Hakkınızda hayırlısı canım..
Rabbim sevenleri kavuştursunnn :98:
Bizimde böyle olmamızı nasip etsin :123:
guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. Tabiki cumlemiz icn hayirli zamnlarda ve hayal ettigimiz gibi olsunhehehoşgeldin kpssdaşım
herkesde farklı olur bu sanırım, ama biz de aileler yapıcak. çünkü sevgilimin abisi evlendi, onun her şeyini ailesi yaptı, onura da abine yengene ne yapıldıysa size de aynısı yapılcak demişler. tabii extra isteklerimiz olursa onları aşkımla biz alıcaz. mesela abisinin sözü olmamıştı, direk nişanı olmuştu, biz sözü nişanı ayrı yapıcaz. işte söz kurabiyeleridir vs onları biz alıcaz mesela
merhaba canımhepimiz için ne zaman hayırlıysa o tarihte olsun inşallah
Para sorunum yok çok şükür ama yavaştan birşeyler almak lazım tabi :)
Evet Bursada bohçaya çok önem veriliyor ama pek ilgilenmediğim için bilmiyorum canım
evet benim okulum ve onun okulu sebebiyle bekliyoruz canım son 1 sene sonra falan nişan yapalım okul bitincede düğün yaparız diye düşünüyoruz sevdiğimle
Eve hepsi silinmişş yaa kötü olmuşş
canım maşallahhhh
süpersin, ben de gece çalışmalara başlıcam sanırım, bugün burası 40 derece gündüz çok halsizim, olmuyor
ben tarihte 3 ünite çalıştım, senin gibi türkçe ve mat çalışmıyorum, hiç deneme çözmedim ama biraz daha konularda ilerlemem lazım sanırım
hangi deneme setlerini önerirsin canım?
Para problemi olmazsa maddi açıdan problem yok canım herşeyi son aylarda en içine sineni alırsın bence hiç kafanı yorma,
Herşey güzel olur inşallah,
Son 1 seneyi okumak eminim çok güzeldir :))
huuhuu kızlarrrrrr sanırım bende aranıza katılıyorummaşkitoşla 5 senedir beraberiz kendi aramızda birbirimize söz verip yüzk taktık, şuan askerde .bu zamana kadar şu zaman evleniriz diye düşünmemiştim açıkcası hani aramızdada tarih şu zaman olsun dememiştik.geçen telefonla konuşmamızda kısmetse 2014 gelini olacaksın hazırlıklı ol dedi bendede yandı .tabi her şey kısmet bu hayatta şuanlık 2014 gibi gözüküyor hakkımızda cümlemz için hayrlısı olsun.
Para problemi olmazsa maddi açıdan problem yok canım herşeyi son aylarda en içine sineni alırsın bence hiç kafanı yorma,
Herşey güzel olur inşallah,
Son 1 seneyi okumak eminim çok güzeldir :))
Gündüz kesinlikle olmuyor canım yaa.
Konularda ilerle canım hem kendi motiven artar güvenin artar acaba yapabilir miyim düşüncesi olmadan yaparım ben bunu dersin
Güveniyorummm canımm sanaa
Canım deneme set diyince en iyi kaynaklar gene yediiklim ihtiyaç murat yayınları ve yargı
Ben yediiklim çözüyorum deneme setim yediiklim canım,
Elimde bir kitapçık var ''Bu sorular bizde vardı'' diye 2010 kpss de çıkan sorular ile kendi sorularının aynı ya yakın olanları koymuş eğer bulabilirsen bu kitapçıkta falanda bak derim bende bu akşam ona bakıcam.
İhtiyaç hiç çözmmedim ama dershanesine gidenler çok beğeniyor
Murat yayınları tartışılamaz güzel dershaneye gitmek istersen en çok tavsiye edebileceğim bir kurum. Annem bile ya memurluk sınavını onunla kazandım dedi bana ya da üniversiteyi onun yayınları sayesindeGidenler zaten kpss de hep derece yapıyor yani soruları da yakın çıkartıyor.
Yargı... Yargının hiç çözmedim açıkçası beni birazda zorluyor
Nasılsın bu arada canım kahvecinizden memmun musun
Bende öyle düşünüyorum canım
Son sene nişanlı olucam yani Rabbim nasip ederse çok güzel olacak inşAllah
Ben Yargı'dan çok memnunum,haklısın zorluyor ama ayrıntı yakalamak için iyi.
Soru bankaları var bende de.
Hoş geldin canım
İnşallah çok mutlu olursunuz
Bizde 5Buçuk yıldır birlikteyiz ve aramızda söz yüzüğü taktık :)
İnşallah hayırlısıyla askerden gelir zaman su gibi akıp geçer...
Aminnnn cnm benim ins hepimiz cok mutlu oluruz. Rabbim tamamini erdirsin hepimiz hayirlisiyla gelin oluruz ins. Aranizda asker bkleyen varmi bilmiyrm varsa anlar halimden :) oyle zor ki sokakta gordugum her cifti kendi yerime koyuyorum. hem ozeniyor hem sinir oluyorum
Canım asker bekleyen var aramızda,
Bazı arkadaşlarımız şehir olarakta ayrı malesef...
Ama seni de gerçekten çok iyi anlıyorum bende asker yolu bekledim 4 sene geçti yolluyalı çok şükür bitti gitti yıllar geçti
Zaman gerçekten zorlasada çabuk geçiyor...
Safak kaç cnm
Kızlar iyi sahurlar şimdiden de orta kulak iltihabı oldum badmciğimede vuruyor
Biraz önce hem b vitamini hapımı aldım hemde kas gevşetici aldım midem aşırı derecede bulanıyor yaaa.
Çok kötü oldum terleemeyede başladım
Napmalıyım niyetleniyorum da ne geçirir bu saatte mide bulantısını üstelikte 3 gibi atıştırıyorum ben,,,
Cekenin halinden ceken anlar :) valla cnm izini saymazsak 292 kullanirsa 305 gecicek insallah bir yarilasak. Bende ayri sehirdeyim cnm maalesef. Buarada sanada cok gecmis olsun
Cekenin halinden ceken anlar :) valla cnm izini saymazsak 292 kullanirsa 305 gecicek insallah bir yarilasak. Bende ayri sehirdeyim cnm maalesef. Buarada sanada cok gecmis olsun
cok sukur gecti cnm ole boyle ama gecti. Bendede faranjit var ard arda hapsuruyorum korkuyirm hasta olmaktan bu sicakta hc cekilmez sana cik gcms olsin sifa bul ins tez vakitte. Tatlim 6 bin iyi para ama bi sene daha beklemye bahne olmasn bncede okadar beklednz kc yildir. Borc evlenince olmayacak mi mutlaka olacak rabbim saglik versn her sey olr. Hayrlisi cnm her sey icn.Saol canım teşekkür ederim...
Olsun olsun en zor günleri atlatmışsınız 400 ler gitmiş bitmiş 300 bile maşallah
Faranjitim vardı ağır geçiriyor muşum bugün kulaklarıma falan felaket vuuruyor...
4Tanede ilac yazdı:26:
Ooooo gozde hnm demk sende buralardasin. Topige nedn ugramadigin belli oldu. Vatana ihanet heeeeneee bzm tayfada burdaymış
cok sukur gecti cnm ole boyle ama gecti. Bendede faranjit var ard arda hapsuruyorum korkuyirm hasta olmaktan bu sicakta hc cekilmez sana cik gcms olsin sifa bul ins tez vakitte. Tatlim 6 bin iyi para ama bi sene daha beklemye bahne olmasn bncede okadar beklednz kc yildir. Borc evlenince olmayacak mi mutlaka olacak rabbim saglik versn her sey olr. Hayrlisi cnm her sey icn.
Ooooo gozde hnm demk sende buralardasin. Topige nedn ugramadigin belli oldu. Vatana ihanet heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?