2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nişanda muttsuzz olduğumm çok olay olduu kınam ve düğünümdede olmasından korkuyorummm sankii ertafımda gerçek dostlar gerçek sevenler yok gibi (nişanlımm dışında )

nişanda muttsuzz olduğumm çok olay olduu kınam ve düğünümdede olmasından korkuyorummm sankii ertafımda gerçek dostlar gerçek sevenler yok gibi (nişanlımm dışında )

olumlu düşün olumlu şeyler olsun en güzel günlerin olacak br daha yaşamayacak , kimsenin senin mutsuz etmesine iizn verme gülücükler saç etrafına boşver herkes bişyler söylüyor ama o günlerin tadını çıkar canım benim .

çok doğru diyosn şimdi nişN günüm geri gelse o kaadar çok kafama takıp ağlamaz kendimi harap edip mutsuz olmazdım şimdi geride gelmiyo olanları atlatamıyorumda .. düğün zamanı nasıl başarıcamm hiç bişeyi yakmadan mutlu olmayı bilmiyorum

yani günlerini gerii getiremiyorsun o yüzden izin verme hiçbir şeye . takma kafana boşver .

canımbenim zaten bu hayatı sen ve nişanlık beraber yasayacaksınız hersey güzel olacak die düsün olumsuzluk düsünme canım

İyi pazarlar kızlar

Esma'nın hepinize selamı var bizleri özlemiş
Düğüm hazırlıklarına ise son sürat devam ediyormuş

Malum Esma için şafak 20

Ben bugün çok yoğunum ingilizce ve almanca ödevlerim var ve ayrıca ders calısmam gerek

Hepinizi öptüm

ah canım ya inşallah ikna edebilirler edemezlersede artık sizinkiler kendileri bilirler seni kaybederler.. inşallah iş tatlıya bağlanır sen daha fazla yıpranmadan çok dua edeceğim senin için.. inşallah mutlu mesut güzel bi evlilik yapar sağlıklı evlatlar yetiştirir muhteşem upuzun bi ömür geçirirsin sevdiceğinle...

bende bayıldım ya kredi karında limiti olsaydı alırdım tabakları gördün mü çok şeyler var . Keebekli tabaklara bayıldım ama tanesi 13 lira ya

ayyyyyyyyy görmemmi kuzu cok güzellerdi böyle pembiş güllü kelebekli seyleri cok seviyom zaten.benimde kredi kartı doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…