O an ki surat ifadelerini fotoğraflatalım. :)
Merhaba kızlar.
Benimde 3 mayıs 2014'te düğünüm var. Evimiz var çok şükür. Sıfırdan tadilat yaptıracağız. 3 katlı aile apartmanları var. Ben orta katta oturacağım. İnşallah tadilat sırasında karışma durumu olmaz. En çok bundan korkuyorum. Bide nişanlım tek çocuk ve ailesinin gözü.
Paylaşmak istedim
Hoşbuldukk bende iyiyim teşekkür ederim düğün tarihimizi belirledik eylül gelini olacağım kısmetse başka varmı eylül gelini:)[
Hosgeldin canım evet gidip gelmedinMerhaba kızlarr yine ne zamandır yazamıyorum buraya bundan sonra daha sık aranızda olurum inşallah.
Nasılsınız bakalım ?
Bak canım sen Kadıköye gidebilirsen orayada ugra derim ben çok begendim gelinlikçilerini abiye yerlerini kesinlikle önemli anlarda ugranacak bir yer diye kafama yazdımyine benim gibi kararsız degilsin ben herhalde söz olmadan 2 ay önceden çıkarım alışverişe küçük bir elbiseyi bile begenemiyorum ben kararsızlıgım öldürecek içime sinicek benim içime sinmeside zor oluyor işte :106:şimdiden gözüm vitrinlerde kafamda binbir tilkiler dolaşıyor
Bende bir 12 kişilik daha almayı düşünüyorum canım aralardan birsürü insan çıkıyor düşünmedigimiz
Hoşgeldin canım iyiz çok şükür sen nasılsın
Aferim onlarasağol :)) bizde de 50 tane fincan yoktu. mutfakta harıl harıl çalışan yengelerim vardı. yıkayıp tekrar servis yapıolardı.canlarım benim çok yardımcı oldular
Aslında anlayışlı olunması lazım dediğin gibi.
Siz ne çıkartıcaksınız o gün?
Açık büfe yapalım dedik biz. tatlılar tuzlular olsun. meşrubatlar olsun.
Herkes istediğini alsın tabağına bence.
Merhaba kızlar.
Benimde 3 mayıs 2014'te düğünüm var. Evimiz var çok şükür. Sıfırdan tadilat yaptıracağız. 3 katlı aile apartmanları var. Ben orta katta oturacağım. İnşallah tadilat sırasında karışma durumu olmaz. En çok bundan korkuyorum. Bide nişanlım tek çocuk ve ailesinin gözü.
Paylaşmak istedim
Merhaba kızlar.
Paylaşmak istedim
daha belli değil nişan tarihi ama en geç iki ay içinde olur canım:)
Kadıköyyy aslında olabilir ama sürekli provaya gidecegim durum oldugunda uzak kalır bana :44: canım demiştim ya alışverişten önce bende cok kararsızım ama son alışverişlerim iyi gitti (babet haric tammm 5 saat aramısız :26:) ben hep aklımdakilerin dısında aldım
alınacaklarrr listesiii ahh ahh ne kalabalıksıznız
İyiyim gizimm sağol sen nasılsın ? Uğrayamadım bende özledim senii neler yapıosun ?canım nasılsın nerelerdesin özlemişm seni
İzmirin havasını düşününce en uygun eylül olur dedik bizde. Malum sıcaklarHayırlı olsun çok güzel bir haber bu inşallah sorunsuz istediginiz gibi gelişir herşey Eylül dügünleri güzel oluyor genelde çok tanıdıgım var öyle
Bende iyiyim canımmm çıkıyormuşsun sonra konuşuruz yine görüşürüzHosgeldin canım evet gidip gelmedinben iyiyim kendi adıma sen nasılsın
Kadıköyyy aslında olabilir ama sürekli provaya gidecegim durum oldugunda uzak kalır bana :44: canım demiştim ya alışverişten önce bende cok kararsızım ama son alışverişlerim iyi gitti (babet haric tammm 5 saat aramısız :26:) ben hep aklımdakilerin dısında aldım
alınacaklarrr listesiii ahh ahh ne kalabalıksıznız
Aferim onlarabakalım bizde durum ne olacak :18:nişan ne zaman senin
Canım aslında acık büfe daha güzel olurdu ama bizim yer yok4-5 çeşit yaparız sanırım bilmiyorum ama birde pasta :44:bende diyorum ki acık büfe yapamıcaz zaten alan dar yüzükler takılsın oynayacaksak biraz oynayalım edelim en son ikramlar verilsin ikramdan sonra toplanmak zor olur gibi :44: tabi o gün herkese görev vermek gerekiyo planlı gitmek tabi ne kadar uyulursa..
Merhaba hosgeldin olsun bak çok şükür kendi eviniz olacak kira derdiniz olmayacak varsın karıssınlar napalım sıkma canını..ama inşallah korktugun gibi olmaz
İzmirin havasını düşününce en uygun eylül olur dedik bizde. Malum sıcaklar
merhaba konu sahibi, bu topikte olmayı öyle çok uzun zamandır bekledim ki:) rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah :)
Kızlarrr iyi aksamlar hepinize.nasilsinz neler yapiyosunz
İyi akşamlar.
İyiyiz canım sen nasılsın?
Bende iyim canim cok sukur .Ne guzel nisanina 18 gun kalmiss
Evet canım hayırlısıyla inşallah.
Senin de 10 ay varmış ama hızlı geçer.
İnsaAllah canim verirlerse beni insaAllah olacak canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?