2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

13 mü cok pahalı kuzu ya kısın fiyatlar düsermi

Pahalı canım her yer pahalı ben istediğim yerde hafta içi yapsam 400 kişiden 20.000 hafta sonu da 26.000 eder o yüzden hiç girişmiyorum:) Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış benimki de o misal işte Para yok ama düşündüğüm yerin fiyatına bak:) hayal kurmak güzel şey işte.. Nikah istiyorum sadece onda da takı gelmez diye yapmıyorlar Ama ben evleniyorum niye benim fikrimi önemsemiyorlar ki..

Darılmıycaklar artık annem konuşur zaten hani çok kalabılık oluyo oyuzden çağırmıyorum felan diye. Hem kalabalık olunca ikram felan çok zor oluyo.
Doğru canım söylemek gerek ikram zor olur haklısında kalabalık olunca daha bir anlamaz insan çekinme olmaz çabuk geçer gibide geliyor

Orası öyle olacak canım beraber alırız zatende bende senin gibiyim kararsız zaten sorunluyum ben kararsız planlı mükemmelliyetçi bir insan düşün en ufacık istedigim gibi olmadıgında oturur aglarımNişan olmasın yok istemem kuzenlerim gelse istesem 10 kişiyi yine geçerler

Benimde hayallerim var ama para herşey para uff açık hava dügün istiyorum çok pahalı 6-7 binden başlıyor :106:

Benimde hayallerim var ama para herşey para uff açık hava dügün istiyorum çok pahalı 6-7 binden başlıyor :106:

istemeden göz misafir oldum diyecem yalan olcak kızlar düğün salonu 6000 yahu açık alan düğünlerini hiç söylemiyim istanbulda yaşayanlara şimdiden alllah kolaylık versin biz baya zorlanıyoruz çünküm

Öyle tabi kuzum her şey para para para maalesef Biz sevdiğimiz ile mutlu olalım benim için gerisi önemli değil..
İnşallah canım orası öyle tabiki elimizden geldigince yapıcaz artık

Ben o şansız insan benim İstanbuldayım canım ve çok zor nasıl yaparız hiç bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Masallah canım nasıl gelmez ya ben onu anlamıyorum takacak kişi zaten bellidir 1000 gelecek diye 26000 verilir mi sevdigin ne istiyo

bende cok takarım kafaya baskasının begenmesi umrumda olmaz..hatta begenmesede takmam ama illa kendim begenicem güzel görünecek bana bide 2 tane aynı elbise düşün ben yinede ikisi arasında hangisini alacagımı bilemem hic abartısız belki defo bişey vardır diye didiklerim :26:zaten nişan gibi olmus olacak canım illa alyans takılacak nişan ayrı olmayınca :44:
kızlarr sözde-nişanda dagıtmak için bişey bulmam lazım..annem onada ben hic duymadım yok öle bişey dedi ama ben daha öncede dedigim gibi heves ediyorum..bi renk secmek istiyorum kıyafetime uygun büyük ihtimal saks mavisi organze tül almak istiyorum..o tülle misal ilk girdiklerinde lokum dagıtacaktım ya ona kürdan batırıp fiyonk yapmak istiyorum..sonra ikram sırasında peceteyi ikiye katlayıp yine üstüne kurdeleyle fiyonk yapmak istiyorum :44: birde yine aynı renkle bişey dagıtmak istiyorum aslında daha cok magnet istiyorum onu tülün içine koyup tüllüde o renk kurdeleyle baglamak istiyorum mesela..ama bu magnetlerden 50-100 adet en fazla yaparlar mı :44:ne kadar olur hic soran oldu mu :44nu yapmazsam kese yapıcam yada keceden budolabı süsü kalp seklinde ( onuda nikah sekeride dagıtacagımız için nikahta cok istemiyorum) sizce hangisi..bayramda eminönüne gidip bakayım diyorum eger magnet pahalıya gelirse bu ikisinden biri için malzeme alayım yavas yavas yapıyım diyorum ama :44: erken mi :44: sonrada kıyafet, ayakkabı,bohca içi,ikram vs derken iş cıkısları ayrı zaman bulamazmısım gibi geliyo bilemedim :44:

İnşallah canım orası öyle tabiki elimizden geldigince yapıcaz artık

Ben o şansız insan benim İstanbuldayım canım ve çok zor nasıl yaparız hiç bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim çok sinirlerim bozuluyor bu işler çok pahalı hele bu şehirde adama kaz muamaelesi yapılıyor kazıklama derdinde insanlar cidden çok zor canım yaaa

gizz bende göz misafiri oldugumda okumustum tutmussunuz sanırım salonu hayırlı olsun

ohh maşallah amma çok şey istiyon be magnet 1000 taneden az olmuyo genelde.

Bu arada babanla bi konuşsun bence annen nişanla söz bir arada istiyolar felan diye benimki kabul etmimiştide ondan diyom

peki siz mi ödeyeceksiniz dügün parasını (takıdan falan) yoksa kaynanan mı orası önemli

Kayınvalidemler yardım ederler ama onlara da yük olmak istemiyorum işte o kadar masrafa hiç kimseyi sokamam bir kere evleneceğim ama bir gece içinde kimseye 20bin ödetemem.Bizim adettir düğünler genelde yemekli ve mutlaka içkili olur içki olmazsa olmaz O yüzden direkt nikah istiyorum.Ama dinleyen yok Takıdan ödemeyiz canım takılarla üstüne kredi çekip ev alacağız Allah nasip ederse

Aynı ben canım çok begendiklerimin arasında bile kararsızım ben Hevesin varsa yap canım ne yapılır tam bilmiyorum ama lavanta keseleri,kahve ya da lokum koyuldugunu gördüm canım ben yapmam canım sadece lokum kahvelerin yanlarına koyuluyormuş damadınkine ayrıca kurdeleyle baglanıcak tutulacak yere bir özelligi olsunannemde bence onlar abartı insanlarda bilmiyorudur öyle şeyler yaparsan tuhaf karşılarlar falan dedi canım o yüzden yapmıycam senin içindeyse yap ama
benim çok sinirlerim bozuluyor bu işler çok pahalı hele bu şehirde adama kaz muamaelesi yapılıyor kazıklama derdinde insanlar cidden çok zor canım yaaa
Evet canım daha tam araştırmayada girmedik sözümüz olsun 1 sene öncesinden tutarsak erkenmi olur istedigimiz tarihte olsun diye düşünüyoruz kısmet o zaman işin içine girersek çıldırırız herhalde

Sevdiceğim de benim gibi sadece nikah istiyor. Her konuda anlaştığımız gibi bunda da ayrı fikirler beyan etmedik çok şükür Nikaha herkes gelmez diye düşünüyor kayınvalideciğim
Canım ne kadar çok seçenek sundun böyle:) Bence istediğin sayıda magnet yaparlar canım sonuçta parası ile değil mi Erken değil bence son zamanlara doğru telaşın çok olacak fırsat bulamayacaksın yap gözünün önünde dursun

ohh maşallah amma çok şey istiyon be magnet 1000 taneden az olmuyo genelde.

Bu arada babanla bi konuşsun bence annen nişanla söz bir arada istiyolar felan diye benimki kabul etmimiştide ondan diyom
bitmiyo isteklerim ama çok masraflı degiller ya kurdelede ucuzmus zaten lokumuda en cok bizim orada meshur ya ondan istiyorum safranboludan kız aldık lokum yemedik demesinler gerci lokum istanbuldan alınır ama neyse neden basmıyolar ya canım şimdi olmaz sanırım o ancak bayramda tanıstıktan sonra bence :44:inşallah bişey demez ama ona sanmıyorum bişey demez ( fakat yine sasırabilirim )

bence en iyisi nikah hele sizin için canım cok pahalı sizin dügünler ya o zaman nereden ödenecek bu 26000
Ben söz verdim tuzlu kahve yapmamak için ama içimdeki ses kurdele bagla korksun vee ilk yudumu aldıgında yüzünden bi gülümseme olsun sevincten diyoBen istiyorum canım nasip olursa tabi bakalım vazgecmezsem

Kesin dügün mü olacak diyo yoksa siz bilirsiniz mi
aklıma baska şeyler gelmiyo :44: bilmiyorum canım ama inşallah basarlar bayramda ögrenicez bakalım dimi hic olmadı misal keceden yapsam kalpleri kesme işlemlerim biter ugrasmam :44:
bugün zaman gecmiyo sanki

Nasıl ya niye ki ne oldu

kıskançlığındannm facede işyerinden birini eklediğimden dolayı

arkadaşım diyorum abna arakadaşım diye geçiştiremezsin sana arkadaşınla mutluklar dilerim özgrsünişte felan dedi.

Zamanında listemdeki bütün erkekleri silmişti. Bunu eklediğin için başka birşey aradı altında.

Ben söz verdim tuzlu kahve yapmamak için ama içimdeki ses kurdele bagla korksun vee ilk yudumu aldıgında yüzünden bi gülümseme olsun sevincten diyoBen istiyorum canım nasip olursa tabi bakalım vazgecmezsem

Tuzlu kahve yapılmadan olurmu kız tuzu bırak bir kenara acı biberler baharatlarda eklemek lazım çokmu acımasızca oldu

Canım sinirlenmiş erkek arkadaşın sakinleşince anlatırsın durumu inşallah anlayış gösterir fevri davranmış önceden erkekleri silmiş bildigin halde ekledin diye sitem ediyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…