2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallah bol bol fikir vermek nasip olur canım tanısmaya ayrı gelsinler canım hemen tanımadan verdiler olmasın
Bizim bayramda tanıssalar damatlarıyla diyorum sonra ailecek yine bi yemege gelseler..ondan 2 hafta sonra falanda isteme-söz-nişan için geleseler bizde nişandan sonra bohca götürüyormusuz madem öyle gideriz sanırım :44:aa şimdi düşündümde zaman cok kısaymıs :44:aslında olurda canım bi bakıma formalite gibi oluyo :44:

benim her zaman işim olmuyo kuzum. olduğu zaman hemen hallediyorum.
patron burda benimde. o vrken klavyeden hiç yazmam. direkt ekran klavyesine geçiş yapıyorum patron yanında olmadığı için şanlısın. banada bazen hiç çalışıyomuşum gibi gelmiyo. ama iş varda ben mi ypmıyorum alışırsın bu duruma

Çooook yaşa canım

Ya ama doğru yerden düşünmüş ailen.. sonuçta onlar razı olmasaydı şimdi bir sürü kavga gürültü olup sen yine evlenecektin ama herkesin gönlü kırık olacaktı.. ama şimdi herkesin gönlü hoş bir şekilde evleneceksin inşaAllah

kafanızda tarih var mı?

kayık yaka olabilir askılı istemiyom ince askılıda sevmiyorum güpürlü olsun bari.evet canım onun gelinliğide cok güzeldi.insallah buluruz böyle gelinlik hani acık olsada üstüne güpür dikerlermiki hani begensek acık:26:

Baton pastayı 20 dediler, 6'lı yaptırınca 120'ye geldi ama 100 liraya anlaştık.
Ben de pastayı ilk defa duydum ama o kadar arttı ki...Gidenlerle gönderdi tabak tabak ama yine de bitiremedik Annem de parça parça kesip buzluğa koydu, istedikçe çıkartıyoruz çözülüyo

Canım benim 3 gün içinde babadan nasıl kacılır adlı kurs veririm sana tabi basarabilirsem :26:
Benim tek bilmeyen babamdı sanırım :26:
Hatta kuzenim geldi gecen .... yı gördüm eda sözlenmiş hayırlı olsun dedi dedi bizimkiler zaten baya lafıcıdır :44:
Diger tanıdık söyledi ..... eda evlenecekmiş dogrumu damatta baska mezheptenmiş heee demiş ve ikiside hic alakam olmayan insanlar :26:bizim akrabalık ilişkilerimiz ne tuhaf dedikodu üzerine kurulu :44:

Canım resimler işyerindeki bilgisayarda yok, eve gidince fırsatım olursa muhakkak koyarım. Çeyizler de devam ediyor tabi. Ama nişanın telaşı o kadar yormuş ki beni, şimdi telaş yapmak istemiyorum çeyiz için. Biraz sakinleşmek lazım:) Ocak gibi hız kazanacak çeyiz alışverişleri de, gerçi şimdi de bir şey gördüğümde alıp kenara koyuyorum, dayanamıyorum:) Bizim kızlar napıyor, okuyamadım geçmişi haliyle.. Onların dakeyifleri yerindedir umarım.

Merhaba canım düğün yerini nerde tutunuz ve kaça tutunuz sorması ayıp bizde salon arayışını başlıycazda o yüzden soruyuyorum

Canım Ankara'da Velo'yu ayarladık. Yemekli 200 kişi her şey içinde 13.000. Ve bu en iyi fiyat verenlerin arasındaydı.

Kuzum senle nişanlın kaç yaşındasınız
Okul / iş durumu nedir

Bir de ne kadardır berabersiniz düğünü ne zamana düşünüyorsunuz

iyice tanışalım diye düşündüm

ebissss meraba seni rumuz olarak biliyorum ama tanışmadık henüz

ben diişikartal 21 yaşındayım hukuk okuyorum sevgilim 22 işletme okuyor.. çizelgede de görüldüğü üzere 4 yıl 8 ay oldu ilişkimiz
2015 yaza da evlenelim diyoruz

sen?

Bende öyle yaptım sabah işlerim vardı yaptım sonra mail atmam gerekiyodu az önce onuda attım tek işim kargo geldiginde vermek :44: gerci anlar patronlar ya iş olmadıgı halde ne yapacak bu insanlar aynen iş yok :26: inşallah valla utanıyorum aksam cıkarken

sende gör
Aynen öyle canım bide ben dedigim dedik bir insanım :26:diger türlü yine evlilik olacaktı ama işte dedigin gibi herkesin gönlü kırık mutsuz..inşallah
kafamızdaki tarih hayırlısıyla aynı canım 2014 nisan yada mayıs :44: hep mayısta evlenmeyi hayal ederdim ama bana kalsa şubatta gayet uygun ama sevdicek mesafeler uzak insanlar kısın ortasında amaann nikahamı gidilir der diyo haklıda bi bakıma :44:

evet kayık yakada cok hos oluyo dikiyolar sanırım canım öyle biliyorum..ben hep diktiripte kiralamak istiyorum ama temiz olduktan sonra hazırda olur dimi

fiyat çok iyi olmus canım ben iş yerine yakın yerde sordum kremalı olan için 20 kişilik 140 dedi markasından dolayı sanırım..
Bizim oralarda inşallah sizin gibi uygundur..
Sevdigim dün onların orada sormus 20 kişilik 60 demişler oda cok uygun geldi şaşırdım

Son düzenleme:

yok ya hç utanıp sıkılma, o da biliyo sonuçta iş olsa zaten yaparsın :)

sen çıkarken geçmişi falan sil yinede ne olur ne olmaz :)

Meraba
Bugün herkesle tanışasım var
Ben bu topiğin kadrolu gelinlerindenim aylardır buradayım

Tanışalım mııı kendinden bahseder misin
Sen yeni geldin galiba hoşgeldin

Benim annem de kış düğününü kabul etmemişti canım soğuk olur misafirimiz çok diye
7-8 aya sen de gidiyorsun desene

Aman Allahım evde kaldımm :18::18::18:
Herkeşler benden önce evleniyor

Son düzenleme:

Tamam canım ama sen kesin gelmezsin bi daha
Meselaaaa perim beyaz eşyalarını aldı cumartesi günü albümde yaptı cok güzeller dügünü 2014 sonunda yapmak için ugrasıyolar inşallah olur
oww canım cok iyi paraymıs :18:
yok ya hç utanıp sıkılma, o da biliyo sonuçta iş olsa zaten yaparsın :)

sen çıkarken geçmişi falan sil yinede ne olur ne olmaz :)

Dimi ama ya dimi siliyorum inşallah unutmam bide kk ya bakınca özel hayat falan kalmaz herseyim acıkca ortada

of çok geliyo bana ya bu gidile nikah yapıcam. Doğrusu ben istanbuldayım ama burdada uçuyo fiyatlar

anında deşifre olursun. aman dikkaaattt

Meraba
Bugün herkesle tanışasım var
Ben bu topiğin kadrolu gelinlerindenim aylardır buradayım

Tanışalım mııı kendinden bahseder misin
Sen yeni geldin galiba hoşgeldin

hosbulduk kuzum yeniyim 8 aydır tanısıyoz pamuğumla, 6 aydırda cıkıyoruz.30 eylülde evlenme teklif etti bakalım insallah hayırlısı ile düsüncelerimiz var bayramdan sonra nişanım olabilir insallah.ocak aralık gibide düğün düsünüyoz Allahın yardımıyla ve izniyle...

canım diktirmedepahalı olyo mecbur hazırdan kiralıycaz insallah
ne kadar fark olurki arada :44:

Benim annem de kış düğününü kabul etmemişti canım soğuk olur misafirimiz çok diye
7-8 aya sen de gidiyorsun desene

Aman Allahım evde kaldımm :18::18::18:
Herkeşler benden önce evleniyor

Rabbim nasip ederse inşallah canım onlarda haklılar ama işte sütlü tatlıyı parmagımla sıyırarak tencereden yerken annem hep dügününde kar yagar öyle yeme derdi kendi yemiş dügünü ocakta olmus
Evdemi kaldınn zaman azalıyoo bi bakmısın evlenmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…