Canım ben birazdan yatarım gene ilaç içtim.
2 tane test çözeyim 2 buçuga doğru güzel yatağıma kendimi bırakmayı düşünüyorum.
Öpüyroum çok canım tatlı rüyalar kendine dikkat et olur mu...
Bir gün daha azaldı canlarım inşallah 1 gün kalacağınıda göreceğizz
Kızlarrrrr ben geldimmmm ramazan olunca malum hiç halim olmuyor uyumasam da uzanıyorum sürekli :) O yüzden kendimi iyi hissedip gelemedim bir türlü.
Gizemimmmmm canımmm çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Şimdi nasılsın kuzumm ilaçlarını aksatmadan kullan canımm inşallah hemencecik geçer de iyileşirsin.
Bu arada evlilik tarihini bence 2014'e alma canım benimm arada eğer sadece 6 binlik fark olucaksa bence 1 yıl beklemeyin birlikte güzelce ödersiniz inşallah canım benimm Allah hepimizin yardımcısı olsun, borçların altından kolayca kalkabilmeyi nasip etsin hepimize. Evlilik bu zamanda çok çok zor.
Listemizi de güncelledimm, hayırlı şafaklar gelincikleeerrrr. Suuu gibi aksın geçsin inşallah zaman..
aleykümselam canım benim.işte bende kesin olmamakla beraber kendimizce koyduğumz tarihe göre aranıza katılım dedim iyikide katılmışımmHepimiz kaynaşalım tatlım yaSelam vermekle başlayayım bende.2014 gelincikleri çoğalıyor maşAllah.Ne kadar güzel ya diyordum ama burasıda elbet birgün canlanacak diye Allah ıma şükürler olsun ozamanlarıda gördük.Demek ki zaman daralıyor :)
Konak olabilir canım benm :))
Ben 19yaşındayım canım henüz nişanlı değilim... Aramızda söz var 4 yıldır tam askere gitmeden önce yapmıştık bizde :)
Teklifimi aldım sıra ailelerin tanışmasında,,,
KPSS ye hazırlandığım için bir sınava gireyim çıkayım ondan sonra kurban bayramı geliyor zaten o zaman olsun diye kararlaştırdık tabi benim aile üstünkörü biliyor, sınavı bekliyorum canım.
Katipliğe hazırlanıyorum Allahın izniyle kazanırsam süper olacak...
Aslında bu ara topik çok sessiz canım o yüzdendir sen alınma daha nice arkadaşlarımız var ama yoklar tatildeler sanırım...
Hiç problem değil canım bende yarım saate falan çıkarım... Telefondan zor oluyordur zaten ben bir kere beceremedim nedense ki teknoloji delisi ben :)
Telefon modelimden dir heralde.
Böyle canım sende bahset kendinden :)
Canım hepimiz bir tarihten geriye sayıyoruz...
Kimimiz nişanlı gerçek tarihten geriye sayıyor kimimiz aklına koyduğu :) Yani özel anlamları olan tarihlerimizi sayıyoruz.
Elbette %100 olmaya bilir. Belki 1 ay önce olur belki saydıklarımızdan 1 ay sonra,,, 1 hafta önce 1 hafta sonra,,,
Sende istersen bir geriye saymak SİMGEM seni de listeye alır birkaç gündür gözükmüyor
Para problemi olmazsa maddi açıdan problem yok canım herşeyi son aylarda en içine sineni alırsın bence hiç kafanı yorma,
Herşey güzel olur inşallah,
Son 1 seneyi okumak eminim çok güzeldir :))
Gündüz kesinlikle olmuyor canım yaa.
Konularda ilerle canım hem kendi motiven artar güvenin artar acaba yapabilir miyim düşüncesi olmadan yaparım ben bunu dersin
Güveniyorummm canımm sanaa
Canım deneme set diyince en iyi kaynaklar gene yediiklim ihtiyaç murat yayınları ve yargı
Ben yediiklim çözüyorum deneme setim yediiklim canım,
Elimde bir kitapçık var ''Bu sorular bizde vardı'' diye 2010 kpss de çıkan sorular ile kendi sorularının aynı ya yakın olanları koymuş eğer bulabilirsen bu kitapçıkta falanda bak derim bende bu akşam ona bakıcam.
İhtiyaç hiç çözmmedim ama dershanesine gidenler çok beğeniyor
Murat yayınları tartışılamaz güzel dershaneye gitmek istersen en çok tavsiye edebileceğim bir kurum. Annem bile ya memurluk sınavını onunla kazandım dedi bana ya da üniversiteyi onun yayınları sayesindeGidenler zaten kpss de hep derece yapıyor yani soruları da yakın çıkartıyor.
Yargı... Yargının hiç çözmedim açıkçası beni birazda zorluyor
Nasılsın bu arada canım kahvecinizden memmun musun
Canımm benimmmm siteye bir girdim beğenileri görünce dedim Simgem gelmişş
Haklısın canım tahminde ettim ya ramazandan dedim ya da tatil bir yere gitti galiba diye düşündüm. allah kabul etsin canım benim.
Saolasın bu arada iyi sayılır canım ya sabahtan beri 1 dilim ekmek yedim oda antibiotiği içebileyim diye.
Fikrin içinde çok ama çok teşekkür ederim canım. Dediğin gibi evlilik çok zor kim bilir uzatınca o süreçte bizi neler bekliyecek bunları bilmiyoruz daha..
Kendine çok iyi bak olur mu canım yorma sende kendini halsiz düşme...
Benide eklermisiniz?
15 EYLÜL 2015 :)
Kizlar tarih tamamdir tabi kismet olurmu bilemem onumu gormeden plan yapmayi sevmesemde heves istesimgecim bnide ekleyebilirsn 14.09.2014 olaraktan
En çok şafak bende..
İnşAllah canım zaman biran önce akıp gitsin..:97:
Sizde söz-nişan varmı? ben biraz yeniyimde kimseyi tanımıyorum henüz..:26:
aleykümselam canım benim.işte bende kesin olmamakla beraber kendimizce koyduğumz tarihe göre aranıza katılım dedim iyikide katılmışımm
canımcım hemen bahsediiyim.bende 24 yaşındayım yani eşşek kadarım ama hala bekarımbizimde 13 ağustosta 5 yılımız doluyor askerliğimiz engelmizdi çok şükr şuan şafağımız 304 daha zamanımız çok ama sonuçta başladık ve bitecek inşallah.tarih konusuna gelince tatlım onu hani sevdicekle konuşup muhtemel tarihi verebilirm ama ben eylül istiyorum tam düğün ayı diye düşünüyorm cünkü ne cok sıcak ne cok soğuk olouyor hava insanı bunaltmıyor bilmiyorum kısmet tabi.onu ben konusayım söylerim ama aklımdaki tarih 14.09.2014 buarada bende kpss girdim felaketti ALLAH hakkınızda hayrlısını nasip etsin.bol bol türkçe çalışın ve çeşitli kaynaktan tabi.son zamanlarda da denemeye yüklenn.ALLAH yardımcınız olsun.kpss topicleri var gerçekten hem feyz almak hem bir şeyler öğrenmek adna sizlere faydalı olabilir.
canım tavsiyen için çok teşekkür ederim.. konularda biraz ilerliyeyim biraz da testte geliştireyim kendimi, ondan sonra yediiklimin denemelerini alırım
tatlım kahve makineme kendim nazar değdirdim galibabi sorun var, göstericem aldığım yere. mesela içine suyu kahveyi şekeri koyuyorum ya sonra düğmesine basıyorum, 5 saniye geçiyo hemen düğmedeki ışık sönüyo, elektrik gelmiyo, ee bu sefer kaynamadan sönmüş oluyo
Kuzucummmmmm kıyamam, yemeklerini güzelce ye canım halsiz düşersin, en kısa sürede düzelirsin inşallah.
Asıl ben teşekkür ederim canımm, en iyi kararı vericeğinden eminim ben, sen güzelce düşün ve tarihi öyle netleştir canımm :)
Sen de kendine çok çok iyi bak, dikkat et hemen iyileş tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?