Yaş 25 ilişki 9 yıllık 25-9=16
Sen 16 yaşında ilişkiye başlamış olmalısın, 16 yaşında ise liseli olmalısınnasıl lise bittikten sonra tanıştınız
2 yıllık okumanıza rağmen baya geciktirmişiniz evliliği
Bende aslında yakınlarıma söylemiştim ama demek yakınlarımında cok yakını varmıs :44:dedikodu öyle kötü ki adamı katil eder..sen a dersin o zbdkddhfdjfchfcfh olarak yayılmıs
aaa şimid hatırladım okumustum pc yavastı ama olsun girsin yinede
tamam tamam üzülmeinşallah canım..ve inşallah istedigimiz zamanda olur bizim iş
eger sizi zorlamayacaksa cok güzel canımben kendi bütcemize göre düşündügümden fazla geliyo
istedigim gibi buluyumda hazırda olur napalım
inşallah bol bol fikir vermek nasip olur canımtanısmaya ayrı gelsinler canım hemen tanımadan verdiler olmasın
Bizim bayramda tanıssalar damatlarıyla diyorum sonra ailecek yine bi yemege gelseler..ondan 2 hafta sonra falanda isteme-söz-nişan için geleseler bizde nişandan sonra bohca götürüyormusuz madem öyle gideriz sanırım :44:aa şimdi düşündümde zaman cok kısaymıs :44:aslında olurda canım bi bakıma formalite gibi oluyo :44:
hayırlısıyla olur canım
masallah nasıl acmıs agzını
diyebilirsin kuzum sorun yok görünüş ve ses tonum 22 gibi yasımı belli etmiyorumsevdigimde öyle söylüyo dısardan baksam 21 22 derim diyo beden yası 28 ama hihi insallah hepimizin olur canım cok tatlı bebiş
Lise bitmişti canım yaz tatiliydi tanıştığımızda. Kısmet bu zamanaymış geç olsunda güç olmasın
Canım Ankara'da Velo'yu ayarladık. Yemekli 200 kişi her şey içinde 13.000. Ve bu en iyi fiyat verenlerin arasındaydı.
aa bak ben de 21 im ama 15-16 görünüyorsun diyorlar. Demek ki senin yaşına gelince ben de 22 fln görüneceğim
biz hiç yaşlanmayacağız dostum
eheheh ben de niye hesap soruyorsam
Canım merhabalar Velo gerçekten güzel bir seçim olmuş ben beğenmiştim orayı hayırlı olsunBende fenerbahçe spor kulübü türk telekom arena tesisleri havuz başı istiyorum ama hem çok pahalı kişi başı hafta içi 50tl hafta sonu 65tl dediler biz yakşalık 400 kişi oluruz hem de sevgilim fanatik beşiktaşlı hayatta fenerbahçe tesislerinde evlenmez
İnşallah canım ama inanıyorum ben bunaİnşallah güzel haberlerden bir de ben veririm canım:) Ama umutlu değilim:) Bu sefer ben çok yaşa diyeyim Çok yaşa,sevdiğinle yaşa,mutlu yaşa:) Ne kadar güzel mutlu olman
canım millete bakmıycaksın dinlemiyceksin sen yoluna bakacaksın.evet canım hazır olcak benim sanırım.
aynen öyle canım hatta biz o güne nişanıda sıgdırıp ayrı olarak yapmıcaz inşallahİnşallah kuzumo zaman şöyle diyorsun birkaç gün önce gelip tanışılır sonra isteme söz aynı akşam olur öyle olur dimi tanışma sadece isteme sözün olacagı akşam yani çok heyecanlı işler ya nişan olmuycak sözdede bohça olmaz herhalde :26:
Kızlar ben çıkıyorum derse gideceğim öpüldünüz
aynen öyle canım hatta biz o güne nişanıda sıgdırıp ayrı olarak yapmıcaz inşallahannem dün aksam sözde nişanda bohcasız olmaz dedi :26:
Amanın o vakit sözde bohçamı yapıcaz yani neyse eger yapılacaksa ilk erkek tarafı getirirmiş bohçayı öyle duymuştum bakarız getirdiler yaparız bizde erkek arkadaşımla haberleşcez ya daBence nişan olur aynı gün canım daha güzel bir kaç kere heyecan yaşanmamış olur Sözde kimler bulunurki erkek tarafı çok kalabalık gitmiyormuş sordumda en fazla 10 kişiler ee ben kuzenlerimi istesem ailelerde gelir off çok kalabalık kimseye gelmede denmez gelin dersek digerlerinede demek gerekir nasıl olur sözde kimle gelir çok karışıgım
söz nişan hepsi bir arada olcaksa mecbur çağıran herkesi ama ayrı yapcaksan söze fazla kişi çağırmana gerek yok bence
Canım nişan olmuycak ben istemiyorum sadece söz olacak sonra düğüne hazırlık artık inşallahpeki çagrılmasa darılırmı insanlarki :26:yok ya en yakın teyzemi çocukları olur yeter bence dogru diyosun canım
Amanın o vakit sözde bohçamı yapıcaz yani neyse eger yapılacaksa ilk erkek tarafı getirirmiş bohçayı öyle duymuştum bakarız getirdiler yaparız bizde erkek arkadaşımla haberleşcez ya daBence nişan olur aynı gün canım daha güzel bir kaç kere heyecan yaşanmamış olur Sözde kimler bulunurki erkek tarafı çok kalabalık gitmiyormuş sordumda en fazla 10 kişiler ee ben kuzenlerimi istesem ailelerde gelir off çok kalabalık kimseye gelmede denmez gelin dersek digerlerinede demek gerekir nasıl olur sözde kimle gelir çok karışıgım
İnşallah canım ama inanıyorum ben bunahep beraber sende gör canım dimi ya kac zamandır delirecektim tam senin istedigin yer ne pahalı öle
Darılmıycaklar artık annem konuşur zaten hani çok kalabılık oluyo oyuzden çağırmıyorum felan diye. Hem kalabalık olunca ikram felan çok zor oluyo.
Ay kuzum çok pahalı evetSadece nikah isteyince de yok diyorlar ama:44: nikah yapalım gitsin tertemiz iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?