- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
EVET CANIM BENDE DANTELLİ TÜL SEYLERİ PRENSES GELİNLİK İSTİYORUM KOLLARI UZUN GÜPÜRLÜ OLABİLİR TAC SEVMİYORUM SACA.AMA TACLİ İNCİLİ DUGAKLAR VAR ONLARDA OLABİLİR.AMİN CANIM İNSALLAH
Olur canım neden olmasın dedigim gibi ben ne koyulur ne yapılır hiç bilmiyorum bu konuda o yüzden sizden fikir alacak olan benimO isteme durumundada karışık kafam şimdi ilk tanışmaya gelip sonra isteme sözmü olacak yoksa gelicekler tanışma isteme olacak birkaç gün sonra yüzüklerimi alıp gelecekler aynı şehirdeyiz bu arada üçü bir arada olsa olmaz dimi hem tanışsınlar hem istesinler hem yüzük takalım çok şey istedim kabul yangından mal kaçırır gibi o heyecana yüregim dayanmaz 2 kere diye dediydim
çokta işe yaramazz ama kuzum ya ben şimdi işteyim ya yapacak bişeyim yok ya nete giriyorum ya daha 1.5 hafta oldu kendimi kötü hissediyorum ama girmeyincede zaman gecmiyo böylede sanki evdeymişim gibi oluo :44:sende iş oluyor mu yada sanada tuhaf geliyomu bizim bide patronda yok alt katta kendisi baska ofisi daha var buraya gelmiyo eşi geliyo bazen ama 2 gündür oda yok :44:
İnşallah canımaslında haklılar canım starplez cogu kişide olmuyo bence öpmek için bi egiliyo heersey meydanda :26:bende beni böyle sevdeki kız varya onun gelinliginede cok begenmiştim önüde arkasıda v onun tek fark o :44:
Evet canım gercekten bizim topikte kötü haberlerde peş peşe oluyor güzel haberlerde ama inşallah hep güzeller olurcidden canım ya meger haksızlık etmişim ben hoca sorun etmemişsse kimse etmez babam gencliginde hocaymıs :26:
Kızlarr burnumu silmekten bi hal oldumbide hapşurmaktan kocaman yerde şuan 3 kişiyiz ve ben her seferinde 3 defa hapşuruyorum diger odalardan ses geliyo cok yasa diye ama son hapşurdugumda söylemediler
çokta işe yaramazz ama Kuzum ya ben şimdi işteyim ya yapacak bişeyim yok ya nete giriyorum ya daha 1.5 hafta oldu kendimi kötü hissediyorum ama girmeyincede zaman gecmiyo böylede sanki evdeymişim gibi oluo :44:sende iş oluyor mu yada sanada tuhaf geliyomu bizim bide patronda yok alt katta kendisi baska ofisi daha var buraya gelmiyo eşi geliyo bazen ama 2 gündür oda yok :44:
Inşallah canımaslında haklılar canım starplez cogu kişide olmuyo bence öpmek için bi egiliyo heersey meydanda :26:bende beni böyle sevdeki kız varya onun gelinliginede cok begenmiştim önüde arkasıda v onun tek fark o :44:
fiyat ne kadara geldi canım bize o zaman o kadar büyük olmasın ama pastanı cok begendim canım ya bende öyle istiyorum hele alyans olmasını üstünde cok istiyorum
Ciddi misin herseyi koyarız börek pogca ama pastayı ilk defa duydum
Bizde ama buzluga koyulmaz ne kadar büyük olsada annem gelen gidene cıkarırama kesemi düşünmem gerek ideal almalıyım
Kızlar benim babamda bilmiyodu annem le ablam kuzenimler falan bilyodu baskada kimseye demedim sülaleden babama annem telde söyledi sasırmıs hayırlısı demiş.babam benim ciddidir biraz hiç böle seyler konusmayız.ben bu cuma memlekete gitcem ve babamla yüzyüze olcam utanıyom ben uzaktan anneme dedirttimki kolaya gelsin simdi yüzyüze olcaz heyecan yaptım
Oooooo ebisim gelmissss
Hosgeldin canım benimm nasılsın ?
Evet canım en basından beri hep korktum bide annem gibi tamam demeyecek zor kabul edecek diye hep korktum..Amin canım inşallah..
Ohh tarihte alınmıs masallah canımhani resimleri Masallah canım ne güzel ceyiz ne alemde
Merhaba canım düğün yerini nerde tutunuz ve kaça tutunuz sorması ayıp bizde salon arayışını başlıycazda o yüzden soruyuyorum
Kuzum senle nişanlın kaç yaşındasınızBaton pastayı 20 dediler, 6'lı yaptırınca 120'ye geldi ama 100 liraya anlaştık.
Ben de pastayı ilk defa duydum ama o kadar arttı ki...Gidenlerle gönderdi tabak tabak ama yine de bitiremedikAnnem de parça parça kesip buzluğa koydu, istedikçe çıkartıyoruz çözülüyo
Canım resimler işyerindeki bilgisayarda yok, eve gidince fırsatım olursa muhakkak koyarım. Çeyizler de devam ediyor tabi. Ama nişanın telaşı o kadar yormuş ki beni, şimdi telaş yapmak istemiyorum çeyiz için. Biraz sakinleşmek lazım:) Ocak gibi hız kazanacak çeyiz alışverişleri de, gerçi şimdi de bir şey gördüğümde alıp kenara koyuyorum, dayanamıyorum:) Bizim kızlar napıyor, okuyamadım geçmişi haliyle.. Onların dakeyifleri yerindedir umarım.
Canım Ankara'da Velo'yu ayarladık. Yemekli 200 kişi her şey içinde 13.000. Ve bu en iyi fiyat verenlerin arasındaydı.
benim her zaman işim olmuyo kuzum. olduğu zaman hemen hallediyorum.
patron burda benimde. o vrken klavyeden hiç yazmam. direkt ekran klavyesine geçiş yapıyorumpatron yanında olmadığı için şanlısın. banada bazen hiç çalışıyomuşum gibi gelmiyo. ama iş varda ben mi ypmıyorum alışırsın bu duruma
sende gör
Çooook yaşa canım
Ya ama doğru yerden düşünmüş ailen.. sonuçta onlar razı olmasaydı şimdi bir sürü kavga gürültü olup sen yine evlenecektin ama herkesin gönlü kırık olacaktı.. ama şimdi herkesin gönlü hoş bir şekilde evleneceksin inşaAllah
kafanızda tarih var mı?
kayık yaka olabilir askılı istemiyom ince askılıda sevmiyorum güpürlü olsun bari.evet canım onun gelinliğide cok güzeldi.insallah buluruz böyle gelinlik hani acık olsada üstüne güpür dikerlermiki hani begensek acık:26:
Baton pastayı 20 dediler, 6'lı yaptırınca 120'ye geldi ama 100 liraya anlaştık.
Ben de pastayı ilk defa duydum ama o kadar arttı ki...Gidenlerle gönderdi tabak tabak ama yine de bitiremedikAnnem de parça parça kesip buzluğa koydu, istedikçe çıkartıyoruz çözülüyo
Bende öyle yaptım sabah işlerim vardı yaptım sonra mail atmam gerekiyodu az önce onuda attım tek işim kargo geldiginde vermek :44: gerci anlar patronlar ya iş olmadıgı halde ne yapacak bu insanlaraynen iş yok :26: inşallah valla utanıyorum aksam cıkarken
Kızlar benim babamda bilmiyodu annem le ablam kuzenimler falan bilyodu baskada kimseye demedim sülaleden babama annem telde söyledi sasırmıs hayırlısı demiş.babam benim ciddidir biraz hiç böle seyler konusmayız.ben bu cuma memlekete gitcem ve babamla yüzyüze olcam utanıyom ben uzaktan anneme dedirttimki kolaya gelsin simdi yüzyüze olcaz heyecan yaptım
sende gör
Aynen öyle canım bide ben dedigim dedik bir insanım :26:diger türlü yine evlilik olacaktı ama işte dedigin gibi herkesin gönlü kırık mutsuz..inşallah
kafamızdaki tarih hayırlısıyla aynı canım 2014 nisan yada mayıs :44: hep mayısta evlenmeyi hayal ederdim ama bana kalsa şubatta gayet uygunama sevdicek mesafeler uzak insanlar kısın ortasında amaann nikahamı gidilir der diyo haklıda bi bakıma :44:
Bende öyle yaptım sabah işlerim vardı yaptım sonra mail atmam gerekiyodu az önce onuda attım tek işim kargo geldiginde vermek :44: gerci anlar patronlar ya iş olmadıgı halde ne yapacak bu insanlaraynen iş yok :26: inşallah valla utanıyorum aksam cıkarken
evet kayık yakada cok hos oluyodikiyolar sanırım canım öyle biliyorum..ben hep diktiripte kiralamak istiyorum ama temiz olduktan sonra hazırda olur dimi
canım diktirmede pahalı olyo mecbur hazırdan kiralıycaz insallah
Canım resimler işyerindeki bilgisayarda yok, eve gidince fırsatım olursa muhakkak koyarım. Çeyizler de devam ediyor tabi. Ama nişanın telaşı o kadar yormuş ki beni, şimdi telaş yapmak istemiyorum çeyiz için. Biraz sakinleşmek lazım:) Ocak gibi hız kazanacak çeyiz alışverişleri de, gerçi şimdi de bir şey gördüğümde alıp kenara koyuyorum, dayanamıyorum:) Bizim kızlar napıyor, okuyamadım geçmişi haliyle.. Onların dakeyifleri yerindedir umarım.
Canım Ankara'da Velo'yu ayarladık. Yemekli 200 kişi her şey içinde 13.000. Ve bu en iyi fiyat verenlerin arasındaydı.
yok ya hç utanıp sıkılma, o da biliyo sonuçta iş olsa zaten yaparsın :)
sen çıkarken geçmişi falan sil yinede ne olur ne olmaz :)
Tamam canım ama sen kesin gelmezsin bi daha
Meselaaaa perim beyaz eşyalarını aldı cumartesi günüalbümde yaptı cok güzeller dügünü 2014 sonunda yapmak için ugrasıyolar inşallah olur
oww canım cok iyi paraymıs :18:
Dimi ama yadimi siliyorum inşallah unutmam bide kk ya bakınca özel hayat falan kalmaz herseyim acıkca ortada
Meraba
Bugün herkesle tanışasım var
Ben bu topiğin kadrolu gelinlerindenim aylardır buradayım
Tanışalım mııı kendinden bahseder misin
Sen yeni geldin galiba hoşgeldin
ne kadar fark olurki arada :44:canım diktirmedepahalı olyo mecbur hazırdan kiralıycaz insallah
Benim annem de kış düğününü kabul etmemişti canım soğuk olur misafirimiz çok diye
7-8 aya sen de gidiyorsun desene
Aman Allahım evde kaldımm :18::18::18:
Herkeşler benden önce evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?