iyiyim kuzum doğum gününde evde oturmak ve ailenin kutlamaması kötü bir şeyNe yapalım artık bilgisayarım ve sizlerle çok mutluyum ben
iyiyim kuzum doğum gününde evde oturmak ve ailenin kutlamaması kötü bir şeyNe yapalım artık bilgisayarım ve sizlerle çok mutluyum ben
günaydın kuzum.. seninkilerde amma inatçıymış yahu yaş kaçtı canım senin yaşını bahane et yaşıtlarım çocuk doğuruyor yaş ilerliyor zorlaşıyor artık bu işler çocuk yapamam sora bende anne olmak istiyorum de ben bunu kullandım bak.. babamda beni 6 ay sora düğün dicekler diye başta vermemişti söylemiştim demi ben araya sülaleyi hatta bi kısım müşteriyi soktum birazda acıtasyon ve tehdit oldu öyle kabul ettirdim annem zaten dünden hevesli evde kaldığımı söyleyip duruyordu ablamlarda erken evlenince göze battım babam dükkanda durcam diye vermek istemedi bende 2 yılın garantisini verdim ev yaptırcaklar isteselerde gidemem falan diye hem okulum bitmeden oda istemez ben okumam evlenince diye etraftanda baskı aldı gelen ver kızı diyor giden ver kızı diyor dayanamadı tabi.. madem iki yıl niye acele ediyonuz dedi bende sağda solda görüncez laf mı çıksın adımı çıkartır bizim sülale bilmiyomusun dedim tehdit konusuda bu oldu valla ister ver ister verme dersaneye gidiyorum diye çıkıyorum biliyonmu nereye gittiğimi yok benim görüştüğüm adam o istersen eve kitle gene görüşürüm gene görüşürüm sen bilirsin dedim eli mahkum verdi.. istedikleri günde dışarı çıkmalarına izin vermem diyordu hahayt heryerlere gittik gıkını çıkartabiliyomu acaba.. sen şu baskıyı iyi bi arttır etrafında ne kadar konu komşu varsa laf söylesin annene er yada geç anlayacaktır.. ne zaman istiyorsa o zaman evleneceğininde garantisini ver şu kpssyide iyi bi asıl kazan rabbim yardım eder sonuçta bi yuva kurmak söz konusu sora bahane arasın kendine.. emekli maaşın bağlanmadan olmaz derlersede şaşırmam gerçi...
Mutlu yıllar canım, bizde de akşam saatleri kutlanır mesela. Belki böyle bir şey yapacaklardır:26:
Happy Birthday to you - Ata Demirer - YouTube nice mutlu senelere canım herşey gönlünce olsun
Mutlu yıllar canım, bizde de akşam saatleri kutlanır mesela. Belki böyle bir şey yapacaklardır:26:
Doğum günün kutlu olsun canım çok çok mutlu olursun inşallah
dogum günün kutlu olsun canım nice yaslara
selam bayanlar nasılsınız ??
slm canım ben kendi adıma iyiyim
sen nasılsın
iyiyim bende çok şükür yeni misin adını hatırlyamadım bi an :44:
Kızlar iyi geceler alıntıların dısında okuyamadım ama yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..
Kuzum benimmmm ben işe basladımmmmveeee seni cok özledimmm
Doğum Günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?