2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bunun yüzünden ilişki mi bitermiş bi anlık öfkeyle söylenen şeyler sen sakin ol.

Erkek arkadaşım annem düğün olsun diyor takı gelmezmiş dedi bende söyle anneciğine biz nikah istiyoruz de dedim. Söz falan bir olsa ben onları hallederim. Gerçi annem ona da bir kulp bulur sırf erkek tarafına masraf yaptırmayım diye nikah istediğimi bile düşünür yani Herkes düğünden sonra evinde içsin yahu Düğüne mi geliyorsunuz içmeye mi! Di mi ama Git bir bak bakalım canım için rahat etsin belki başka bir şey alıp gelirsin belli mi olur

Yaşlarınız baya küçük sanırım, böyle küçük şeylerle uğraştığınıza göre. Ben olsam senin yerine üzülmem aksine sevinirim. Bu mantıkta birinden kurtulduğum için. Senin özeline nasıl karşır, senin face teki arkadaş listene o ne karışır ki? Böyle saçma ve çocukça şeylere takılıp bitti diyebiliyorsa, zaten evlilik için yanlış insan bence.Belki yazdıklarım sana çok acımasız ve sert gelecek, senin şuan ihtiyacın olan "ayy üzülme, barışırsınız" gibi laflar olsa da, gerçekler acıdır.

Face teki arkadaş listene karışan insan, ileride senin normal arkadaşlarına da, iş arkadaşlarına da karışır.Pencereden bakmana izin verirse öpte başının üstüne koy.Evet kıskançlık güzeldir, bazen insanın gururunu okşamaktır ama fazlası maalesef sadece hastalıktır ve karşındaki insana güvenmediğinin ispatıdır.

İnsanlar öncelikle birbirlerinin özellerine saygı duyabiliyorlarsa yanyana ortak bir hayat kurabilirler. Saygı yoksa, kurulacak olan birliktelik ya yıkılır, yada birinin sürekli alttan alarak gururunu yok sayması ile devam eder.

kızlar bizim ilişkimiz bittii çok kötüyüm yaa

Canım ya offf aslında o ilk zamanlarda belli etti sana kıskanc oldugunu sende kabul ettin..
Bana sorarsan olmamalı bunlar yani face en basta olmamalı..ne gerek var ki bana göre olması neyi degiştirir hayatında ? insan ister istemez kıskanır bende istemezdim şahsen he bunun için ayrıldık bitti deme kısmı cok sacma tabi konusup anlasılabilecek birsey..bana kalırsa kapat faceni oda kapatsın bak emin ol büyük bi sorun ortadan kalkacak..ama konus onunla bi daha ayrılık kelimesinin diline gelmemesini bu sefer duymazdan gelecegini anlat..

olacak artık söz vermiş bulundum :44:evet kıyamam ben hatta diyorum inşallah ben görmeden kızlar katmazlar tuz falan :26:

iyi o zaman canım direk bi baskı yok üzernde sen nasıl mutlu olursan öyle yap kücük birsey olsa hadi kırma derim ama 26000 az mı :26:aynen canım çok şükür bizde içki olmaz dün annem düşündü o yüzdebn bohca istemiyosun sen vs dedi bende verecekleri para beli ne yaparsam kendime dedim biz zorlanıcaz napalım..evet bakalım canım içimde kalmasın hemde bi dada hafta içi gidemem gerci bayramda kapalıdır ya :44::44:

Canımmmmm benimmmmm.
O kadar sevindim kii
Herşey gönlünüzce olsun İnşallah
Bohçaa olayına ayrı ayrıca sevindimm Hep içimden diyordum ah edam fikir değiştirsende yapsan
Canım yaa Maşallah size ne diyim duygulandım bende yaa. Çok mutlu olun İnşallah

Edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çooooooooook sevindim canım çok. Nasıl güzel bir haber bu ayy
İnşallah her şey gönlünüzce olur canım, bohça işi bence de süper olmuş canım ya, zaten ihtiyaç olan şeyleri alırsanız çok da faydalı olur bi de onu süsleyip püsleyin misss

Kuzular nasılsınız? Ben iç güveysinden halliceyim
Bayramda söz olacak diyordum ya hani... O hayal..yandı bitti kül oldu

Deliriyor resmen , bir erkek mesaj atsın bu sana niye mesaj atıyor , ben adamı bile tanımıyorum nerden biliyim ben diyorum
aynen öyle canım niye ekledin dedi.

Bunun yüzünden ilişki mi bitermiş bi anlık öfkeyle söylenen şeyler sen sakin ol.

tabbii pişman oldu canım öyle söylediğine .
niye beni üzüyorsun niye böyle yapıyorsun felan dedi.

ben bu zamana kadar hiç böyle şeyler yaşamadım edam ,bir erkek kıskanır tamam ama böylesini de ilk defa yaşıyorum.

facede kameralı görüntüde konuşuyoruz canım..ilk zamanlarda facede hesabı dondurmuştum ama bu sfere birbirimzii görmediğimiz için açtık.

O bana söylerdi ayrılık lafını dymucam diye kendi söyledi oysa ki. Ben bu kadar üzülmeyi acı çekmeyi haketmiyorum dedi. niye yapıyorsun böyle dedi. çok duygusal bir insan.

Evet kabul etmediler söz yapılmasını, sanırım sadece tanışma olacak ama babamın kabul edip etmediği hala belli değil...

Aaaa ama niye? Baban böyle olacağını hissettirmiş miydi yoksa bir şey oldu da o yüzden mi değişti fikri?
Sıkma canını tatlım elbet olur biraz daha bekle bakalım kabul ederler muhakkak..

Hadi gözün aydın canım:) Böyle bir şey için ayrılık mı olurmuş

saol canım teşekkürler. yani olmaz ama işte katlanamıyor en ufak bişeyde bile erkek gördüğünde deliriyor maalesef.

ne yapacağım bilmiyorum gerçekten çok zor insan canım . facede onunla konuşurken arada buraya da yazıyordum onunla ilgilenmediğimden bir sürü laf saydı . hep onunla olayım , arkadaşı , sırdaşı , dostu , herşeyimin o olmasını istiyor , kimseyle paylaşmak istemiyor beni

Aaaa ama niye? Baban böyle olacağını hissettirmiş miydi yoksa bir şey oldu da o yüzden mi değişti fikri?
Sıkma canını tatlım elbet olur biraz daha bekle bakalım kabul ederler muhakkak..

Aslında belliydi... Zamana yaymak, iyice tanımak istiyormuş.İnşallah hayırlısıyla olur.

Aynı şeyler bende de var ne facem var ne başka bir şey:) Kaç yıllık erkek arkadaşlarım ile görüşmüyorum zaten bir süre sonra erkek arkadaşlar ile görüşemiyorsun önceliğin sevdiğin oluyor mecburen kopuyorsun arkadaşlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…