Sorma tatlım inan o kadar severek isteyerek yaptım ki.Bazı şeyleri fark etmeme rağmen sustum eltiden daha çok arkadaş kardeş olmaya çalıştım.Ama demek ki çok iyi olmak insana zarar veriyormuş.İnsanın bazı konularda kendini frenlemesi gerekiyormuş.İyi niyetim suistimal edildi ama kaybeden yine kendisi oldu.Bir eşarp için.Ama sonra çok şey duydum canım bu olayla birlikte içi dışına çıktı tabiri caizse.Kayınvalidemle ben bu konuları hiç konuşmuyoruz ben istemiyorum.Bitti artık benim için çünkü.Artık üzülmüyorum en başından sadece kendim için üzüldüm ama sonrada dedim ehhh düğün stajı yapmış oldum deneyim dedim avutmak mıdır bilmem amaHerkes ektigini biçer canım gün gelir devran döner.
İnsan hep orda hata yapıyor caım fark etmeme rağmen sustum diyorsun yaa...
Ahh biz ahh kalbin o kadar temiz ki canım herkesi kendin gibi sanıyorsun. O da seninle kardeş gibi olmak istiyordur diyip bunca iyiliği yapmışsındır eminim. Hiç bir amaç güdmeden.
Kaybeden kendisi oldu Allah aşkına 1 eşarp için yapılır mıı yaaa... Valla duyan onu ayıplar ben sana diyim.
Birazda canım lütfen üzülme ama kullanmış resmen yaa. Hem gel yapalım edelim sonrada 1 eşarbı çok gör yazarken bile onun terbiyesine hayran kaldım yani Allah"ım akıl fikir vsve in inşallah.
Düğün stajı fikri güzelmiş canım aynen öyle olmuş valla :)
Valla canım aynen ama olsun Allah biliyor ya kimin ne olduğunu içim rahat.Kullandı canım zaten annem en başından söyledi ama ben dinlemedim annemi.Görmüş geçirmiş insan biliyor tabi .Ben kızın gözünden anladım en başından dedi ama ben dinlemedim napalım canım yaşamam görmem gerekiyormuş.Tepkimi belli etmem tam yerinde tam zamanında oldu gıgımı çıkarmadım çıkarmadım sonradan böyle patlak verdi.Ama bunu herkesin içinde söylemesi beni deli etti.Tekbaşımızken söyleseydi böyle olmazdı maksatlı yaptığı belli kendince ezmeye çalıştı ama olmadı.
Canım mesaj kutun dolmuş buarada yollayamadım mesajımı.
Annelerimiz aslında hep doğruyu söylüyorda işte canım bizde kendi bildiklerimizi iyi niyetle okuyoruz.
Dediğin gibi yaşamam görmem gerekiyormuş de geç. Üzülme sakin. Nişanlınla aranızı da bu yüzden sakın hiçbir zaman bozma değmez biri çünkü.
Değer bilcek biri değilmiş zaten. Bilse o kadar iyiliğinin hatrına üzüldüğü ya da kendi günü kınasıda düğünü de bozulduğu istemediği rahatsız olduğu birşey olduysa seni kenarı çekip ben bunlardan hoşlanmadım canım ya da böyle değilde böyle yapsan daha hoş olurdu dese hadi neyse. Hoooşş ortadaa birşey yok senin yanlış davrandığın ya...
Evlenmeden önce böyle birşey yaşansa dediğin gibi zamanı olmazdı belki sana tepkini yaklaşırlardı.
Şimdi nasıl koşundugunu biliyorlar onlar evlenirken ee durduk yere sen bu kadar kızmadın ya herkes anlamıştır şimdi onun ne olduğunu.
hmmm sanırımm bende 2014 gelını olacagmm
bnmde 8 yıllık bi birliteliğim var. 1 ekimde 9 sene olacak.. şimdi askerde.. 2013ün agustos ayında btecek askerlıgı.. 2014ün yazında düğün yapmayı düşünüyoruz inşallah ALLAH nasip kısmet ederse...
Opra'm canımm
Ben izmir de mi yaşıyordun önceden :)
Biliyo musun canım bu olaydan sonra nişanlımla daha bi iyi olduk rahatladık sanki meğer ne çok baskı yaratıyormuş üstümüzde.Ve nişanlımın nasıl arkamda olduğunu gördüm bu beni çok sevindirdi.Beni hiç ezdirmedi sağolsun.Allah bozmasın.
Tabi canım ben herzaman dedim bişey olursa gel bana söyle bende sana.Ama işteamaaann olsun canım herkes kendi bilir.
2 ay kadar staj gördüm canım İzmir'de.Bide akrabalarımız var:)Her yaz gitmeye çalışırım İzmir'e.Nişanlımın kuzeniyle ortak arkadaşmışızzzNerden nereye.Şirin ablam cantanesi
Yaratır canım inanırım farkında olmadan baskı yaratmıştır.
Nişanlının arkanda olması en önemlisi işte bu gerisi inan boş seni ezdirmediği laf söyletmediği sürece herşey hallolur.
Allah bozmasın inşallah
Hadii yaaa bende diyorum nasıl nerden ortak arkadaş diye :))
Şirin hocam birtanecik tatlı hocam benim o yaa :)
Çok ama çok tatlı birisi :) Ben çok seviyorum valla :)
OKS hazırlanırkene dershane hocamdı cnm :)
bnmde 8 yıllık bi birliteliğim var. 1 ekimde 9 sene olacak.. şimdi askerde.. 2013ün agustos ayında btecek askerlıgı.. 2014ün yazında düğün yapmayı düşünüyoruz inşallah ALLAH nasip kısmet ederse...
Temin yazdım canım ama yollamamış mesajımı ,,,
Eğer çıkarsa 2. kere yazıyorum haberin olsun :))
Askerin nerede asker canım
Canımmm bende şaşırdım bian:)Nişanlım aradı şimdi söyledim ohhh maşAllah aşkım İzmir ede baya bağlantı kuruosun orayamı taşınsak dioDost kazanmak gibisi var mı dimi canım.Uzakta olsa kalpler bir olsun.Ben buca kaynaklarda 2 ay kaldım kazı çalışmasında.Meğer ozaman ne kadar yakınmışız.
Şirin abla İstanbul semalarında şuan :) Götürücem sizi burdan dio.
Hoşgeldin aramıza canım.Rabbim sağsalim kavuşturur inşAllah.
şuanda Kütahya da tatlım.. agustosta dagıtım ıznıne gelecek Ankara ya gıdecek usta bırlıgıne..
Gelin canım gelinn tabii yaa taşının :)
Tabiki dost olmak gibisi yok canımm :)
Ama ben şahsen birşeye de çok sevindim madem her yaz gelmeye çalışıyorsun ve akrabalarınız var
Zaten kii Şirin hocam kesinlikle davetli olucak benim düğünüme(Nasip olurda olursa) ee gelirsiniz bizim düğünede o zaman :)
Evet canım baya bayaa yakınmışız :)) Dediğin gibi nerden nereye :))
Onun bu yıl tayini de çıktı sanırım uzun zamandır görüşemiyoruz da takip ediyordum inşallah oda çok mutlu olur mutluluğu en başta hakeden insanlardan
Senin gibi cnm
Ooyyyyyy tatlım benim yaTabi ki geliriz Allah ın izniyle göbecikler atarız karşılıklı Canım kastamonudaydı zorunlu görev ama artık yeniden İzmir de.Aynen canım Yusuf abimle çok çok mutlu olsunlar minikleri olsun.Sevelim onları.Canımmm o güzel yüzünüde gördüm sıcacık.Enişteyle ne kadar tatlısınız Rabbim tamamını erdirsin bizde oynayalım.Sende canım çok çok hakediosun güzel yüzün hep gülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?