2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben uyumaya gidiyorum kızlar çok yoruldum bugün, iyi geceleer

Son düzenleme:

Tamam canım haberleşiriz

tek kıskançlık abidesi benimki değilmiş demek.. :) napcaz kız biz bunlarla atsan atılmaz satsan satılmaz aslında çekilcek gibi değillerde seviyoz işte yaa napak.. aneeem yerim ben onun kıskançlıklarını bohça yapsın saklasın beni kimseciklere göstermesin isterse ama hep böyle sevsin gözü hiç dışarı gitmesin yeter

Kızlar dün babamdan kacamadım
Senin bana anlatacakların varmıs diyo..yok diyorum varmıs varmıs..yok baba diyorum ama yüzüne bakmıyorum
En sonunda acıldı konu nasıl titriyorum agzımdan kelime cıkmıyo..
Kızlarr dün aksam aynı zamanda çok kötü bir andı..hem aglarım hem giderimi dün aksam anladım..ne kadar kızsak kavga etsekde çok ama çok zor oldugunu anladım..
O kadar anlayıslıymıs ki babam o kadar güzel karsıladı ki..
Annem hala itiraz ederken azarladı onu kac kere..
Ama çok defa sordu bana istiyormusun yapabilirmisin eminmisin kızım diye..
En sonunda madem istiyorsun bende istiyorum hayırlısı olsun dedi aglayarak
Bide en cok hosuma giden olay babam kendi ailesini akrabalarını cok takar kim ne der ne söyler diye..
Dün aksam dedim ki annem amcanlar izin vermez bile dedi dedim..
Bi kızdı biz tamam dedikten sonra kimse karısamaz sana agzını acıp bi laf söyleyemez kimse diye..
Canım babam benim ya canımmm canım
Rabbim utandırmısın bizi kızlar..İnşallah cok mutlu oluruz

Biliyorum casnım o kadar güzel hissettiriyorsun ki bana
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Emir büyük yerden gelince kırmayım dedim ama iyi yaptım sanırım güzel olacak gibi bundan sonra bütün adetleri uygulasam mı ne
İnşallah canım benim amin sizde hep mutlu olun boy boy yavrularınız olsun inşallah

Nasipse inşallah ben çok güzel kıyacagım

yazık erkeklere biz cok kötüyüz

Canıııııııııııııııııııııııııııııııııııım
Amin canım inşallah ayy siz böyle diyince daha bi içime sindi kuzum bu bohca işi iyiki yapmaya karar vermişiz
Kuzular nasılsınız? Ben iç güveysinden halliceyim
Bayramda söz olacak diyordum ya hani... O hayal..yandı bitti kül oldu

Evet kabul etmediler söz yapılmasını, sanırım sadece tanışma olacak ama babamın kabul edip etmediği hala belli değil...

Canım benim ya tanısmaya gelmeleri bile cok güzell hic dert etme sen anlasınlar gerekirse 1 günlügüne gelirsiniz evinize yine isteme olur yada rapor falan alırsınız ki bak babam tanıstıktan sonra he dese cuma cıksanız yola cumartesi aksam yada pazar gündüz yaparsınız sözü hic sıkma canını tanısmayı kabul etsinde..

Canım beni görsen bende inanılmaz kıskancım bi arkadası vardı cocukluk kız evlendi 2-3 hafta önce düşün zaten nişanlıydı ama ben dedim yok msj falan gelmeyecek ondan numarası silinecek..kızda arayıp gece vakti sigara istiyyodu bide acık acık beli etmiş oldu kızın selamına karsılık bile veremedi düşün sonunda kurtuldum kızdan o kadar kıskancım bende o istiyoıdu diye ilk günlerde hattımı degiştirdim ve arkadaslarımın (kızlarda içinde) %85 lik kısmıyla arkadaslıgımı kopardım ansızın numaramı degiştirince facemide kapattım sildim herseyi..ben kıskanc olunca onuda anlıyorum..gerek yok ya bosver kıza kız arkadas erkegede erkek arkadas yeter..ben o kadar fenayımki annemi babamı bile kıskanıyorum konusma onunla neden selam verdin diye :26:sen bişey yapmadan önce bana sor eda bu sorun olurmu diye ben derim sakın yapma barısmanıza cok cok sevindim ama yazık bu yüzden bitmemeli

Canııım, nasıl sevindim, Karamelimden sonra sen de mutlu haberler verdin bize çok şükür ya
Darısı da başımıza inşallah

İnşallah mutlu haberlerin devamıda sizlerden gelir kuzularım
İnşallah canım benim inşallah

canım benimkide tuzlu kahve bana yapma tamammı dedi tamam dedim ama yapmak istiyorum hihi
Bu kurdele neden takılıyor bende yapayım anlatırmısın canım

Canım kurdele damadın fincanına baglanıyor mavi,kırmızı istege göre resimdekini zor buldumda normalde fincanın uc kısmına baglanıyor böyle daha farklı gibi olmuş ama bence hangi renk istersen hem tuzlu kahve hangisi onuda karıştırmamış olursun hemde işin espirisi herkes o fincana bakacaktır eminim benim erkek arkadaşımda içmem diyor içecek içmesede yudum alacak başka yolu yok

Eklentiler

• $DSC00421.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
barıştık canım barıştık ..yukarıda yazdım tatlım.

Canım barışmanıza sevindim inşallah birdaha böyle bir sorunla karşılaşmazsanız dedigim gibi anlık bir sinirle yapılmış bir hareket keşke o andada insan kendisini tutsada ayrılık lafını söylemese

hımmm cok sagol kuzum.bende böyle yapayım canım insallah boncukta takayım içsin afiyetle bi yudum alsada yeter demi.ben fincanın oc kısmına baglarım.söz tepsinizi nasıl yapacaksınız kızlar ben süslü olsun istiyorum insallah gidip alacam olmazsa olsun süslü istiyom ben

Canım çok sevindim babanın böyle karşılamasına negüzel hiçbirşey korktugun gibi olmuyor bak Rabbim gönlüne göre veriyor inşallah hepimiz çok mutlu olalım sıkıntısız atlatalım bu süreci canımÇok kötüyüz sanırım dimi belki bol şekerli yaparım ama öylede sanki becerememiş şekeri doldurmuş içine düşüncesi olabilir o yüzden en iyisi tuzlu kahve baharatı abartmam belkim kullanmam

ya siz böyle dedikçe içim gidiyo yaaaa ben atmamıştım bişey içime oturuyo hee.. ama benim suçum yok heycandan aklıma bile gelmedi kimselerde hatırlatmadı.. nişanlım içmeden baya bi düşünmüş acaba demiş ama herkes gözünün içine bakmış bide baya kalabalıktılar toplamda 36 kişiydik 5 6 kişi mutfakta geri kalanı balık istifi gibi bizim küçücük salonumuza sığdı milletin bakışlarının altında çaktırmadan dilini değdirmiş bakmış bişi yok rahat rahat içmiş herkes hayal kırıklığına uğramış.. ah dedim sonra nasıl yapmadım ben bunu..

hepsinden kullan bacım tuz karabiber tarçın ne bulursan isot bile at hatta karıştır gitsin...

ohh ohhh ne güzel işin en önemli kısmını attlattın sayılır

Katalım ama dimi dogru diyorsun bir deneme yapıcam bakayım ben içebiliyormuyum ben içersem o da içer bitirir herhalde o çekcekse sıkıntıları bende çekecegim dimi karşımdakinin yerinede koyayım kendimi bi Olsun canım heyecana gelmiş bende unutabilirim hatırlatmak lazım sen heyecandan unutmuşsun artık oldu diyceksin öyle düşünme belki böyle olması iyi olmuştur herşeyde vardır bir hayır

Bende onu düşünmeye basladım canım :44: aslında ben hep gümüş tepsi üzerine igne oyası bir dantel 2 kırmızı kutu içinde alyanslarımız ve birazcık süslenmis makas düşünüyordum..ama şimdi nasıl olmalı diyorum böyle sademi yoksa birazcık dahamı süslü..bir daha vaktim olmayabilir diye bayramda bakayım istiyorum..aslında cumartesileride gidebilirim gerci :44: kızlar eminönü bayramda acıkmıdır? yani dükkanlar arife gitsek cokmu kalabalık olur acaba :44:kızlar elbiselere arada bi deneme yapıyorum ama ciddi olarak ne kadasr süre kala bakılmalı aslında vermem gereken kilolarım var ama bu sürecten en fazla 4-5 kilo veririm sanırım

Günaydın canım ben burdayım ama hala hastaHatayken ne çalışmak geliyor içimden nede başka birşey sadece böyle oturmak uzanmak geliyor
aynen bende öyle canım gece cok kötüydüm sabahn kalkamıcam sandım işe gelince ben birazcıkta olsa acıldım

günaydııın günün mutlu kızı
Günaydın canım hepimiz mutlu olalım inşallah

canım adına cok sevindim babalar kıyamaz
Kıyamadı gercekten canım babam annem hala vazgec modunda

Çok şükür canım..Amin canım inşallah hayatta bi kere yasayacagız inşallah ve bu sürecte üzülmekten cok korkuyordum.. bende baharatlımı yapsam tuz için söz verdim baharat için degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…