2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ben birazdan yatarım gene ilaç içtim.
2 tane test çözeyim 2 buçuga doğru güzel yatağıma kendimi bırakmayı düşünüyorum.
Öpüyroum çok canım tatlı rüyalar kendine dikkat et olur mu...

Bir gün daha azaldı canlarım inşallah 1 gün kalacağınıda göreceğizz

Tamam tatlım benim sanada tatlı rüyalar sende kendine çok dikkat et dinlen iyice hastalığını yen kocaman kocaman öptüm

Amin bitanem o 1 günüde görücez İnşAllah

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1028
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/683
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 652
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 735
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1067
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 421
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 630
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 667
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1091
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1142

Kızlarrrrr ben geldimmmm ramazan olunca malum hiç halim olmuyor uyumasam da uzanıyorum sürekli :) O yüzden kendimi iyi hissedip gelemedim bir türlü.

Gizemimmmmm canımmm çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Şimdi nasılsın kuzumm ilaçlarını aksatmadan kullan canımm inşallah hemencecik geçer de iyileşirsin.
Bu arada evlilik tarihini bence 2014'e alma canım benimm arada eğer sadece 6 binlik fark olucaksa bence 1 yıl beklemeyin birlikte güzelce ödersiniz inşallah canım benimm Allah hepimizin yardımcısı olsun, borçların altından kolayca kalkabilmeyi nasip etsin hepimize. Evlilik bu zamanda çok çok zor.

Listemizi de güncelledimm, hayırlı şafaklar gelincikleeerrrr. Suuu gibi aksın geçsin inşallah zaman..

Canımm benimmmm siteye bir girdim beğenileri görünce dedim Simgem gelmişş
Haklısın canım tahminde ettim ya ramazandan dedim ya da tatil bir yere gitti galiba diye düşündüm. allah kabul etsin canım benim.
Saolasın bu arada iyi sayılır canım ya sabahtan beri 1 dilim ekmek yedim oda antibiotiği içebileyim diye.
Fikrin içinde çok ama çok teşekkür ederim canım. Dediğin gibi evlilik çok zor kim bilir uzatınca o süreçte bizi neler bekliyecek bunları bilmiyoruz daha..

Kendine çok iyi bak olur mu canım yorma sende kendini halsiz düşme...

aleykümselam canım benim.işte bende kesin olmamakla beraber kendimizce koyduğumz tarihe göre aranıza katılım dedim iyikide katılmışımm

canımcım hemen bahsediiyim.bende 24 yaşındayım yani eşşek kadarım ama hala bekarım bizimde 13 ağustosta 5 yılımız doluyor askerliğimiz engelmizdi çok şükr şuan şafağımız 304 daha zamanımız çok ama sonuçta başladık ve bitecek inşallah.tarih konusuna gelince tatlım onu hani sevdicekle konuşup muhtemel tarihi verebilirm ama ben eylül istiyorum tam düğün ayı diye düşünüyorm cünkü ne cok sıcak ne cok soğuk olouyor hava insanı bunaltmıyor bilmiyorum kısmet tabi.onu ben konusayım söylerim ama aklımdaki tarih 14.09.2014 buarada bende kpss girdim felaketti ALLAH hakkınızda hayrlısını nasip etsin.bol bol türkçe çalışın ve çeşitli kaynaktan tabi.son zamanlarda da denemeye yüklenn.ALLAH yardımcınız olsun.kpss topicleri var gerçekten hem feyz almak hem bir şeyler öğrenmek adna sizlere faydalı olabilir.

canım tavsiyen için çok teşekkür ederim.. konularda biraz ilerliyeyim biraz da testte geliştireyim kendimi, ondan sonra yediiklimin denemelerini alırım
tatlım kahve makineme kendim nazar değdirdim galiba bi sorun var, göstericem aldığım yere. mesela içine suyu kahveyi şekeri koyuyorum ya sonra düğmesine basıyorum, 5 saniye geçiyo hemen düğmedeki ışık sönüyo, elektrik gelmiyo, ee bu sefer kaynamadan sönmüş oluyo

Kizlar tarih tamamdir tabi kismet olurmu bilemem onumu gormeden plan yapmayi sevmesemde heves iste simgecim bnide ekleyebilirsn 14.09.2014 olaraktan

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1027
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/682
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 651
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 734
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 777
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1066
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 420
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 629
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 666
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1090
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1143
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1141

Kuzucummmmmm kıyamam, yemeklerini güzelce ye canım halsiz düşersin, en kısa sürede düzelirsin inşallah.
Asıl ben teşekkür ederim canımm, en iyi kararı vericeğinden eminim ben, sen güzelce düşün ve tarihi öyle netleştir canımm :)
Sen de kendine çok çok iyi bak, dikkat et hemen iyileş tamam mı?

İnşAllah canım zaman biran önce akıp gitsin..:97:
Sizde söz-nişan varmı? ben biraz yeniyimde kimseyi tanımıyorum henüz..:26:

Tekrardan çok memmun oldum canım.
Askerlik maleesef bu konularda engel oluyor atlatınca içi ferahlıyor insanın.
Eylül bende eylül istiyorum Allah nasip ederse Aynı düşünüyorum seninle ne bunaltıcı olucak ne de soğuk olsun... Nisan dı hatta bir ara düşüncem vazgeçtim soğuk olabilitesi çok yüksek diye... İnşallah gönlümüzdeki tarihlerde evlenmek nasip olur canım.
KPSS evet bu yıl için öyle diyorlar canım Bende hazırlanıyorum ya kısmet bakalım neler yapabilcem yapamıcam...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Türkçede ben çözmeyi pek sevmiyorum... :26: Birde en büyük problemim coğrafya... Anlamamak için resmen savaş veriyorum. Ya da şu sıralar hastayım diye girmiyor kafama bilemiyorum ama moralmanlarımı bozdu azcık...
Son 1 ayda günde 2 şer tane falan deneme yüklenmek istiyorum canım sence uygun olur mu?
KPSS topikleri benimde abonelik topiklerimden hatta yazdığımda oldu. Hatta sanırsam sende o topige yazdığın olmuştu net hatırlamıyorum ama.
Tabi sohbet içersinde değilim sürekli orda... ama okumaya gayret ediyorum

Özellikle canım bu benim girdiğim topik;

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-hayirli-olsun-kizlar-hedef-min-85-a-405.html

Canım kendini sıkmada ama bu yıldan ne yaparsan kar kardır unutma.
Canım bizde de aynısı oluyor amaa o o sırada içerden yine kaynatmaya devam ediyor. Hani durmuş değil. 5 sn kadar sonra tekrar başlıyor.
Bak kahvesini at şekerini at birazcık karıştır sonra bas düğmeye. Çok kişili kahve olunca 3 ve fazlası öyle durup bekleye biliyor kahveye pişirmek adına diye biliyorum bizde de oluyor.
Ama sen genede bir göster canım belki farklı bir durumu olabilir.

Saol canım benim yaa.
Bugün şükür diyeyim az biraz daha iyiyim gibi.
Bu arada bilgisayara format atcam. O yüzden bilgileri evdeki masaüstüne kaydediyorum.
Yani 1 saat kadar yokum malesef...
Öpüyorum çok seni canım görüşürüz gene tamam mı

Son düzenleme:
ben yine her zamanki gibi sessizce takip ediyordum ama , bugün heyecanımı paylaşayım dedim.. ekimde ailesiyle tanışıyorum erkek arkadaşımın.. çok tuhaf hissediyorum..şimdiden heyecan yaptım.. dün bunu konuştuk sevgilimle, gece heyecandan uyuyamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…