2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende beğendim kuzum Bana versen saklarım yani böyle şeyleri kullanmaya kıyamam Sonuçta hatıra olarak hazırlamışlar n-bende saklarım

kızlarr nasılsınızz D ya kızlar çeyizim için neten çok güzel şeyler seçtim tencere setleri kahvalı vs. ama bunları siparişle almak sizce ne kadar güvenli alayımmı yoksa vazmı geçim ?? n.11 ve bernardo siteler

Son düzenleme:

Kendi adıma iyiyim sen nasılsın Canım ben internetten alışveriş yapıyorum ama genelde ayakkabı alıyorum. n11'den hiç almadım ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bernardo güvenilir geldi bana. Ama aynı ürünleri dışarıda da bulabilme imkanın varsa dışarıdan bak derim ben bazen internette ki gibi olmuyor her şey belki rengi soluk gelir belki kırılır benim fikrim dışarıdan al gözünle bak ellerinle incele:119:

bende iyim canm çok haklsın alsında elde almam daha güzel ama işde pek imkanım yok bu ürünleri sivasta bulcamı zannetmiyorum bernardoda gördüm bi kahve fincanına bittim onu alim dedim tc kimliği isitiyor

Son düzenleme:

Çok güzelmiş bunlar
Ben olsam saklarım hayatta kullanmam hatıralara çok önem veririm. Bence renk renk daha güzel olur.

bende iyim canm çok haklsın alsında elde almam daha güzel ama işde pek imkanım yok bu ürünleri sivasta bulcamı zannetmiyorum bernardoda gördüm bi kahve fincanına bittim onu alim dedim tc kimliği isitiyor

Kimlik numaranı niye istiyor yahu:126: Anlayamadım:111:

ne güzel canım ama bizim işyerinde aylık rapor veriliyor müdürlere öyle demişlerdi kimler nereye giriyor felan diye , o yüzden fazla yazmak istemiyorum ama yazıyorum o kadr saçma ki işin olmayınca oturup öyle pc bana bakacak ben pcye mi bakacağım yani

gerçi ben pek inanmıyorum öyle şeye ama benimki trendyol , markafoni , korkmaz , bernardo vs çeyiz siteleri , görüp inceleyenler hep bunları görecekler :) gelinlik nişan elbseleri davetiyeler

Canım güller biraz büyük geldi bana hani biraz daha küçük olabilir ama bende saklarım tatlım çok önemlidir benim böyle şeyler.

renk renk yapmayan güzel olur ama erkekler için mavi düşünebilirsin erkeğe de pembe mor vermek olmaz öyle değil mi

Edacım bak sana bikaç sabun örneği

ayy bunlar ne hoşlar ya dur bende bikaç bişey bakayım da bulayım koyayim

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy bayıldım yüzüğe çok güzel çok zarif bir yüzük bende böyle yüzüklerden hoşlanıyorum ya kibar duruyor parmaktaki heleki armaklar bakımlı ve ojeli ise daha bi güzel duruyor

en yakın zamanda takman dileğiyle nihacım sevgilin zevkliymiş gerçekten

hımm anladım canım okuyup çıkıyorsun diye düşünmüştüm bende
İyiyim canım bende evdeyim çok şükür 9 günlük tatilde dinlenecek inşallah .. evet canım söz tarihini belirledim bakalım kısmetse olacak inşallah inanılmaz bir mutluluk var üzerimde . hayal etmek , o günlere bir gün daha yaklaşıyorsun insana nasılda heyecan veriyor

AMİN canım herşey inşallah hepimizin gönlünce olur sorunsuz hereyi atlatır yuvamızı kurarız.

Canım sen yine iyi hesap yapmışsın biz sadece mobilyalar, televizyon ve beyaz eşyalar için bi 20-30 bin fiyat çıkarmıştık kendimizce. herşeyimizi kendimiz yapacağız . aailen yardım eder canım öyle düşünme , yardım etmeden olur mu sonuçta yeni bir yuva kuruluyor evin bir sürü masrafı var . ederler ederler sen içini ferah tut tatlım

amin canım amin .

Unutur muyum hiiiç... Bende de pekiştirme hastalığı var ondan
Evet şimdiki sarıların rengi güzel, çiğ bir sarı değil çok hoş. Getircekmiş de takar mıyız bilmiyorum, oysa nasıl da sabırsızlanıyorum Ve sana katılıyorum canım anne babaya ayıp olur, ben de burda taksam takarım istemeden sonra ama asıl anlamını aileyle, sevdiklerimizle takınca buluyor.

Merhaba kızlarr...
Bugün akşam erkek arkadaşımın evine gidecez kısmetse.
Nİşan tarihi kararlaştırılacak.
hAYIRLISI OLSUN canlarım.

tuğçe hayırlı olsun ne güzel böyle gün belirlemek

Canım çooooook mutlu oldum ki beeen
Evet zevklidir, ben de çok beğendim,içime sindi çok.
Darısı başına hayırlısıyla canım, böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum şimdilik öyle fotolardan.
Bakalım ne zaman nasip olacak, sabırsızlanıyorum

Çok tatlı bu canım benim , en yakın zamanda parmağında ve sevdiğinin parmakları yanında olan resmini çekip bize göstermek nasip olsuuuunnnnnn

Canım benim , mutlu olun , sağlıklı takın bir ömür boyu , çok tatlısın sen

amin canım inşallah hayırlısyla haziran da takacağım bende
Olsun sonuçta sana ait olduğunu biliyorsun yüzüğün sevdiğinin sana aldığını biliyorsun
geç olsun güç olmasn canım ama ben eminim çok yakında o yüzük parmağında olacak

Bu da benim davetiyemm yaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar

Nasılsınız cümleteeen

esmaaaaaa 15 günn kalmış düğününeeeeee aaaaa nasıl da heecanlısındır şimdi sen koşuşturmalardan bir hal oluyorsundur dimeeee

nasısın canımmmm

iyi canım. Şimdilik internetten baktım bikaçtane bayramdan sonra gidip bakıcaz artık

hımm hadi hayırlısı umarım uygın ve güzel yer tutarsınız canım . davetiyelere baktınız mı tam gnü kararlaştırdınız mı canım dğün tarihini.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…