2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Decembercimm canım , siz söz tarihine karar vermişsiniiiiz , dayanamadın dı mi daha fazla uzak durmaya sevdiceğinden

Hayırlı uğurlu olsun tatlımm

Bu da benim davetiyemm yaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar

Eki Görüntüle 829548

Nasılsınız cümleteeen

alay ne demek oluyor canım ben bilmiyorum ya :26:

Sen düğün yapmıyor musun kız göbek atmıcan mı düğününde yandan yandan

iyiym canım ben seni sormalı asıl sen nasısınnn

Decembercimm canım , siz söz tarihine karar vermişsiniiiiz , dayanamadın dı mi daha fazla uzak durmaya sevdiceğinden

Hayırlı uğurlu olsun tatlımm

valla dayanamadım canım birde 3 sene felan diyordum yok yani onsuz yapamıyorum ben kanıma girdi sevgilim haha derdi bana hep ben seni ikna ederim kandırırım daha erken evlenmeye diye yok öyle bişey diyordum ama şimdi valla gelsin istiyorum bir an önce saol canım benim çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
iyi canım. Şimdilik internetten baktım bikaçtane bayramdan sonra gidip bakıcaz artık

Galiba senin de düğün tarihin yakın , ben esma tanışamamıştık

iyiyiiiiiiiiiiiiiim sorma çok heycanlı telaşlı , davetiye dağıtma peşindeyim
sürekli bir şeyler çıkıyor , liste yaptım yine nişandaki gibi yoksa illa unutuluyor bir şey
alay ne demek oluyor canım ben bilmiyorum ya :26:

Sen düğün yapmıyor musun kız göbek atmıcan mı düğününde yandan yandan

iyiym canım ben seni sormalı asıl sen nasısınnn

Ben tesettürlüyüm canım , bizim burda kına gecesi bayanlara özel olur orda dökersin kurtlarını

Nikah merasiminde de orkestra gelecek , ney vs çalarak ilahi söyleyecekler , kuran okuyacaklar , skeçler yapacaklar nasipse...

Alayda erkek evinden arabalarla çıkıp kız evine kızı almaya gelinir ve arabalar arka arkaya dolaşılır kornalara basılır filan , gerçekten yok mu sizde bu

İnşallah buluruz ya pek umutlu değilim ama hem uygun hem güzel

Yok kız daha erken davetiye için hem zaten bizim ofiste bi dünya davetiye kataloğu var elimin altında yani hepsi
Hem belki kendim bişey tasarlarım bakalım

Aşkın güçlenince öyle oluyor tatlımmm

Böyle tarih olunca beklemek daha da kolay ve zevkli değil mi canım
evet diyorum zaten kimselere göstermee, denemesinler sakın o benim yüzüğüm işte diye
Ah canım yaa inşallah inşallah inşallah...

Bu da benim davetiyemm yaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar

Eki Görüntüle 829548

Nasılsınız cümleteeen

Gelin hanım gelmiiiş esmacım çok teşekkür ederiiim, beğenmene çook sevindim. İnşallah kuzum Allah dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla o günler, o anlar da gelsin.
Davetiyen de çok hoş, hele yalsız varsa daha da hoştur eminim, çok severim yaldızı
Sen de çok tatlısın kiiiiii

Yok canım daha var benim düğüne yaza kısmetse. Memnun oldım canım senin düğünede çok az kalmış artık darısı bizim başımıza:123:

Amiin amin, Rabbim nasip etti mi her şey oluyor , ne güzel , kaç yıllıktı senin ilişkin ?
Allah kavuştursun

Vallahi topic'e 2014 gelini diye geldim 2013 gelini oldum çıktım

Amiiin amiiiin , teşekkür ederim canım benim , bende severim , davetiyedeki sözün baş harflerine dikkat ettin mi

Vallahi topic'e 2014 gelini diye geldim 2013 gelini oldum çıktım

Amiiin amiiiin , teşekkür ederim canım benim , bende severim , davetiyedeki sözün baş harflerine dikkat ettin mi

Evet hızlı çıktın esma ayağını sürü de gidelim biz de
Ayy ben şimdi farkettim E- Z olmuuuş, ne kadar güzel bir detay

Hımm en güzeli aslında canımm , bende abimin nişanı için bir liste yapmıştım o liste o kadar iyi oluyor ki düğününde yazdık dağıttık ablamda da yazdık dağıttık ona verildi veya verilemdi derdi olmuyor ama o liste nerede onuda bilmiyorum ben nereye kaldırdım attı belkide

Güzel heyecanlar canım benim ,düğün günü gelsin sen o zaman ki heyecanı gör

hee ona alay mı deniliyor ben cahil kalmışım ya o bizde de vardır ki ben o kornalarla alımı çok severim bizde birde kapıya davul zurna gelir oynaır kapıda

Hiç belli olmaz canım ummadığında anda neler oluyor , gün doğmadan neler doğar diye söz var canım umudunu yitirme yeterki .

Ben davetiyeye çok önem veririm ama bizimkiler bana kızar hep kağıt parçasına niye çok para veresin diye
waaaoowww o zaman daha bi güzel olur kendi tasarlaman canım

Aşkın güçlenince öyle oluyor tatlımmm

aynen öyle canım , iş erkekte bitiyor aslında . sana o güveni veriyorsa tamamdır yani.

insan daha çok sabırsızlanıyor canım .benim o benim o :) benim o reklamı varya şu yazdığın aynı o şekilde oldu

Evet hızlı çıktın esma ayağını sürü de gidelim biz de
Ayy ben şimdi farkettim E- Z olmuuuş, ne kadar güzel bir detay

olluuurrr gelin ayakkabısının altına yazayım mı ismini

İsteyenleri alayıım hattaaa

Evet nişandan önce çok fena olmuştum , bakalım şimdi ne olacak

he he bu davetiye işi öyle ama bazıları çok önemsiyo bazılarıda nasılsa çöpe atılcak diye bakıyo.

he he bu davetiye işi öyle ama bazıları çok önemsiyo bazılarıda nasılsa çöpe atılcak diye bakıyo.

Bende onlara kıyıp çöpe atacaklar nasılsa diyenlerdenim , amaç duyurmaktı... uygun işe halletmek lazım bence , herkesin kendi hayali var tabii

ben nelerle geldim sizlereeeeeee

söz için hediyelikler çoraplar havlular , havlular ve sabunluklar ben bayıldım bunlara :)

insan daha çok sabırsızlanıyor canım .benim o benim o :) benim o reklamı varya şu yazdığın aynı o şekilde oldu

Evet aynen öyle olmuş

olluuurrr gelin ayakkabısının altına yazayım mı ismini

İsteyenleri alayıım hattaaa

Evet nişandan önce çok fena olmuştum , bakalım şimdi ne olacak

Aaayyy seve seve yaz derim tabi ki esmacım Mümkünse en kolay silinebilecek bir yere Rezarvasyonumu yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…