2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım inci gerçekten salonuna çok hoş bir hava verecektir eminim
Krem herşeyle çok zarif duran bir renk diye düşünüyorum.
Kahverengi ise gerçekten ben salonum ne renk olursa olsun kullanacağım bir renk çünkü çok beğeniyorum herşeyle yakışıyor.
Güle güle kullan inşallah ben isterim valla foto :)
Bak hatta klasöründe salonumda kullanmak istediğm mumları ekleyeyim hemen...

Canım ben blok mumları çok beğeniyorum ikea nın hepsi
İkea da blokları gördüm daha güzel bir renkleri aslında daha açık gibi.
Güle güle kullan inşallah canım

Canımmm nasılsın?
Annem uyurken oruçluyum diye ben klimayı sen aç tüm bana gelsin sırtım nasıl tutuk birde dilim komple yarındı o yüzden bugün tutamadım oruç antibiotik kullanıyorum.
Yarında tercih yapıcam hayırlısıyla.
Okulum uzak olduğu için göze alamıyorum izmir kaynıyor yarında tutmucam. Sonra devam allahın izniyle
Her yanım nasıl ağrıyor tutukluktan, yatmaktan nete de gireemedim
Sen nasılsın canım iyi misin?
Neler yapıyorsun?

Opram sen nasılsın canımmm

haklısın aslında canım çok teşekkür ederim fikirlerin için..
ne bileyim diğer hafif açıkkahve boncuk işlemelileri de görünce kafam karıştı..
o zaman da mobilyamla çok boğar dedim..
çünkü mobilyalarımı büyük ihtimalle kahve tonları seçerim..
koyduğun mumlar harika kuzum izninle alabilir miyimmm
bayılırım böyle şeyleree
resimleri ekliyorum şimdi salon takımımın

bu orta sehpa için

bu küçük sehpalar için

bunlar da peçeteliklerrr

peçeteliklerden 12 tane var, orta sehpa için 1 tane, yemek masası için 1 tane, küçük sehpalar için olandan da 2 tane var.. toplam 16 parça
görüşlerinizi bekliyorum kızlar iyi ya da kötü

izmirperimm bu arada şimdi okuyabildim geçmişi çok sevindim canım hayırlı olsunnn
gelişmelerden haberdar et bizi bol bol

sanırım bende 2014 gelını olcam ama emın degılımmm

harmonyyim çok duygulandım yaa
ne kadar güzel ve anlamlılar, el emeği işte..
kuzum hiç dert etme uyumlu olur mu diye, krem her şeye uyar, asıl beyaz bazı mobilyalarda sırıtır, ama krem rengi daha bi yumuşak renktir, her şeye yakışır, inci de öyle, ağırlığı vardır
eminim çok çok yakışıcak bitanem

perimm iyi yapmışsın, bizde de tam tersi, uykucu olan benim, benimki sabahın köründe ayakta
evlenince yandım diyodum, çünkü uykuma çok düşkünüm.
bi kere birlikte uyuma fırsatımız olmuştu, sabah 8 gibi su içmeye kalktım bi baktım almış dizine bilgisayarı oyun oynuyo, aynı zamanda oyun manyağıdır bi de bana diyo ki ''aşkım sen daha uyu çok erken'' tabii işine geliyo başında dırdır eden yok rahat rahat oynıcak sonra uyudum ben bi kalktım saat 12 ve hala oyun oynuyo hiç de gıkı çıkmıyo insan bi kalk der seni özledim der, sıkıldım sensiz der, nerdeeee

simgem inşallah canım, burada böyle sohbet muhabbetle daha da çabuk geçiyo günler sanki, bizim düğüne yarından itibaren tam 3 yıl kalıyo, bu benim için vız gelir, lisedeyken yılları saya saya bitiremezdim şimdi günleri sayıyoruz

sedefmmm çookk teşekkür ederim bebeğimmm ama bu el emeği mi şüpheliyim kutusu falan var bilmem ne home collection diye ayy içimi rahatlattınız kuzum yaa valla o kadar beğendim ki alırken, uymazsa çok üzülrüm içime kurt düştü birden ama dediğin gibi krem her şeye yakışır.. evi düzüp bunları serdiğimizi de görürüz inşallah

görcez meleğim hayırlısıyla, bana el emeği gibi geldi, bizim bi komşu göstermişti buna benzer, sanırsın ki makineden çıkmışlar, ama hepsini kızı yapıyomuş el emeği olmasa bile öyle bi nostaljik havası var, çok duygusal yaa, kafayı mı yedim ne

eee yavrum bak ne hamarat kızlar var :)) biz de hazır alıyoruz anca ama ben iki gündür annem elime tığ ve ip tutturdu dantel yapıyorum çok komik oluyo ama alıştım yaptıklarım bişeye benzerse mutfak takımı yaptıracakmış annem işte beni de o nostaljik havası çekti zaten kuzum.. diğerlerinin fiyatı daha uygundu ama naylondu resmen, bu yumuşacık daha gerçekçi geldi bana... yok yavrum ben de duygulandım niye kafayı yiyesin duygu yoğunluğudur o bende de hep olan şey

İyiyim bitanem.Bak rastlaşamadık tüüühhhRamazanın güzelliklerini yaşamaya çalışıyoruz canım nişanlımla.Akşam tepeye çıktık heryerde cami minarelerinin ışıkları o kadar güzeldi kiRabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde.Allah a kat ve kat yakın olduğumuz bu günlerde ellerimizi bol bol açalım gökyüzününe gerçekten.Dualarımda sizde varsınız kızlar.Buarada geçmiş olsun tatlım iyice dinlen tutulma o ağrı çok fena bende kaldı mesela dikkat et canım.öpüyorum kucuman kucuman

Canım güle güle kullan.Ben çok şık buldum.Bence her renk mobilyayla uyumlu olacak.Çeyiz sermede koyarsın bu takımı güzel güzel.

Ooooffff kızlar oooffff biz bu gidişle 2014 ü bırak 2016 ı anca görürüz galiba evlilikte sürekli kayınvalidemlere gidiyorum borç borç bıktım ya

nası sürekli kayınwalidene gdiosn anlamadm ama bnmde 2014 zor 2015 gbi gözüküo((43:

Yani her gittiğimde borç meseleleri açılıyor daraldım gerçekten ilk yaptıkları düğünde hiç borç meseleleri yoktu şimdi hepsi açıldı madem yapamıcaklarını düşünüyolarsa bende nişanlıma dedim düşündüğümüz tarihten erteliyelim sanki az bi vakit varmış gibi

Son düzenleme:

wala cnm bzde seneye istiodk askerden gelince 4 ay snra falan ama çok borç içinde olcz die istemedm 2014 olsun ddm para biriktiririm ozmna kdr die düşünüodm 5ay oldu hala hep içerdeyim biriktirmeyi bırak onun içn bnde 2015mi olsa diorm ama nişanlılığmz 4sene olck çk uzuck:44:

Bizdede bizim açımızdan değil kayınvalidemler açısından canım.Zamanında düşünmedikleri için şimdi biz çekioruz ucu bize dokunuyor napayım canım artık akışına bıraktım çok yıprandım artık.

aynn bnmkinin aileside 10bin werip gerisini krediyle tmmla dio 10bin nedirki gelinlk düğün salonu pastası kamerası fotosu bitti ztn o 10bin ee kalanı kredi çeksen bi 20bin ssnra hem ew kirası hm kredi çok zorlar bzi ondan uzuckta uzuck bzmkiside( bnde aylardır hep düşünüp geriliorm çıkış yolu bulamıorm napalım artk ddğn gbi akışına bırakcz istemsekte

Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım hasta olucam düşünmekten.İstemesemde dediğin gibi ertelicem gönlüm ağlaya ağlaya bunaldım çünkü.

Çözdük bakalım 2014 kesin şuan Allah ın izniyle.Şu ev bi alınsa Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…