- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ayyyyyyyyy görmemmi kuzu cok güzellerdi böyle pembiş güllü kelebekli seyleri cok seviyom zaten.benimde kredi kartı doldu
kızlarr kızlllaaarrrmoralimmmm çookkk bozukk
ah canım ya inşallah ikna edebilirler edemezlersede artık sizinkiler kendileri bilirler seni kaybederler.. inşallah iş tatlıya bağlanır sen daha fazla yıpranmadan çok dua edeceğim senin için.. inşallah mutlu mesut güzel bi evlilik yapar sağlıklı evlatlar yetiştirir muhteşem upuzun bi ömür geçirirsin sevdiceğinle...
Butterlfy Kahve Seti - Tepsili Kelebek Desenli BT005 MIA | Trendyol
kızlar şunun güzelliğine bakın bne bayıldım ya acaba evkurda var mıdır ?
Oy kuzummm çok teşekkür ederimm dualarımda bende seni unutmayacağım kuzumAllah hepimize sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
ne etcez şu kredi kartları limtini sınırsız yapsalar ne güzel olurdu dimi
Bende öyle pek sevmezdim ama şimdi kelebeklilere takmış duurmdayım ilerki zamanda zevkimin değişmesinden korkuyroum:18:
Oy kuzummm çok teşekkür ederimm dualarımda bende seni unutmayacağım kuzumAllah hepimize sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
aamin... şuan kendimden çok senin evlenmeni istiyorum ama he inşallah benden evvel gelin git emi..öyle olcak gerçi zaten heralde he
İyi akşamlar kızlar
Can sıkıntısından bi istanbul foruma gidiyim dolanıyım dedim gitmez olaydım acayip kalabalık
Balımm teşekkür ederimEylül'ün 7 sinde mi düğünün? Bu gidişle senden önce evleneceğim izin verselerde vermeselerde
he bende ondan dedimya... benim tarih kesin daha önceye çekme gibi bi lüksüm yok malesef iki uzun senenin ardından kavuşcaz.. sen bari erken gitte teselli olsun bana :)
Ben gönül rızası ile evlenmek istiyorum ama olmayacak gibiHer halükarda ağustosta evleniyorum hangi tarihi seçsem karar veremedim:44: 2,3-9,10-16,17-23,24-30,31 hangisi olsun:) Benim niyetim 23 ya da 24 iyidir di mi
senin gönlün hangi tarihten yanaysa o tarihte basın gitsin nikahı31inde evlen bi hafta sorada ben evleneyim birlikte balayı yapak
Ablam öğretmen olduğu için 1inde görevde olması gerek onun için zor olabilir ama salona bağlı tabi kiİnşallah beraber yaparız evlenelim de
Ay gerçekten çok güzelmişBayıldımm
ya canım muhakkak degişecek simdi moda olan yarın olmayacak sen bence suanki keyfine göre al.bende gülü seylere taktım
hee düğün olmazsa beraber bebiş yaparızbirlikte büyürler hehe
Oh oh hayaller pek güzel canımcım:):) Evlenelim de onlar da zamanla olur inşallah
ah inşallah inşallah.. niye kı sen hiç kurmuyorn mu hayalini.. sevdiceğinin kopyası ufacık bişi evin içinde dolanıp dursa böyle.. ben nişanlımın çocuğumuzla oynadığının hayalini kurmaktan ayrı bi zevk duyuyorum ya çok hoşuma gidiyo rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin evlilikten çok çocuğa hevesim var he benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?