2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok sağol bitanemCanım burda olabilirimde çıkabilirimde.Bende mutfağa geçeyim aslında yavaştan.Yemecikler mideye girsin.Tatlım ne ayıbı git ye doyur karnını afiyet olsun.Görüşemezsek tatlı rüyalar kocaman öptüm.
Buarada tavla resimleriniz beni bitirdi bizde aynıyız çünkü tavlayı koltuğunun altına alan hep nişanlım

Davulcuda geçti gümgümgüm

Canımm ben yavaştan kaçıyorum biraz uyku bastı birşeylerle ilgileneyim odamı falan toplayım yoksa uyur kalırım.
Gelebilirsem gelmeye çalışcam öpüyorum çok seni.
Bugün daha da iyi tanıdım seni inan çok mutlu oldum
İyi geceler şimdiden canım benim tatlı rüyalar

Tavla meselesi hep 2-0 yener beni sonra o 3-2 olur ben yenerim
Ama benden iyi oynar aslında rakamlar gelirse işini bitiririm ama Hehe :)
tamam canım bende yavaştan hazırlayım ozaman sonrada burda olursak görüşürz tekrar öpüyorum kocaman seni
Davulcu yarım saat oldu burda geçeli aslında çok erken geçti
Bu arada sanada afiyet olsun canım iyi sahurlar

Son düzenleme:

Bende tatlım seni dahada yakından tanıdığıma bende kocaman sevindim
Yenilir bide tripte atarBitanem yediremio tabi yenilince nişanlım öğretti bide boynuz kulağı geçti tabi
İyi sahurlar tatlım benim

Bende tatlım seni dahada yakından tanıdığıma bende kocaman sevindim
Yenilir bide tripte atarBitanem yediremio tabi yenilince nişanlım öğretti bide boynuz kulağı geçti tabi
İyi sahurlar tatlım benim
Boynuz kulağı geçti lafı banada tanıdık geliyor canımm
Öpüyorum canım benim
İnşallah güzel bir güne başlarız güzel bir gün geçiririz

canım kestirsene saçlarını bu yaz sıcağında çekilmiyor
benim de çok uzundu saçlarım, geçen ay kestirdim hem de baya kısa
ama söz nişan dönemleri gelcek, saçlar yapılcak bi daha kestiremem diye bu yaz kestirdim
inan insan rahatlıyor, sanki üstünden bi ton yük kalkıyor, kel gibi hissetmiştim kendimi ama sonra geçti

Boynuz kulağı geçti lafı banada tanıdık geliyor canımm
Öpüyorum canım benim
İnşallah güzel bir güne başlarız güzel bir gün geçiririz

Her tavlada nişanlımın meşhur sözü aaaa ama ben ne öğrettim sana aşkım boynuz kulağı geçti alınıyorum bak
Amin bitanem öptüm bende çıktım busefer

Benimde belimde canım ya kestirmek istiyorum da bilmiorum ki :S
Benim sorunum enseme geldiği an ölüyorum terden inan bugün3 kere duş aldım canım o dereceyim.
Tatlım ben çıkıyorum görüşürüz yarın olur mu öpüyorum senide kocaman

kestir gitsin tatlım ya kökü sende gene uzar
iyi geceler tatlı rüyalar

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1035
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/690
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 659
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 742
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1074
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 428
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 637
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 674
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1098
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1149

Sayfamızın güzel gelincikleriiiiiiiiiii merhaba, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum, bütün dualarımız ve oruçlarımız kabul olsun inşallah. Tez vakitte kocişlere kavuşalım, bir ömür mutlu mesut yaşayalımmmmm inşallah..

Gizemimmmm dün gelemedim kusuruma bakma lütfen. Bu arada aynı sorun bende de var canımm saçlarım yüzünden benim de başım ağrıyor :S Çok uzun ve banyo yapınca kurutmaya da üşeniyorum, topuz yapınca kafamda ağırlık yapıyor valla. Evden çıkabilirsem üşenmezsem eğer gidip kestiricem, dökülmesi de azalır belki. Bu sıcakta hiç çekilmiyor uzun saç. Sen de fırsat bulunca azıcık ucundan kestir rahat edersin canımmm, geçmiş olsun inşallah çekmezsin bir daha ağrı.

pericim benim test çözünce daha çok uykum geliyo niye 7 ye kadar uyumaman gerekiyo kuzum?
simgecim gitgide daha da yüzümü güldürüyo koyduğun tablo 1198 lerdeydim.. 1098 e inmişim, nerden nereye

Canımm benimm ellerine sağlık başta liste için :)
Bir an mutlu oldum şahsen :)
Ahh o saçlar dün 2 agrı kesici içtim canım yaa yok böyle bir ağrı sıcakta nasıl salık saçla kalayım
Dışarı çıkarken dde hep topuz yapıyorum bazıları saçlar açık özeiyorum valla terlemiyorlar
Dökülme içinde ben şöyle bir yöntem buldum canım şampuanla birlikte tarakla iyice tarıyorum hem dipleere masaj oluyor hem dökülenler gidiyor sonra dökülmüyor pek.
Benimde çok fazlaydı dökülmem böyle önledim canım.

pericim benim test çözünce daha çok uykum geliyo niye 7 ye kadar uyumaman gerekiyo kuzum?
simgecim gitgide daha da yüzümü güldürüyo koyduğun tablo 1198 lerdeydim.. 1098 e inmişim, nerden nereye

Canım bizimki uyanamıyor da azcık:26:
Onu uyandırmak en az 10 arama:26:
Amaa saat 5 i 10 gece daayanamadım uyudum valla annesi uyandırmış mutlu oldum :))
Genellikle uyandırmayınca işe geç kalıyor her zaman. Ve işyeriyle sorunlar oluşuyor canım.

hımm anladım canım, o zaman sen onun kalkması gereken saatte alarm kursan da kalkıp onu uyandırsan :26:

Canımm inşallah son 5, 4, 3, 2, 1'leri de görürüz en kısa zamanda

Canımcım ben de dışarı topuz yaparak çıkıyorum, başka türlü durulmaz bu sıcaklarda :)
Kıyamam canım benim ya baş ağrısı gibi kötü bir şey de yok, çok geçmiş olsun.
Listemiz su gibi akıp geçsin inşallah canımcımmm..

Amin canımmm.Kavuşalım valla sonra mutlu mesut olalım.Başka güzel şafaklar sayalım burda İnşAllah.Liste yine gümbür gümbür

Amin canımmm.Kavuşalım valla sonra mutlu mesut olalım.Başka güzel şafaklar sayalım burda İnşAllah.Liste yine gümbür gümbür

Amiiinn canım benimmm, hep birlikte bebek şafağı sayarız inşallah :) Gerçi bu sayfadan birimiz bile hamile olsa, hepimiz onunla aynı heyecanı paylaşırız.. O güzel günleri görelim inşallah.

kızlar kimse yok sanırım fikir danışmaya gelmiştim size..
çok çok beğenerek heveslenerek bi salon takımı aldım..
hala da çok beğeniyorum rengi krem rengi..
ama salon takımım her renk mobilyayla uyar mı onu bilemedim..
çünkü hafif sütlü kahveler de vardı.. benim ki inci işlemeli,diğer baktıklarım da ibldiğimiz boncuk işlemeliydi..
inci hastasıyımdır, beyaz olsun dedim...
resim ekleyecektim ama bulamadım sizi..
karşılaştığımız zaman sorucam
fikirlerinizi çok merak ediyorummm
gelince bişiler yazın nolurr
burada olurum büyük ihtimall :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…