aynısc doğum gününn kutlu olsun canım herşey gönlünce olsun umarım istediğin herşey bu yıl olsun inşallah canım
Canım benim çok teşekkür ederimİnşallah hepimizin istediği her şey olur
kızlarr kızlllaaarrrmoralimmmm çookkk bozukk
nişanda muttsuzz olduğumm çok olay olduu kınam ve düğünümdede olmasından korkuyorummm sankii ertafımda gerçek dostlar gerçek sevenler yok gibi(nişanlımm dışında )
olumlu düşün olumlu şeyler olsun en güzel günlerin olacak br daha yaşamayacak , kimsenin senin mutsuz etmesine iizn verme gülücükler saç etrafına boşver herkes bişyler söylüyor ama o günlerin tadını çıkar canım benim .
çok doğru diyosn şimdi nişN günüm geri gelse o kaadar çok kafama takıp ağlamaz kendimi harap edip mutsuz olmazdım şimdi geride gelmiyo olanları atlatamıyorumda .. düğün zamanı nasıl başarıcamm hiç bişeyi yakmadan mutlu olmayı bilmiyorum
nişanda muttsuzz olduğumm çok olay olduu kınam ve düğünümdede olmasından korkuyorummm sankii ertafımda gerçek dostlar gerçek sevenler yok gibi(nişanlımm dışında )
yani günlerini gerii getiremiyorsun o yüzden izin verme hiçbir şeye . takma kafana boşver .
canımbenim zaten bu hayatı sen ve nişanlık beraber yasayacaksınız hersey güzel olacak die düsün olumsuzluk düsünme canım
çok haklısın canım en iyisi vurdum duymaz olmayı başarmak
ya canım ne güzel sevgilinlesin sevdiginlesin ohhhhhhhhhhhhhh tadını cıkar sevmeyen sevmesin.
26 yaşındayım canım 30'uma kadar da bekleyecek değilim yaİstediğin kadar görüş ama söz olmaz söz olunca 6 ay sonra düğün diye gelecekler diyo.. Böyle bir mantıksızlık görmedim. Erkek arkadaşımın ailesi ile kararlaştırdık sen hiç bir şey söyleme biz konuşur hallederiz olmazsa da mecburen düğün olacak ağustosta. ben kötü bir şey yapmıyorum ki ne bu kısıtlama. Kız ailesi ister normalde adı konulsun laf çıkmasın diye ama bizimkiler söz olursa reddederiz diyorlar:44: Ne güzel ikna edebilmişsin canım Allah hep mutlu etsin seni...
butterlfy kahve seti - tepsili kelebek desenli bt005 mıa | trendyol
kızlar şunun güzelliğine bakın bne bayıldım ya acaba evkurda var mıdır ?
dü bunu bende gördüm kuzu cok güzel ya
bende bayıldım ya kredi karında limiti olsaydı alırdım tabakları gördün mü çok şeyler var . Keebekli tabaklara bayıldım ama tanesi 13 lira ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?