep oldu. :)
Şimdi 5 aydır beraberiz ve nerdeyse bütün yazı beraber geçirdikten sonra 4 yıl sonraya yaptığımız evlilik planlarını bayağı öne aldık :)
Ayrı şehirlerdeyiz birimiz İzmir birimiz İstanbul. Ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok zor ama sevince öyle ya da böyle yürüyor işte. O da ben de memuruz. Eğer olur da Şubat'ta eş ataması olursa Şubat'ta, olmazsa da yazın evlenmek istiyoruz kısmetse :)
Hayatımda ilk kez biriyle evlilik planları yapıyorum. İnsan ne kadar değişik duygular yaşıyor öyle. Eviydi gelinliğiydi eşyasıydı bana çok uzak şeylerdi. Hala yabancıyım böyle şeylere ama sizlerin de sayesinde ben de alışırım sanırım.
:13:günaydınnnnnnnnnnnn
günaydınnn:):) nasılsın??
:13:
Pazar pazar evde oturmak dışında iyi canımsen nasılsın
Günaydın canım benimTakmamam mümkün değil canım söz istiyorum diye babam evlatlıktan reddederim dedi dün.. Dün yazdıklarımı okuma fırsatı bulursan okumanı ve düşüncelerini duymayı çok isterim..Erkek arkadaşımdan maalesef hiç ama hiç bir şey saklayamam en ufak şeyleri bile söylerim o da kin besliyor hani ile beni el üstünde tutacaklar biliyorum ama ben evlerine ayak basmam bunları bana yapana diyor. Kayınvalidem de olmaz öyle şey oğlum sinirlendirme beni 2 gün sonra yüz yüze bakacaksınız diyor
Vallahi canım ben miras istemiyorum bana bırakacakları en büyük miras güzel anılar olmalı gülerek hatırlamalıyım ben onları.. Para pul ev arsa hiç bir şeyde gözüm yok..Babacığın da cimri imiş anladığım kadarıyla neyse katlanacağız canım benimAnnen senin yanında olmanı istiyor ama her şey de de seni suçluyor anlayamadım:44 Evlenene kadar katlanacağız ne yapalım kuzum Evlenince bunları hatırlayıp üzüleceğiz belki ama muradımıza ermiş olacağız bile Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?