hosbulduk kuzum yeniyim 8 aydır tanısıyoz pamuğumla, 6 aydırda cıkıyoruz.30 eylülde evlenme teklif etti bakalım insallah hayırlısı ile düsüncelerimiz var bayramdan sonra nişanım olabilir insallah.ocak aralık gibide düğün düsünüyoz Allahın yardımıyla ve izniyle...
Bende tanıtıyım kendimi
Meraba
Bugün herkesle tanışasım var
Ben bu topiğin kadrolu gelinlerindenim aylardır buradayım
Tanışalım mııı kendinden bahseder misin
Sen yeni geldin galiba hoşgeldin
ne kadar fark olurki arada :44:
Rabbim nasip ederse inşallah canımonlarda haklılar ama işte sütlü tatlıyı parmagımla sıyırarak tencereden yerken annem hep dügününde kar yagar öyle yeme derdi kendi yemiş dügünü ocakta olmus
Evdemi kaldınn zaman azalıyoo bi bakmısın evlenmisin
korkutmaa :26:anında deşifre olursun. aman dikkaaattt
hosbulduk kuzum yeniyim 8 aydır tanısıyoz pamuğumla, 6 aydırda cıkıyoruz.30 eylülde evlenme teklif etti bakalım insallah hayırlısı ile düsüncelerimiz var bayramdan sonra nişanım olabilir insallah.ocak aralık gibide düğün düsünüyoz Allahın yardımıyla ve izniyle...
Bende tanıtıyım kendimi
Öhöm öhöm 25 yaşındayım 9 yıllık bi ilişkim var (oha dediğinizi duyar gibiyim:86:)
İstanbulda yaşıyorum 1,5 aydır nişanlıyız.
Şimdilik aklıma gelenler bu kaa.
Bende tanıtıyım kendimi
Öhöm öhöm 25 yaşındayım 9 yıllık bi ilişkim var (oha dediğinizi duyar gibiyim:86:)
olsun canım bak bide iyikin var iyi ki tanısmıssınız
biz okul bitmeden evlenemiyoruz yaKeşke hazırlığı olan bir okulda okumasaydım 1 yılım hazırlıkla geçti
Keşke herifim de bokul uzatmasaydı ya
aman keşkeler keşkeler işte
Canım benim 3 gün içinde babadan nasıl kacılır adlı kurs veririm sanatabi basarabilirsem :26:
Benim tek bilmeyen babamdı sanırım :26:
Hatta kuzenim geldi gecen .... yı gördüm eda sözlenmiş hayırlı olsun dedi dedibizimkiler zaten baya lafıcıdır :44:
Diger tanıdık söyledi ..... eda evlenecekmiş dogrumu damatta baska mezheptenmiş heee demişve ikiside hic alakam olmayan insanlar :26:bizim akrabalık ilişkilerimiz ne tuhaf dedikodu üzerine kurulu :44:
owww dedim tam sonra yazını okudum güldüm baya olmus canım masallah nazar degmesin
olsun canım bak bide iyikin var iyi ki tanısmıssınız
bu arada tutku nerelerde
Tamam canım ama sen kesin gelmezsin bi daha
Meselaaaa perim beyaz eşyalarını aldı cumartesi günüalbümde yaptı cok güzeller dügünü 2014 sonunda yapmak için ugrasıyolar inşallah olur
oww canım cok iyi paraymıs :18:
Dimi ama yadimi siliyorum inşallah unutmam bide kk ya bakınca özel hayat falan kalmaz herseyim acıkca ortada
İstanbul'da daha uygun fiyatlı yerler de var canım, İstanbul her anlamda daha hesaplı aslında..of çok geliyo bana ya bu gidile nikah yapıcam. Doğrusu ben istanbuldayım ama burdada uçuyo fiyatlar
ne kadar fark olurki arada :44:
Rabbim nasip ederse inşallah canımonlarda haklılar ama işte sütlü tatlıyı parmagımla sıyırarak tencereden yerken annem hep dügününde kar yagar öyle yeme derdi kendi yemiş dügünü ocakta olmus
Evdemi kaldınn zaman azalıyoo bi bakmısın evlenmisin
9 yıl mı
Nişanlım kaç yaşındaNişanınızı tebrik ederim gözün aydın
Düğün ne zamana inşaAllah?
Bizim Esma'mız var burada onun da 9 yıl oluyor ilişkisi 26 Ekimde evleniyor inşaAllah
Amin canım sağolowww dedim tam sonra yazını okudum güldüm baya olmus canım masallah nazar degmesin
Bende tanıtıyım kendimi
korkutmaa :26:o kadar acık yazıyorumki herseyi kullanıcı adımda eda zaten daha ne olsun üstüne 91 de yazmısım dogum tarihimi
Oh masallah canım sizin cok cok az kalmıs dügüne
1 yıl içinde evlenecek misiniz yani oyy çatladım patladım valla kıskandımmmm
Yaşlar kaç? İş-Okul durumu nedir
Ben yukarıda yazdım ama görmediysen diye tekrar yazayım
Ben 21 - hukuk sevgilim 22 - işletme
Biz evlenirken ilişkimiz 6.5 yıllık olacak
Sağol canım. Nişanlık 27 yaşında kısmetse 2014 ağutos - eylül gibi düşünüyoruz daha netleştiremedik tarihi.
Amin canım sağol
hihi canım sagol güzellikle olsun herseyne kadar kacsamda eninde sonunda karsılascaz benim sadece cok yakınlarım bilyo hala kimseye demedik .bende sevmem dedikoduyu
Tuttku 2 ay kadar gelemeyeceğim topiğe demişti
tamam tamam üzülmeYaa öyle deme edoşuuumm
Ay çok sevindim perime:) İnşallah 2014 sonuna yetişir de bir an önce kavuşurlar. Sen de bizden önce yolcusun zaten:)
Çok iyi para ama daha uygunu da yok maalesef istediğimiz şartlarda. Yerini de beğendik, hayatta bir kere olacak napalım..
İstanbul'da daha uygun fiyatlı yerler de var canım, İstanbul her anlamda daha hesaplı aslında..
bilmiyom kuzum ama fark vardır muhakkak o özel dikiliyo yani
hayırlısıyla olur canımmasallah canımAllah yardımcınız olsun insallah mutlu olursunuz hep
insallah canım bakalım net bişi yok ama düsüncelerimiz bu Allahın izniyle insallah
sizede masallah canım sizinde olur insallah bizim yas geldi artıkben de oda calısıyoruz kuzum.28 yasındayız ikimizde.evet kuzum insallah planlarımız öyle Allahın izni ve yardımıyla insallah
Hm anladımmm benden 7 yaş büyüksün heheh abla diyim sana
Eki Görüntüle 825989
bizim de bebişimiz olsunnnnnnnn
Hım 1 yıldan az kalmış o zaman düğüne hadi bakalım
Sizde askerlik engeli filan kalmamıştır artık
Kız nasıl sabrettin o kadar yıl bana da tavsiye versene ben bir türlü akışına bırakamıyorum
Evet canım gercekten bizim topikte kötü haberlerde peş peşe oluyor güzel haberlerde ama inşallah hep güzeller olurcidden canım ya meger haksızlık etmişim ben hoca sorun etmemişsse kimse etmez babam gencliginde hocaymıs :26:
Kızlarr burnumu silmekten bi hal oldumbide hapşurmaktan kocaman yerde şuan 3 kişiyiz ve ben her seferinde 3 defa hapşuruyorum diger odalardan ses geliyo cok yasa diye ama son hapşurdugumda söylemediler
çok şükür atlattık Askerliğide
Valla öyle bi sabretme durumu olmadı biz liseyi bitirdikten sonra tanıştık ondan sonra 2 yıl üniversite okuduk ikimizde. Ondan sonracığıma iş askerlik felan derken bi bakmışız yıllar geçmiş gitmiş
Biz normalde her haftasonu buluşuruz artık buluştuğumuzda yapcak bişi bulamaz olduk dedik bizim evlenme zamanımız gelmiş
Hm anladımmm benden 7 yaş büyüksün heheh abla diyim sana
Eki Görüntüle 825989
bizim de bebişimiz olsunnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?