2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

deme ya benden bi tane daha iyi en azından bir tane teklifin var aa benimde var mahaledeki cocuklar abi abi diye yanlarına cagırdılar cocuklarla oturuyo sonra birden bi baktım benimle evlenirmisin dedi arkadan cocuklar bi alkış bi kıyamet şimdi ne yapıyım peki kuzum gönlünü almak için arıyorum özür dilemek için ardından ama sen böyle yapmasaydın ya diyorum yine aslında ben taslılarda bakıyordum onunda aklında o kalmıs :26: işin acıkcası begenicegimide düşünüyorum cünkü kolye ve küpede yaptı bana küpede yine haberim vardı bu kadar olmasada burnundan getirdim sonuc bayılıyorum küpe ve kolyeme bu arada tam ben aramayı düşünürken o aradı napıyosun diye kk ya dertt yanıyorum dedim güldü sonra içimdekileri anlattım aslında cok begendigimi buna daha cok sevindigimi vs gönlünü aldım

bende iyiyim canım Amin canım hepimizin yüzünde bol bol gülücükler olsun inşallah oy fedakar sevgili kız pırlantamı istiyorsun yoksa diger türlü uygun aslında tektaslar yani sanırım ne kadardır ki düz bi tektas

Kaç bi teklif canım yaa... fenayım ben de Taa seneler evvelinde aslında ben seninle evlenmek istiyorum demişti ama küçüktük o zamanlar... Sonrasında da telefonda etmişti kaç defa uzaktık diye. Amaa en özeli kırmızı bir gül alıp güzeeel bir konuşmayla evlenme teklif ettiği andı. Çok şaşırmıştım üstelik hiç beklemiyordum o an. Onu hiç unutamam işte. Sizinki de çok hoşmuş, çok da sevimli alkışlar filan. gönlünü almışsın gerçi ama bence gördüğünde de beğenmezsen çaktırma derim. Hem el emeğiyle, aşkla yapmış ne güzel. Aşk da ben hep taşlı istiyorum sanıyordu, ama ben burda parmak ölçümü öğrenmek için kuyumcuya gittim, biraz da modellere baktım dolaştım. Ve dümdüz bir modeli daha çok beğendim, parmağıma onlar yakıştı daha çok. Onu fotoladım,aşk da onlar gibi düz, hatta çoook daha güzelini bulmuş almış, resmen aşık oldum gösterdi de. Demem o ki parmağına ne yakışrsa güzel o. Belki yarinin yaptığı çok yakışacaktır sen gönlünü ferah tut.

ne güzel canım bolca teklifin var hele bak ilk teklifi daha güzel demek o zamanlar koymus aklına İşte ben onu yapamıyorum canım içimde hicbrsey tutamıyorum o kadar dürüstüm ki sonunu hicc düşünmüyorum kücücük bir sakıza bile cıglık atabilirken koca hediyeyi begenmezsem bi kere yüzümden beli oluyomus anlattıgı kadarıyla begendim aslında diyorum ya neden böyle huysuzum bilmiyorum :18rtada tek taş yanlarında minicik 7 bi tarfta 7 bi tarafta tas var dedi ve sarı altın aaa bende aldım ölcümü masallah benim parmagımda genişmiş 16 :26: senin kac inşallah adam yanlıs almamıstır :18: hani resmi varmı kuzum merak ettim klasik düz olanlardan mı nasıl ?

hadi iyisin canım gönlünü almışsın sevdiceğinin:) Pırlanta istiyorum evet o yüzden birazcık pahalı o yüzden sadece alyans takacağız tabi söz olursa

hadi iyisin canım gönlünü almışsın sevdiceğinin:) Pırlanta istiyorum evet o yüzden birazcık pahalı o yüzden sadece alyans takacağız tabi söz olursa

bende diyorum ki ne masrafsız olucak canım inşallah olacak konustunuz mu tekrar ? madem babam sartını sundu ya gelsin istesinler bi daha gelmeyin gibi kabul et..nasılsa gizli evlensende aynı olacak..hem evden gelinlikle cıkmıs olursun hemde aha sonra fikirileri degişir

Evet aklına koymuuş ezelden... Canım ya sanki beni anlattın valla benziyoruz he. Ben de doğrucu davutum hele de ona karşı, hiç anı kurtarmak için beğendim diyemiyorum.Bi kere bi yüzük almıştı. Paketine bayıldım nasıl seviniyorum çocuk gibi. Ama yüzüğü çok sevemedim o an. Hemen anlamıştı ifadelerimden. Taşlılar de çok güzel gerçekten eline yakışıyorsa sorun yok ki yakışır benim ellerim minicik, parmaklarım ince ondan göstermedi kendini.
Yüzüğüm işte buuu Ama fotoğrftakinden daha güzel diyor. Taşın yanındaki kısım incelerek geliyormuş...

Son düzenleme:

Oyyy oyy oyy kısa zamanda takmak nasip olsun inşallah masallah rengide cok güzel canım
Birde yanına alyans önce sag ele ardından tez zamanda sol ele
O zaman beni gercekten iyi anlıyosun
Olsun canım ya dogru söyleyen dokuz köyden kovulur derler ama :18: yapacak birsey yok
Benim elim masallah kocaman :26:

Masrafsızım aslında Sadece parayı bölüştürüp 2 tane alana kadar daha sonra istediğimi alırım diye düşünüyoum Konuşmadık canım ama bayramdan sonra gelecek erkek tarafı yeniden söz yapalım artık diye İstediğim olsun diyorum ama ayak direyip duruyorlar

Çok güzelmiş canım ben çok beğendim Güle güle tak

Edoşum güzel di miiiiiiiiiii, ben çok sevdim. Beğendin mi sahiden.
O beyaz olsun dedi ben beyaz istemedim alyansla bunlar daha uyumlu geldi bana. Güzel güzel dularına amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum kuzum. Sana benden önce nasip olacak inşallah, mutlulukla tak inşallah. Bize de göster tamam mı fıstık.Ellerin minik olması da zor ama bulamıyorsun her modeli

inşallah bu sefer olur canım aslında tecrübeleri var daha önce zorluk cıkardılar ve pişman oldular

Çok güzel çok zarif canım tabi sahiden kız unutma bizde yalan yok olmuyo beceremiyoruz
Yok yok bende bu rengi begeniyorum ne bileyim sarı kadına yakısıyo zaten sap sarıda degilki bunları sarısı cok güzel eskiden neydi öyle sarılar:44:
Belli olmaz sevdigin yanında getirsinde belki baban bi anda verir İnşallah canım göstericem tabi ama pazar günden sonra hep takamam dedim :26: isteme gününe kadar işe giderken takarım o kadar :26:ben kararımı verdim parmagıma yüzgümü taktım der gibi ben anne-baba olsam üzülürdüm sanki :44:

Waooow! çok şııııkkk.

Evde olur hatta süperrrr olur.

Evde olmayacak tek nişanlığı sana hemen söyleyeyim. tarlatanlı nişanlıklar.. onun dışında abiye olarak istediğini giy bence

Bakalım cıkacakmı böyle şeyler
Ben abartıp kabarık tarlatanlı üzerine kuyruklu taslı tuslu bir şeyle gelirmişim

Bakalım cıkacakmı böyle şeyler
Ben abartıp kabarık tarlatanlı üzerine kuyruklu taslı tuslu bir şeyle gelirmişim

Sakın almam,yapmam deme. sana bu konuda inancımı kaybettim

Ay bulursun inşallah o tarz bi elbise. bende cok beğendim..

Sakın almam,yapmam deme. sana bu konuda inancımı kaybettim

Ay bulursun inşallah o tarz bi elbise. bende cok beğendim..

bende kendime karsı kaybettim
hic olmadı kot ve tişörtle cıkarım canım hiii Allah korusun :26:

İnşallh canım ama hiç umutlu değilim
Bende degildim bak ama şaştım kaldım..ne olacagı beli olmuyor ki bence olacak bu iş kabul edecekler sonunda

o kadar da değil.

ya ben kaçırdım sanırım orayı. ne dağıtıcan misafirlere hediye olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…