Amin canım benim inşallah hepimizin gönlündeki olsundaha güzelleri sizin olsun inşallah
ayy korktum şimdi kızlar birde çürümesimi varoff cicek sen cok güzelsin ama ben kendime güvenmiyorum nazlısın sen en iyisi solma çürüme sorunu oolmasın yapay çicek olsun bi ömür bizim olsun diyelim..orkideyide ikeadan yapayını alırız artık
Yapay çiçekler dışında malesef hepsi solup gidiyo (her canlı ölümü tadacak)
Ben nişandada sahte çiçek istemedim çünkü nişan çiçekleri hiç hoşuma gitimyo böyle pullu pullu felan
Aman bide tek dert çiçek olsun yahu
Amin canım benim inşallah hepimizin gönlündeki olsun
Bende korktum bu durumlar düşünülmemişti tabiki bakıcaz artık
Hiç görmedim canım onları bir bakmak lazımallı pullu olnlar degil canım bembeyaz olanlar varya canlı gibi onlardan..hatta gecen gördüm aynı canlıymıs gibi kırmızı güller yakından anlasılıyor ama uzaktan ayırt edilmiyo :44:
ilahi her canlı öllümü tadacaktır he
kızlar teşekkür ederim desteğiniz için.. evet zor oldu ama atlatıyorm işte.. ara ara çok özlüyorum o canımı çok yakıyor.. ama doğru karar verdiğim yönünde için rahat.. devam edemezdik bu şekilde.. varmış bir hayır ki bitmiş diyorum..
edacım çok çok zor oldu nişan bnm için.. ama hala küçücük de olsa bir umut vardı içimde.. kimseye belli etmemeye çalıştım elimden geldiğince gülümsemeye çalıştım.. o onu bile yapmadı.. üstelik nişan öncesi özürler diliyordu, affet beni, senden ayrılamam sensiz yapamam diyordu.. affettim ne oldu yine hala her şeyden bir sorun çıkardı.. yok şu niye böyle yok bu niye böyle.. bir yandan barışmaya çalışırken bir yandan kavgaya devam yani.. anneler babalar herkes bir yana onun bu tavırlarıyla olmazdı.. sinirlenince gözü bir şey görmüyormuş onu anladım.. sinirleniyor, kırıyor döküyor sonra özür dilerim istemeden oldu.. ne kıymeti kalıyor ki öyle..
adet olaylarına girmemek en iyisi belki evet ama bu sayede de gerçek yüzünü gördük..
aradı olaylardan 3 gün sonra.. tekrar barışalım dedi.. kanacak gibiydim yine.. olsun istedim.. ama baktım hala aynı.. hala bir yandan yok siz de şunu dediniz bunu yaptınız kavgasında.. farz edelim ki %100 ben haksızım, insan barışmaya çalışırken bunun kavgasını mı eder hiç?(
sonrasında da işte yine bir iki gün konuştuk.. hatta bir akşam hiçbir şey olmamış gibi yine sevgiliymiş gibi konuştuk, sonra ertesi gün biz napıyoruz ya, bu şekilde nasıl kopacağız birbirimizden dedik.. görüşmeme kararı aldık..
bir kaç gün önce de mesaj atmış nslsn diye.. iyiyim sen nasılsın dedim ben de.. o da iyiyim dedi.. o kadar işte..
şimdi öyle çok arayasım var ki.. günlerdir zor tutuyrm kendimi..onun için de çok zor biliyorum, çok üzülüyor o da..hatta gecen bir arkadaşımıza demiş ki şu kadar günlük nişanlı olacaktık ayrılmasaydık içim nasıl acıyor duyunca böyle bir bilsen.. ama biz evlensek yapamazdık.. sevgili olarak mükemmel bir çifttik ama eş olamayız.. o kadar başka ki aileden, evlilikten beklentilerimiz.. aramamam lazım o yüzden biliyrm.. ararsam yaralar yeniden deşilecek.. bu kadar toparlanmışken yeniden başa döneceğiz..
ne kadar baya
Çok güzelmiş gerçekten
işte özet
Valla mı cekerler dimi ben her an cekilmek istiyorum hele yüzük olan ellerini acıp kaldırıyorlar ya bakın nişanlandık görün görün dercesine işte ondan istiyorum
Eki Görüntüle 826839
kendi nişanımdan bi kare... fotoğrafı çeken nişanlımın bi arkadaşı esprisine bizi çekenleri çekmiş.. kime bakçağımızı şaşırmıştık başımız döndü resmen..
Eki Görüntüle 826839
kendi nişanımdan bi kare... fotoğrafı çeken nişanlımın bi arkadaşı esprisine bizi çekenleri çekmiş.. kime bakçağımızı şaşırmıştık başımız döndü resmen..
oturdum aptal aptal ağlıyorum yazınızı okudukçayaşadıklarınız nedense kendimi hatırlattı bana çok güçlü birisiniz ben yapamadım yapamamda.. hayatım boyunca çekeceğim biliyorum ama dönüp sırtımı gidemem yapamam... inşallah unutmayı başarabilirsiniz ve yeni hayatınızda çok daha mutlu olursunuz.. yada inşallah düzelebilir ve kaldığınız yerden devam edersiniz kırgınlıkları unutup.. iki durumdada hakkınızda hayırlısı diyorum
owww masallahtamam sustum ben bosa korkularım varmıs anladım ama bunlar her an peşinde olmazki insanın
( çok üzüldüm senin adına da.. seni tanımıyorum nişanlını tanımıyorum, sorunlar nedir hiç bilmiyorum.. aman ayrıl, ya da devem et diyemem hiçbir şekilde.. ama aklında ufacık da olsa bir şüphe varsa bir dur düşün tekrar.. çünkü düzelmiyor, gitgide kötüye gidiyor her şey.. sen iyi iken herkes iyi olur, sen hep alttan aldıkça sorunlar çözülür ya da çözülmüş görünür en azından ama alttan alan hep sensen ya da senin en ufak bir yanlış yapma hakkın yoksa o zman gerçekten problem.. ufak tefek endişelerim vardı hep, ailesiyle ilgili sevgilimle ilgili hep düzelir atlatılır halledilir dedim ama işler ciddileştikçe her aşamada daha da büyüdü sorunlar.. ve devam etsem çok daha büyüklerini kabullenmek zorunda kalacaktım.. o yüzden yolun başından vazgeçtim.. bu aralar çevremde o kadar çok ayrılan gördüm ki.. düğüne 1 hafta kala ayrılan, hatta düğünden 1 hafta sonra 10 gün sonra ayrılanlar... aslında biraz da onlar güç verdi bana.. o aşamada ayrılmak zorunda kalmaktansa şimdiden vazgeçmek daha kolay geldi onlarla kıyaslayınca.. aslında vazgeçmek bi seçenek de değildi, zorunluluktu artık..
o yüzden sana tek diyebileceğim sadece iyi düşün.. onsuz yaşayamam deme.. ilk günler ben de öyle sandım.. nefes alamıyorum gibi geldi.. dünya başıma yıkılmış gibi.. kendimi bir arabanın altına atsam, ya da balkondan atlasam.. neler neler düşündüm saçma sapan.. şeytan çok giriyor insanın aklına böyle zamanlarda.. ama çare değil işte.. sonra yavaş yavaş geçiyor.. artık daha az ağlıyorum.. olanları rahatça anlatabiliyorum. hatta kendimle dalga bile geçiyorum anlatırken olayları.. üstelik tam bir ay bile olmadı daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?