kıskançlığındannm facede işyerinden birini eklediğimden dolayı
arkadaşım diyorum abna arakadaşım diye geçiştiremezsin sana arkadaşınla mutluklar dilerim özgrsünişte felan dedi.
Zamanında listemdeki bütün erkekleri silmişti. Bunu eklediğin için başka birşey aradı altında.
evet kabul etmediler söz yapılmasını, sanırım sadece tanışma olacak ama babamın kabul edip etmediği hala belli değil...
Aynı şeyler bende de var ne facem var ne başka bir şey:) Kaç yıllık erkek arkadaşlarım ile görüşmüyorum zaten bir süre sonra erkek arkadaşlar ile görüşemiyorsun önceliğin sevdiğin oluyor mecburen kopuyorsun arkadaşlarından
yaşlarınız baya küçük sanırım, böyle küçük şeylerle uğraştığınıza göre. Ben olsam senin yerine üzülmem aksine sevinirim. Bu mantıkta birinden kurtulduğum için. Senin özeline nasıl karşır, senin face teki arkadaş listene o ne karışır ki? Böyle saçma ve çocukça şeylere takılıp bitti diyebiliyorsa, zaten evlilik için yanlış insan bence.belki yazdıklarım sana çok acımasız ve sert gelecek, senin şuan ihtiyacın olan "ayy üzülme, barışırsınız" gibi laflar olsa da, gerçekler acıdır.
Face teki arkadaş listene karışan insan, ileride senin normal arkadaşlarına da, iş arkadaşlarına da karışır.pencereden bakmana izin verirse öpte başının üstüne koy.evet kıskançlık güzeldir, bazen insanın gururunu okşamaktır ama fazlası maalesef sadece hastalıktır ve karşındaki insana güvenmediğinin ispatıdır.
Insanlar öncelikle birbirlerinin özellerine saygı duyabiliyorlarsa yanyana ortak bir hayat kurabilirler. Saygı yoksa, kurulacak olan birliktelik ya yıkılır, yada birinin sürekli alttan alarak gururunu yok sayması ile devam eder.
tuzlu kahve yapılmadan olurmu kız tuzu bırak bir kenara acı biberler baharatlarda eklemek lazım çokmu acımasızca oldu
canım sinirlenmiş erkek arkadaşın sakinleşince anlatırsın durumu inşallah anlayış gösterir fevri davranmış önceden erkekleri silmiş bildigin halde ekledin diye sitem ediyor sanırım
canım benimkide tuzlu kahve bana yapma tamammı dedi tamam dedim ama yapmak istiyorum hihi
Bu kurdele neden takılıyor bende yapayım anlatırmısın canım
pahalı canım her yer pahalıben istediğim yerde hafta içi yapsam 400 kişiden 20.000 hafta sonu da 26.000 eder o yüzden hiç girişmiyorum:) aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış benimki de o misal işte Para yok ama düşündüğüm yerin fiyatına bak:) hayal kurmak güzel şey işte.. Nikah istiyorum sadece onda da takı gelmez diye yapmıyorlar Ama ben evleniyorum niye benim fikrimi önemsemiyorlar ki..
tuzlu kahvesiz olmazzzzIçsinler bizim gibi kızları alıyolar bi tuzlu kahve içmişler çokmu
O kurdele karışmasın diye herhalde ben bağlamadım
hım hangi renk baglanıyo sende tuz koydunmu ne kadar koydun canımHe valla
valla baya koymuşum galiba bana az koydum gibime gelmişti ama nişanlım kuscaktım nerdeyse dediii :120:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişannem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince Rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah
fiyat ne kadara geldi canım bize o zaman o kadar büyük olmasın ama pastanı cok begendim canım ya bende öyle istiyorum hele alyans olmasını üstünde cok istiyorum
Ciddi misin herseyi koyarız börek pogca ama pastayı ilk defa duydum
Bizde ama buzluga koyulmaz ne kadar büyük olsada annem gelen gidene cıkarırama kesemi düşünmem gerek ideal almalıyım
Canım masallah ne kadar az kalmıs dügüne :18: nasıl heyecanlısındır şimdi
Ahh canım ahh dügün istemedigimiz halde bizimde nereden baksan 35000 var ben 5000 lik kısmı tamamlamıs olsam kaldı 30000 oda düügün yapmadıgımız halde :18:
gelinligi cok begendimbende bunlar gibi istiyorum ama bakalım üstümde nasıl durur :44:
Kızlar Mutellacım kurabiyeleri gönderdi
Goruntuleri cok guzel tadları da enfis
Daha yeni geldi yarısı kapış kapış gitti yurttaçekiliş tarzı yaptık kimine aşk kurabiyesi geldi kiline para kimine sağlık
Sagol muticim ellerine sağlık
Eki Görüntüle 825858
Eki Görüntüle 825860
harika olmuslarrr mutella ellerine saglıkk
Evet salgın var canım sanada geçmiş olsun bol bol limonlu çay falan iç eger müsaitsen ben limon getirmedim buradada yok ıhlamurla falan idare etmeye çalışıyorum:2:
Bunlar çok şeker insan yemeye kıyamaz kiEllerine sağlık mutella
Benim annem de kış düğününü kabul etmemişti canım soğuk olur misafirimiz çok diye
7-8 aya sen de gidiyorsun desene
Aman Allahım evde kaldımm :18::18::18:
Herkeşler benden önce evleniyor
Canııım, nasıl sevindim, Karamelimden sonra sen de mutlu haberler verdin bize çok şükür ya
Darısı da başımıza inşallah
Ehe afiyet olsun kuzucum beğenmenize çok sevindim
Sağolun kızlar elimden geldiğince işte
Merak etme canım ben seni yalnız bırakmam bu gidişle topikte bi sen bi ben top oynuycaz
Canııım, nasıl sevindim, Karamelimden sonra sen de mutlu haberler verdin bize çok şükür ya
Darısı da başımıza inşallah
Ehe afiyet olsun kuzucum beğenmenize çok sevindim
Sağolun kızlar elimden geldiğince işte
Merak etme canım ben seni yalnız bırakmam bu gidişle topikte bi sen bi ben top oynuycaz
Sen de mi 2015 geliniydin kuzum
ya ben çok stresliyim sabah 11 de 10 dakikalık ingilizce sunum yapmam gerek 5 dakika sürüyor benim sunumum 2 katına çıkarmam lazım sıkıldım bunaldım off :18::18:
Sen de mi 2015 geliniydin kuzum
ya ben çok stresliyim sabah 11 de 10 dakikalık ingilizce sunum yapmam gerek 5 dakika sürüyor benim sunumum 2 katına çıkarmam lazım sıkıldım bunaldım off :18::18:
canım pastalar cok güzel senmiyapıyorsun ücret ne kadarkuzu merak ettim
aha aynı ben.. düşman oldular arayıp sormuyorum diye bana arkadaşlarım hepsinden koptum yolda görsem selam versem surat yapıyor benim herifama ben o facenin çözümünü buldum ya kızlar facemi kapattı bende onunkine çöreklendim oda kapatçaktı ama izin vermedim okuduğum bölümün sayfasından özet indiriyorum dedim kapatamadı
canım bizde ankarada yapcaz allahın yardımıyla insallah ama kısın aralık ocak gibi insallah 15 tatilde yani insallah.ya her yermi oyle normal salonlar ne kadarki:26:biz okadar veremeyiz normal düğün salonlarıdamı öyle ankarada.canım bence düğününü yap güzelce düğünsüz sadece nikah garip olurgüzelcem eglen bence.olsun hayalide güzel
normal salonlar o kadar yok canım salona göre değişiyor yani..o halde araştırınca bana haber ver canım fiyatlar konusunda bilgilendirelim birbirimizi olur mu? Biz her hafta sonu bir yere gidip bakacağız canım normal salon olacak mecburen ona göre ben sana haber veririm fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?