2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

1 yıl içinde evlenecek misiniz yani oyy çatladım patladım valla kıskandımmmm
Yaşlar kaç? İş-Okul durumu nedir

Ben yukarıda yazdım ama görmediysen diye tekrar yazayım
Ben 21 - hukuk sevgilim 22 - işletme

Biz evlenirken ilişkimiz 6.5 yıllık olacak

Meraba
Bugün herkesle tanışasım var
Ben bu topiğin kadrolu gelinlerindenim aylardır buradayım

Tanışalım mııı kendinden bahseder misin
Sen yeni geldin galiba hoşgeldin
Bende tanıtıyım kendimi

Öhöm öhöm 25 yaşındayım 9 yıllık bi ilişkim var (oha dediğinizi duyar gibiyim :86:)
İstanbulda yaşıyorum 1,5 aydır nişanlıyız.
Şimdilik aklıma gelenler bu kaa.

biz okul bitmeden evlenemiyoruz ya Keşke hazırlığı olan bir okulda okumasaydım 1 yılım hazırlıkla geçti
Keşke herifim de bokul uzatmasaydı ya

aman keşkeler keşkeler işte

anında deşifre olursun. aman dikkaaattt
korkutmaa :26:o kadar acık yazıyorumki herseyi kullanıcı adımda eda zaten daha ne olsun üstüne 91 de yazmısım dogum tarihimi

Oh masallah canım sizin cok cok az kalmıs dügüne

9 yıl mı

Nişanlın kaç yaşında Nişanınızı tebrik ederim gözün aydın
Düğün ne zamana inşaAllah?

Bizim Esma'mız var burada onun da 9 yıl oluyor ilişkisi 26 Ekimde evleniyor inşaAllah

owww dedim tam sonra yazını okudum güldüm baya olmus canım masallah nazar degmesin

biz okul bitmeden evlenemiyoruz ya Keşke hazırlığı olan bir okulda okumasaydım 1 yılım hazırlıkla geçti
Keşke herifim de bokul uzatmasaydı ya

aman keşkeler keşkeler işte
olsun canım bak bide iyikin var iyi ki tanısmıssınız
bu arada tutku nerelerde

hihi canım sagol güzellikle olsun herseyne kadar kacsamda eninde sonunda karsılascazbenim sadece cok yakınlarım bilyo hala kimseye demedik .bende sevmem dedikoduyu

Yaa öyle deme edoşuuumm
Ay çok sevindim perime:) İnşallah 2014 sonuna yetişir de bir an önce kavuşurlar. Sen de bizden önce yolcusun zaten:)
Çok iyi para ama daha uygunu da yok maalesef istediğimiz şartlarda. Yerini de beğendik, hayatta bir kere olacak napalım..

of çok geliyo bana ya bu gidile nikah yapıcam. Doğrusu ben istanbuldayım ama burdada uçuyo fiyatlar
İstanbul'da daha uygun fiyatlı yerler de var canım, İstanbul her anlamda daha hesaplı aslında..

bilmiyom kuzum ama fark vardır muhakkak o özel dikiliyo yani

Sağol canım. Nişanlık 27 yaşında kısmetse 2014 ağutos - eylül gibi düşünüyoruz daha netleştiremedik tarihi.
owww dedim tam sonra yazını okudum güldüm baya olmus canım masallah nazar degmesin
Amin canım sağol

Son düzenleme:

masallah canım Allah yardımcınız olsun insallah mutlu olursunuz hep

korkutmaa :26:o kadar acık yazıyorumki herseyi kullanıcı adımda eda zaten daha ne olsun üstüne 91 de yazmısım dogum tarihimi

Oh masallah canım sizin cok cok az kalmıs dügüne

insallah canım bakalım net bişi yok ama düsüncelerimiz bu Allahın izniyle insallah

sizede masallah canım sizinde olur insallah bizim yas geldi artık ben de oda calısıyoruz kuzum.28 yasındayız ikimizde.evet kuzum insallah planlarımız öyle Allahın izni ve yardımıyla insallah

Sağol canım. Nişanlık 27 yaşında kısmetse 2014 ağutos - eylül gibi düşünüyoruz daha netleştiremedik tarihi.

Amin canım sağol

Hım 1 yıldan az kalmış o zaman düğüne hadi bakalım
Sizde askerlik engeli filan kalmamıştır artık

Kız nasıl sabrettin o kadar yıl bana da tavsiye versene ben bir türlü akışına bırakamıyorum

hihi canım sagol güzellikle olsun herseyne kadar kacsamda eninde sonunda karsılascazbenim sadece cok yakınlarım bilyo hala kimseye demedik .bende sevmem dedikoduyu

Bende aslında yakınlarıma söylemiştim ama demek yakınlarımında cok yakını varmıs :44:dedikodu öyle kötü ki adamı katil eder..sen a dersin o zbdkddhfdjfchfcfh olarak yayılmıs
Tuttku 2 ay kadar gelemeyeceğim topiğe demişti

aaa şimid hatırladım okumustum pc yavastı ama olsun girsin yinede

tamam tamam üzülme inşallah canım..ve inşallah istedigimiz zamanda olur bizim iş
eger sizi zorlamayacaksa cok güzel canım ben kendi bütcemize göre düşündügümden fazla geliyo

bilmiyom kuzum ama fark vardır muhakkak o özel dikiliyo yani

istedigim gibi buluyumda hazırda olur napalım

Son düzenleme:
hayırlısıyla olur canım

Hm anladımmm benden 7 yaş büyüksün heheh abla diyim sana

Eki Görüntüle 825989

bizim de bebişimiz olsunnnnnnnn

masallah nasıl acmıs agzını

çok şükür atlattık Askerliğide

Valla öyle bi sabretme durumu olmadı biz liseyi bitirdikten sonra tanıştık ondan sonra 2 yıl üniversite okuduk ikimizde. Ondan sonracığıma iş askerlik felan derken bi bakmışız yıllar geçmiş gitmiş
Biz normalde her haftasonu buluşuruz artık buluştuğumuzda yapcak bişi bulamaz olduk dedik bizim evlenme zamanımız gelmiş

İnşallah güzel haberlerden bir de ben veririm canım:) Ama umutlu değilim:) Bu sefer ben çok yaşa diyeyim Çok yaşa,sevdiğinle yaşa,mutlu yaşa:) Ne kadar güzel mutlu olman

Yaş 25 ilişki 9 yıllık 25-9=16

Sen 16 yaşında ilişkiye başlamış olmalısın, 16 yaşında ise liseli olmalısın nasıl lise bittikten sonra tanıştınız

2 yıllık okumanıza rağmen baya geciktirmişiniz evliliği

Hm anladımmm benden 7 yaş büyüksün heheh abla diyim sana

Eki Görüntüle 825989

bizim de bebişimiz olsunnnnnnnn

diyebilirsin kuzum sorun yok görünüş ve ses tonum 22 gibi yasımı belli etmiyorum sevdigimde öyle söylüyo dısardan baksam 21 22 derim diyo beden yası 28 ama hihi insallah hepimizin olur canımcok tatlı bebiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…