Herkes borçla evleniyor diymi sonuçta...
1 yıl dan kasıt zaten 8 ay da geçse birde arada kurban bayramı o bu girecek yok hediyeleşme onlara gidecek para Çok detaya girdim ama :)
Sonuç olarak ha 5-6 bin fazla borç ödeyim ama kavuşayım sevdiğme dimi :26:
Bizimkide bu konuda böyle düşünüyor...
Ev idarese her zaman anne babalarda olunca bir anda borç ödemek zor gelicek :)
Ama üstesinden kalkarız eminim ben Allahın iznyle...
Bu arada beyaz eşya konusunda 3 ay ertele den yararlanıp düğünden sonra ödensin istiyorum öyle olursa zaten 11Bin kadar borç kalıyor onu da 2014ün yaza başlarken kapatırız gibime geliyor...
Allah yuva kuranların yardımcısı olsun...
Canım tabi ki herkes borçla evleniyor.Elbirliğiyle ödersiniz.Evet zor olacak belki ama sevdiğine kavuşmuş olacaksın.Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor fakat Allah evleneceklere yardım ediyor.Tabi ki bu konuda sen yinede iyice düşün tatlım en iyi siz bileceksiniz.Valla amma kafa yoruyoruz evlenene kadar saçlar beyazlamasa bari
Herkes borçla evleniyor diymi sonuçta...
1 yıl dan kasıt zaten 8 ay da geçse birde arada kurban bayramı o bu girecek yok hediyeleşme onlara gidecek para Çok detaya girdim ama :)
Sonuç olarak ha 5-6 bin fazla borç ödeyim ama kavuşayım sevdiğme dimi :26:
Bizimkide bu konuda böyle düşünüyor...
Ev idarese her zaman anne babalarda olunca bir anda borç ödemek zor gelicek :)
Ama üstesinden kalkarız eminim ben Allahın iznyle...
Bu arada beyaz eşya konusunda 3 ay ertele den yararlanıp düğünden sonra ödensin istiyorum öyle olursa zaten 11Bin kadar borç kalıyor onu da 2014ün yaza başlarken kapatırız gibime geliyor...
Allah yuva kuranların yardımcısı olsun...
Evet aynen oyle cnm ya gonuller bir olsun yeter li borc hic bitmiyo. Hic yorma kafani biraz zamann akisina birak rabbim zaten dugun yapana yardimci oluyor. Bn sakaryafaym cnm sen neredensin. Kusura bakma telde yaziyorum gec oluyorSen nerde bulunuyorsun şehir olarak cnm?
Evet aynen oyle cnm ya gonuller bir olsun yeter li borc hic bitmiyo. Hic yorma kafani biraz zamann akisina birak rabbim zaten dugun yapana yardimci oluyor. Bn sakaryafaym cnm sen neredensin. Kusura bakma telde yaziyorum gec oluyor
Kafa yoruyoruz aynen canım benim...
Benim en önde sağ üstte ilk saçlarım olarak bariz bir şeklide bir tane beyazım çıktı yakından görünür dikkatli bakılsa. Garip bir şekilde benimsedim de :)
Benim beyazların tohumu ekilde başladı cnm yandım ben yandım
Yaşlanmadan evleneyim bennn
Nasılsın cnm neler yapıyorsun kv le aran falan nasıl
Ne zamandır konuşamıyoruz
Estagfirullah ne yaptim kYok canım aşkolsun ne kusuru...
Çok teşekkür ederim sanada yorumun için bana destek olduğun için.
Bende izmirdenim cnm :)
Sakarya ya hiç gelmedim ama güzelliğini duydum :)
Bende beyaz yokta nişanlımda başladı canım ciddi anlamda kafa patlatıo çünkü uyku düzeni bozuldu bugün açtım şevkatli kollarımı konuştuk rahatlattım sevdiceğimi.Aynen tatlım yaşlanmadan evlenelim 25 yaşında olucam normaldır Allah izniyle şu günleri bi görsek.
İyiyim canım benim yatıştım baya.Kayınvalidem memlekete gidiyor o da dinlensin arınsın gelsin.Hepimiz gerildik stres vurdu beynimizi.Sen nasılsın tatlışım nasıl gidiyor hep düşünce içindesin sende di mi?
Eveeettt Simge nirdesin???Şafakları attır bizi mutlu et bebişşş
Estagfirullah ne yaptim kbnde izmirin guzelligini duydum glmk kismet olmadi ama cok isterm. Bnm secdicekte orada dogmus tm olarak neresiydi unuttm cnm sen nisanlimiydin kacirdim orayi yasn kac nler yapiyorsun. Sendn baska selm veren olmadi seni tanimaya calisiyorm buarada saftirik telimin sarji az cikmak zornda kalirsam girdigimde cvp yazrm tatlm insallah
Estagfirullah ne yaptim kbnde izmirin guzelligini duydum glmk kismet olmadi ama cok isterm. Bnm secdicekte orada dogmus tm olarak neresiydi unuttm cnm sen nisanlimiydin kacirdim orayi yasn kac nler yapiyorsun. Sendn baska selm veren olmadi seni tanimaya calisiyorm buarada saftirik telimin sarji az cikmak zornda kalirsam girdigimde cvp yazrm tatlm insallah
Hepimiz kaynaşalım tatlım yaSelam vermekle başlayayım bende.2014 gelincikleri çoğalıyor maşAllah.Ne kadar güzel ya diyordum ama burasıda elbet birgün canlanacak diye Allah ıma şükürler olsun ozamanlarıda gördük.Demek ki zaman daralıyor :)
Yaa bende bu yaşta başladı haksızlık,,,
Şevkatli kollar inanıyorum ki iyi gelmiştir çook :))
Gerilinmez mi hepiniz gerildiniz canım benim
Bende hep düşünce içerisindeyim tahmin ettiğin gibi canım. Hem biran önce olsun isteği hem biraz borçlardan kurtulmak isteği...
Birdee hasta oldumm :2::2:
Faranjitim ilerlemiş kulaklar falan berbatt :2: Teminden beride 5 oldu aynen böyleyim = :2::2:
Birde ben ağır bir hastalık geçirdim geçen sene kışın bitti Allah'a şükür ama onu atlatırken canımdan can koptu. Öldüm resmen yaşamadım 1 hafta boyunca.
Ben sık hastalanıyorum bağışıklığım o hastalığa kapıldıktan sonra yok oldu resmen. Daha bak c.tesi antibiotiğe başladım bugün gene.
Artık sürekli hangi antibiotik iyi geliyor diye araştırmalar yaptırcam gibi eskisi gibi... Çünkü ilaca karşı bağışıklık kaazanıyorum malesef...
Kısacası şaka bir durumum olmadığı için cnm bugün hep yattım kalktım ve 1 hafta kendime sıkıca bakmalıyım işin açığı.
Bende malesef rahatsızlık şu sıra. Birde dersta çalışamıyorum 2 gündür iyice bunları düşünür oldum :)
Valla canlandık canım yaa. :)
Baya bir arkadaş dostlarımız oldu maşallah diyelimm
GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU
NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 653(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/675
(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1038
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 736
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1064
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 422
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 631
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 668
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1092
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1144
Oyyy canım benim ya çok ama çok geçmiş olsun.Faranjit çok zor atlatılıyor.Bende iğne olmuştum aynen yaz ayıydı.2 sene öncede orta kulak iltihabı geçirdim yeme içmeden kesildim çeneme vurmuştu ağrısı.Canım benimde bağışıklıkla ilgili sorunum vardı imunex kullandım çok iyi gelmişti.Tavsiye ederim canım.Şuan ara ara 30 günlük solgar vm2000 kullanıyorum gerçekten süper.İlaçlar çok kırıyor bağışıklığı özellikle antibiyotik kullanırken bol bol meyve ye yogurt tüket su iç tatlım farkı görüceksin emin ol.
MaşAllah bitanem
Canım ben Beta a oldum.--İleri seviyedeydi benimki geç fark ettiğim için-- Çok çok şükür atlattım ama anlatamam onu atlatırken çektiğim ağrıları bir ben bilirim birde Allah.
Ne sese ne ışığa gelebiliyordum sanki beynim patlıcak derecede ağrıyordu o bakteriyi atmak için vücudum savaşırken...
Tüm avizelere çarşaf örttük. Kafama havlu örtüyordum yastık kapatıyordum hiç birşey duymayım etmeyeyim diye.
Çok zor günlerdi anmak bile üzüyor. Hapsedildi şuan bende. Öyle kötü Bulaşıcı bir rahatsız değil yanlış anlaşılmasın tabi
Kendini aktif etmesinde. O rahatsızlık kalbe vuruyor damarları tıkıyor. Deri altı fonksiyonları bozuyor yapıyorda...
Bagışıklık için bir bakteri iğnesi verdiler 30 gün kullanmam için kullanmadım tabi. İstemedim içim almadı.
Kalsiyum eksikliğim oluştu cnm bu rahatsızlık sonrası peynir yoğurt seven ben yiyemiyorum yumurta yı helee hiçç...
Ayaktırnaklarım falan ortadan çatlıyor hep
Çinko hapı falan kullanıyorul.
Birde ben bilmeden 8 ay kadar o rahatsızlıkla yaşadım. Her ay 3-4 kutu antibiotik kullanıyordum.
Ee tabi kilo da aldı başını
Saol canım benim tüm tavsiyelerin için inanki uygulayacağıma emin olabilirsin.
Birde canım sanada benden tavsiye bol bol sarımsak tüket. Kokcam deme sakın. Bu kış ben ilk defa 2 ay antibiotik kullanmadım ...
annemin her akşam yemeğe koyduğu sarımsak sayesinde her yemeğe koydu onlarda katlandılar benim için
Sanırım Simgem müsait değil gelemiyor diye tabloyu bir güncelleyeyim dedim :)
Çinko bende kullandım canm cildimi bir tuhaf yaptı bıraktım hemencik.Normalde cilde iyi gelir ama sanırım bende ters tepti.Sarımsak tüketmeye çalışıyorum mutlaka yemeklerde oluyor sonra gelsin gargaralar naneli sakızlarOlsun canım sağlığımız yerinde olsunda.Biara her gün bir diş sarımsak yutuyordum mideme dokundu
Eline sağlık tatlım bende farkettim müsait değil sanırım yoksa her girdiğinde mutlaka güncelliyordu tablomuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?