- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
niye sinir oluyon kız deli seninki en azından hayalini kurdurtuyor benimki avcunu yala öyle hemen çocuk yapmak yok diyor... bazende karnımı öpüyor benim aşkım burda bebişimizimi taşıcak diyor ay nasıl içim bi hoş oluyo varya :) inşallah bian evvel kavuşursunuz sizde boy boy bebişleriniz olur şu doğum hikayeleri topiklerini okurken ağla ağla ölüyorum bazen dayanamıyorumda bakmadan geçemiyorum oralarda paylaşırız artık nasıl bağırdığımızı
kızlar bnde 2014 te evlenicem nasıpse gelinlik arayışına gırmelı mıyım?
leylalar çeyiz hazırlığında başlıklı topik açarız sonraçok güzel yaparsın ya ne kadar güzel olur bu davranışın çocuk sevindirmek çok büyük sevap kalbin kadar kaderinde güzel olsun inşallah ya çok hoş böyle düşünmen takdir ettim valla :) ne kadar iyi bi kızsın sen ya... :)
Açarız bebeğim ben işe gireyim hemen başlıyorum almaya önce beyaz eşyalardan başlayıp erkek arkadaşımın babannesinin bir odasına koyacağız.Sonra ufak ufak alıp oraya götüreceğim bende..İşe gireyim ilk niyetim bu canım3 kere görüşmeye gittiğim yer vardı yarın arayacağım yine Yine ben diyeceğim Artık beni seçin de çalışalım diyeceğim Çok olmasını istediğim bir şey varsa şayet olduktan sonra mutlaka bir şeyler yapıyorum. Üniversite zamanında da bir dersten geçmek için çok uğraştım olunca da tüm yurda lokum dağıtmıştım Ama bu sefer daha hayırlı bir iş yapacağım inşallah İnşallah hepimizin kaderi güzel olur canlarım benim Benden daha iyi arkadaşlar edindim burada hepinizin kalbi çok güzel hissediyorum bunu Dertlerimizi paylaşıp birbirimize dualar ediyoruz bundan güzel iyilik mi olur
çok iyi yapıyorsun canım benim.
benim hiç arkadaşım yok biliyor musun burdaki insanlar daha samimi geliyor , herkes te bir menfaat peşinde ya .
burası bana o kadar iyi geliyor ki.
tesettürlü gelinlik bulabilirim dimi bu sitede
çok iyi yapıyorsun canım benim.
benim hiç arkadaşım yok biliyor musun burdaki insanlar daha samimi geliyor , herkes te bir menfaat peşinde ya .
burası bana o kadar iyi geliyor ki.
Benim de hiç arkadaşım yok canım benimm15 yıllık bir arkadaşım vardı geçen temmuzda evlendi her şeyi ben yaptım evini 1 hafta boyunca yerleştirip temizledim düğünden sonra kesede altınlardan birazı yok dediler sen aldın dedi damadın annesi. Mahkeme polis uğraştım ama Allah büyük kızlar bugünün işini öbür tarafa bırakmıyor..Olaydan sonra 15 yıllık arkadaşım bir kez bile özür dilemedi o zamandan sonra da başka arkadaş yapamadım kendime Ama sizi bulduğum için mutluyum samimiyetiniz her halde belli oluyor
bize daha var canm yüüzk takılmasına bana göre şu kpss sınavına girip bir yere atanırsa çok iyi olacak ondan sonra yüzük takalım diyorum ama sevgilim kızıyor öyle söylediğimden
bir yüzük takılsaydı da ondan sonra bu hayalleri kursaydık en azından düğün zamanı felan belli olurdu daha bi heyecanlı olurdu
Valla evlilik , çocuk hayallerine sevgilim beni hayallere sokuyorsanki ben erkek o kız yani rolleri değiştik
oyy oyy ne güzel şeyler söylüyormuş sevdiceğin öyle maşşallah
ben çok gülüyorum kimi zaman ağlıyorum ya
Açarız bebeğim ben işe gireyim hemen başlıyorum almaya önce beyaz eşyalardan başlayıp erkek arkadaşımın babannesinin bir odasına koyacağız.Sonra ufak ufak alıp oraya götüreceğim bende..İşe gireyim ilk niyetim bu canım3 kere görüşmeye gittiğim yer vardı yarın arayacağım yine Yine ben diyeceğim Artık beni seçin de çalışalım diyeceğim Çok olmasını istediğim bir şey varsa şayet olduktan sonra mutlaka bir şeyler yapıyorum. Üniversite zamanında da bir dersten geçmek için çok uğraştım olunca da tüm yurda lokum dağıtmıştım Ama bu sefer daha hayırlı bir iş yapacağım inşallah İnşallah hepimizin kaderi güzel olur canlarım benim Benden daha iyi arkadaşlar edindim burada hepinizin kalbi çok güzel hissediyorum bunu Dertlerimizi paylaşıp birbirimize dualar ediyoruz bundan güzel iyilik mi olur
kendini hatta sevgilini niye kpssye bağlıyorsunki canım siz takın nişanınızı memurluktan yicek ekmeğiniz varsa yersiniz zaten bişeyler için beklemeye gerek yok ben anlatmıştım işte benim adam tamirciydi bak nerden nereye işim yok diye ağladığını biliyorum ne yüzle bakıcam ailenin yüzüne diye.. herşey kısmet hayatta eğer ne iş olsa yapabilcek bi adamsa aç bırakmaz seni zaten taşı sıksa suyunu çıkarır üç kuruş beş kuruş demicek ne iş olsa yapcak hayat zor bi yarış herkes koşuyor yorulmak yok kpss zaten vasat bi sistem inşallah olur inşallah istediği yere yerleşir ama genede kendinizi ona adamayın ne güzel işler var illa devlette çalışması şart değilki..
sen ciddi misin ccanım şok oldum ya
allah büyük aynen dediği gibi allaha havale et .
bende çok mutluyum gerçekten .
inşallah olur işin tatlım bende yarın işkura gitcem tersane alımı varmış yarında son günmüş şansımızı deneyelim bi ne olur ne olmaz.. gerçekten burada arkadaşlık bambaşka fırsatımız olsa görüşmek isterdim sizlerle ya güzel olurdu hepiniz çok cana yakınsınız annem kızıp duruyor burdan ayrılmıyorum diye bilse burda ne arkadaşlıklar var kendi kalkmaz başından
Vallahi öyle kuzum ya 15 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Bekledim bayramda arar diye yok hadi onu geçtim bugün doğum günüm onda arar dedim yine yokdemek ki boşa geçmiş 15 yıl:S Babası aradı sen bu evin kızısın hala niye gelmiyorsun diye ama gidilmiyor yani:44: Öyle canım Allah'a havale ediyorum bende
canım sevgilim ileriyi düşünüyormuş. devlette çalışmak istiyor hani evet tamam sağlam iş .
bende özel sektörde çalışıyorum ama beni de zorluyor kpss için . şu anda üniversitede güvenlik ve ben ve kendi de bu meslekten nefret ediyor gecem gündüzüm belli değil diyor . . o yüzden devlet işi olsun istiyorum anlamıyorsun beni diyor bak kaç gündür yüzünü göremedim hasret kaldım sana ya diyor. sen anlamıyorsun beni diye başlıyor. bende tabii bişey diyemiyorum böyle söyleyince.
Hayırlısı olsun canım inşallah olurBenim annem de kızıyor ama umursamıyorum Bir şey olduğunda szilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum
Benim de hiç arkadaşım yok canım benimm15 yıllık bir arkadaşım vardı geçen temmuzda evlendi her şeyi ben yaptım evini 1 hafta boyunca yerleştirip temizledim düğünden sonra kesede altınlardan birazı yok dediler sen aldın dedi damadın annesi. Mahkeme polis uğraştım ama Allah büyük kızlar bugünün işini öbür tarafa bırakmıyor..Olaydan sonra 15 yıllık arkadaşım bir kez bile özür dilemedi o zamandan sonra da başka arkadaş yapamadım kendime Ama sizi bulduğum için mutluyum samimiyetiniz her halde belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?