2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hey allahım.neye güldüki dyorum.

bende bakıyorum aara ara oraya

biraz önce calısanlar vardı gittiler artık seslide gülebilirim

Bende bunlara bayıldım kına gecesinde felan içine kına koyup dağıtılabilir diye düşündüm. Daha kına ya baya var ama ben anca karar veririm

çok farklı canım kafayı bunlarla bozmazsak iyi biz evlenene kadar her gelin bizim gibimidir yoksa biz birbirimizi mi bulduk dersiniz gerci sayılı gün cabuk gecer derler

Valla bazen diyorum manyak mıyım neyim daha aylar var ki çok önceden başlamıştım kına için bakmaya ama nişanda hiç aklıma bile gelmedi bişey dağıtmak çünkü zaten biton masraf yaptım süslemk için tüller renkli ışıklar felan

selam kızlarnapıyorsunuz ben çok yorgunum ya .
ne oldu canım iş yerindemi yoruldun işler yogunmu

aslında ancak kafada belirlenmesi güzel ben dagıtacagım kına için nedense hic degişik birsey düşünmüyorum :44:sadece mumları kendim yapmak istiyorum büyük konusmaktan korkuyorum ama bindallı giymek istemiyorum korkuyorum giyerim falan

inanılmaz yoğunum dün ve bugün başıma ağrılar girdi haslzileştim eve gidip daha temizlik yapacağım kuaföre gidip bugn kaşlarımı aldırmam lazım offf

Dimi bakmaya hayal etmeye devam kuzum

Son düzenleme:
inanılmaz yoğunum dün ve bugün başıma ağrılar girdi haslzileştim eve gidip daha temizlik yapacağım kuaföre gidip bugn kaşlarımı aldırmam lazım offf

Dimi bakmaya hayal etmeye devam kuzum

oyy kıyamam sana canım benim bende aksine tüm gün kk daydım
tabi canım ya bu arada 2. gösterdigim sabunlar nasıl hayran kaldım onlara onu öyle yapsam arkasınada isimlerimöizi tarihi nişanlandık yazısını yazıp cıkartsam ön tarafı cicekler ya arkasınada onu yapıştısam tülün içine yada öyle yapmayıp tüle zımbalasam çok hosuma gitti ya size verilse bu banyonuza koyup saklarmıydınız yoksa amannn cicekleri bosver sabunu kulanayım mı derler ki :44: ( gerci verecegim kişiler en yakınlarım ) birde eger yaparsam tek renk mi güzel yoksa renk renk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…