Size ÇEyiz Listemi Yazıyorumm heves geldi :))
45 Banyo havlusu
60 Mutfak Havlusu-Fazla çünkü Evlenince mevlüdde dağıtmayı düşünüyorum
3Hamam Seti
3Deniz Havlusu
Bornoz Takımı 2 Kişilik
Banyo Seti-Fırçalık sıvı sabunluk vs
Salon Örtüsü
3 Çerçeve
5 Biblolarım
12 Kişilik Yemek Takımım-Kütahya Porselen
12 Kiişilik ÇKB Takımım-Ar yıldız
12 Kişilik ÇKB Takımım-Ar yıldız
6Kişilik ÇKB Takımım
Çelik Tencere Setim-Ar yıldız
Kahvaltı Takımım-Karaca
2*6Lı Su Bardak Takımım Sürahili
Kesme Tahtam
Bıçak Takımım
4 Fincan-2 kütahya - karaca - Bilmiyorum
2 Borcam
Küçük Fritöz
Sarjlı Süpürgem
Saç Kurutma Makinem
Kahve Makinem-Arzum
2*2 kişilik Nevresim takımım
2*Tek Kişilik Nevresim takımım
Saten Nevresim Takımım
2*2Kişilik Pike Takımım
2Battaniyem
3 Çarşaf takımım - Y.çarşafı+2Yastık Kılıfı
5Pijama Takımı
3 Bohça
4 Seccade
4Şal
6Lif
Kek Standım
2Li Kahvaltılık Set
3Mikrofiber Bezlerim Bundan daha da bir 7 tane düşünüyorum 10 yada 15 Tane olsun.
6 Lı Reçelliğim
2Li Çerez Tabağm
Bir yazımı kopyaladım
Ohh Ohh MAŞALLAH canım yaa Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Benim daha elle tutulur derecede bir çeyizim yok annem nişanlanınca hazır alırız diyo hepsini ama yavaştan bazı şeyleri alayım dimi:44::44:
Çok şükür bebeğim çok iyi.Siz nasılsınız ?
Evet canım bissürü de yazı yazılmıştı neyse artık:)
nasılsın cnm aranız nasıl
Özelden yazayım nerden olduğumu.
Sınav da yaklaştı.:18::18::18:
Canmm bak bugünkü yazımı kopyalıyorum sana;
İyi akşamlar
Herkese iyi çalışmalar nasılsınız
Ben hazırlanmaya çalışıyordum son 1 senedir ama staj dı okuldu pek çalışamadım son 2 aydır çalışıyorum annem rahatsızlandı derken biraz ihmallerle çalıştım
Türkçeye hiç çalışmadım ne çok kötü ne de çok iyi hep 20-25 net arası gidip gelirdim
Matematik valla iyi dicem ama netlere göre iyi değilmiş cevabından korkuyorum :) 16-21 arasıydı netlerim
Tarih daha 19. yy a yeni geçtim inşallah bitirip 20. yy a başlamayı umut ediyorum
Coğrafya dahaa 1. ünite bitti
Vatandaşlık hiç başlamadımSadece bu yılki 1 dersim biraz içerik olarak ilk üniteyle aynıya yakın ordan ve genel kültürden yaapabiliyorum.
Biraz önce deneme yaptım
yediiklim kurumsal deneme sınava-2 (2011 e aitmiş bu sene kitap fuarında almıştım ama çözmek nasip olmamıştı ben bekletmiştim konuları bir çalışayım diye)
Puanım bazı sitelere göre 82, küsürlerde birinde 85,338
Sevindim az biraz çünkü sahur dolayısıyla de sabaha kadar uyumuyorum 6-7 e kadar ders çalışıyorum. Sanıyorum emeğimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş.
Tarihten işlediğim konuya kadar hiç soru kaçırmıyorum son denemelerde
En çok sevindiğim de mattan 23,75 nete çıktım
Bu gece daha tek tek olan 2 mat denemesi daha yapmaya karar vermiştim bir gün öncesinden ne yapayım diye kendime program yapıyorum bazen kafam durduğunda iyi oluyor yönlenmek için, Son 2 haftadır günde 250 den az soru çözmüyordum bende alışkanlık öğlen falan çalışamıyorum birde izmirin yanıcı sıcağı var tabi...
Geceleri yapıyorum ne yaparsam... Şimdi ise programıma göre inşallah uygulaya bilirsem 250 limitini biraz daha yükselttim.
İnanıyorum ki bu yıl sınavı hepimiz kazanacağız... İnşallahh Allahın izniyle...
Allah yardımız olusnn
Sana göree çook çook gerideyim canım benn
Maşallah fıstığım.
Hiç gerideyim diye moralini bozma.
Beni de heyecan mahvediyor.
O zıkkım yüzünden üniversite sınavında yapabileceğimden 20 puan az yaptım.
Ve en önemlisi nasip.
Kazanacağız inşallah,inanıyorum.
İyi ki az puan yapmışım,yoksa aşkımla tanışamayacaktım belki.
Çıkıyorum ben şimdi,dualarım seninle.
Canım en azından almasan bile para biriktir sonradan çok zor olabilir
İnan 3 sene çeyiz yapıp anca yetiştirenler var yani,,,
Tüm çeyiz yapanların yapacakların Allah yardımcısı olsun.
Bende daha nişanlı değilim :)
İnşallah yılbaşından önce olmasını istiyoruz nasipse canım en kötü ocakta olur.
Ama şuan asıl derdim bohça olayları.
Bu arada bildiğime göre bursada bohçaya daha da bir önem verilir :)
Çigdem arkadaşımızın bohçasını görmüştüm ordan biliyorum
Sizde adetler neler canım bohça konuşunda? Ben istemiyorum aileye yapılsın bize yapılsın tüm harcamalar
Bu arada çok yazdım ama okulun sebebiyle mi bekliyordunuz cnm
Bu arada nolmuş yaa sitede yazılarımız gitmiş silinmiş 24 saat öncesine kadar hayır olsun
eee yavrum bak ne hamarat kızlar var :)) biz de hazır alıyoruz anca ama ben iki gündür annem elime tığ ve ip tutturdu dantel yapıyorumçok komik oluyo ama alıştım yaptıklarım bişeye benzerse mutfak takımı yaptıracakmış annem işte beni de o nostaljik havası çekti zaten kuzum.. diğerlerinin fiyatı daha uygundu ama naylondu resmen, bu yumuşacık daha gerçekçi geldi bana... yok yavrum ben de duygulandım niye kafayı yiyesin duygu yoğunluğudur o bende de hep olan şey
canım maşallahhhhCanmm bak bugünkü yazımı kopyalıyorum sana;
İyi akşamlar
Herkese iyi çalışmalar nasılsınız
Ben hazırlanmaya çalışıyordum son 1 senedir ama staj dı okuldu pek çalışamadım son 2 aydır çalışıyorum annem rahatsızlandı derken biraz ihmallerle çalıştım
Türkçeye hiç çalışmadım ne çok kötü ne de çok iyi hep 20-25 net arası gidip gelirdim
Matematik valla iyi dicem ama netlere göre iyi değilmiş cevabından korkuyorum :) 16-21 arasıydı netlerim
Tarih daha 19. yy a yeni geçtim inşallah bitirip 20. yy a başlamayı umut ediyorum
Coğrafya dahaa 1. ünite bitti
Vatandaşlık hiç başlamadımSadece bu yılki 1 dersim biraz içerik olarak ilk üniteyle aynıya yakın ordan ve genel kültürden yaapabiliyorum.
Biraz önce deneme yaptım
yediiklim kurumsal deneme sınava-2 (2011 e aitmiş bu sene kitap fuarında almıştım ama çözmek nasip olmamıştı ben bekletmiştim konuları bir çalışayım diye)
Puanım bazı sitelere göre 82, küsürlerde birinde 85,338
Sevindim az biraz çünkü sahur dolayısıyla de sabaha kadar uyumuyorum 6-7 e kadar ders çalışıyorum. Sanıyorum emeğimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş.
Tarihten işlediğim konuya kadar hiç soru kaçırmıyorum son denemelerde
En çok sevindiğim de mattan 23,75 nete çıktım
Bu gece daha tek tek olan 2 mat denemesi daha yapmaya karar vermiştim bir gün öncesinden ne yapayım diye kendime program yapıyorum bazen kafam durduğunda iyi oluyor yönlenmek için, Son 2 haftadır günde 250 den az soru çözmüyordum bende alışkanlık öğlen falan çalışamıyorum birde izmirin yanıcı sıcağı var tabi...
Geceleri yapıyorum ne yaparsam... Şimdi ise programıma göre inşallah uygulaya bilirsem 250 limitini biraz daha yükselttim.
İnanıyorum ki bu yıl sınavı hepimiz kazanacağız... İnşallahh Allahın izniyle...
Allah yardımız olusnn
Sana göree çook çook gerideyim canım benn
huuhuu kızlarrrrrr sanırım bende aranıza katılıyorummaşkitoşla 5 senedir beraberiz kendi aramızda birbirimize söz verip yüzk taktık, şuan askerde .bu zamana kadar şu zaman evleniriz diye düşünmemiştim açıkcası hani aramızdada tarih şu zaman olsun dememiştik.geçen telefonla konuşmamızda kısmetse 2014 gelini olacaksın hazırlıklı ol dedi bendede yandı .tabi her şey kısmet bu hayatta şuanlık 2014 gibi gözüküyor hakkımızda cümlemz için hayrlısı olsun.
heheanaaam bizim kpssci kızlar burdalar bende dedim yanlış yere mi geldim diye evlilikte bilem sınav ders konuşuyolar ayol
ben dün burada pek güzel bir konu danışmıştım amaa silinmiş bu kez daha farklı yoldan soruyorum kızlar ev eşyalarınızı nasıl yaptınız aileler karıştı mı siz kendiniz mi ödediniz usulu nedir bunun?kesin çerçeveleri neler mesela, aydınlatın benirica ederim
merhaba canımhuuhuu kızlarrrrrr sanırım bende aranıza katılıyorummaşkitoşla 5 senedir beraberiz kendi aramızda birbirimize söz verip yüzk taktık, şuan askerde .bu zamana kadar şu zaman evleniriz diye düşünmemiştim açıkcası hani aramızdada tarih şu zaman olsun dememiştik.geçen telefonla konuşmamızda kısmetse 2014 gelini olacaksın hazırlıklı ol dedi bendede yandı .tabi her şey kısmet bu hayatta şuanlık 2014 gibi gözüküyor hakkımızda cümlemz için hayrlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?