tamam kuzum bizim kesinlessin biz ona göre ararız hele bi nişan yapalım insallah.tamam canım bilgi veririm ben ankaralı degilim o işlerle benimki ilgilenir hani nereyi tutarsa yada bulursa ben haber ederim sana canım fiyatını.tamm kuzum sende haber et sagol canım
Ben uyumaya gidiyorum kızlar çok yoruldum bugün, iyi geceleer
Vallahi kuzum arıyorlar arıyorlar açamıyorum yüzüm yok çünküFacem yok onun da yok Ortak açtık sonra kıskançlık krizleri geldi yine o da kapandı Bende ablamın facesine çöktüm kız arkadaşlarım ile oradan görüşüyorum ona da el atamıyor ablamın diye Bizim bey'e de diyelim ki remzi ile konuştum diyorum. Hemen soru şu: Kim aradı ?? Alıştım artık olmayınca yadırgıyorum hatta
Canımmmmm benimmmmm.
O kadar sevindim kii
Herşey gönlünüzce olsun İnşallah
Bohçaa olayına ayrı ayrıca sevindimmHep içimden diyordum ah edam fikir değiştirsende yapsan
Canım yaa Maşallah size ne diyim duygulandım bende yaa. Çok mutlu olun İnşallah
Nasipse inşallah ben çok güzel kıyacagım
Edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çooooooooook sevindim canım çok. Nasıl güzel bir haber bu ayy
İnşallah her şey gönlünüzce olur canım, bohça işi bence de süper olmuş canım ya, zaten ihtiyaç olan şeyleri alırsanız çok da faydalı olur bi de onu süsleyip püsleyin misss
Kuzular nasılsınız? Ben iç güveysinden halliceyim
Bayramda söz olacak diyordum ya hani... O hayal..yandı bitti kül oldu
Evet kabul etmediler söz yapılmasını, sanırım sadece tanışma olacak ama babamın kabul edip etmediği hala belli değil...
Canım beni görsen bende inanılmaz kıskancım bi arkadası vardı cocukluk kız evlendi 2-3 hafta önce düşün zaten nişanlıydı ama ben dedim yok msj falan gelmeyecek ondan numarası silinecek..kızda arayıp gece vakti sigara istiyyodu bideDeliriyor resmen , bir erkek mesaj atsın bu sana niye mesaj atıyor , ben adamı bile tanımıyorum nerden biliyim ben diyorum
aynen öyle canım niye ekledin dedi.
tabbii pişman oldu canım öyle söylediğine .
niye beni üzüyorsun niye böyle yapıyorsun felan dedi.
ben bu zamana kadar hiç böyle şeyler yaşamadım edam ,bir erkek kıskanır tamam ama böylesini de ilk defa yaşıyorum.
facede kameralı görüntüde konuşuyoruz canım..ilk zamanlarda facede hesabı dondurmuştum ama bu sfere birbirimzii görmediğimiz için açtık.
O bana söylerdi ayrılık lafını dymucam diye kendi söyledi oysa ki. Ben bu kadar üzülmeyi acı çekmeyi haketmiyorum dedi. niye yapıyorsun böyle dedi. çok duygusal bir insan.
Canııım, nasıl sevindim, Karamelimden sonra sen de mutlu haberler verdin bize çok şükür ya
Darısı da başımıza inşallah
canım benimkide tuzlu kahve bana yapma tamammı dedi tamam dedim ama yapmak istiyorum hihi
Bu kurdele neden takılıyor bende yapayım anlatırmısın canım
barıştık canım barıştık ..yukarıda yazdım tatlım.
Canım kurdele damadın fincanına baglanıyor mavi,kırmızı istege göre resimdekini zor buldumda normalde fincanın uc kısmına baglanıyor böyle daha farklı gibi olmuş ama bence hangi renk istersen hem tuzlu kahve hangisi onuda karıştırmamış olursun hemde işin espirisi herkes o fincana bakacaktır eminim benim erkek arkadaşımda içmem diyor içecek içmesede yudum alacak başka yolu yok
Kızlarrr
Günaydın canım ben burdayım ama hala hastaHatayken ne çalışmak geliyor içimden nede başka birşey sadece böyle oturmak uzanmak geliyor
Kızlar dün babamdan kacamadım
Senin bana anlatacakların varmıs diyo..yok diyorum varmıs varmıs..yok baba diyorum ama yüzüne bakmıyorum
En sonunda acıldı konu nasıl titriyorum agzımdan kelime cıkmıyo..
Kızlarr dün aksam aynı zamanda çok kötü bir andı..hem aglarım hem giderimi dün aksam anladım..ne kadar kızsak kavga etsekde çok ama çok zor oldugunu anladım..
O kadar anlayıslıymıs ki babam o kadar güzel karsıladı ki..
Annem hala itiraz ederken azarladı onu kac kere..
Ama çok defa sordu bana istiyormusun yapabilirmisin eminmisin kızım diye..
En sonunda madem istiyorsun bende istiyorum hayırlısı olsun dedi aglayarak
Bide en cok hosuma giden olay babam kendi ailesini akrabalarını cok takar kim ne der ne söyler diye..
Dün aksam dedim ki annem amcanlar izin vermez bile dedi dedim..
Bi kızdı biz tamam dedikten sonra kimse karısamaz sana agzını acıp bi laf söyleyemez kimse diye..
Canım babam benim ya canımmm canım
Rabbim utandırmısın bizi kızlar..İnşallah cok mutlu oluruz
yazık erkeklere biz cok kötüyüz
hava cok soguk canım ya dikkat et sobamı yakıcam birazdan üsüdüm:2:
Canım çok sevindim babanın böyle karşılamasına negüzel hiçbirşey korktugun gibi olmuyor bak Rabbim gönlüne göre veriyor inşallah hepimiz çok mutlu olalım sıkıntısız atlatalım bu süreci canımÇok kötüyüz sanırım dimi belki bol şekerli yaparım ama öylede sanki becerememiş şekeri doldurmuş içine düşüncesi olabilir o yüzden en iyisi tuzlu kahve baharatı abartmam belkim kullanmam
Kızlar dün babamdan kacamadım
Senin bana anlatacakların varmıs diyo..yok diyorum varmıs varmıs..yok baba diyorum ama yüzüne bakmıyorum
En sonunda acıldı konu nasıl titriyorum agzımdan kelime cıkmıyo..
Kızlarr dün aksam aynı zamanda çok kötü bir andı..hem aglarım hem giderimi dün aksam anladım..ne kadar kızsak kavga etsekde çok ama çok zor oldugunu anladım..
O kadar anlayıslıymıs ki babam o kadar güzel karsıladı ki..
Annem hala itiraz ederken azarladı onu kac kere..
Ama çok defa sordu bana istiyormusun yapabilirmisin eminmisin kızım diye..
En sonunda madem istiyorsun bende istiyorum hayırlısı olsun dedi aglayarak
Bide en cok hosuma giden olay babam kendi ailesini akrabalarını cok takar kim ne der ne söyler diye..
Dün aksam dedim ki annem amcanlar izin vermez bile dedi dedim..
Bi kızdı biz tamam dedikten sonra kimse karısamaz sana agzını acıp bi laf söyleyemez kimse diye..
Canım babam benim ya canımmm canım
Rabbim utandırmısın bizi kızlar..İnşallah cok mutlu oluruz
ya siz böyle dedikçe içim gidiyo yaaaa ben atmamıştım bişey içime oturuyo hee.. ama benim suçum yok heycandan aklıma bile gelmedi kimselerde hatırlatmadı.. nişanlım içmeden baya bi düşünmüş acaba demiş amaherkes gözünün içine bakmış bide baya kalabalıktılar toplamda 36 kişiydik 5 6 kişi mutfakta geri kalanı balık istifi gibi bizim küçücük salonumuza sığdı milletin bakışlarının altında çaktırmadan dilini değdirmiş bakmış bişi yok rahat rahat içmiş herkes hayal kırıklığına uğramış.. ah dedim sonra nasıl yapmadım ben bunu..
hepsinden kullan bacım tuz karabiber tarçın ne bulursan isot bile at hatta karıştır gitsin...
hımmm cok sagol kuzum.bende böyle yapayım canım insallah boncukta takayımiçsin afiyetle bi yudum alsada yeter demi. ben fincanın oc kısmına baglarım.söz tepsinizi nasıl yapacaksınız kızlar ben süslü olsun istiyorum insallah gidip alacam olmazsa olsun süslü istiyom ben
aynen bende öyle canım gece cok kötüydüm sabahn kalkamıcam sandımGünaydın canım ben burdayım ama hala hastaHatayken ne çalışmak geliyor içimden nede başka birşey sadece böyle oturmak uzanmak geliyor
Günaydın canımgünaydııın günün mutlu kızı
Kıyamadı gercekten canım babamcanım adına cok sevindim babalar kıyamaz
Canım çok sevindim babanın böyle karşılamasına negüzel hiçbirşey korktugun gibi olmuyor bak Rabbim gönlüne göre veriyor inşallah hepimiz çok mutlu olalım sıkıntısız atlatalım bu süreci canımÇok kötüyüz sanırım dimi belki bol şekerli yaparım ama öylede sanki becerememiş şekeri doldurmuş içine düşüncesi olabilir o yüzden en iyisi tuzlu kahve baharatı abartmam belkim kullanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?