2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yapay çiçekler dışında malesef hepsi solup gidiyo (her canlı ölümü tadacak )
Ben nişandada sahte çiçek istemedim çünkü nişan çiçekleri hiç hoşuma gitimyo böyle pullu pullu felan
Aman bide tek dert çiçek olsun yahu

Son düzenleme:
daha güzelleri sizin olsun inşallah
Amin canım benim inşallah hepimizin gönlündeki olsun

Bende korktum bu durumlar düşünülmemişti tabiki bakıcaz artık

Amin canım benim inşallah hepimizin gönlündeki olsun

Bende korktum bu durumlar düşünülmemişti tabiki bakıcaz artık

allı pullu olnlar degil canım bembeyaz olanlar varya canlı gibi onlardan..hatta gecen gördüm aynı canlıymıs gibi kırmızı güller yakından anlasılıyor ama uzaktan ayırt edilmiyo :44:
ilahi her canlı öllümü tadacaktır he

Son düzenleme:

oturdum aptal aptal ağlıyorum yazınızı okudukça yaşadıklarınız nedense kendimi hatırlattı bana çok güçlü birisiniz ben yapamadım yapamamda.. hayatım boyunca çekeceğim biliyorum ama dönüp sırtımı gidemem yapamam... inşallah unutmayı başarabilirsiniz ve yeni hayatınızda çok daha mutlu olursunuz.. yada inşallah düzelebilir ve kaldığınız yerden devam edersiniz kırgınlıkları unutup.. iki durumdada hakkınızda hayırlısı diyorum

Valla mı cekerler dimi ben her an cekilmek istiyorum hele yüzük olan ellerini acıp kaldırıyorlar ya bakın nişanlandık görün görün dercesine işte ondan istiyorum

kendi nişanımdan bi kare... fotoğrafı çeken nişanlımın bi arkadaşı esprisine bizi çekenleri çekmiş.. kime bakçağımızı şaşırmıştık başımız döndü resmen..

( çok üzüldüm senin adına da.. seni tanımıyorum nişanlını tanımıyorum, sorunlar nedir hiç bilmiyorum.. aman ayrıl, ya da devem et diyemem hiçbir şekilde.. ama aklında ufacık da olsa bir şüphe varsa bir dur düşün tekrar.. çünkü düzelmiyor, gitgide kötüye gidiyor her şey.. sen iyi iken herkes iyi olur, sen hep alttan aldıkça sorunlar çözülür ya da çözülmüş görünür en azından ama alttan alan hep sensen ya da senin en ufak bir yanlış yapma hakkın yoksa o zman gerçekten problem.. ufak tefek endişelerim vardı hep, ailesiyle ilgili sevgilimle ilgili hep düzelir atlatılır halledilir dedim ama işler ciddileştikçe her aşamada daha da büyüdü sorunlar.. ve devam etsem çok daha büyüklerini kabullenmek zorunda kalacaktım.. o yüzden yolun başından vazgeçtim.. bu aralar çevremde o kadar çok ayrılan gördüm ki.. düğüne 1 hafta kala ayrılan, hatta düğünden 1 hafta sonra 10 gün sonra ayrılanlar... aslında biraz da onlar güç verdi bana.. o aşamada ayrılmak zorunda kalmaktansa şimdiden vazgeçmek daha kolay geldi onlarla kıyaslayınca.. aslında vazgeçmek bi seçenek de değildi, zorunluluktu artık..
o yüzden sana tek diyebileceğim sadece iyi düşün.. onsuz yaşayamam deme.. ilk günler ben de öyle sandım.. nefes alamıyorum gibi geldi.. dünya başıma yıkılmış gibi.. kendimi bir arabanın altına atsam, ya da balkondan atlasam.. neler neler düşündüm saçma sapan.. şeytan çok giriyor insanın aklına böyle zamanlarda.. ama çare değil işte.. sonra yavaş yavaş geçiyor.. artık daha az ağlıyorum.. olanları rahatça anlatabiliyorum. hatta kendimle dalga bile geçiyorum anlatırken olayları.. üstelik tam bir ay bile olmadı daha..

owww masallah tamam sustum ben bosa korkularım varmıs anladım ama bunlar her an peşinde olmazki insanın

boş buldumu yakalıyo birisi illa peşinde olmuyolar zaten sen bi yere gidemiyosunki sabit kalıyosun bi yerde bi saat çekil çekil çekil sora grupça fotolar başlıyo o geliyo çekiliyo sora yanına biri daha geliyo o kişininde yakını çekiyo iki fotoğraf sora ekleniyo kişiler kalabalık büyüyo falan bi bakıyosun okul fotoğrafı gibi poz veriliyo erkekler önde diz çökmüş kadınlar kolkola ayakta sırayla makinalara poz veriyosun biri çekiyo diğerine sadece kafa dönüyo poz aynı kımıldamak yok.. bitsin diyosun artık bitsin bu işkence aynı kişiyle defalarca defalarca fotoğraf çekiliyorsun bide onların tarafı seviyorsa yandın sizinkilere sırada gelmez.. elimden gelse bida makina sokmam nişanımdan bişi anlamadım ya.. hop bitti noldu fotoğraf çekildik...

kızlar nişanda bunlar dagıtılırmı cok hosuma gitti bir yastıkta lavantalı

ev nişanında yani 15 kişi anca olcaz

Son düzenleme:

ne bileyim aslında benim için iki ucu b..lu değnek durumu mevcut ayrılırsam altından kalkamam biliyorum çünkü düşüncesi bile yetiyor bana.. alttan alan hep benim evet ama elimde değil yapamıyorum düşünemiyorum onsuzluğu.. çok seviyorum yaşadığım güzel olan ne varsa hep onunla beraber olduğum zamanlardan ibaret ve en kötüleride.. her anımda var ve biz tanışalı iki sene olmadı daha bu kadar zamanda bu kadar bağlıyım ona.. ailemle pek geçinebildiği söylenemez sorunum bu aslında kendi ailemdede annem babam hariç sanki herkes bitsin diye gözümün içine bakar gibi niye bilmiyorum paranoyakça davranıyorum belki ama öyle gibi ne yapsa batıyor gözüne milletin niye şort giyiyo niye sana bağırıyo niye her dediğini yapıyorsun ben çok dolduruşa geliyorum bu yüzden hep kavgalarımız bide aşırı sinirli ve kıskanç.. ben bişi diyince oda haliyle kızıyor aramıza başka kimseyi sokma diyor ama ben bunu yapamıyorum yani aslında suç ondan çok bende onun hatasıda kin tutması unutmuyor hiç bişeyi ve ilerde görürüz gibisinden konuşuyor hep gelecek kaygısı taşımama sebep oluyor buda.. ne bileyim onunlayken çok mutluyum inanılmaz bi şekilde her an özlüyorum her an onunla olmak istiyorum ama tartıştığımız zamanlardada ya ilerde hep böyle olursa diye korkuyorum.. aile içi sorunlarım daha beter oda ayrılırsam en büyük problemim olur annemin çenesinden kurtulamam heralde sülalem aşırı tuhaf böle biri ayrıldımı susmuyorlar unutmuyorlar dilden dile dolandırıyorlar ben bunuda göze alamam herşeyi alttan alırım daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…