kızlar kimse yok sanırım fikir danışmaya gelmiştim size..
çok çok beğenerek heveslenerek bi salon takımı aldım..
hala da çok beğeniyorum rengi krem rengi..
ama salon takımım her renk mobilyayla uyar mı onu bilemedim..
çünkü hafif sütlü kahveler de vardı.. benim ki inci işlemeli,diğer baktıklarım da ibldiğimiz boncuk işlemeliydi..
inci hastasıyımdır, beyaz olsun dedim...
resim ekleyecektim ama bulamadım sizi..
karşılaştığımız zaman sorucam
fikirlerinizi çok merak ediyorummm
gelince bişiler yazın nolurr
burada olurum büyük ihtimall :))
Canımm inşallah son 5, 4, 3, 2, 1'leri de görürüz en kısa zamanda
Canımcım ben de dışarı topuz yaparak çıkıyorum, başka türlü durulmaz bu sıcaklarda :)
Kıyamam canım benim ya baş ağrısı gibi kötü bir şey de yok, çok geçmiş olsun.
Listemiz su gibi akıp geçsin inşallah canımcımmm..
Canım inci gerçekten salonuna çok hoş bir hava verecektir eminim
Krem herşeyle çok zarif duran bir renk diye düşünüyorum.
Kahverengi ise gerçekten ben salonum ne renk olursa olsun kullanacağım bir renk çünkü çok beğeniyorum herşeyle yakışıyor.
Güle güle kullan inşallah ben isterim valla foto :)
Bak hatta klasöründe salonumda kullanmak istediğm mumları ekleyeyim hemen...
Eki Görüntüle 469981 Eki Görüntüle 469982
Canım ben blok mumları çok beğeniyorum ikea nın hepsi
İkea da blokları gördüm daha güzel bir renkleri aslında daha açık gibi.
Güle güle kullan inşallah canım
sedefmmm çookk teşekkür ederim bebeğimmm ama bu el emeği mi şüpheliyim kutusu falan var bilmem ne home collection diyeayy içimi rahatlattınız kuzum yaa valla o kadar beğendim ki alırken, uymazsa çok üzülrüm içime kurt düştü birden ama dediğin gibi krem her şeye yakışır.. evi düzüp bunları serdiğimizi de görürüz inşallah
görcez meleğim hayırlısıyla, bana el emeği gibi geldi, bizim bi komşu göstermişti buna benzer, sanırsın ki makineden çıkmışlar, ama hepsini kızı yapıyomuşel emeği olmasa bile öyle bi nostaljik havası var, çok duygusal yaa, kafayı mı yedim ne
İyiyim bitanem.Bak rastlaşamadık tüüühhhCanımmm nasılsın?
Annem uyurken oruçluyum diye ben klimayı sen aç tüm bana gelsin sırtım nasıl tutuk birde dilim komple yarındı o yüzden bugün tutamadım oruç antibiotik kullanıyorum.
Yarında tercih yapıcam hayırlısıyla.
Okulum uzak olduğu için göze alamıyorum izmir kaynıyor yarında tutmucam. Sonra devam allahın izniyle
Her yanım nasıl ağrıyor tutukluktan, yatmaktan nete de gireemedim
Sen nasılsın canım iyi misin?
Neler yapıyorsun?
Opram sen nasılsın canımmm
bu orta sehpa için
Eki Görüntüle 469994
bu küçük sehpalar için
Eki Görüntüle 469995
bunlar da peçeteliklerrr
Eki Görüntüle 469996
peçeteliklerden 12 tane var, orta sehpa için 1 tane, yemek masası için 1 tane, küçük sehpalar için olandan da 2 tane var.. toplam 16 parça
görüşlerinizi bekliyorum kızlar iyi ya da kötü
Ooooffff kızlar oooffff biz bu gidişle 2014 ü bırak 2016 ı anca görürüz galiba evlilikte sürekli kayınvalidemlere gidiyorum borç borç bıktım ya
nası sürekli kayınwalidene gdiosn anlamadm ama bnmde 2014 zor 2015 gbi gözüküo(( 43:
Yani her gittiğimde borç meseleleri açılıyor daraldım gerçekten ilk yaptıkları düğünde hiç borç meseleleri yoktu şimdi hepsi açıldı madem yapamıcaklarını düşünüyolarsa bende nişanlıma dedim düşündüğümüz tarihten erteliyelim sanki az bi vakit varmış gibi
wala cnm bzde seneye istiodk askerden gelince 4 ay snra falan ama çok borç içinde olcz die istemedm 2014 olsun ddm para biriktiririm ozmna kdr die düşünüodm 5ay oldu hala hep içerdeyim biriktirmeyi bırakonun içn bnde 2015mi olsa diorm ama nişanlılığmz 4sene olck çk uzuck:44:
Bizdede bizim açımızdan değil kayınvalidemler açısından canım.Zamanında düşünmedikleri için şimdi biz çekioruz ucu bize dokunuyor napayım canım artık akışına bıraktım çok yıprandım artık.
aynn bnmkinin aileside 10bin werip gerisini krediyle tmmla dio 10bin nedirki gelinlk düğün salonu pastası kamerası fotosu bitti ztn o 10bin ee kalanı kredi çeksen bi 20bin ssnra hem ew kirası hm kredi çok zorlar bzi ondan uzuckta uzuck bzmkiside( bnde aylardır hep düşünüp geriliorm çıkış yolu bulamıorm napalım artk ddğn gbi akışına bırakcz istemsekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?