2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım face varya cok kötü bişi ben sildim kullanmıyorum face o kullanyo evlenince ortak acarız dio onu bile istemiyom tanımadıgım elin herifi gelir ekler kadını ekler bosyere sorun ondan kapa gitsin bence :26:tamamen kapa gitsin barısmıssın sanırım kuzum sevindim canım dikkat et gülüm BENİMKİDE COK KISKANC TEL NUMARAMI DEGİŞTİM FACE KAPADIM ERKEK SİNEKLE BİLE KONUSMUYORUM

Son düzenleme:

aha aynı ben.. düşman oldular arayıp sormuyorum diye bana arkadaşlarım hepsinden koptum yolda görsem selam versem surat yapıyor benim herif ama ben o facenin çözümünü buldum ya kızlar facemi kapattı bende onunkine çöreklendim oda kapatçaktı ama izin vermedim okuduğum bölümün sayfasından özet indiriyorum dedim kapatamadı

canım bende sevgilimde yasımız 28 ama oda bende yani kıskanırız bu işlerin pek yasla alakası yok benimki 50 yasına gelse gene aynı.bence sevdigi için kıskanıyo sevinmeli bence

canım benimkide tuzlu kahve bana yapma tamammı dedi tamam dedim ama yapmak istiyorum hihi
Bu kurdele neden takılıyor bende yapayım anlatırmısın canım

canım bizde ankarada yapcaz allahın yardımıyla insallah ama kısın aralık ocak gibi insallah 15 tatilde yani insallah.ya her yermi oyle normal salonlar ne kadarki:26:biz okadar veremeyiz normal düğün salonlarıdamı öyle ankarada.canım bence düğününü yap güzelce düğünsüz sadece nikah garip olurgüzelcem eglen bence.olsun hayalide güzel

Canııım, nasıl sevindim, Karamelimden sonra sen de mutlu haberler verdin bize çok şükür ya
Darısı da başımıza inşallah

Ehe afiyet olsun kuzucum beğenmenize çok sevindim

harika olmuslarrr mutella ellerine saglıkk

Sağolun kızlar elimden geldiğince işte

Benim annem de kış düğününü kabul etmemişti canım soğuk olur misafirimiz çok diye
7-8 aya sen de gidiyorsun desene

Aman Allahım evde kaldımm :18::18::18:
Herkeşler benden önce evleniyor

Merak etme canım ben seni yalnız bırakmam bu gidişle topikte bi sen bi ben top oynuycaz

Sen de mi 2015 geliniydin kuzum

ya ben çok stresliyim sabah 11 de 10 dakikalık ingilizce sunum yapmam gerek 5 dakika sürüyor benim sunumum 2 katına çıkarmam lazım sıkıldım bunaldım off :18::18:

canım pastalar cok güzel senmiyapıyorsun ücret ne kadarkuzu merak ettim

Sen de mi 2015 geliniydin kuzum

ya ben çok stresliyim sabah 11 de 10 dakikalık ingilizce sunum yapmam gerek 5 dakika sürüyor benim sunumum 2 katına çıkarmam lazım sıkıldım bunaldım off :18::18:

Evet canım inşallah 2015
Araya 'you know' sıkıştır Baya bi uzatıyor en azından 7 dk'ya çıkar sunum

Vallahi kuzum arıyorlar arıyorlar açamıyorum yüzüm yok çünkü Facem yok onun da yok Ortak açtık sonra kıskançlık krizleri geldi yine o da kapandı Bende ablamın facesine çöktüm kız arkadaşlarım ile oradan görüşüyorum ona da el atamıyor ablamın diye Bizim bey'e de diyelim ki remzi ile konuştum diyorum. Hemen soru şu: Kim aradı ?? Alıştım artık olmayınca yadırgıyorum hatta

Normal salonlar o kadar yok canım salona göre değişiyor yani..O halde araştırınca bana haber ver canım fiyatlar konusunda bilgilendirelim birbirimizi olur mu? Biz her hafta sonu bir yere gidip bakacağız canım normal salon olacak mecburen ona göre ben sana haber veririm fiyatları

tamam kuzum bizim kesinlessin biz ona göre ararız hele bi nişan yapalım insallah.tamam canım bilgi veririm ben ankaralı degilim o işlerle benimki ilgilenir hani nereyi tutarsa yada bulursa ben haber ederim sana canım fiyatını.tamm kuzum sende haber et sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…