- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kızlar nişanda bunlar dagıtılırmı cok hosuma gittiEki Görüntüle 826871 bir yastıkta lavantalı
ev nişanında yani 15 kişi anca olcaz
Çok güzel ve degişikmiş canım nereden buldun bu şirinleri bayıldım fikre
alsakmı kız sen alırsan bende alırım gaza gelmem gerek
BİR YASTIKTA KOCA - senyapsensat.com
burdan canım sözde dagıtalımmmı bizim 20 25 kişi anca olur hatta 15 olabilir evde insallah ama degişik ve sirin olur demi
tek kıskançlık abidesi benimki değilmiş demek.. :) napcaz kız biz bunlarla atsan atılmaz satsan satılmaz aslında çekilcek gibi değillerde seviyoz işte yaa napak.. aneeem yerim ben onun kıskançlıklarını bohça yapsın saklasın beni kimseciklere göstermesin isterse ama hep böyle sevsin gözü hiç dışarı gitmesin yeter
boş buldumu yakalıyo birisi illa peşinde olmuyolar zaten sen bi yere gidemiyosunki sabit kalıyosun bi yerde bi saat çekil çekil çekil sora grupça fotolar başlıyo o geliyo çekiliyo sora yanına biri daha geliyo o kişininde yakını çekiyo iki fotoğraf sora ekleniyo kişiler kalabalık büyüyo falan bi bakıyosun okul fotoğrafı gibi poz veriliyo erkekler önde diz çökmüş kadınlar kolkola ayakta sırayla makinalara poz veriyosun biri çekiyo diğerine sadece kafa dönüyo poz aynı kımıldamak yok.. bitsin diyosun artık bitsin bu işkence aynı kişiyle defalarca defalarca fotoğraf çekiliyorsun bide onların tarafı seviyorsa yandın sizinkilere sırada gelmez.. elimden gelse bida makina sokmam nişanımdan bişi anlamadım ya.. hop bitti noldu fotoğraf çekildik...
kızlar nişanda bunlar dagıtılırmı cok hosuma gittiEki Görüntüle 826871 bir yastıkta lavantalı
1000 lira kadar
Kızlar dün babamdan kacamadım
Senin bana anlatacakların varmıs diyo..yok diyorum varmıs varmıs..yok baba diyorum ama yüzüne bakmıyorum
En sonunda acıldı konu nasıl titriyorum agzımdan kelime cıkmıyo..
Kızlarr dün aksam aynı zamanda çok kötü bir andı..hem aglarım hem giderimi dün aksam anladım..ne kadar kızsak kavga etsekde çok ama çok zor oldugunu anladım..
O kadar anlayıslıymıs ki babam o kadar güzel karsıladı ki..
Annem hala itiraz ederken azarladı onu kac kere..
Ama çok defa sordu bana istiyormusun yapabilirmisin eminmisin kızım diye..
En sonunda madem istiyorsun bende istiyorum hayırlısı olsun dedi aglayarak
Bide en cok hosuma giden olay babam kendi ailesini akrabalarını cok takar kim ne der ne söyler diye..
Dün aksam dedim ki annem amcanlar izin vermez bile dedi dedim..
Bi kızdı biz tamam dedikten sonra kimse karısamaz sana agzını acıp bi laf söyleyemez kimse diye..
Canım babam benim ya canımmm canım
Rabbim utandırmısın bizi kızlar..İnşallah cok mutlu oluruz:
Vallahi canım bir kıskançlık bir kıskançlık:) Alıştım artı ben. O benimle olsun da kıskansın sorun değil
Bebeğimmm ne kadar sevindim anlatamam. Çekiniyordun babandan ne kadar güzel destek olmuş sanaSenin düşüncelerini,isteklerini önemsemiş ve kimse karışamaz tavrını koymuş maşallah maşallah canım benim çok sevindim Hayırlı olsun şimdiden
vallahi canım bir kıskançlık bir kıskançlık:) alıştım artı ben. O benimle olsun da kıskansın sorun değil
kuzumm napıyosun
birde ben alışsam alışablsem :)
bizim o kadar olmaz sanırım az kişi evde olacagız çünkü bizama fazlasıda sıkar beni bir bizden bir onlardan olsun en fazla..hani benim demek istedigim kahveyi yaprken dagıtırken falan cekebilecek biri o kişide benim arkadasım
çok güzel canım olur tabi dagıtılır kk da biri kendi dikmişti sen hazırmı alacaksın ?
Ohhh masallahh zaten boyu cok kısa bir karıs daha uzamazsa giyemezdim ben nesine 1000 lira
evet canım dagıtılırmıki :26:bende karasız kaldım yada bişi dagıtmasakmı zaten tatlı yenecek nikahta dagıtılırmı yoksauygunmuşta fiyatı canım düşünebiliriz bence en fazla o kadar olur sözde haklısında bunu insanların eline nasıl vericez dagıtıcaz biraz tuhafmı kaçar acaba yastık ya
benim nikah şekerimde yastıktı :)
aynen bizimki de kasımda kısmetse kısa dönem asker yolcusuAllah sağ salim gidip dönmelerini nasip etsin inş hepsinin
Balımmm iş görüşmesinden geldim iyiyim diyemeyeceğim bence olumsuz geçtiÇok ama çok beğendim nasıl anlatsam bilemedim Çalışma saatleri 08:00-17:00 tam memur gibi hafta sonu yok servis-yemek onlara ait. 1300-1400 civarı maaş Bana kalkıp maliyet muhasebesi ile ilgili şeyler sordu adam ben nereden hatırlayım? Yok a.ş özelliği ne yok hangi beyanname verir? ben zaten heyecandan bayılıyorum onları istesem de hatırlayamam ki benimle bir kız daha gelmişti 10 yıl iş tecrübesi varmış bana kaç yıl dedi 5 ay dedim 5 ay mı diye küçümsedi kendisi de ben sadece çağırdıkları için geldim 1800 maaş alıyorum ben az verirler kabul edemem tek yaşıyorum ben yetmez dedi İnşallah onu almamışlardır çok sinir olurum Balım sen nasılsın?? İnşallah benim babamda kabul eder ya
yaparsın canım bence daha güzel olur düşünsene ne kadar güzelmiş dediklerinde ... yaptı diyeceklerkendimde dikebilirim kolay aslında ama ugrasmam. Sözde dagıtılırmıki canım sence evde 15 kişilik söze?
evet canım dagıtılırmıki :26:bende karasız kaldım yada bişi dagıtmasakmı zaten tatlı yenecek nikahta dagıtılırmı yoksa
canım ya sartlar cok iyiymiş inşallah olurYa madem istemiyorsun ve ihtiyacın yok o zaman ne diye geliyosun..bu sefer iş verende düşünce oluşuyo bak herkes bizim işimize girmek istiyo gibi belki sen o kızdan daha iyisin hemen calısmana göre neden yadırgıyolar ki..yada alsınlar o kızıda görsünler günlerini
Yaparsın canım bence daha güzel olur düşünsene ne kadar güzelmiş dediklerinde ... Yaptı diyeceklerBence cokta güzel olur bende ne dagıtacagıma karar vermem lazım bayramda malzemeleri almak istiyorum Düşünsene damat tarafının ellerinde yastıklarla cıkacaklar benim çok hosuma gidiyo bilmiyorum..hem yakın cevre oldugundan kimse atmaz saklanırda
Canım ya sartlar cok iyiymiş inşallah olurya madem istemiyorsun ve ihtiyacın yok o zaman ne diye geliyosun..bu sefer iş verende düşünce oluşuyo bak herkes bizim işimize girmek istiyo gibi belki sen o kızdan daha iyisin hemen calısmana göre neden yadırgıyolar ki..yada alsınlar o kızıda görsünler günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?