2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayyyyyyyyy görmemmi kuzu cok güzellerdi böyle pembiş güllü kelebekli seyleri cok seviyom zaten.benimde kredi kartı doldu

ne etcez şu kredi kartları limtini sınırsız yapsalar ne güzel olurdu dimi

Bende öyle pek sevmezdim ama şimdi kelebeklilere takmış duurmdayım ilerki zamanda zevkimin değişmesinden korkuyroum:18:

Oy kuzummm çok teşekkür ederimm dualarımda bende seni unutmayacağım kuzum Allah hepimize sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar

Can sıkıntısından bi istanbul foruma gidiyim dolanıyım dedim gitmez olaydım acayip kalabalık

Son düzenleme:
Oy kuzummm çok teşekkür ederimm dualarımda bende seni unutmayacağım kuzum Allah hepimize sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah

aamin... şuan kendimden çok senin evlenmeni istiyorum ama he inşallah benden evvel gelin git emi.. öyle olcak gerçi zaten heralde he

ne etcez şu kredi kartları limtini sınırsız yapsalar ne güzel olurdu dimi

Bende öyle pek sevmezdim ama şimdi kelebeklilere takmış duurmdayım ilerki zamanda zevkimin değişmesinden korkuyroum:18:

ya canım muhakkak degişecek simdi moda olan yarın olmayacak sen bence suanki keyfine göre al.bende gülü seylere taktım

aamin... şuan kendimden çok senin evlenmeni istiyorum ama he inşallah benden evvel gelin git emi.. öyle olcak gerçi zaten heralde he

Balımm teşekkür ederim Eylül'ün 7 sinde mi düğünün? Bu gidişle senden önce evleneceğim izin verselerde vermeselerde

Balımm teşekkür ederim Eylül'ün 7 sinde mi düğünün? Bu gidişle senden önce evleneceğim izin verselerde vermeselerde

he bende ondan dedimya... benim tarih kesin daha önceye çekme gibi bi lüksüm yok malesef iki uzun senenin ardından kavuşcaz.. sen bari erken gitte teselli olsun bana :)

he bende ondan dedimya... benim tarih kesin daha önceye çekme gibi bi lüksüm yok malesef iki uzun senenin ardından kavuşcaz.. sen bari erken gitte teselli olsun bana :)

Ben gönül rızası ile evlenmek istiyorum ama olmayacak gibi Her halükarda ağustosta evleniyorum hangi tarihi seçsem karar veremedim:44: 2,3-9,10-16,17-23,24-30,31 hangisi olsun:) Benim niyetim 23 ya da 24 iyidir di mi

Ben gönül rızası ile evlenmek istiyorum ama olmayacak gibi Her halükarda ağustosta evleniyorum hangi tarihi seçsem karar veremedim:44: 2,3-9,10-16,17-23,24-30,31 hangisi olsun:) Benim niyetim 23 ya da 24 iyidir di mi

senin gönlün hangi tarihten yanaysa o tarihte basın gitsin nikahı 31inde evlen bi hafta sorada ben evleneyim birlikte balayı yapak

senin gönlün hangi tarihten yanaysa o tarihte basın gitsin nikahı 31inde evlen bi hafta sorada ben evleneyim birlikte balayı yapak

Ablam öğretmen olduğu için 1inde görevde olması gerek onun için zor olabilir ama salona bağlı tabi ki İnşallah beraber yaparız evlenelim de

Ablam öğretmen olduğu için 1inde görevde olması gerek onun için zor olabilir ama salona bağlı tabi ki İnşallah beraber yaparız evlenelim de

hee düğün olmazsa beraber bebiş yaparız birlikte büyürler hehe

Oh oh hayaller pek güzel canımcım:):) Evlenelim de onlar da zamanla olur inşallah

ah inşallah inşallah.. niye kı sen hiç kurmuyorn mu hayalini.. sevdiceğinin kopyası ufacık bişi evin içinde dolanıp dursa böyle.. ben nişanlımın çocuğumuzla oynadığının hayalini kurmaktan ayrı bi zevk duyuyorum ya çok hoşuma gidiyo rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin evlilikten çok çocuğa hevesim var he benim

Kuruyorum canım ama önce şu söz olayını bir atlatırsam içim daha rahat kurarım hayallerimi Ben en çok kızımın babası ile uyumasını hayal ediyorum görmek istediğim en güzel anlardan birisi olacak.. Allah nasip ederse yaşar görürüz canım o günleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…