internette 100 adet 29 tl falan diyo ama kredi kartımda yok olsada ona nasıl güvenirim
bayıldım harika olmus tekrar hevesledim
yap sen yap.
ilk defa gördüm böyle süslendigini aferin arkadasına
fikir olsun herkese
bakalım bn napcam:18:
internette cok secenek bulamıyorum ben
klasik şeyleer var hep.
1-2 saattir rahat bu konuyu okuyorum ne güldüm yauzun zamandır bu kadar gülmedim
ay anlamadım bişey?:44::44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-779.html
ayyy rezil oldum artıkın bende yazabilirim konuyaaaakopyalamamısım ki sondan basladım okumaya ama keyfin daha cok yerine geldi
hey allahım.neye güldüki dyorum.
bende bakıyorum aara ara oraya
biraz önce calısanlar vardı gittiler artık seslide gülebilirim
çok farklı canımkafayı bunlarla bozmazsak iyi biz evlenene kadar her gelin bizim gibimidir yoksa biz birbirimizi mi bulduk dersiniz gerci sayılı gün cabuk gecer derler
ne oldu canım iş yerindemi yoruldun işler yogunmuselam kızlarnapıyorsunuz ben çok yorgunum ya .
Valla bazen diyorum manyak mıyım neyim daha aylar var ki çok önceden başlamıştım kına için bakmayaama nişanda hiç aklıma bile gelmedi bişey dağıtmak çünkü zaten biton masraf yaptım süslemk için tüller renkli ışıklar felan
şu yüzük bir takılsa da bende böyle baksam ya
ne oldu canım iş yerindemi yoruldun işler yogunmu
aslında ancak kafada belirlenmesi güzel ben dagıtacagım kına için nedense hic degişik birsey düşünmüyorum :44:sadece mumları kendim yapmak istiyorum büyük konusmaktan korkuyorum ama bindallı giymek istemiyorum korkuyorum giyerim falan
bakmaya engel yok kuzum bak benimde yüzügüm yok
•§•Nesli Design•§•: Kına Mumları-4
bu mumum kırmızı tüllerle süslenmiş halini yapmak istiyorum inşallah bu arada kızlar resimleri pc ye yüklememek için link veriyorum kusura bakmayın :26:
inanılmaz yoğunum dün ve bugün başıma ağrılar girdi haslzileştim eve gidip daha temizlik yapacağım kuaföre gidip bugn kaşlarımı aldırmam lazım offf
Dimi bakmaya hayal etmeye devam kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?