- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
olluuurrr gelin ayakkabısının altına yazayım mı ismini
İsteyenleri alayıım hattaaa
Evet nişandan önce çok fena olmuştum , bakalım şimdi ne olacak
he hebu davetiye işi öyle ama bazıları çok önemsiyo bazılarıda nasılsa çöpe atılcak diye bakıyo.
Aaa aynıyız , bizim de 9 yıl oldu geçtiğimiz ay
Mecbur kalınca dayanıyorsun , bana değildi bu mesaj biliyorum ama üstüme alındım
ben nelerle geldim sizlereeeeeeeEki Görüntüle 829576 Eki Görüntüle 829577 Eki Görüntüle 829578 Eki Görüntüle 829579
söz için hediyelikler çoraplar havlular , havlular ve sabunluklar ben bayıldım bunlara :)
Evetaynen öyle olmuş
Aaayyy seve seve yaz derim tabi ki esmacımMümkünse en kolay silinebilecek bir yere Rezarvasyonumu yapayım
zor dayandım dersem yalan olur. Akışına bıraktık9 yıl nasıl dayandın canım ya ben dayanamazdım herhalde
Aaa aynıyız , bizim de 9 yıl oldu geçtiğimiz ay
Mecbur kalınca dayanıyorsun , bana değildi bu mesaj biliyorum ama üstüme alındım
Çok tatlılar kuzum , sabunlara bayılırım
Tamamdır canım
Aldım seni beyaz listeye
zor dayandım dersem yalan olur. Akışına bıraktık
Böyle sevgililiğinde ayrı bi güzelliği var bence tabi asker yolu beklerken felan neler çektiğimi sen daha iyi bilirsin
Bizimde AğustodaValla bazen soruyolar felan kaç yıllık söylemiyom oldu baya diyom
esmammmm benimde adımı yazar mısın ben kime yazdırdıysam hiç silinmedi ismim benim , bende diyorum anammm benim turşumu kuracak diye
şimdi ki daha heyecanlı olur tatlımmm
bende çok önem veriyorum nedense , ama işte şidi böyle düşünüyorum işin içine giirnce aman bşver kağıt parçası derim belki bende,şimdiden bazı şeylerden kısıtlamaya başladım bile vayyy be diyorum kendi kendime
doğru canım haklısın .
esmam için kına için şarkıları ayarladın mı bak sana bikaç tane link göndereyim
Rumeli Ekrem Ayağında Pembe Şalvar HD 2o13 - YouTube
Hap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube
İzmirli taylan - gamzeli yârim
İzmirli erco - sevdiğimi aldım ha ha hayyy
dimi bende çok beğendim ve söz için böyle şeyler yapabilirim .
bilmem mi neler çektiğini ama yine de olsa yine beklersin dimi canım , gururla sevgiyle özlemle bekliyorsun ahh ahh bende neler çektim askerdeyken çektim askerden sonrası tam bir kabustu . hey gidi günler beee neler çektim ya arada mesaj atıyor biliyor musun o canım .
her dönemin ayrı güzeliiği var tabii
Kuzucum tamamdır bakalım bu sefer ne olacak ismin , ama ama gerçek adını unutmuşum ya ben
Ayyyy çok sağ ol kuzucuummm
Ama ben trakyalıyım unnuttunn muuu , listemin en başında var bunlar
tabikide beklerim
hadi ya aman seninki görmesin kıyamet koparır valla
gerçekten piskopattgeçenlerde faceden mesaj atmışş kıyameti koparmıştı geçmişteki yazılar facede görünüyor 2010 yılı felan ordan hatırladıı demediği laf kalmamıştı benim ne suçum var diyordum .
sen kalk işten gel gece 2 de güvenlikte çalışıyor . sabah 6 ya kadar otur facede geçmişte yazdığım duvardaki yazıları hep tek tek sil
tam psikopat ya
psikopatsın diyorum ona ben
Selam kizlar
sirri eyvan ne zaman evleniyon. ayakkabinin altina benide yaz. ismim nikimle ayni.gulnihal yani. mutluluklar dilerim.....
Selam kizlar
sirri eyvan ne zaman evleniyon. ayakkabinin altina benide yaz. ismim nikimle ayni.gulnihal yani. mutluluklar dilerim.....
gerçekten piskopatt
bende merak ediyorum gerçektenburcu canım adımım :)
aaa doğru dimi ya unutmuşum kuzum başka neler var sen söyle bende dinleyeyim temizlik yaparken bunları açar hem oynar hem temizlik yaparımannem bizim kız coştu yine der
Selam kizlar
başka başka söyleyeyim kuzucum
Sendeki kaşlar
Benim gözüm sende ( çok severim bunu)
cırrrr cıngırdak
hadi kızım oyna sen bana
senden çok var
tırışka
Şu an aklıma gelenleeerrr
Düğünüm 26 sında nasipse , elbette yazarımhoşgeldiiin
Ve çok teşekkür ederim , darısı başına
tarığı hiç sevmiyorum çok itici geliyor adam bana ya
cırrr çıngırdak benimde çok hoşuma gidiyor :)
tamam kuzucuk saol
dimeee çok tatlı
[/COLOR][/B]
hımm anladım canım okuyup çıkıyorsun diye düşünmüştüm bende
İyiyim canım bende evdeyim çok şükür 9 günlük tatilde dinlenecek inşallah .. evet canım söz tarihini belirledim bakalım kısmetse olacak inşallah inanılmaz bir mutluluk var üzerimde . hayal etmek , o günlere bir gün daha yaklaşıyorsun insana nasılda heyecan veriyor
AMİN canım herşey inşallah hepimizin gönlünce olur sorunsuz hereyi atlatır yuvamızı kurarız.
Canım sen yine iyi hesap yapmışsın biz sadece mobilyalar, televizyon ve beyaz eşyalar için bi 20-30 bin fiyat çıkarmıştık kendimizce. herşeyimizi kendimiz yapacağız . aailen yardım eder canım öyle düşünme , yardım etmeden olur mu sonuçta yeni bir yuva kuruluyor evin bir sürü masrafı var . ederler ederler sen içini ferah tut tatlım
amin canım amin .
Bu da benim davetiyemmyaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar
Eki Görüntüle 829548
Nasılsınız cümleteeen
Çok güzelmiş canımİLk baştaki metin de çok ince düşünülmüş baş harfleriniz Hep mutlu ol inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?