- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
amin canım inşallah hayırlısyla haziran da takacağım bende
Olsun sonuçta sana ait olduğunu biliyorsun yüzüğün sevdiğinin sana aldığını biliyorsun
geç olsun güç olmasn canım ama ben eminim çok yakında o yüzük parmağında olacak
Bu da benim davetiyemmyaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar
Eki Görüntüle 829548
Nasılsınız cümleteeen
Decembercimm canım , siz söz tarihine karar vermişsiniiiiz , dayanamadın dı mi daha fazla uzak durmaya sevdiceğinden
Hayırlı uğurlu olsun tatlımm
iyi canım. Şimdilik internetten baktım bikaçtane bayramdan sonra gidip bakıcaz artık
esmaaaaaa15 günn kalmış düğününeeeeee aaaaa nasıl da heecanlısındır şimdi sen koşuşturmalardan bir hal oluyorsundur dimeeee
nasısın canımmmm
hımm hadi hayırlısı umarım uygın ve güzel yer tutarsınız canım . davetiyelere baktınız mı tam gnü kararlaştırdınız mı canım dğün tarihini.?
alay ne demek oluyor canım ben bilmiyorum ya :26:
Sen düğün yapmıyor musun kız göbek atmıcan mı düğününde yandan yandan
iyiym canım ben seni sormalı asıl sen nasısınnn
esmaaaaaa15 günn kalmış düğününeeeeee aaaaa nasıl da heecanlısındır şimdi sen koşuşturmalardan bir hal oluyorsundur dimeeee
nasısın canımmmm
hımm hadi hayırlısı umarım uygın ve güzel yer tutarsınız canım . davetiyelere baktınız mı tam gnü kararlaştırdınız mı canım dğün tarihini.?
valla dayanamadım canım birde 3 sene felan diyordum yok yani onsuz yapamıyorum ben kanıma girdi sevgilim haha derdi bana hep ben seni ikna ederim kandırırım daha erken evlenmeye diye yok öyle bişey diyordum ama şimdi valla gelsin istiyorum bir an öncesaol canım benim çok teşekkür ederim
Galiba senin de düğün tarihin yakın , ben esma tanışamamıştık
[/B]
amin canım inşallah hayırlısyla haziran da takacağım bende
Olsun sonuçta sana ait olduğunu biliyorsun yüzüğün sevdiğinin sana aldığını biliyorsun
geç olsun güç olmasn canım ama ben eminim çok yakında o yüzük parmağında olacak
Bu da benim davetiyemmyaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar
Eki Görüntüle 829548
Nasılsınız cümleteeen
Çok tatlı bu canım benim , en yakın zamanda parmağında ve sevdiğinin parmakları yanında olan resmini çekip bize göstermek nasip olsuuuunnnnnn
Canım benim , mutlu olun , sağlıklı takın bir ömür boyu , çok tatlısın sen
Yok canım daha var benim düğüne yaza kısmetse. Memnun oldım canım senin düğünede çok az kalmış artık darısı bizim başımıza:123:
Böyle tarih olunca beklemek daha da kolay ve zevkli değil mi canım
evet diyorum zaten kimselere göstermee, denemesinler sakın o benim yüzüğüm işte diye
Ah canım yaa inşallah inşallah inşallah...
Gelin hanım gelmiiişesmacım çok teşekkür ederiiim, beğenmene çook sevindim. İnşallah kuzum Allah dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla o günler, o anlar da gelsin.
Davetiyen de çok hoş, hele yalsız varsa daha da hoştur eminim, çok severim yaldızı
Sen de çok tatlısın kiiiiii
Vallahi topic'e 2014 gelini diye geldim 2013 gelini oldum çıktım
Amiiin amiiiin , teşekkür ederim canım benim , bende severim , davetiyedeki sözün baş harflerine dikkat ettin mi
Galiba senin de düğün tarihin yakın , ben esma tanışamamıştık
iyiyiiiiiiiiiiiiiim sorma çok heycanlı telaşlı , davetiye dağıtma peşindeyim
sürekli bir şeyler çıkıyor , liste yaptım yine nişandaki gibi yoksa illa unutuluyor bir şey
Ben tesettürlüyüm canım , bizim burda kına gecesi bayanlara özel olur orda dökersin kurtlarını
Nikah merasiminde de orkestra gelecek , ney vs çalarak ilahi söyleyecekler , kuran okuyacaklar , skeçler yapacaklar nasipse...
Alayda erkek evinden arabalarla çıkıp kız evine kızı almaya gelinir ve arabalar arka arkaya dolaşılırkornalara basılır filan , gerçekten yok mu sizde bu
İnşallah buluruz ya pek umutlu değilim ama hem uygun hem güzel
Yok kız daha erken davetiye için hem zaten bizim ofiste bi dünya davetiye kataloğu var elimin altında yani hepsi
Hem belki kendim bişey tasarlarım bakalım
Aşkın güçlenince öyle oluyor tatlımmm
9 yıllık
Amiin amin, Rabbim nasip etti mi her şey oluyor , ne güzel , kaç yıllıktı senin ilişkin ?Allah kavuştursun
Böyle tarih olunca beklemek daha da kolay ve zevkli değil mi canım
evet diyorum zaten kimselere göstermee, denemesinler sakın o benim yüzüğüm işte diye
Ah canım yaa inşallah inşallah inşallah...
Gelin hanım gelmiiişesmacım çok teşekkür ederiiim, beğenmene çook sevindim. İnşallah kuzum Allah dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla o günler, o anlar da gelsin.
Davetiyen de çok hoş, hele yalsız varsa daha da hoştur eminim, çok severim yaldızı
Sen de çok tatlısın kiiiiii
9 yıllık..........
Evet hızlı çıktın esma ayağını sürü de gidelim biz de
Ayy ben şimdi farkettim E- Z olmuuuş, ne kadar güzel bir detay
Hımm en güzeli aslında canımm , bende abimin nişanı için bir liste yapmıştım o liste o kadar iyi oluyor ki düğününde yazdık dağıttık ablamda da yazdık dağıttık ona verildi veya verilemdi derdi olmuyor ama o liste nerede onuda bilmiyorum ben nereye kaldırdım attı belkide
Güzel heyecanlar canım benim ,düğün günü gelsin sen o zaman ki heyecanı gör
hee ona alay mı deniliyor ben cahil kalmışım yao bizde de vardır ki ben o kornalarla alımı çok severim bizde birde kapıya davul zurna gelir oynaır kapıda
Hiç belli olmaz canım ummadığında anda neler oluyor , gün doğmadan neler doğar diye söz var canım umudunu yitirme yeterki .
Ben davetiyeye çok önem veririm ama bizimkiler bana kızar hep kağıt parçasına niye çok para veresin diye
waaaoowww o zaman daha bi güzel olur kendi tasarlaman canım
aynen öyle canım , iş erkekte bitiyor aslında . sana o güveni veriyorsa tamamdır yani.
Hiç belli olmaz canım ummadığında anda neler oluyor , gün doğmadan neler doğar diye söz var canım umudunu yitirme yeterki .
Ben davetiyeye çok önem veririm ama bizimkiler bana kızar hep kağıt parçasına niye çok para veresin diye
waaaoowww o zaman daha bi güzel olur kendi tasarlaman canım
9 yıllık..........
9 yıl nasıl dayandın canım ya ben dayanamazdım herhalde
he hebu davetiye işi öyle ama bazıları çok önemsiyo bazılarıda nasılsa çöpe atılcak diye bakıyo.
insan daha çok sabırsızlanıyor canım .benim o benim o :) benim o reklamı varya şu yazdığın aynı o şekilde oldu
olluuurrr gelin ayakkabısının altına yazayım mı ismini
İsteyenleri alayıım hattaaa
Evet nişandan önce çok fena olmuştum , bakalım şimdi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?