kıskançlığındannm facede işyerinden birini eklediğimden dolayı
arkadaşım diyorum abna arakadaşım diye geçiştiremezsin sana arkadaşınla mutluklar dilerim özgrsünişte felan dedi.
Zamanında listemdeki bütün erkekleri silmişti. Bunu eklediğin için başka birşey aradı altında.
bence en iyisi nikah hele sizin için canım cok pahalı sizin dügünlerya o zaman nereden ödenecek bu 26000
Kesin dügün mü olacak diyo yoksa siz bilirsiniz mi
aklıma baska şeyler gelmiyo :44: bilmiyorum canım ama inşallah basarlar bayramda ögrenicez bakalım dimi hic olmadı misal keceden yapsam kalpleri kesme işlemlerim biter ugrasmam :44:
bugün zaman gecmiyo sanki
arkadaşım diyorum abna arakadaşım diye geçiştiremezsin sana arkadaşınla mutluklar dilerim özgrsünişte felan dedi.
Zamanında listemdeki bütün erkekleri silmişti. Bunu eklediğin için başka birşey aradı altında.
kızlar bizim ilişkimiz bittii çok kötüyüm yaa
olacak artık söz vermiş bulundum :44:evet kıyamam ben hatta diyorum inşallah ben görmeden kızlar katmazlar tuz falan :26:Tuzlu kahve yapılmadan olurmu kız tuzu bırak bir kenara acı biberler baharatlarda eklemek lazım çokmu acımasızca oldu
Canım sinirlenmiş erkek arkadaşın sakinleşince anlatırsın durumu inşallah anlayış gösterir fevri davranmış önceden erkekleri silmiş bildigin halde ekledin diye sitem ediyor sanırım
Erkek arkadaşım annem düğün olsun diyor takı gelmezmiş dedi bende söyle anneciğine biz nikah istiyoruz de dedim. Söz falan bir olsa ben onları hallederim. Gerçi annem ona da bir kulp bulur sırf erkek tarafına masraf yaptırmayım diye nikah istediğimi bile düşünür yaniHerkes düğünden sonra evinde içsin yahu Düğüne mi geliyorsunuz içmeye mi! Di mi ama Git bir bak bakalım canım için rahat etsin belki başka bir şey alıp gelirsin belli mi olur
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişannem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince Rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah
:
olacak artık söz vermiş bulundum :44:evet kıyamam ben hatta diyorum inşallah ben görmeden kızlar katmazlar tuz falan :26:
Kuzular nasılsınız? Ben iç güveysinden halliceyim
Bayramda söz olacak diyordum ya hani... O hayal..yandı bitti kül oldu
Ben iyiyim canım sen nasılsın? Neden olmuyor sözAilen mi bir şey dedi?
kızlar bizim ilişkimiz bittii çok kötüyüm yaa
Tuzlu kahve yapılmadan olurmu kız tuzu bırak bir kenara acı biberler baharatlarda eklemek lazım çokmu acımasızca oldu
Canım sinirlenmiş erkek arkadaşın sakinleşince anlatırsın durumu inşallah anlayış gösterir fevri davranmış önceden erkekleri silmiş bildigin halde ekledin diye sitem ediyor sanırım
Bunun yüzünden ilişki mi bitermiş bi anlık öfkeyle söylenen şeyler sen sakin ol.
Canım yaofff aslında o ilk zamanlarda belli etti sana kıskanc oldugunu sende kabul ettin..
Bana sorarsan olmamalı bunlar yani face en basta olmamalı..ne gerek var ki bana göre olması neyi degiştirir hayatında ? insan ister istemez kıskanır bende istemezdim şahsenhe bunun için ayrıldık bitti deme kısmı cok sacma tabi konusup anlasılabilecek birsey..bana kalırsa kapat faceni oda kapatsın bak emin ol büyük bi sorun ortadan kalkacak..ama konus onunla bi daha ayrılık kelimesinin diline gelmemesini bu sefer duymazdan gelecegini anlat..
canım ne oldu ne bitti nasıl bitti şoklardayım
Evet kabul etmediler söz yapılmasını, sanırım sadece tanışma olacak ama babamın kabul edip etmediği hala belli değil...
barıştık canım barıştık ..yukarıda yazdım tatlım.
Hadi gözün aydın canım:) Böyle bir şey için ayrılık mı olurmuş
Aaaa ama niye?Baban böyle olacağını hissettirmiş miydi yoksa bir şey oldu da o yüzden mi değişti fikri?
Sıkma canını tatlım elbet olur biraz daha bekle bakalım kabul ederler muhakkak..
saol canım teşekkürler. yani olmaz ama işte katlanamıyor en ufak bişeyde bile erkek gördüğünde deliriyor maalesef.
ne yapacağım bilmiyorum gerçekten çok zor insan canım . facede onunla konuşurken arada buraya da yazıyordum onunla ilgilenmediğimden bir sürü laf saydı . hep onunla olayım , arkadaşı , sırdaşı , dostu , herşeyimin o olmasını istiyor , kimseyle paylaşmak istemiyor beni
Aslında belliydi... Zamana yaymak, iyice tanımak istiyormuş.İnşallah hayırlısıyla olur.
barıştık canım barıştık ..yukarıda yazdım tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?