2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Babası biliyor zaten canım onlar da mahcup oldu:44: Evini ben yerleştirdim alsam o zaman birşeyler alırdım. Çantama fotoğrafçıdan sonra altınları koydular salonda alırız kaybolmasın diye salonda götürdüm verdim. Hadi onu geçtim yapacak birisi olsam babasının marketi vardı ve marketi bana bırakıp gidiyorlardı istesem oradan her gittiğimde para alabilirdim 15 yıl imkan varken yapmayacağım da düğünün herkesin içinde mi yapacağım bunu düşünür insan

aynen öyle birşeyi çok istersen nedense olmuyor ..kimse işinden memnun değil biz insanlar çok nankörüz aslında ne bekliyoruz bilimiyorum ki. diyorum bankada güvenlik alımları felan olur bakalım ona ben devlet işi istiyorum diyorum bu seferde sövesim geliyor ya .

tamam kendini garantiye almak istiyor , özelde kapıya konduğundan ne yapcan diyor bana .

ben işi sağlamlaşsın ondan sonra bişeyler olsun istiyorum aslında canım . o zaman kpss sınavından sonra bişey olsun dediğimde oflayıp duruyor .

şu işler ne zormuş ya . yüzükler takıldıktan sonrası daha zor aileler griyor her kafadan bir ses amann..

Vallahi canım kimse durumundan memnun değil. Örnek vereyim ablam öğretmen bıcır bıcır çocuklarla uğraşıyor ama bıkmış artık çocuklardan sürekli okula giderken dert yanıyor. Bende kızıyorum ne güzel 3 te evdesin hafta sonu var,bayram var,yaz tatili var üstüne bir de kar tatili,yağmur tatili denen şeyler var diyorum yine de istemiyor ama benim ailem de memur değilim diye söz yapmıyor İşte böyle kimse halinden memnun değil

ama paylaşmak ne kadar iyi geliyor insana... keşke biraz samimi olsalarda onlarla paylaşsak... ben herşeyimi ona anlatsam nişanlımı kapı dışarı eder benide terlik komasına sokar heralde

Aynen öyle hani hep anne kız ilişkilerinden bahsederler ya hep özenirim acaba gerçekten var mıdır diye de düşünürüm:44: keşke bizim de öyle olsaydı.. Hadi öyleyi geçtim birazcık anlasalar yetet

böyle duydkça insanlardan nefret eder oldum gerçekten arkadaşında gerizekalıymış ya hiç sesini çıkarmadı mı bu duurmda pes gerçekten nasıl konuşuyorsunuz benim arkadaşım yapmaz anne öyle şey diye .

ben direk kızın sçaına yapışrdım valla , ne manyak insanlar var ya

Boşver canım yer biti gibi bir kadını zaten bir tane vursan yarısı boşa gider:) Allah'a havale ettim canım ama Allah büyük gösteriyor.Arkadaşımın Eşi işten çıkmış şimdi ev kredisi var ev masrafı var sigarası var oğlanın hepsi kısın maaşına kaldı 800tl'ye. Hadi ödesinler bakalım

Bir kaç kere beni savunmaya çalıştı ama kocası sen sus!! sen karışma deyince sustu yanı yanımda olmadı. Hiç görüşmdik zaten düğünden sonra babası aradı mahcup olduğu için ama görüşmüyoruz yani Mazallah bir şey kaybolur neme lazım hiç gerek yok evde rahatım ben

umarım istediğin gibi olur herşey doğru memurluk sağlamlık demek ama genede asıl sağlamlık kafada biter bence çalışmaya gönlü olmayan insan başbakan olsa farketmez.. memurluk istiyorsa ders çalışmaya hevesli demektir azimle çalışırsa neden yapamasın dilerim en iyi pozisyonda ve istediği şehirde görev alır.. :)

heh işte bak bunu diyordum hakkaten doymuyoz biz yaa çiğ süt emdik diyemi.. çocuğuma sütünü pişirip vermeyi düşünüyorum

arkadaşına kocasına kaynanaya aynen şu hareketim var canım

boşver salla gitsin kafan rahatsa boşver salla mendili ça oyna haha

saol canım inşallah

hahaha çok güldüm yorumuna ya ısıtıp getirene kadar yavrucak çatlıcak kız ağlamaktan

Son düzenleme:
arkadaşına kocasına kaynanaya aynen şu hareketim var canım

boşver salla gitsin kafan rahatsa boşver salla mendili ça oyna haha

Benimde bebeğim bol bol hem de Ben rahatım canım Allah görüyor..
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

saol canım inşallah

hahaha çok güldüm yorumuna ya ısıtıp getirene kadar yavrucak çatlıcak kız ağlamaktan

akşamdan pişiririm ağlayınca mikrodalgada 5 dakka ısıtsak yeter ya yeterki pişmiş olsun.. çiğ çiğ olmuyor yav.. baksana halimize belki bi değişiklik olur dünyayı kurtaran adam falan olur yavrum

Benimde bebeğim bol bol hem de Ben rahatım canım Allah görüyor..
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

amin canım amin .

kızlar dilim bir yara olmuş ki çok acıyor konuşamıyorum doğru düzgün sıcak bişeyler yiyip içemiyorum ne yapsam bilemedim ya

akşamdan pişiririm ağlayınca mikrodalgada 5 dakka ısıtsak yeter ya yeterki pişmiş olsun.. çiğ çiğ olmuyor yav.. baksana halimize belki bi değişiklik olur dünyayı kurtaran adam falan olur yavrum

anne süütü taze olmalı canım . :) o zaman aklına bile gelmez aman ağlamasın diye

kız 5 dakika mı fpkur fpkur kaynatırsın çocuk kavruur bu sefer sıcaklığından dolayı

Canım arkadaşlarım ben uyuyorum hepinize sevdiceğinizi göreceğiniz tatlı ve mutlu rüyalar diliyorum iyi geceler

amin canım amin .

kızlar dilim bir yara olmuş ki çok acıyor konuşamıyorum doğru düzgün sıcak bişeyler yiyip içemiyorum ne yapsam bilemedim ya

ayyy geçmiş olsun gargaran varmı evde o uyuşturuyorya dili en azından yemek yerken rahat edersin.. bende aynı yeri dört sefer ısırarak dudağımın büyük kısmını bloke etmiştim geçenlerde gargara bi yere kadar tamamda hissetmeyince hepten ısırdım ben aptal gittim eczaneden ilaç aldım piraldyne diye ağızdaki yaralara birebir 2 3 güne fayda eder çok yakıyor ama al istersen yarın ondan..

amin canım amin .

oyy geçmiş olsunn çok kötü olur bilirim Bizim evde o konu ile bir dolap dolusu ilaç var babam sigarayı bırakınca yara oldu da o yüzden Gel yardımcı olayım Gargara varsa gargara yap canım bir kaç gün. Yoksa tuzlu su veya sirkeli su ile gargara yap acıtır ama geçiriyor tatlım Geçmiş olsun şimdiden

Canım arkadaşlarım ben uyuyorum hepinize sevdiceğinizi göreceğiniz tatlı ve mutlu rüyalar diliyorum iyi geceler

sanada iyi geceler canımmm tatlı rüyalar gör sende sevdiğinle beraber çok mutlu olduğun... :)

saolun kızlar gargara felaket yapar dayanamam ki onun acısına ya
yarın da bi bakayım geçmezse yapcam artık başka çare yok

iyi geceler canım görüşürz bende kaçayım yarın iş var iyi geceler fıstıklar öpüldünüz

bi işsiz benim zaar.. iyi geceler kuzum sanada görüşmek üzere snde tatlı rüya gör beni gör mesela tatlıyımdır ben valla bak öptüm bende bay bay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…