- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Edoşum ah seni bana benzetiyorum ben... Benzer bir mevzu bizde de geçti. Sevdicek bana evlenme teklif etmişti hatta çok da özeldi,kabul etmiştim ama doyamadımBen yine istiyorum güzel bir teklif dedim. Güldük filan yapıcam zaten dedi. Kaldım öyle ben sürpriz olsun şaşırayım istiyordum dedim. o da seni düşündüm mutlu ol istedim dedi. Ama biz kızlar hep böyleyiz galiba... Sonuç biz de yapmama kararı aldık bence sen sevdiğinin yaptığı yüzüğe hiiç hayır deme. Üzülür kendisi yapmış bir de ne güzel. Sadelerinden de alır sana sonra..hem belki de çok güzeldir.
Bu arada benim yarim de yüzüğümü almıış...
bende iyiyim canımİyiyim canım sen nasılsın? Evet hep böyle gülersin inşallahKendi elleri ile yapacakmış ne güzel işte özenecek demeseydin öyle keşke:) Ama bir yandan da haklısın istediğin gibi bir şey olmazsa keşke alsaydık diyebilirsin ama sevdiceğin kendi elleri ile senin için yapacak daha ne istiyorsun Bende evlenme teklifi almadım bebeğim Aslında tek taşını alacağım dedi bende gerek yok ona alacağımız para ile evimizin eksiğini alırız durumumuzu toplayınca alırız tek taşımı dedim
deme ya benden bi tane daha iyi en azından bir tane teklifin var aa benimde var mahaledeki cocuklar abi abi diye yanlarına cagırdılar cocuklarla oturuyo sonra birden bi baktım benimle evlenirmisin dedi arkadan cocuklar bi alkış bi kıyamet şimdi ne yapıyım peki kuzum gönlünü almak için arıyorum özür dilemek için ardından ama sen böyle yapmasaydın ya diyorum yine aslında ben taslılarda bakıyordum onunda aklında o kalmıs :26: işin acıkcası begenicegimide düşünüyorum cünkü kolye ve küpede yaptı bana küpede yine haberim vardı bu kadar olmasada burnundan getirdim sonuc bayılıyorum küpe ve kolyeme bu arada tam ben aramayı düşünürken o aradı napıyosun diye kk ya dertt yanıyorum dedim güldü sonra içimdekileri anlattım aslında cok begendigimi buna daha cok sevindigimi vs gönlünü aldım
bende iyiyim canımAmin canım hepimizin yüzünde bol bol gülücükler olsun inşallah oy fedakar sevgili kız pırlantamı istiyorsun yoksa diger türlü uygun aslında tektaslar yani sanırım ne kadardır ki düz bi tektas
Kaç bi teklif canım yaa... fenayım ben de Taa seneler evvelinde aslında ben seninle evlenmek istiyorum demişti ama küçüktük o zamanlar... Sonrasında da telefonda etmişti kaç defa uzaktık diye. Amaa en özeli kırmızı bir gül alıp güzeeel bir konuşmayla evlenme teklif ettiği andı. Çok şaşırmıştım üstelik hiç beklemiyordum o an. Onu hiç unutamam işte. Sizinki de çok hoşmuş, çok da sevimli alkışlar filan. gönlünü almışsın gerçi ama bence gördüğünde de beğenmezsen çaktırma derim. Hem el emeğiyle, aşkla yapmış ne güzel. Aşk da ben hep taşlı istiyorum sanıyordu, ama ben burda parmak ölçümü öğrenmek için kuyumcuya gittim, biraz da modellere baktım dolaştım. Ve dümdüz bir modeli daha çok beğendim, parmağıma onlar yakıştı daha çok. Onu fotoladım,aşk da onlar gibi düz, hatta çoook daha güzelini bulmuş almış, resmen aşık oldum gösterdi de. Demem o ki parmağına ne yakışrsa güzel o. Belki yarinin yaptığı çok yakışacaktır sen gönlünü ferah tut.
deme ya benden bi tane daha iyi en azından bir tane teklifin var aa benimde var mahaledeki cocuklar abi abi diye yanlarına cagırdılar cocuklarla oturuyo sonra birden bi baktım benimle evlenirmisin dedi arkadan cocuklar bi alkış bi kıyamet şimdi ne yapıyım peki kuzum gönlünü almak için arıyorum özür dilemek için ardından ama sen böyle yapmasaydın ya diyorum yine aslında ben taslılarda bakıyordum onunda aklında o kalmıs :26: işin acıkcası begenicegimide düşünüyorum cünkü kolye ve küpede yaptı bana küpede yine haberim vardı bu kadar olmasada burnundan getirdim sonuc bayılıyorum küpe ve kolyeme bu arada tam ben aramayı düşünürken o aradı napıyosun diye kk ya dertt yanıyorum dedim güldü sonra içimdekileri anlattım aslında cok begendigimi buna daha cok sevindigimi vs gönlünü aldım
bende iyiyim canımAmin canım hepimizin yüzünde bol bol gülücükler olsun inşallah oy fedakar sevgili kız pırlantamı istiyorsun yoksa diger türlü uygun aslında tektaslar yani sanırım ne kadardır ki düz bi tektas
hadi iyisin canım gönlünü almışsın sevdiceğinin:) Pırlanta istiyorum eveto yüzden birazcık pahalı o yüzden sadece alyans takacağız tabi söz olursa
ne güzel canım bolca teklifin varhele bak ilk teklifi daha güzel demek o zamanlar koymus aklına İşte ben onu yapamıyorum canım içimde hicbrsey tutamıyorum o kadar dürüstüm ki sonunu hicc düşünmüyorum kücücük bir sakıza bile cıglık atabilirken koca hediyeyi begenmezsem bi kere yüzümden beli oluyomus anlattıgı kadarıyla begendim aslında diyorum ya neden böyle huysuzum bilmiyorum :18 rtada tek taş yanlarında minicik 7 bi tarfta 7 bi tarafta tas var dedi ve sarı altın aaa bende aldım ölcümü masallah benim parmagımda genişmiş 16 :26: senin kac inşallah adam yanlıs almamıstır :18: hani resmi varmı kuzum merak ettim klasik düz olanlardan mı nasıl ?
Evet aklına koymuuş ezelden...Canım ya sanki beni anlattın valla benziyoruz he. Ben de doğrucu davutum hele de ona karşı, hiç anı kurtarmak için beğendim diyemiyorum.Bi kere bi yüzük almıştı. Paketine bayıldım nasıl seviniyorum çocuk gibi. Ama yüzüğü çok sevemedim o an. Hemen anlamıştı ifadelerimden. Taşlılar de çok güzel gerçekten eline yakışıyorsa sorun yok ki yakışır benim ellerim minicik, parmaklarım ince ondan göstermedi kendini.
Yüzüğüm işte buuuAma fotoğrftakinden daha güzel diyor. Taşın yanındaki kısım incelerek geliyormuş...
Eki Görüntüle 829111
bende diyorum ki ne masrafsız olucak canım inşallah olacak konustunuz mu tekrar ? madem babam sartını sundu ya gelsin istesinler bi daha gelmeyin gibi kabul et..nasılsa gizli evlensende aynı olacak..hem evden gelinlikle cıkmıs olursun hemde aha sonra fikirileri degişir
Evet aklına koymuuş ezelden...Canım ya sanki beni anlattın valla benziyoruz he. Ben de doğrucu davutum hele de ona karşı, hiç anı kurtarmak için beğendim diyemiyorum.Bi kere bi yüzük almıştı. Paketine bayıldım nasıl seviniyorum çocuk gibi. Ama yüzüğü çok sevemedim o an. Hemen anlamıştı ifadelerimden. Taşlılar de çok güzel gerçekten eline yakışıyorsa sorun yok ki yakışır benim ellerim minicik, parmaklarım ince ondan göstermedi kendini.
Yüzüğüm işte buuuAma fotoğrftakinden daha güzel diyor. Taşın yanındaki kısım incelerek geliyormuş...
Eki Görüntüle 829111
Oyyy oyy oyy kısa zamanda takmak nasip olsun inşallahmasallah rengide cok güzel canım
Birde yanına alyans önce sag ele ardından tez zamanda sol ele
O zaman beni gercekten iyi anlıyosun
Olsun canım ya dogru söyleyen dokuz köyden kovulur derler ama :18: yapacak birsey yok
Benim elim masallah kocaman :26:
Çok güzelmiş canım ben çok beğendimGüle güle tak
Masrafsızım aslındaSadece parayı bölüştürüp 2 tane alana kadar daha sonra istediğimi alırım diye düşünüyoum Konuşmadık canım ama bayramdan sonra gelecek erkek tarafı yeniden söz yapalım artık diye İstediğim olsun diyorum ama ayak direyip duruyorlar
Çok güzel çok zarif canım
Edoşum güzel di miiiiiiiiiii, ben çok sevdim.Beğendin mi sahiden.
O beyaz olsun dedi ben beyaz istemedim alyansla bunlar daha uyumlu geldi bana. Güzel güzel dularına amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum kuzum. Sana benden önce nasip olacak inşallah, mutlulukla tak inşallah. Bize de göster tamam mı fıstık.Ellerin minik olması da zor ama bulamıyorsun her modeli
boncukkk bak bak
Kprl Srt Dekolteli Uzun Abiye Elbise O3252 HANIM HANIMCIK,MEZUNYET,NANLIK,AIR ABYE,BYK BEDEN
bayıldım ben bunaaaevde olurmu olmazmı bunu bilmem ama bayıldım :44:
Waooow! çok şııııkkk.
Evde olur hatta süperrrr olur.
Evde olmayacak tek nişanlığı sana hemen söyleyeyim. tarlatanlı nişanlıklar..onun dışında abiye olarak istediğini giy bence
Çok teşekkür ederim canım, siz beğenince daha çok mutlu oluyorum. Allah hepimize, herkese nasip etsin
Bakalım cıkacakmı böyle şeyler
Ben abartıp kabarık tarlatanlı üzerine kuyruklu taslı tuslu bir şeyle gelirmişim
inşallah bu sefer olur canım aslında tecrübeleri var daha önce zorluk cıkardılar ve pişman oldular
Bulabildin mi dün akşam?
evet senin durumunda öyle bi ayrıntı var. İçine sineni al kuzum sende. Olsun.
Waaaoowww! Kırmızı diyosun.
Gönlüne göre bi elbise bulursun inşallaah
Sakın almam,yapmam deme. sana bu konuda inancımı kaybettim
Ay bulursun inşallah o tarz bi elbise. bende cok beğendim..
Bende degildim bak ama şaştım kaldım..ne olacagı beli olmuyor ki bence olacak bu iş kabul edecekler sonundaİnşallh canım ama hiç umutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?