2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlarr...
Bugün akşam erkek arkadaşımın evine gidecez kısmetse.
Nİşan tarihi kararlaştırılacak.
hAYIRLISI OLSUN canlarım.

Elbet kabul edecekler ama zorla olacak bu insanın canını sıkıyor Keşke bir memur olsaydım diyorum ama o zaman da erkek arkadaşım memur değildi diye sorun yaratırlardı

Eki Görüntüle 829180

o kadar da değil.

ya ben kaçırdım sanırım orayı. ne dağıtıcan misafirlere hediye olarak?
kendi kafamdan keceden birsey tasarladım kagıt üzerinde yaptım ama hem alyans kısımları cok kücük o keceleri nasıl kesicem maket bıcagıyla hemde baktım 40 tl oluyor ufacık sey :44: belkide daha artacak kararsızım onca masrafın yanına bunuda koysam mı gerek varmı :44:

Elbet kabul edecekler ama zorla olacak bu insanın canını sıkıyor Keşke bir memur olsaydım diyorum ama o zaman da erkek arkadaşım memur değildi diye sorun yaratırlardı
Sıkmaz olurmu canım ya..sonunda nasılsa olacak bırakın güzel hatırlayalım.ikinizde memur olsanız bile sebep bulunurdu

Merhaba kızlarr...
Bugün akşam erkek arkadaşımın evine gidecez kısmetse.
Nİşan tarihi kararlaştırılacak.
hAYIRLISI OLSUN canlarım.

Tuğçecim çok sevindim senin adına
Hayırlısı ise Allahım tamamına erdirsin inşallah
güzel yüzün gibi güzel musmutlu olursun inşallah

kaç kişilik yaptırmayı düşünüyosun? tatlım zaten isteme söz nişan hepsi bi aynı anda olcak. nişan yeri parası vs.vermiceksin. cüzi bişeyler al bence. anı olsun

kaç kişilik yaptırmayı düşünüyosun? tatlım zaten isteme söz nişan hepsi bi aynı anda olcak. nişan yeri parası vs.vermiceksin. cüzi bişeyler al bence. anı olsun

kendim yapmak istiyorum canım işte takıldıgım noktada masraf daha cok artmasın diye bir yapmaya karar verdik böylede sanki kararımız anlamsız olmus gibi geliyo :44:

kendim yapmak istiyorum canım işte takıldıgım noktada masraf daha cok artmasın diye bir yapmaya karar verdik böylede sanki kararımız anlamsız olmus gibi geliyo :44:

Aslında kendi yapman daha hoş. manevi değeri yüksek.

ama işte kararsızım canım ablan dagıttımı ve ne dagıttı ? aslında magnet istiyorum ama aradım dün kadın 1000 den asagı yok basım bulamazsınız diyo :44:

nasıl yokmuş. millet sözünde dağıtıyor hep 40-50 tane yaptırıyolar :26:

küçük havlu dağttık biz, keseler koyduk. erkeklere de çorap onu da aynı şekilde küçük keselere koyduk.

Ben de aslında magnet dağıtmak isteyebilirim.
Nişan alışverişi için gezinirken bakıyım bir etrafa. :)

nasıl yokmuş. millet sözünde dağıtıyor hep 40-50 tane yaptırıyolar :26:

küçük havlu dağttık biz, keseler koyduk. erkeklere de çorap onu da aynı şekilde küçük keselere koyduk.

Ben de aslında magnet dağıtmak isteyebilirim.
Nişan alışverişi için gezinirken bakıyım bir etrafa. :)

Bilmiyorum canım 50 tane olsa fazla bile ama komsulara falanda verir annem
Sorsam iyi olacak bi yerlere
Kalabalık oldumu canım
Tugce sen nerede otuyodun istanbulsa bulursan bi yer banada söylermisin diyecektim

Magnetler seri üretim olduğu için 1000 den az olmuyo.
1000 den az yapan yerlerde 1000 tane bastırıp sana istediğin sayıda veriyolardır.
Bizde yapıyoruz o tarz şeyler ordan biliyorum.

Son düzenleme:
Bilmiyorum canım 50 tane olsa fazla bile ama komsulara falanda verir annem
Sorsam iyi olacak bi yerlere
Kalabalık oldumu canım
Tugce sen nerede otuyodun istanbulsa bulursan bi yer banada söylermisin diyecektim

Bizi çoluk çocuk toplam 40 kişydik. 25 adet havlu almıştık.

Bak bi arkadşım böyle süsleyip mendil dağıttı sözünde.

Eklentiler

• $892163_10151895838763288_2098126672_o.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Magnetler seri üretim olduğu için 1000 den az olmuyo.
1000 den az yapan yerlerde 1000 tane bastırıp sana istediğin sayıda veriyolardır.
Bizde yapıyoruz o tarz şeyler ordan biliyorum.
internette 100 adet 29 tl falan diyo ama kredi kartımda yok olsada ona nasıl güvenirim

Bizi çoluk çocuk toplam 40 kişydik. 25 adet havlu almıştık.

Bak bi arkadşım böyle süsleyip mendil dağıttı sözünde.

Eki Görüntüle 829272

bayıldım harika olmus tekrar hevesledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…