2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyiyim kuzum doğum gününde evde oturmak ve ailenin kutlamaması kötü bir şey Ne yapalım artık bilgisayarım ve sizlerle çok mutluyum ben

Mutlu yıllar canım, bizde de akşam saatleri kutlanır mesela. Belki böyle bir şey yapacaklardır:26:

26 yaşındayım canım 30'uma kadar da bekleyecek değilim yaİstediğin kadar görüş ama söz olmaz söz olunca 6 ay sonra düğün diye gelecekler diyo.. Böyle bir mantıksızlık görmedim. Erkek arkadaşımın ailesi ile kararlaştırdık sen hiç bir şey söyleme biz konuşur hallederiz olmazsa da mecburen düğün olacak ağustosta. ben kötü bir şey yapmıyorum ki ne bu kısıtlama. Kız ailesi ister normalde adı konulsun laf çıkmasın diye ama bizimkiler söz olursa reddederiz diyorlar:44: Ne güzel ikna edebilmişsin canım Allah hep mutlu etsin seni...

Mutlu yıllar canım, bizde de akşam saatleri kutlanır mesela. Belki böyle bir şey yapacaklardır:26:

Yok canım hiç sanmam geçen yıl çalışıyordum eve gelince pasta yapmıştı annem Bu yıl dün reddederim seni dedi babam sonra da pasta yapasan markete gidip malzeme alalım dedi istemem dedim. Sen hem reddederim de sonra pasta yap de dalga geçiyor gibi..

Keyifler nasıl kızlar bende yurtta pinekliyorum malum hava buzzz sıkıntıdan düğün mekanlarına falan bakayım dedim bir de biz nasipse organizasyon şirketi ile anlaşmak istiyoruz bir sürü paketleri var her paket ayrı fiyat gelinliği davetli listesi mekan hazırlığı ev yerleştirmesi falan ayy bir sürü iş birde ben düğün işleri yanında 7 yıl üniversite hayatından sonra mezuniyet heyecanı için uğraşacam baloydu mezuniyette ne giyeceğimdi saçımdı makyajımdı zaten 43 kiloyum görünmez olurum artık galiba 2015 de

aynısc doğum gününn kutlu olsun canım herşey gönlünce olsun umarım istediğin herşey bu yıl olsun inşallah canım

Kızlar iyi geceler alıntıların dısında okuyamadım ama yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..

Kuzum benimmmm ben işe basladımmmm veeee seni cok özledimmm

Bende çok özledim kiii

iyiyim kuzum doğum gününde evde oturmak ve ailenin kutlamaması kötü bir şey Ne yapalım artık bilgisayarım ve sizlerle çok mutluyum ben

Doğum Günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…