Keyifler nasıl kızlar bende yurtta pinekliyorum malum hava buzzzsıkıntıdan düğün mekanlarına falan bakayım dedim bir de biz nasipse organizasyon şirketi ile anlaşmak istiyoruz bir sürü paketleri var her paket ayrı fiyat gelinliği davetli listesi mekan hazırlığı ev yerleştirmesi falan ayy bir sürü iş birde ben düğün işleri yanında 7 yıl üniversite hayatından sonra mezuniyet heyecanı için uğraşacam baloydu mezuniyette ne giyeceğimdi saçımdı makyajımdı zaten 43 kiloyum görünmez olurum artık galiba 2015 de
Oh oh hayaller pek güzel canımcım:):) Evlenelim de onlar da zamanla olur inşallah
ağzım sulandı
ben iyiyim tatlım sen nasılsın?
Ben de iyiyim canım yorgunum yalnızca sabahtan beri kurabiye yapıyorum
pastahane mi işletiyosun hobi mi canım?
ah inşallah inşallah.. niye kı sen hiç kurmuyorn mu hayalini.. sevdiceğinin kopyası ufacık bişi evin içinde dolanıp dursa böyle.. ben nişanlımın çocuğumuzla oynadığının hayalini kurmaktan ayrı bi zevk duyuyorum ya çok hoşuma gidiyo rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin evlilikten çok çocuğa hevesim var he benim
Kuruyorum canım ama önce şu söz olayını bir atlatırsam içim daha rahat kurarım hayallerimiBen en çok kızımın babası ile uyumasını hayal ediyorum görmek istediğim en güzel anlardan birisi olacak.. Allah nasip ederse yaşar görürüz canım o günleri..
Yok canım evde özel gün kurabiyeleri yapıyoruz annemle.
valla ikinizinde ellerine sağlık mükemmel görünüyolar ben sana bi ulaşayım özelden
arzucum bu hayaller o kadar güzel ki,
dün sevgilimde bana böyle hayaller kurdurdu öyle heyecanlandım gözümün önüne getirdim
ıdı bıdı konuşacak , kapı çalınca koşacak yarım ağızla baba demeye çalışacak .
ayy ne güze olur ya
ayyy dimi yaaaa çoook tatlı olurlar heeben en çok doğduğu anı hayal ediyorum çok duygulanırım herhalde dayanamam ağlarım ilk bakış ilk kucağımıza alışımız o kokusunu içimize çektiğimiz an.. ne büyük mutluluktur kimbilir... :) Allah herkese nasip etsin inşallah :)
inşallah nasip olur canım ya :) bi an önce şu durumun çözülsün inşallah sağsalim herşey gönlünce olsun tatlım :) yüzüğünü parmağına taktınmı tamam zaten leyla leyla dolanırsın ben gibi
hemde nasıl . o doğumdan sonraki biraz farklı değişik oluyor kimileri kaynana senden nfret ediyorum filan diyorlmu kimisi kahkaha atıyormuş hahhaa :)
ahh ahhh çok güzel hayaller ben çk sabırsızlanıyorum kız senin düğün seneye bizde daha bişey yok sevgilim şöyle hayaller kurduruyor sinir oluyorum ya :)
Yüzüğümü takayım zaten eminim leyla gibi dolanacağım..Bir de işe girersem ilk ay ki maaşım ile çocukları sevindireceğim.. Evimizin yakınında kimsesizler çocuk yuvası var onları gördükçe çok üzülüyorum annesi babasını kaybetmiş ya da bırakmışlar içim parçalanıyor.. Onlara oyuncaklar alıp sevindireceğim nasip olursa.. Hayır işleyeceğim işim olsun nişanım olsun yapacağım ilk iş bu..
Çok güzel bir hayır işlerisn canım benim ne güzl . allah gönlüne göre versin .
Yüzüğümü takayım zaten eminim leyla gibi dolanacağım..Bir de işe girersem ilk ay ki maaşım ile çocukları sevindireceğim.. Evimizin yakınında kimsesizler çocuk yuvası var onları gördükçe çok üzülüyorum annesi babasını kaybetmiş ya da bırakmışlar içim parçalanıyor.. Onlara oyuncaklar alıp sevindireceğim nasip olursa.. Hayır işleyeceğim işim olsun nişanım olsun yapacağım ilk iş bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?