2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sakin kalın yav bişi yok.. (kendim terör estirdim evde ) sakin kalmak en önemlisi bende panik biriyim o yüzden aksilik üstüne aksilik yaşadım temizlik yapcam diye canımın çıkıp güzel dursun diye enişteme değiştirttiğim eski florasanın yere düşerek patlaması gibi her taraf cam kırığıydı herşeyin başı sakin kalmak oluruna bırakın onlar gittimi şöyle bi oh çekersiniz suratınızda farkında olmadığınız aptal bi gülümseme eşliğinde

İnşallah canım ama daha var

inşallah haftasonuna kadar iyi oluruz

aslında ben çokta panikli degilişm sanırım hele temizlik konusunda annem titiz oldugundan güveniyorum ona..tek korktugum şey arkadasımın vazgecip fotograf cekmek için gelmemesi tek korktugum bu :18:

dikkat et kendine canım ya pastil al yumuşatır baya varmış kız daha plan yapmaya oldukça zamanın var biz nişanlımla tanışalı 5 ay olmuştu istemeye geldiler bi hafta falan önce gelebilirler tanışma faslı bizde sadece hanımlar arası oluyor sizde nasıl bilmiyorum. isteme söz aynı şey değilmi yav illa yüzük takmak istiyorsan istendiğinde takabilirsin biz takmadık nişanda taktık direk yüzüğümüzü arayı uzun tutmadık zaten... ikisi bir yaparsan senin için daha kolay olur bida bida hazırlık stresine girmessin biliyorsun sözdü nişandı kınaydı o şeyler hep kızın elinde hepsi ayrı masraf bitiştirmek daha hesaplı olabilir..

İnanamıyorum
Çok üzüldüm ama bir yandan da şaşırdım ve hayırlısı buymuş dedim kendi kendime
Canım ya neler yaşamışsın

kızlar teşekkür ederim desteğiniz için.. evet zor oldu ama atlatıyorm işte.. ara ara çok özlüyorum o canımı çok yakıyor.. ama doğru karar verdiğim yönünde için rahat.. devam edemezdik bu şekilde.. varmış bir hayır ki bitmiş diyorum..
edacım çok çok zor oldu nişan bnm için.. ama hala küçücük de olsa bir umut vardı içimde.. kimseye belli etmemeye çalıştım elimden geldiğince gülümsemeye çalıştım.. o onu bile yapmadı.. üstelik nişan öncesi özürler diliyordu, affet beni, senden ayrılamam sensiz yapamam diyordu.. affettim ne oldu yine hala her şeyden bir sorun çıkardı.. yok şu niye böyle yok bu niye böyle.. bir yandan barışmaya çalışırken bir yandan kavgaya devam yani.. anneler babalar herkes bir yana onun bu tavırlarıyla olmazdı.. sinirlenince gözü bir şey görmüyormuş onu anladım.. sinirleniyor, kırıyor döküyor sonra özür dilerim istemeden oldu.. ne kıymeti kalıyor ki öyle..
adet olaylarına girmemek en iyisi belki evet ama bu sayede de gerçek yüzünü gördük..
aradı olaylardan 3 gün sonra.. tekrar barışalım dedi.. kanacak gibiydim yine.. olsun istedim.. ama baktım hala aynı.. hala bir yandan yok siz de şunu dediniz bunu yaptınız kavgasında.. farz edelim ki %100 ben haksızım, insan barışmaya çalışırken bunun kavgasını mı eder hiç? (
sonrasında da işte yine bir iki gün konuştuk.. hatta bir akşam hiçbir şey olmamış gibi yine sevgiliymiş gibi konuştuk, sonra ertesi gün biz napıyoruz ya, bu şekilde nasıl kopacağız birbirimizden dedik.. görüşmeme kararı aldık..
bir kaç gün önce de mesaj atmış nslsn diye.. iyiyim sen nasılsın dedim ben de.. o da iyiyim dedi.. o kadar işte..
şimdi öyle çok arayasım var ki.. günlerdir zor tutuyrm kendimi.. onun için de çok zor biliyorum, çok üzülüyor o da..hatta gecen bir arkadaşımıza demiş ki şu kadar günlük nişanlı olacaktık ayrılmasaydık içim nasıl acıyor duyunca böyle bir bilsen.. ama biz evlensek yapamazdık.. sevgili olarak mükemmel bir çifttik ama eş olamayız.. o kadar başka ki aileden, evlilikten beklentilerimiz.. aramamam lazım o yüzden biliyrm.. ararsam yaralar yeniden deşilecek.. bu kadar toparlanmışken yeniden başa döneceğiz..

Son düzenleme:
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm maşallah canım cok güzel o sen sen söyle bakalım bakımı zormu odaya küsermi cicegim dedigim gibi ben hic cicek bakmadım

odaya küsermi bilmiyorum ama iyi bakıldığında uzun süre yaşıyo yapraklarını döküp tekrar tekrar açıyo. fazla sulamamak gerekiyomuş bide. Biz biraz fazla sulamışız galiba bikaç kökü çürümüş i

aslında ben çokta panikli degilişm sanırım hele temizlik konusunda annem titiz oldugundan güveniyorum ona..tek korktugum şey arkadasımın vazgecip fotograf cekmek için gelmemesi tek korktugum bu :18:

Allah seni kız öldüm gülmekten merak etme fotoğraf çekmek için yarışır millet o gün o gelmesede çekecek çok olur kalabalık gelirlerse

Resimdekiler bana gelen

Çok güzellermiş canım
dimi ya ama bir tane çicekci bakımı zordur demişti..bulundugu odaya köşeye küsebilir demişti nazlı şey o korkutuyo ya bakmazsam çiçegime hic cicek beslemedim ben :26:

Orasıda var canım birde küserse üzülürüm ben isteme çicegimiz olacak sonuçta ötekilerde birsüre sonra soluyor gerçi bilemedim şimdi :26:

Negüzel canım kısa yapmışsın aralarını ben nişan istemiyorum söz sadece olacakta bende senin gibi düşünüyorum aslında söz isteme hepsi bir anda olsun ama erkek arkadaşım diyorki tanışmadan nasıl olacak aynı akşam hemen hepsi onların kardeşine önce kızı istediler sonra babası düşünelim demiş sonrada yüzük takılmış haftaya nasıl olurki tanışmaya geldiklerindede ne konuşulur isteme olsa bir konu olur zaten dedigin gibi ayrı ayrı çok yorucu bir süreç keşke tanışma-isteme-söz aynı akşam olsa aynı şehirdeyiz ayrı şehirlerde olsaydık kandırırdım ben
Sana şöyle ortaya karışık bişey yaptırsın ozaman

Öyle olacak gibi duruyor

Canım benim kıyamam ben sana..ne diyim bilmiyorum benim gönlüm barısmanızı ister ama bir degil iki degil hala aynı konuları acıyo..normalde kız söyler annen bunu yaptı bana şunu söylediler diye ama..
Hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Çok güzellermiş canım

Orasıda var canım birde küserse üzülürüm ben isteme çicegimiz olacak sonuçta ötekilerde birsüre sonra soluyor gerçi bilemedim şimdi :26:

ayy korktum şimdi kızlar birde çürümesimi var off cicek sen cok güzelsin ama ben kendime güvenmiyorum nazlısın sen en iyisi solma çürüme sorunu oolmasın yapay çicek olsun bi ömür bizim olsun diyelim..orkideyide ikeadan yapayını alırız artık
Allah seni kız öldüm gülmekten merak etme fotoğraf çekmek için yarışır millet o gün o gelmesede çekecek çok olur kalabalık gelirlerse

Valla mı cekerler dimi ben her an cekilmek istiyorum hele yüzük olan ellerini acıp kaldırıyorlar ya bakın nişanlandık görün görün dercesine işte ondan istiyorum

Canım neler oldu ben rastladım hiç anlattıgına çok üzüldüm ama sonucun böyle olmasına konuyu tekrar sorup deşmek istemem üzülmen içinin acıması çok normal haklısın nasıl emeklerden nerelerden geliniyor bu günlere Rabbim içini ferahlatsın inşallah herşeyde vardır bir hayır diycem ne kadar yardımı olacaksa acı dinmeden geçmiyor birşeyler farkındayım inşallah doğrudur kararınız bu yolda o şekilde ilerlersiniz bir oluru olsaydı olurdu muhakkak belki bir çözüm anlaşma olamazmıydı diye sormak geliyor içimden ama eniyi içinde yaşayan anlayan sizlersiniz tabiki hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…