bi işsiz benim zaar.. iyi geceler kuzum sanada görüşmek üzere snde tatlı rüya gör beni gör mesela tatlıyımdır ben valla baköptüm bende bay bay..
Günaydın kızlarNasılsınız?
Tatlım bende işsizim dert etme kendine
günaydııın :) keyifler nasıl bakam...
Yani anlayamıyorum edacığım tavırlarını söz istiyorum diye reddedilmek nedir ya!! Dün erkek arkadaşımın evine gittik kayınvalide kayınpeder ve ortak komşumuzu çağırdık durumu konuştuk.herkes kuru tehdit olduğunu ve mutlaka bir yol bulunacağını söylüyorlar.. Memur olsam da o zaman erkek arkadaşım memur değil diye sorun yaratacaklar haksız mıyım:44: Düğün konusunda da kararımı verdim canım her halükarda ağustosta evleniyorum yakında gidip salonu tutacağız sonra imzama yazarım şu tarihte evleniyorum diyeaslında bunu çok farklı bir durumda söylemek isterdim Canım asgari ücret ile ev geçindiren insanlar var ben asgari ücreti asla küçümsemiyorum ben geçinirim o para ile hayli hayli evi yok kuzum ama dün babası 500 kira verene kadar 500 de üstüne koyup ev alın kendi eviniz olsun ben yardım ederim burada eşek başı değilim siz rahat edin dedi.Ama bizimkilerden öyle bir şey hiç duymadım Bayramdan sonra gelecekler bir kez daha bakalım verecekler mi? İnşallah olur kuzum ya
biraz geç oldu ama günaydın kızlar Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun inşaAllah mutlu yuvalar kurulsunnn
Kızlarr tünaydın..
Kusura bakmayın kızlar yazdıklarınız okuyamadım bugün biraz yogunda
Aynen öyle canm dedigin gibi sebep bitmeyecek memur olmak ne ya memur olmayan evlenmesin mi
Biz evde kaldık demektirvalla biz dün konusuyoruz sevdigim maasını ocakta 1600 olur diye tahmin ediyoruz ve biz o paraya gecinebiliriz diyoruz ben calısmasam bile düşün 2500 ohoooo neler yapılmaz kimine görede 1600 hic bisey degil tabi ama napalım ayagını yorganına göre uzatmak lazım...Bak ne kadar güzel babası yardımda ederse evinizde olur daha ne olsun
Bizimde bugün neler olacak bilmem annemle dün baya kavga ettik :18: söyle dedim bugün söyleyecekti vazgecmezse :18: savas cıkabilir evde:18:
kızlar bogazım agrıyoo :2:
biraz geç oldu ama günaydın kızlar Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun inşaAllah mutlu yuvalar kurulsunnn
Tabi canım ya mutluluk olsunda o yuvadaÖyle tabi canım asgari ücret ile bile ev geçindiğim 4-5 çocuğu olan insanlar var aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış diye boşuna dememişlerNeden kavga ettin kuzum benim:44: Babana mı söyleyecek annen?
Oyy geçmiş olsun balım benimSıcak bir şeyler iç yumuşar boğazın canım ısıtıcıyı da al kızarım bak
kızlar düğün salonlarına ne zaman bakmaya başlamak lazım varmı bi fikri olan.
Düğünü ağustos veya eylülü gibi düşünüyoruz.
canım şimdidien baksanız iyi olur
Dime bende öyle düşünüyom. İnşallah uygun fiyatlı bi salon bulabiliriz çok uçuk fiyatlar çünkü
adam gibi düzgün slaonlar 5 binden kapı açıyrlar ya şaka gibi.
ev kiraları desen düzgün evler 1 bin tl offf diyorum yani.
kızlar düğün salonlarına ne zaman bakmaya başlamak lazım varmı bi fikri olan.
Düğünü ağustos veya eylülü gibi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?