2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Son düzenleme:

Uygunmuşta fiyatı canım düşünebiliriz bence en fazla o kadar olur sözde haklısında bunu insanların eline nasıl vericez dagıtıcaz biraz tuhafmı kaçar acaba yastık ya

Vallahi canım bir kıskançlık bir kıskançlık:) Alıştım artı ben. O benimle olsun da kıskansın sorun değil

bizim o kadar olmaz sanırım az kişi evde olacagız çünkü biz ama fazlasıda sıkar beni bir bizden bir onlardan olsun en fazla..hani benim demek istedigim kahveyi yaprken dagıtırken falan cekebilecek biri o kişide benim arkadasım

kızlar nişanda bunlar dagıtılırmı cok hosuma gittiEki Görüntüle 826871 bir yastıkta lavantalı

ev nişanında yani 15 kişi anca olcaz

çok güzel canım olur tabi dagıtılır kk da biri kendi dikmişti sen hazırmı alacaksın ?

ohhh masallahh zaten boyu cok kısa bir karıs daha uzamazsa giyemezdim ben nesine 1000 lira

Bebeğimmm ne kadar sevindim anlatamam. Çekiniyordun babandan ne kadar güzel destek olmuş sana Senin düşüncelerini,isteklerini önemsemiş ve kimse karışamaz tavrını koymuş maşallah maşallah canım benim çok sevindimHayırlı olsun şimdiden

ben cok sasırdım aslında hergün şaşırıcam sanırım :26: çok sagol canım inşallah senin babacında ikna olur

kuzumm napıyosun

Balımmm iş görüşmesinden geldim iyiyim diyemeyeceğim bence olumsuz geçti Çok ama çok beğendim nasıl anlatsam bilemedim Çalışma saatleri 08:00-17:00 tam memur gibi hafta sonu yok servis-yemek onlara ait. 1300-1400 civarı maaşBana kalkıp maliyet muhasebesi ile ilgili şeyler sordu adam ben nereden hatırlayım? Yok a.ş özelliği ne yok hangi beyanname verir? ben zaten heyecandan bayılıyorum onları istesem de hatırlayamam ki benimle bir kız daha gelmişti 10 yıl iş tecrübesi varmış bana kaç yıl dedi 5 ay dedim 5 ay mı diye küçümsedi kendisi de ben sadece çağırdıkları için geldim 1800 maaş alıyorum ben az verirler kabul edemem tek yaşıyorum ben yetmez dedi İnşallah onu almamışlardır çok sinir olurum Balım sen nasılsın?? İnşallah benim babamda kabul eder ya

kendimde dikebilirim kolay aslında ama ugrasmam. Sözde dagıtılırmıki canım sence evde 15 kişilik söze?

uygunmuşta fiyatı canım düşünebiliriz bence en fazla o kadar olur sözde haklısında bunu insanların eline nasıl vericez dagıtıcaz biraz tuhafmı kaçar acaba yastık ya
evet canım dagıtılırmıki :26:bende karasız kaldım yada bişi dagıtmasakmı zaten tatlı yenecek nikahta dagıtılırmı yoksa

Canım ya sartlar cok iyiymiş inşallah olur ya madem istemiyorsun ve ihtiyacın yok o zaman ne diye geliyosun..bu sefer iş verende düşünce oluşuyo bak herkes bizim işimize girmek istiyo gibi belki sen o kızdan daha iyisin hemen calısmana göre neden yadırgıyolar ki..yada alsınlar o kızıda görsünler günlerini

yaparsın canım bence daha güzel olur düşünsene ne kadar güzelmiş dediklerinde ... yaptı diyecekler bence cokta güzel olur bende ne dagıtacagıma karar vermem lazım bayramda malzemeleri almak istiyorum düşünsene damat tarafının ellerinde yastıklarla cıkacaklar benim çok hosuma gidiyo bilmiyorum..hem yakın cevre oldugundan kimse atmaz saklanırda

Son düzenleme:

tamam kuzum bende bayramda malzeme alıp yapmam gerek canım sen ne yapmayı düsünüyosun beizlede paylas kuzu bende belki begenirsem yaparım Sabunda düsünyom yastıklara sekerde konabilir aslında lavantada güzel kokar

Öyle tabi canım Keşke beni çağısalar yeniden ama hiç umudum yok. Müdür herşehrimizmiş tanıdıkları aradık ulaşacaklar adama acaba olu mu? Torpilsiz olmaz mümkün değil hem askeriye ile ortakmış keşke olsa da ömür boyu çalışsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…