- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
oyy kıyamam sana canım benim bende aksine tüm gün kk daydım
tabi canım ya bu arada 2. gösterdigim sabunlar nasıl hayran kaldım onlaraonu öyle yapsam arkasınada isimlerimöizi tarihi nişanlandık yazısını yazıp cıkartsam ön tarafı cicekler ya arkasınada onu yapıştısam tülün içine yada öyle yapmayıp tüle zımbalasam çok hosuma gitti ya size verilse bu banyonuza koyup saklarmıydınız yoksa amannn cicekleri bosver sabunu kulanayım mı derler ki :44: ( gerci verecegim kişiler en yakınlarım ) birde eger yaparsam tek renk mi güzel yoksa renk renk mi
kızlarr nasılsınızzD ya kızlar çeyizim için neten çok güzel şeyler seçtim tencere setleri kahvalı vs. ama bunları siparişle almak sizce ne kadar güvenli alayımmı yoksa vazmı geçim ?? n.11 ve bernardo siteler
Kendi adıma iyiyim sen nasılsınCanım ben internetten alışveriş yapıyorum ama genelde ayakkabı alıyorum. n11'den hiç almadım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bernardo güvenilir geldi bana. Ama aynı ürünleri dışarıda da bulabilme imkanın varsa dışarıdan bak derim ben bazen internette ki gibi olmuyor her şey belki rengi soluk gelir belki kırılır benim fikrim dışarıdan al gözünle bak ellerinle incele :119:
bakmaya engel yok kuzum bak benimde yüzügüm yok
§Nesli Design§: Kına Mumları-4
bu mumum kırmızı tüllerle süslenmiş halini yapmak istiyorum inşallah bu arada kızlar resimleri pc ye yüklememek için link veriyorum kusura bakmayın :26:
Ben olsam saklarım hayatta kullanmam hatıralara çok önem veririm. Bence renk renk daha güzel olur.oyy kıyamam sana canım benim bende aksine tüm gün kk daydım
tabi canım ya bu arada 2. gösterdigim sabunlar nasıl hayran kaldım onlaraonu öyle yapsam arkasınada isimlerimöizi tarihi nişanlandık yazısını yazıp cıkartsam ön tarafı cicekler ya arkasınada onu yapıştısam tülün içine yada öyle yapmayıp tüle zımbalasam çok hosuma gitti ya size verilse bu banyonuza koyup saklarmıydınız yoksa amannn cicekleri bosver sabunu kulanayım mı derler ki :44: ( gerci verecegim kişiler en yakınlarım ) birde eger yaparsam tek renk mi güzel yoksa renk renk mi
bende iyim canm çok haklsın alsında elde almam daha güzel ama işde pek imkanım yok bu ürünleri sivasta bulcamı zannetmiyorum bernardoda gördüm bi kahve fincanına bittimonu alim dedim tc kimliği isitiyor
Edacım bak sana bikaç sabun örneği
oyy kıyamam sana canım benim bende aksine tüm gün kk daydım
Edacım bak sana bikaç sabun örneği
Evet aklına koymuuş ezelden...Canım ya sanki beni anlattın valla benziyoruz he. Ben de doğrucu davutum hele de ona karşı, hiç anı kurtarmak için beğendim diyemiyorum.Bi kere bi yüzük almıştı. Paketine bayıldım nasıl seviniyorum çocuk gibi. Ama yüzüğü çok sevemedim o an. Hemen anlamıştı ifadelerimden. Taşlılar de çok güzel gerçekten eline yakışıyorsa sorun yok ki yakışır benim ellerim minicik, parmaklarım ince ondan göstermedi kendini.
Yüzüğüm işte buuuAma fotoğrftakinden daha güzel diyor. Taşın yanındaki kısım incelerek geliyormuş...
Eki Görüntüle 829111
dimeee çok tatlıAllahımmm :129::128: Kuzu şeklinde olanlara bayıldımmmm
ayy bunlar ne hoşlar ya dur bende bikaç bişey bakayım da bulayım koyayim
Canım genelde işim olunca da bilgisayarım açık kalıyor hep başında değilim o yüzden,bilgisayar uyuduğunda da çıkmış gibi gözüküyorumNasılsın canım söz tarihini belirlemişsin şimdi okudum hayırlı olsun İnşallah istediğin her şey gönlünce olur Benim yaptığım listede beyaz eşyalar,mobilyalar,halı,perde küçük ev aletleri falan onları hesapladım canım. Ama mutfak için bir şey katmadım çatal kaşık-porselen gibi:26: Onlar yardım edecekler ama ben aslında kimseden yardım istemiyorum kendim yapmak istiyorum ama maalesef çalışmıyorum biliyorsun Hakkımızda hayırlısı olsun
dimeee çok tatlı
heveslendin dimee
inşallah bu sefer olur canım aslında tecrübeleri var daha önce zorluk cıkardılar ve pişman oldular
Çok güzel çok zarif canımtabi sahiden kız unutma bizde yalan yok olmuyo beceremiyoruz
Yok yok bende bu rengi begeniyorum ne bileyim sarı kadına yakısıyozaten sap sarıda degilki bunları sarısı cok güzel eskiden neydi öyle sarılar :44:
Belli olmaz sevdigin yanında getirsinde belki baban bi anda verirİnşallah canım göstericem tabi ama pazar günden sonra hep takamam dedim :26: isteme gününe kadar işe giderken takarım o kadar :26:ben kararımı verdim parmagıma yüzgümü taktım der gibi ben anne-baba olsam üzülürdüm sanki :44:
Merhaba kızlarr...
Bugün akşam erkek arkadaşımın evine gidecez kısmetse.
Nİşan tarihi kararlaştırılacak.
hAYIRLISI OLSUN canlarım.
ayyy bayıldım yüzüğe çok güzel çok zarif bir yüzük bende böyle yüzüklerden hoşlanıyorum ya kibar duruyor parmaktaki heleki armaklar bakımlı ve ojeli ise daha bi güzel duruyor
en yakın zamanda takman dileğiyle nihacımsevgilin zevkliymiş gerçekten
Evet aklına koymuuş ezelden...Canım ya sanki beni anlattın valla benziyoruz he. Ben de doğrucu davutum hele de ona karşı, hiç anı kurtarmak için beğendim diyemiyorum.Bi kere bi yüzük almıştı. Paketine bayıldım nasıl seviniyorum çocuk gibi. Ama yüzüğü çok sevemedim o an. Hemen anlamıştı ifadelerimden. Taşlılar de çok güzel gerçekten eline yakışıyorsa sorun yok ki yakışır benim ellerim minicik, parmaklarım ince ondan göstermedi kendini.
Yüzüğüm işte buuuAma fotoğrftakinden daha güzel diyor. Taşın yanındaki kısım incelerek geliyormuş...
Eki Görüntüle 829111
hemide nasıl varya çok güzeller yaaaa
nasılsın canım konuşamadık giremedim pek bugn , nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım salonlara baktın mı ?
Unutur muyum hiiiç... Bende de pekiştirme hastalığı var ondan
Evet şimdiki sarıların rengi güzel, çiğ bir sarı değil çok hoş. Getircekmiş de takar mıyız bilmiyorum, oysa nasıl da sabırsızlanıyorumVe sana katılıyorum canım anne babaya ayıp olur, ben de burda taksam takarım istemeden sonra ama asıl anlamını aileyle, sevdiklerimizle takınca buluyor.
tuğçe hayırlı olsun ne güzel böyle gün belirlemek
Canım çooooook mutlu oldum ki beeen
Evet zevklidir, ben de çok beğendim,içime sindi çok.
Darısı başına hayırlısıyla canım, böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum şimdilik öyle fotolardan.
Bakalım ne zaman nasip olacak, sabırsızlanıyorum
Çok tatlı bu canım benim , en yakın zamanda parmağında ve sevdiğinin parmakları yanında olan resmini çekip bize göstermek nasip olsuuuunnnnnn
Canım benim , mutlu olun , sağlıklı takın bir ömür boyu , çok tatlısın sen
iyi canım. Şimdilik internetten baktım bikaçtane bayramdan sonra gidip bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?