2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ohh Ohh MAŞALLAH canım yaa Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Benim daha elle tutulur derecede bir çeyizim yok annem nişanlanınca hazır alırız diyo hepsini ama yavaştan bazı şeyleri alayım dimi:44::44:

Canım en azından almasan bile para biriktir sonradan çok zor olabilir
İnan 3 sene çeyiz yapıp anca yetiştirenler var yani,,,
Tüm çeyiz yapanların yapacakların Allah yardımcısı olsun.
Bende daha nişanlı değilim :)
İnşallah yılbaşından önce olmasını istiyoruz nasipse canım en kötü ocakta olur.
Ama şuan asıl derdim bohça olayları.
Bu arada bildiğime göre bursada bohçaya daha da bir önem verilir :)
Çigdem arkadaşımızın bohçasını görmüştüm ordan biliyorum
Sizde adetler neler canım bohça konuşunda? Ben istemiyorum aileye yapılsın bize yapılsın tüm harcamalar
Bu arada çok yazdım ama okulun sebebiyle mi bekliyordunuz cnm

Bu arada nolmuş yaa sitede yazılarımız gitmiş silinmiş 24 saat öncesine kadar hayır olsun

Canmm bak bugünkü yazımı kopyalıyorum sana;

İyi akşamlar
Herkese iyi çalışmalar nasılsınız

Ben hazırlanmaya çalışıyordum son 1 senedir ama staj dı okuldu pek çalışamadım son 2 aydır çalışıyorum annem rahatsızlandı derken biraz ihmallerle çalıştım
Türkçeye hiç çalışmadım ne çok kötü ne de çok iyi hep 20-25 net arası gidip gelirdim
Matematik valla iyi dicem ama netlere göre iyi değilmiş cevabından korkuyorum :) 16-21 arasıydı netlerim
Tarih daha 19. yy a yeni geçtim inşallah bitirip 20. yy a başlamayı umut ediyorum
Coğrafya dahaa 1. ünite bitti
Vatandaşlık hiç başlamadım Sadece bu yılki 1 dersim biraz içerik olarak ilk üniteyle aynıya yakın ordan ve genel kültürden yaapabiliyorum.

Biraz önce deneme yaptım
yediiklim kurumsal deneme sınava-2 (2011 e aitmiş bu sene kitap fuarında almıştım ama çözmek nasip olmamıştı ben bekletmiştim konuları bir çalışayım diye)

Puanım bazı sitelere göre 82, küsürlerde birinde 85,338
Sevindim az biraz çünkü sahur dolayısıyla de sabaha kadar uyumuyorum 6-7 e kadar ders çalışıyorum. Sanıyorum emeğimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş.
Tarihten işlediğim konuya kadar hiç soru kaçırmıyorum son denemelerde
En çok sevindiğim de mattan 23,75 nete çıktım

Bu gece daha tek tek olan 2 mat denemesi daha yapmaya karar vermiştim bir gün öncesinden ne yapayım diye kendime program yapıyorum bazen kafam durduğunda iyi oluyor yönlenmek için, Son 2 haftadır günde 250 den az soru çözmüyordum bende alışkanlık öğlen falan çalışamıyorum birde izmirin yanıcı sıcağı var tabi...
Geceleri yapıyorum ne yaparsam... Şimdi ise programıma göre inşallah uygulaya bilirsem 250 limitini biraz daha yükselttim.

İnanıyorum ki bu yıl sınavı hepimiz kazanacağız... İnşallahh Allahın izniyle...
Allah yardımız olusnn

Sana göree çook çook gerideyim canım benn

Maşallah fıstığım.

Hiç gerideyim diye moralini bozma.

Beni de heyecan mahvediyor.

O zıkkım yüzünden üniversite sınavında yapabileceğimden 20 puan az yaptım.

Ve en önemlisi nasip.

Kazanacağız inşallah,inanıyorum.

İyi ki az puan yapmışım,yoksa aşkımla tanışamayacaktım belki.

Çıkıyorum ben şimdi,dualarım seninle.

Saolasın canım öpüyorum çok benimde dualarım seninle hepimizle
İyi geceler canım

Para sorunum yok çok şükür ama yavaştan birşeyler almak lazım tabi :)
Evet Bursada bohçaya çok önem veriliyor ama pek ilgilenmediğim için bilmiyorum canım

evet benim okulum ve onun okulu sebebiyle bekliyoruz canım son 1 sene sonra falan nişan yapalım okul bitincede düğün yaparız diye düşünüyoruz sevdiğimle

Eve hepsi silinmişş yaa kötü olmuşş

ben de bi kere pembe ip ve mor tığla mutfak takımı örmüştüm ama herhalde onları asla kullanmam, çok küçüktüm yeni öğreniyodum zaten o zamanlar
yünle şişle örmeyi daha çok seviyorum, kışın şallar öreyim ohh çok eğlenceli geliyo

canım maşallahhhh
süpersin, ben de gece çalışmalara başlıcam sanırım, bugün burası 40 derece gündüz çok halsizim, olmuyor
ben tarihte 3 ünite çalıştım, senin gibi türkçe ve mat çalışmıyorum, hiç deneme çözmedim ama biraz daha konularda ilerlemem lazım sanırım
hangi deneme setlerini önerirsin canım?

anaaam bizim kpssci kızlar burdalar bende dedim yanlış yere mi geldim diye evlilikte bilem sınav ders konuşuyolar ayol
ben dün burada pek güzel bir konu danışmıştım amaa silinmiş bu kez daha farklı yoldan soruyorum kızlar ev eşyalarınızı nasıl yaptınız aileler karıştı mı siz kendiniz mi ödediniz usulu nedir bunun?kesin çerçeveleri neler mesela, aydınlatın benirica ederim

huuhuu kızlarrrrrr sanırım bende aranıza katılıyorumm aşkitoşla 5 senedir beraberiz kendi aramızda birbirimize söz verip yüzk taktık, şuan askerde.bu zamana kadar şu zaman evleniriz diye düşünmemiştim açıkcası hani aramızdada tarih şu zaman olsun dememiştik.geçen telefonla konuşmamızda kısmetse 2014 gelini olacaksın hazırlıklı ol dedi bendede yandı.tabi her şey kısmet bu hayatta şuanlık 2014 gibi gözüküyor hakkımızda cümlemz için hayrlısı olsun.

Son düzenleme:

Hakkınızda hayırlısı canım..
Rabbim sevenleri kavuştursunnn :98:
Bizimde böyle olmamızı nasip etsin :123:

hehe hoşgeldin kpssdaşım
herkesde farklı olur bu sanırım, ama biz de aileler yapıcak. çünkü sevgilimin abisi evlendi, onun her şeyini ailesi yaptı, onura da abine yengene ne yapıldıysa size de aynısı yapılcak demişler. tabii extra isteklerimiz olursa onları aşkımla biz alıcaz. mesela abisinin sözü olmamıştı, direk nişanı olmuştu, biz sözü nişanı ayrı yapıcaz. işte söz kurabiyeleridir vs onları biz alıcaz mesela

merhaba canım hepimiz için ne zaman hayırlıysa o tarihte olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…