- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Katalım ama dimi dogru diyorsun bir deneme yapıcam bakayım ben içebiliyormuyum ben içersem o da içer bitirir herhalde o çekcekse sıkıntıları bende çekecegim dimi karşımdakinin yerinede koyayım kendimi biOlsun canım heyecana gelmiş bende unutabilirim hatırlatmak lazım sen heyecandan unutmuşsun artık oldu diyceksin öyle düşünme belki böyle olması iyi olmuştur herşeyde vardır bir hayır
aynen bende öyle canım gece cok kötüydüm sabahn kalkamıcam sandımişe gelince ben birazcıkta olsa acıldım
Çok şükür canım..Amin canım inşallah hayatta bi kere yasayacagız inşallah ve bu sürecte üzülmekten cok korkuyordum.. bende baharatlımı yapsamtuz için söz verdim baharat için degil ki
ohh ohhh ne güzelişin en önemli kısmını attlattın sayılır
Günaydın canım ben burdayım ama hala hastaHatayken ne çalışmak geliyor içimden nede başka birşey sadece böyle oturmak uzanmak geliyor
kız ne deneme yapcan eşşek gibi içecek bulaşık deterjanı sıkan var onlar içiyorsa seninki hayli hayli içer hiç bozma ağzının tadınıçayına tuz atmayı denedim daha sonra içimde ukde kalmasın diye ama cıks yemedi kokusundan anlamış uyuz..
şu elbise konusunda yardım edin kuzum hele sen tecrübelisinne kadar süre kala almalıyım? birde ben babet alıcam o gün içinde kına içinde dügün içinde tam tamına aynı boydayızda eger minicik yüksek olursa sevdigimi geciyorum :26: babet sezonu biter bulamam diye cok korkuyorum :26:elbiseyi almadan ayakkabıyıda alamam :44:
şu elbise konusunda yardım edin kuzum hele sen tecrübelisinne kadar süre kala almalıyım? birde ben babet alıcam o gün içinde kına içinde dügün içinde tam tamına aynı boydayızda eger minicik yüksek olursa sevdigimi geciyorum :26: babet sezonu biter bulamam diye cok korkuyorum :26:elbiseyi almadan ayakkabıyıda alamam :44:
geçmiş olsunhavalar berbat dikkat et canım kendine çalışma zaten git dinlen tek çaresi dinlenmek zaten ilaç falan bahane..
Sağol kuzum evet bundan bahsediyordum böyle daha kibar duruyor nazar boncuguda ekleriz tamamdır
O ne öyle deterjanmı yok artık gerçekten içilmezki öyle yapan varmıymış o fazla olmuş gibi zehirlenir insan :100:Çayda igrenç olur aslında dogru çaya kahveye herşeye birşey Allahtan yemege birşey eklenmiyor
içmek zorunda değil ki sadece yudum alıcak sora gitsin tükürsün isterse gerçi içenlerde var amabenimkinin teyze oğluna kız istemeye gittiğimizde nişanlım anlattı öldüm gülmekten ne koydularsa kahveye benim gözlerim yandı karşıki koltukta o sazan nasıl içti anlamadım diyor yemeğede şeker falan eklerimde yazık olur şimdi bi tabak yemek boşa gitmesin
Canımcım elbise konusunda bende çok şaşkınım ya çok yüksek topuklu giymem herhalde ama böyle sade hanımhanımcık uzun elbise istiyorum sade ama şık ama ama bulmak çok zor hiçbirşey begenmedim bulsam alıp kenara koyacagım söz içinTecrübeli arkadaşlar yardımcı olsalar ne güzel olur ki
Sağol canımcım işyerindeyim işte durulmayacak gibi değil daha beter olursam yarın gelmem bakalım bir hafta sonu gelseydi iyiydi zaten bayram tatiline giriyoruz 9 gün rahatım diycemde misafir geliyor bayrama 3gün evde yine rahat degilim
Kızlar dün babamdan kacamadım
Senin bana anlatacakların varmıs diyo..yok diyorum varmıs varmıs..yok baba diyorum ama yüzüne bakmıyorum
En sonunda acıldı konu nasıl titriyorum agzımdan kelime cıkmıyo..
Kızlarr dün aksam aynı zamanda çok kötü bir andı..hem aglarım hem giderimi dün aksam anladım..ne kadar kızsak kavga etsekde çok ama çok zor oldugunu anladım..
O kadar anlayıslıymıs ki babam o kadar güzel karsıladı ki..
Annem hala itiraz ederken azarladı onu kac kere..
Ama çok defa sordu bana istiyormusun yapabilirmisin eminmisin kızım diye..
En sonunda madem istiyorsun bende istiyorum hayırlısı olsun dedi aglayarak
Bide en cok hosuma giden olay babam kendi ailesini akrabalarını cok takar kim ne der ne söyler diye..
Dün aksam dedim ki annem amcanlar izin vermez bile dedi dedim..
Bi kızdı biz tamam dedikten sonra kimse karısamaz sana agzını acıp bi laf söyleyemez kimse diye..
Canım babam benim ya canımmm canım
Rabbim utandırmısın bizi kızlar..İnşallah cok mutlu oluruz
Biliyorum casnım o kadar güzel hissettiriyorsun ki bana
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Emir büyük yerden gelince kırmayım dedim ama iyi yaptım sanırım güzel olacak gibi bundan sonra bütün adetleri uygulasam mı ne
İnşallah canım benim amin sizde hep mutlu olun boy boy yavrularınız olsun inşallah
yazık erkeklere biz cok kötüyüz
Canıııııııııııııııııııııııııııııııııııım
Amin canım inşallahayy siz böyle diyince daha bi içime sindi kuzum bu bohca işi iyiki yapmaya karar vermişiz
Canım benim ya tanısmaya gelmeleri bile cok güzellhic dert etme sen anlasınlar gerekirse 1 günlügüne gelirsiniz evinize yine isteme olur yada rapor falan alırsınız ki bak babam tanıstıktan sonra he dese cuma cıksanız yola cumartesi aksam yada pazar gündüz yaparsınız sözü hic sıkma canını tanısmayı kabul etsinde..
Canım beni görsen bende inanılmaz kıskancım bi arkadası vardı cocukluk kız evlendi 2-3 hafta önce düşün zaten nişanlıydı ama ben dedim yok msj falan gelmeyecek ondan numarası silinecek..kızda arayıp gece vakti sigara istiyyodu bideacık acık beli etmiş oldu kızın selamına karsılık bile veremedi düşün sonunda kurtuldum kızdan o kadar kıskancım bende o istiyoıdu diye ilk günlerde hattımı degiştirdim ve arkadaslarımın (kızlarda içinde) %85 lik kısmıyla arkadaslıgımı kopardım ansızın numaramı degiştirince facemide kapattım sildim herseyi..ben kıskanc olunca onuda anlıyorum..gerek yok ya bosver kıza kız arkadas erkegede erkek arkadas yeter..ben o kadar fenayımki annemi babamı bile kıskanıyorum konusma onunla neden selam verdin diye :26: sen bişey yapmadan önce bana sor eda bu sorun olurmu diye ben derim sakın yapma barısmanıza cok cok sevindim ama yazık bu yüzden bitmemeli
İnşallah mutlu haberlerin devamıda sizlerden gelir kuzularım
İnşallah canım benim inşallah
Canım barışmanıza sevindim inşallah birdaha böyle bir sorunla karşılaşmazsanız dedigim gibi anlık bir sinirle yapılmış bir hareket keşke o andada insan kendisini tutsada ayrılık lafını söylemese
Canımcım elbise konusunda bende çok şaşkınım ya çok yüksek topuklu giymem herhalde ama böyle sade hanımhanımcık uzun elbise istiyorum sade ama şık ama ama bulmak çok zor hiçbirşey begenmedim bulsam alıp kenara koyacagım söz içinTecrübeli arkadaşlar yardımcı olsalar ne güzel olur ki
Sağol canımcım işyerindeyim işte durulmayacak gibi değil daha beter olursam yarın gelmem bakalım bir hafta sonu gelseydi iyiydi zaten bayram tatiline giriyoruz 9 gün rahatım diycemde misafir geliyor bayrama 3gün evde yine rahat degilim
Ben nasıl hasta oldum ki kimseden bulasmadı daDikkat et kendine canım sende işyerinde mecburuz açılmaya ondan evde hastanelik gibi yatıyorumİnşallah canım sende az degilsin seni seni tabikide baharat için söz vermedinki
Elbiseyi şimdeden alabilirsin hatta bakmaya başla bile anca bulursun. Ayakkabınıda al hepsi çıktın aradan kafan rahat olsun. Nasıl bi elbise almayı düşünüyosun varmı aklında bişey
Öylede fazla yok o kadar kıyamam karşıdan belli oluyorsa içemez insan bir yudum yeter dogru diyorsun artık o gün bakıcaz çaresine insan şimdiden heyecanlanıyor o zaman ne yapılır nasıl yerimde durabilirim bilmiyorumŞimdiden ben elbisemi ayakkabımı yapılacak yemekleri bile düşünüyorum hastalık derecesin planlı bir yapım var benim :106:
Aklında model varsa işin kolay ama sana tavsiyem bu haftasonu hiç bakma heryer tıklık tıklık olur tam bayram üzeriBen nasıl hasta oldum ki kimseden bulasmadı daama kıyamam ya sadece korkutmak istiyorum ben hep öyle yaparım güzel bir olay oldugunda önce kötüymüş gibi anlatır sonra saka saka derim daha cok seviniyo insan
Ayyy bulamam dimi sonrabakayım ben en iyisi bu cumartesi kendimi iyi hissedersem bakırköye gideyim..aslında var gibi canım eskiden siyah diyordum ama şimdi nişanda bir olunca rekli olsun istiyorum..diz hizalarında sevdigim istegi üzerine etegi yapısmayacak vücuduma aslında haklıda yapısınca etek daha cok yukarı cekiliyo bende kolları fakir kol olsun istiyorum saks mavisi yada yeşil ilk tercihlerim arasında hani fakir kol dantel elbiseler oluyo ya onlara bayılıyorum birde gecen aklımda hic yokken ykm de sıfır kol bir elbise denedim saks mavisi gerdan bölümüne gelen kısım tülden yakası bebe yaka taslı bayıldım hatta eve gelince anneme gösterdim oda cok begendi ama işte kolu kısa olsun istemiyorum birde bebe yaka olunca sacımı nasıl yaptırırım ki :44:
ben nedense hic uzun elbise düşünmedim canım hep kısadayımişin tuhafı ben ne giysem bayılıyorum normalde böyle degilimdir ama bu elbisede birkac deneme yaptım hepsini sevdim ama tam olarakta işte bu diyemedim..en iyisi ben gercekten bakınmaya baslayım bu hafta sonu falan :44: evet yardımları bekliyoruz
Normal ama bende öyleydim her şeyi düşünüyosun önceden nasıl olcak, kimler gelcek, eve nasıl sığıcaz. Acaba gelrken hangi çiçekten alsa (düşün artık ben o kadar sapıtmıştım) insanın kafasında bin tane tilki dolaşıyo ama bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş
Aklında model varsa işin kolay ama sana tavsiyem bu haftasonu hiç bakma heryer tıklık tıklık olur tam bayram üzeri
Bakayım canım sesim kısıldı burnum akmıyor zorum bogazımla şuanlıksen hemen izin al git bacım hiç durma yat yatağına yi bi dinlen ört üstüne battaniye yorgan terle şöyle bi kendine gel.. bende dinlenemedim 2 buçuk hafta çektim antibiyotik bile işe yaramadı..
sözün ne zaman olacak canım?
SAOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİMSORUN BİRAZ BENDEN KAYNAKLI BEN FACE ERKEK DURUMUNU HAFİFE ALIYORUM O İSE BENİM İÇİN BÜYÜK SORUN DİYOR .
KIZDIĞIMI BİLDİĞİN HALDE HALA EKLİYEBİLİYORSUN,DEMEKKİ EVLENDİĞİMİZDE BU DURUMLARI DEVAM ETTİRECEKSİN DİYOR .
EDACIM Canım sana soracağım bundan sonra.
cidden tedirgin oluyorum konuşurken yanlış anlıyor hep.
bir noktadan sonra bağırıp çaırıyorum bu sefer bende dayanamayıp.
hiçbirini hayatımda istemiyor yok böyle bir şey yani.
Az önce yine konuştuk ,sana göre sorun olmayan şeyler bana göre sorun diyor.benim için çok önemli diyor.
Dün bana öğle yemeğine çıktığında mesaj bile atmadın aban adamla konuşup facede ekledn felan dedi.
inanılmaz gergn ve sinirliydi , ilk defa böyle gördüm onu ya , ekledin çok mu iyi oldu felan dedi
edacım baban için çok sevindim hayırlısı olsun seni de evlendiriyoruz desene
elbise modelini nasl istediğine bağlı , koton , ayhan , adilışık mağazalarına bak tatlım
Evet canım gördüm otopigi benim hayallerimdeki modellerden begenmiş arkadaşta dantel olabilir tül olabilir böyle kapalı tam bunlar gibi hanımhanımcık agır şık birşey istiyorum sözde abartı olsada uzun şık birşey istiyorum tanışmada hafif birşey giyerim diye düşündümhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan...steme-soz-nisan-bi-arada-yardim-lutfen-2.html
canım arkadasın begendiği elbiselere bak bende böyle istiyom acık istemiyorum tüllü istiyom bende.senin ne zaman nişan canım yada isteme.benim bir olacak söz nişanisteme bir olacak evde aile arası
Ben nasıl hasta oldum ki kimseden bulasmadı daama kıyamam ya sadece korkutmak istiyorum ben hep öyle yaparım güzel bir olay oldugunda önce kötüymüş gibi anlatır sonra saka saka derim daha cok seviniyo insan
ben nedense hic uzun elbise düşünmedim canım hep kısadayımişin tuhafı ben ne giysem bayılıyorum normalde böyle degilimdir ama bu elbisede birkac deneme yaptım hepsini sevdim ama tam olarakta işte bu diyemedim..en iyisi ben gercekten bakınmaya baslayım bu hafta sonu falan :44: evet yardımları bekliyoruz
Normal ama bende öyleydim her şeyi düşünüyosun önceden nasıl olcak, kimler gelcek, eve nasıl sığıcaz. Acaba gelrken hangi çiçekten alsa (düşün artık ben o kadar sapıtmıştım) insanın kafasında bin tane tilki dolaşıyo ama bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?