2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız ne deneme yapcan eşşek gibi içecek bulaşık deterjanı sıkan var onlar içiyorsa seninki hayli hayli içer hiç bozma ağzının tadını çayına tuz atmayı denedim daha sonra içimde ukde kalmasın diye ama cıks yemedi kokusundan anlamış uyuz..

Dikkat et kendine canım sende işyerinde mecburuz açılmaya ondan evde hastanelik gibi yatıyorumİnşallah canım sende az degilsin seni seni tabikide baharat için söz vermedinki

Son düzenleme:
ohh ohhh ne güzel işin en önemli kısmını attlattın sayılır

şu elbise konusunda yardım edin kuzum hele sen tecrübelisin ne kadar süre kala almalıyım? birde ben babet alıcam o gün içinde kına içinde dügün içinde tam tamına aynı boydayızda eger minicik yüksek olursa sevdigimi geciyorum :26: babet sezonu biter bulamam diye cok korkuyorum :26:elbiseyi almadan ayakkabıyıda alamam :44:

Günaydın canım ben burdayım ama hala hastaHatayken ne çalışmak geliyor içimden nede başka birşey sadece böyle oturmak uzanmak geliyor

geçmiş olsun havalar berbat dikkat et canım kendine çalışma zaten git dinlen tek çaresi dinlenmek zaten ilaç falan bahane..

Sağol kuzum evet bundan bahsediyordum böyle daha kibar duruyor nazar boncuguda ekleriz tamamdır

O ne öyle deterjanmı yok artık gerçekten içilmezki öyle yapan varmıymış o fazla olmuş gibi zehirlenir insan :100:Çayda igrenç olur aslında dogru çaya kahveye herşeye birşey Allahtan yemege birşey eklenmiyor

Elbiseyi şimdeden alabilirsin hatta bakmaya başla bile anca bulursun. Ayakkabınıda al hepsi çıktın aradan kafan rahat olsun. Nasıl bi elbise almayı düşünüyosun varmı aklında bişey

Canımcım elbise konusunda bende çok şaşkınım ya çok yüksek topuklu giymem herhalde ama böyle sade hanımhanımcık uzun elbise istiyorum sade ama şık ama ama bulmak çok zor hiçbirşey begenmedim bulsam alıp kenara koyacagım söz için Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsalar ne güzel olur ki
geçmiş olsun havalar berbat dikkat et canım kendine çalışma zaten git dinlen tek çaresi dinlenmek zaten ilaç falan bahane..

Sağol canımcım işyerindeyim işte durulmayacak gibi değil daha beter olursam yarın gelmem bakalım bir hafta sonu gelseydi iyiydi zaten bayram tatiline giriyoruz 9 gün rahatım diycemde misafir geliyor bayrama 3gün evde yine rahat degilim

içmek zorunda değil ki sadece yudum alıcak sora gitsin tükürsün isterse gerçi içenlerde var ama benimkinin teyze oğluna kız istemeye gittiğimizde nişanlım anlattı öldüm gülmekten ne koydularsa kahveye benim gözlerim yandı karşıki koltukta o sazan nasıl içti anlamadım diyor yemeğede şeker falan eklerimde yazık olur şimdi bi tabak yemek boşa gitmesin

Öylede fazla yok o kadar kıyamam karşıdan belli oluyorsa içemez insan bir yudum yeter dogru diyorsun artık o gün bakıcaz çaresine insan şimdiden heyecanlanıyor o zaman ne yapılır nasıl yerimde durabilirim bilmiyorumŞimdiden ben elbisemi ayakkabımı yapılacak yemekleri bile düşünüyorum hastalık derecesin planlı bir yapım var benim :106:

sen hemen izin al git bacım hiç durma yat yatağına yi bi dinlen ört üstüne battaniye yorgan terle şöyle bi kendine gel.. bende dinlenemedim 2 buçuk hafta çektim antibiyotik bile işe yaramadı..

sözün ne zaman olacak canım?

SAOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİM SORUN BİRAZ BENDEN KAYNAKLI BEN FACE ERKEK DURUMUNU HAFİFE ALIYORUM O İSE BENİM İÇİN BÜYÜK SORUN DİYOR .

KIZDIĞIMI BİLDİĞİN HALDE HALA EKLİYEBİLİYORSUN,DEMEKKİ EVLENDİĞİMİZDE BU DURUMLARI DEVAM ETTİRECEKSİN DİYOR .

EDACIM Canım sana soracağım bundan sonra.

cidden tedirgin oluyorum konuşurken yanlış anlıyor hep.
bir noktadan sonra bağırıp çaırıyorum bu sefer bende dayanamayıp.
hiçbirini hayatımda istemiyor yok böyle bir şey yani.

Az önce yine konuştuk ,sana göre sorun olmayan şeyler bana göre sorun diyor.benim için çok önemli diyor.

Dün bana öğle yemeğine çıktığında mesaj bile atmadın aban adamla konuşup facede ekledn felan dedi.

inanılmaz gergn ve sinirliydi , ilk defa böyle gördüm onu ya , ekledin çok mu iyi oldu felan dedi

edacım baban için çok sevindim hayırlısı olsun seni de evlendiriyoruz desene

elbise modelini nasl istediğine bağlı , koton , ayhan , adilışık mağazalarına bak tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...steme-soz-nisan-bi-arada-yardim-lutfen-2.html
canım arkadasın begendiği elbiselere bak bende böyle istiyom acık istemiyorum tüllü istiyom bende.senin ne zaman nişan canım yada isteme.benim bir olacak söz nişanisteme bir olacak evde aile arası

Son düzenleme:
Dikkat et kendine canım sende işyerinde mecburuz açılmaya ondan evde hastanelik gibi yatıyorumİnşallah canım sende az degilsin seni seni tabikide baharat için söz vermedinki
Ben nasıl hasta oldum ki kimseden bulasmadı da ama kıyamam ya sadece korkutmak istiyorum ben hep öyle yaparım güzel bir olay oldugunda önce kötüymüş gibi anlatır sonra saka saka derim daha cok seviniyo insan

Elbiseyi şimdeden alabilirsin hatta bakmaya başla bile anca bulursun. Ayakkabınıda al hepsi çıktın aradan kafan rahat olsun. Nasıl bi elbise almayı düşünüyosun varmı aklında bişey

Ayyy bulamam dimi sonra bakayım ben en iyisi bu cumartesi kendimi iyi hissedersem bakırköye gideyim..aslında var gibi canım eskiden siyah diyordum ama şimdi nişanda bir olunca rekli olsun istiyorum..diz hizalarında sevdigim istegi üzerine etegi yapısmayacak vücuduma aslında haklıda yapısınca etek daha cok yukarı cekiliyo bende kolları fakir kol olsun istiyorum saks mavisi yada yeşil ilk tercihlerim arasında hani fakir kol dantel elbiseler oluyo ya onlara bayılıyorum birde gecen aklımda hic yokken ykm de sıfır kol bir elbise denedim saks mavisi gerdan bölümüne gelen kısım tülden yakası bebe yaka taslı bayıldım hatta eve gelince anneme gösterdim oda cok begendi ama işte kolu kısa olsun istemiyorum birde bebe yaka olunca sacımı nasıl yaptırırım ki :44:

ben nedense hic uzun elbise düşünmedim canım hep kısadayım işin tuhafı ben ne giysem bayılıyorum normalde böyle degilimdir ama bu elbisede birkac deneme yaptım hepsini sevdim ama tam olarakta işte bu diyemedim..en iyisi ben gercekten bakınmaya baslayım bu hafta sonu falan :44: evet yardımları bekliyoruz

pazartesi yarım gün resmi tatil edild dimi biz yoksa pazartesi geleceğiz yarım günlüğüne

bu arada selam kızlar

Normal ama bende öyleydim her şeyi düşünüyosun önceden nasıl olcak, kimler gelcek, eve nasıl sığıcaz. Acaba gelrken hangi çiçekten alsa (düşün artık ben o kadar sapıtmıştım) insanın kafasında bin tane tilki dolaşıyo ama bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş

Aklında model varsa işin kolay ama sana tavsiyem bu haftasonu hiç bakma heryer tıklık tıklık olur tam bayram üzeri

Aklında model varsa işin kolay ama sana tavsiyem bu haftasonu hiç bakma heryer tıklık tıklık olur tam bayram üzeri

aa bide o var dimi ama o modeli bulabilmek sorun
Çicek konsunu bende hep düşündüm orkide istiyorum ama oda sap gibi tek olmaz dedi çicekci o yüzden beyaz yapma cicek orkideyi andıran

Bakayım canım sesim kısıldı burnum akmıyor zorum bogazımla şuanlık Alttaki şafak tickerımda yazan kadar kaldı inşallah canımcım hesaplarımız öyle bir aksilik olmassa 23 Nisanda sözüm olsun istiyorum ama ondan önce sanırım birkaç gün önceden gelip tanışacaklar belki o akşam isteme olacak sonrasında söz ya da sadece tanışma 23 Nisanda isteme söz hangisi daha uygun olurki bilemedim:26:

Canım sende bazı durumlarda oluruna gidebilirsin eğer erkek arkadaşının hoşuna gitmeyecegini düşünüyorsan sinirlenecegi durumlarda daha hafiften alabilirsin mesela eklemeseydin keşke bu kadar tatsızlık çıkmazdı belki inat belki neden onun dedigi oluyor diyebilirsin haklısında kim kısıtlanmak bu kadar hayatına karışılmasını isterki ama insan ister istemez karşısındaki insana göre şekilleniyor ben böyle düşünüyorum aynısını onun yaptığını düşün karşılıklı anlayış hoşgörüyle sorunların üstesinden gelinebilir bence
Evet canım gördüm otopigi benim hayallerimdeki modellerden begenmiş arkadaşta dantel olabilir tül olabilir böyle kapalı tam bunlar gibi hanımhanımcık agır şık birşey istiyorum sözde abartı olsada uzun şık birşey istiyorum tanışmada hafif birşey giyerim diye düşündüm

Bende nasıl kaptım mikrobu anlamadım salgın varmış canım ondan oluyor Yaptıgın taktikte çok güzel korktuk sonra birşeycik yok Uzun istiyorum canım gönlüme göre bulursam inşallah sen bak bakalım benim biraz daha var ama bulursam alıcam hemen

Ee onu bende düşüyorum bende bu kadar zaman önceden hemde sapıttım bende azıcık Kırmızı gül getiriyorlar genelde ama ben böyle farklı birşey istiyorum bulacagım ne istedigimi bakalım beyaz çiçeklerden oluşabilir arada belki renkli çiçekler eklenebilir düşünüyorum hala Çikolata çeşitlerine bakıyorum girdigim pastahanede falan çok sorunluyum ben ya uff ben olsam beni çekmezdim o kadar anlatıyorum şöyle şöyle erkek arkadaşım nasıl dayanıyor bana bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…