2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Lise bitmişti canım yaz tatiliydi tanıştığımızda. Kısmet bu zamanaymış geç olsunda güç olmasın

canım millete bakmıycaksın dinlemiyceksin sen yoluna bakacaksın.evet canım hazır olcak benim sanırım.

İnşallah kuzum o zaman şöyle diyorsun birkaç gün önce gelip tanışılır sonra isteme söz aynı akşam olur öyle olur dimi tanışma sadece isteme sözün olacagı akşam yani çok heyecanlı işler ya nişan olmuycak sözdede bohça olmaz herhalde :26:

diyebilirsin kuzum sorun yok görünüş ve ses tonum 22 gibi yasımı belli etmiyorum sevdigimde öyle söylüyo dısardan baksam 21 22 derim diyo beden yası 28 ama hihi insallah hepimizin olur canımcok tatlı bebiş

aa bak ben de 21 im ama 15-16 görünüyorsun diyorlar. Demek ki senin yaşına gelince ben de 22 fln görüneceğim
biz hiç yaşlanmayacağız dostum

Lise bitmişti canım yaz tatiliydi tanıştığımızda. Kısmet bu zamanaymış geç olsunda güç olmasın

eheheh ben de niye hesap soruyorsam

Canım Ankara'da Velo'yu ayarladık. Yemekli 200 kişi her şey içinde 13.000. Ve bu en iyi fiyat verenlerin arasındaydı.

Canım merhabalar Velo gerçekten güzel bir seçim olmuş ben beğenmiştim orayı hayırlı olsun Bende fenerbahçe spor kulübü türk telekom arena tesisleri havuz başı istiyorum ama hem çok pahalı kişi başı hafta içi 50tl hafta sonu 65tl dediler biz yakşalık 400 kişi oluruz hem de sevgilim fanatik beşiktaşlı hayatta fenerbahçe tesislerinde evlenmez

aa bak ben de 21 im ama 15-16 görünüyorsun diyorlar. Demek ki senin yaşına gelince ben de 22 fln görüneceğim
biz hiç yaşlanmayacağız dostum

eheheh ben de niye hesap soruyorsam

yaslanayım yaslanıyosamda sevdiğimin omzunda yaslanayım kuzu insallah

eninde sonunda yaslanıcaz her yasın güzelligi varmıs

heryasın tadını cıkarmaya bakalım

Son düzenleme:

13 mü cok pahalı kuzu ya kısın fiyatlar düsermi

Son düzenleme:
İnşallah güzel haberlerden bir de ben veririm canım:) Ama umutlu değilim:) Bu sefer ben çok yaşa diyeyim Çok yaşa,sevdiğinle yaşa,mutlu yaşa:) Ne kadar güzel mutlu olman
İnşallah canım ama inanıyorum ben buna hep beraber sende gör canım dimi ya kac zamandır delirecektim tam senin istedigin yer ne pahalı öle

canım millete bakmıycaksın dinlemiyceksin sen yoluna bakacaksın.evet canım hazır olcak benim sanırım.

haklısın canım millete kalınca ohooo
aynen öyle canım hatta biz o güne nişanıda sıgdırıp ayrı olarak yapmıcaz inşallah annem dün aksam sözde nişanda bohcasız olmaz dedi :26:

aynen öyle canım hatta biz o güne nişanıda sıgdırıp ayrı olarak yapmıcaz inşallah annem dün aksam sözde nişanda bohcasız olmaz dedi :26:

Amanın o vakit sözde bohçamı yapıcaz yani neyse eger yapılacaksa ilk erkek tarafı getirirmiş bohçayı öyle duymuştum bakarız getirdiler yaparız bizde erkek arkadaşımla haberleşcez ya da Bence nişan olur aynı gün canım daha güzel bir kaç kere heyecan yaşanmamış olur Sözde kimler bulunurki erkek tarafı çok kalabalık gitmiyormuş sordumda en fazla 10 kişiler ee ben kuzenlerimi istesem ailelerde gelir off çok kalabalık kimseye gelmede denmez gelin dersek digerlerinede demek gerekir nasıl olur sözde kimle gelir çok karışıgım

söz nişan hepsi bir arada olcaksa mecbur çağıran herkesi ama ayrı yapcaksan söze fazla kişi çağırmana gerek yok bence

söz nişan hepsi bir arada olcaksa mecbur çağıran herkesi ama ayrı yapcaksan söze fazla kişi çağırmana gerek yok bence

Canım nişan olmuycak ben istemiyorum sadece söz olacak sonra düğüne hazırlık artık inşallahpeki çagrılmasa darılırmı insanlarki :26:yok ya en yakın teyzemi çocukları olur yeter bence dogru diyosun canım

Darılmıycaklar artık annem konuşur zaten hani çok kalabılık oluyo oyuzden çağırmıyorum felan diye. Hem kalabalık olunca ikram felan çok zor oluyo.

Son düzenleme:

Beraber alırsınız zaten kuzum benim kafamda yavastan almak var mesela çünkü ben çok kararsız biriyim ve cok incelerim :26:aslında heyecan yasarım ben sorun degil o ama maddi durumu düşünmek gerek söz olup nişan ayrı olacaksa canım aile arası gibi olur 1-2 arkadasın teyzen yada yengen gibi..ama bizim gibi nişan olacaksa ve annen babanla konusunca karar degiştirirse gelen cok olur gibi aynen öyle insan orada kilitleniyo..

İnşallah canım ama inanıyorum ben buna hep beraber sende gör canım dimi ya kac zamandır delirecektim tam senin istedigin yer ne pahalı öle

Ay kuzum çok pahalı evet Sadece nikah isteyince de yok diyorlar ama:44: nikah yapalım gitsin tertemiz iş

Darılmıycaklar artık annem konuşur zaten hani çok kalabılık oluyo oyuzden çağırmıyorum felan diye. Hem kalabalık olunca ikram felan çok zor oluyo.

sahi ikram işi ne olacak
benim aklımda olanlar
pasta
börek
pogca (degişime acık)
sarma
elmalı kurabiye ( yada kalp seklinde baska kurabiye :44:
makarna salatası gibi bi salata
bunlar iyimi cokmu azmı bilemedim..şu var masaya koyup herkes istediginden alsın durumu olamaz malesef mutfakta tabaklara koyulacak o şekilde servis edilecek :44: düşününce tabaga sıgmaz gibi geldi nedense :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…