2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

olluuurrr gelin ayakkabısının altına yazayım mı ismini

İsteyenleri alayıım hattaaa

Evet nişandan önce çok fena olmuştum , bakalım şimdi ne olacak

esmammmm benimde adımı yazar mısın ben kime yazdırdıysam hiç silinmedi ismim benim , bende diyorum anammm benim turşumu kuracak diye
şimdi ki daha heyecanlı olur tatlımmm

he he bu davetiye işi öyle ama bazıları çok önemsiyo bazılarıda nasılsa çöpe atılcak diye bakıyo.

bende çok önem veriyorum nedense , ama işte şidi böyle düşünüyorum işin içine giirnce aman bşver kağıt parçası derim belki bende,şimdiden bazı şeylerden kısıtlamaya başladım bile vayyy be diyorum kendi kendime

Aaa aynıyız , bizim de 9 yıl oldu geçtiğimiz ay

Mecbur kalınca dayanıyorsun , bana değildi bu mesaj biliyorum ama üstüme alındım

doğru canım haklısın .

Çok tatlılar kuzum , sabunlara bayılırım

Evet aynen öyle olmuş

Aaayyy seve seve yaz derim tabi ki esmacım Mümkünse en kolay silinebilecek bir yere Rezarvasyonumu yapayım

Tamamdır canım

Aldım seni beyaz listeye

9 yıl nasıl dayandın canım ya ben dayanamazdım herhalde
zor dayandım dersem yalan olur. Akışına bıraktık
Böyle sevgililiğinde ayrı bi güzelliği var bence tabi asker yolu beklerken felan neler çektiğimi sen daha iyi bilirsin

Aaa aynıyız , bizim de 9 yıl oldu geçtiğimiz ay

Mecbur kalınca dayanıyorsun , bana değildi bu mesaj biliyorum ama üstüme alındım

Bizimde Ağustoda Valla bazen soruyolar felan kaç yıllık söylemiyom oldu baya diyom

Çok tatlılar kuzum , sabunlara bayılırım

Tamamdır canım

Aldım seni beyaz listeye

dimi bende çok beğendim ve söz için böyle şeyler yapabilirim .

bilmem mi neler çektiğini ama yine de olsa yine beklersin dimi canım , gururla sevgiyle özlemle bekliyorsun ahh ahh bende neler çektim askerdeyken çektim askerden sonrası tam bir kabustu . hey gidi günler beee neler çektim ya arada mesaj atıyor biliyor musun o canım .

her dönemin ayrı güzeliiği var tabii

Kuzucum tamamdır bakalım bu sefer ne olacak ismin , ama ama gerçek adını unutmuşum ya ben

Ayyyy çok sağ ol kuzucuummm

Ama ben trakyalıyım unnuttunn muuu , listemin en başında var bunlar

tabikide beklerim

hadi ya aman seninki görmesin kıyamet koparır valla

Kuzucum tamamdır bakalım bu sefer ne olacak ismin , ama ama gerçek adını unutmuşum ya ben

Ayyyy çok sağ ol kuzucuummm

Ama ben trakyalıyım unnuttunn muuu , listemin en başında var bunlar

bende merak ediyorum gerçekten burcu canım adımım :)

aaa doğru dimi ya unutmuşum kuzum başka neler var sen söyle bende dinleyeyim temizlik yaparken bunları açar hem oynar hem temizlik yaparım annem bizim kız coştu yine der

tabikide beklerim

hadi ya aman seninki görmesin kıyamet koparır valla

geçenlerde faceden mesaj atmışş kıyameti koparmıştı geçmişteki yazılar facede görünüyor 2010 yılı felan ordan hatırladıı demediği laf kalmamıştı benim ne suçum var diyordum .

sen kalk işten gel gece 2 de güvenlikte çalışıyor . sabah 6 ya kadar otur facede geçmişte yazdığım duvardaki yazıları hep tek tek sil

tam psikopat ya

psikopatsın diyorum ona ben

Selam kizlar
sirri eyvan ne zaman evleniyon. ayakkabinin altina benide yaz. ismim nikimle ayni.gulnihal yani. mutluluklar dilerim.....

gerçekten piskopatt

Selam kizlar
sirri eyvan ne zaman evleniyon. ayakkabinin altina benide yaz. ismim nikimle ayni.gulnihal yani. mutluluklar dilerim.....

başka başka söyleyeyim kuzucum

Sendeki kaşlar
Benim gözüm sende ( çok severim bunu )
cırrrr cıngırdak
hadi kızım oyna sen bana
senden çok var
tırışka

Şu an aklıma gelenleeerrr

Selam kizlar

Düğünüm 26 sında nasipse , elbette yazarım
hoşgeldiiin

Ve çok teşekkür ederim , darısı başına

tarığı hiç sevmiyorum çok itici geliyor adam bana ya

cırrr çıngırdak benimde çok hoşuma gidiyor :)
tamam kuzucuk saol

tarığı hiç sevmiyorum çok itici geliyor adam bana ya

cırrr çıngırdak benimde çok hoşuma gidiyor :)
tamam kuzucuk saol

Bana da çok itici gelir , o tırışkayı bizim burda çalan çalgıcılardan dinleyeceksin zaten, müthiş

Rica ederiim canımm

Yok canım okuyup çıkmıyorum. Ne güzel dinleneceksin bende işim olsa da yorulsam diye düşünüyorum Yapı kredi bankası istanbula sınava çağırdı ama onun için de kalkıp gitmeye inan üşeniyorum ya olmazsa gittiği ile kalacağım diyorum.. Ama gitmezsem de ya olursa endişesi taşımaktayım. Ne yapacağımı bilemedim yani:44: Ben her şeyimi kendim yapmak istiyorum ailem yapar ama ablam her şeyini kendisi aldığı için kıyaslama yapar ve bunu duymaktan hoşlanmadığım için istemiyorum ailemden bir şey:95: Erkek arkadaşımın ailesine de yük olmak gibi bir niyetim yok ama işim de yok iş bulup biraz çalışayım birikim yapayım diyorum erkek arkadaşım beklemiyor Söz olduktan sonra biraz beklemesini istiyorum ama Neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…