2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bi arkadaşım çok zayıftı pantolonu en küçük bedendi ve kestirmeye devam ederdi onun gibi olma

ne güzel telaşların var hayırlısıyla kutla hepsini

arzucum bu hayaller o kadar güzel ki,

dün sevgilimde bana böyle hayaller kurdurdu öyle heyecanlandım gözümün önüne getirdim

ıdı bıdı konuşacak , kapı çalınca koşacak yarım ağızla baba demeye çalışacak .

ayy ne güze olur ya

inşallah nasip olur canım ya :) bi an önce şu durumun çözülsün inşallah sağsalim herşey gönlünce olsun tatlım :) yüzüğünü parmağına taktınmı tamam zaten leyla leyla dolanırsın ben gibi

ayyy dimi yaaaa çoook tatlı olurlar hee ben en çok doğduğu anı hayal ediyorum çok duygulanırım herhalde dayanamam ağlarım ilk bakış ilk kucağımıza alışımız o kokusunu içimize çektiğimiz an.. ne büyük mutluluktur kimbilir... :) Allah herkese nasip etsin inşallah :)

hemde nasıl . o doğumdan sonraki biraz farklı değişik oluyor kimileri kaynana senden nfret ediyorum filan diyorlmu kimisi kahkaha atıyormuş hahhaa :)

ahh ahhh çok güzel hayaller ben çk sabırsızlanıyorum kız senin düğün seneye bizde daha bişey yok sevgilim şöyle hayaller kurduruyor sinir oluyorum ya :)

Yüzüğümü takayım zaten eminim leyla gibi dolanacağım.. Bir de işe girersem ilk ay ki maaşım ile çocukları sevindireceğim.. Evimizin yakınında kimsesizler çocuk yuvası var onları gördükçe çok üzülüyorum annesi babasını kaybetmiş ya da bırakmışlar içim parçalanıyor.. Onlara oyuncaklar alıp sevindireceğim nasip olursa.. Hayır işleyeceğim işim olsun nişanım olsun yapacağım ilk iş bu..

niye sinir oluyon kız deli seninki en azından hayalini kurdurtuyor benimki avcunu yala öyle hemen çocuk yapmak yok diyor... bazende karnımı öpüyor benim aşkım burda bebişimizimi taşıcak diyor ay nasıl içim bi hoş oluyo varya :) inşallah bian evvel kavuşursunuz sizde boy boy bebişleriniz olur şu doğum hikayeleri topiklerini okurken ağla ağla ölüyorum bazen dayanamıyorumda bakmadan geçemiyorum oralarda paylaşırız artık nasıl bağırdığımızı

Çok güzel bir hayır işlerisn canım benim ne güzl . allah gönlüne göre versin .

leylalar çeyiz hazırlığında başlıklı topik açarız sonra çok güzel yaparsın ya ne kadar güzel olur bu davranışın çocuk sevindirmek çok büyük sevap kalbin kadar kaderinde güzel olsun inşallah ya çok hoş böyle düşünmen takdir ettim valla :) ne kadar iyi bi kızsın sen ya... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…