2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

O an ki surat ifadelerini fotoğraflatalım. :)

Bende istiyorum fotograflamak aslında canım kardeşime ya da kuzenimi görevlendirebilirim ya da erkek arkadaşımın kardeşine falan muziplik yapıp çektirmek istiyorum ilerde güzel tatlı bir anı olur bizi gülümseticek inşallah nasip olurda yaparız canım çok kalabalık olupta o karışıklıga denk gelmeyiz inşallah

canım hayırlı olsun sende mayıs gelinisin hayde bakalım az kalıyor bende senden 14 gün sonra evleniyorum canım inşallah kimse karışmaz benim kendi ailem ev verdi şimdilik oturcaz ama sağolsun babam içini sıfırdan yaptı birkaç yıl oturacağız :)

yaaa bilmiyorum ama aile apartmanı çok zor ben aile apartmanında büyümüş biri olarak en tasvip etmediğim şe yki apartman annemin babaısnındı çocuklaırnı uzağa göndermedi herkese bir daire verdi ama çok zor o kadar çok kaırşanım oldu bunu geç ne yapsak batıyordu

bak annem kendi babaısna hala da hesap verir dedem gelir kapıya annen nerde baban nerde yok nereye giderler yok hiçte birşey sölemiyor derler

yani şimdi sen yok böyle olmaz bizde dersin ama ilerde birikir inan anneme babama sorsan sorun yok ama ben böyle şeylere pek tahjamül edemiyorum en mantıksız şey böyle durum

Hoşbuldukk bende iyiyim teşekkür ederim düğün tarihimizi belirledik eylül gelini olacağım kısmetse başka varmı eylül gelini:)[

Hayırlı olsun çok güzel bir haber bu inşallah sorunsuz istediginiz gibi gelişir herşey Eylül dügünleri güzel oluyor genelde çok tanıdıgım var öyle

Merhaba kızlarr yine ne zamandır yazamıyorum buraya bundan sonra daha sık aranızda olurum inşallah.
Nasılsınız bakalım ?
Hosgeldin canım evet gidip gelmedin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın

Kadıköyyy aslında olabilir ama sürekli provaya gidecegim durum oldugunda uzak kalır bana :44: canım demiştim ya alışverişten önce bende cok kararsızım ama son alışverişlerim iyi gitti (babet haric tammm 5 saat aramısız :26:) ben hep aklımdakilerin dısında aldım
Bende bir 12 kişilik daha almayı düşünüyorum canım aralardan birsürü insan çıkıyor düşünmedigimiz

Hoşgeldin canım iyiz çok şükür sen nasılsın

alınacaklarrr listesiii ahh ahh ne kalabalıksıznız

sağol :)) bizde de 50 tane fincan yoktu. mutfakta harıl harıl çalışan yengelerim vardı. yıkayıp tekrar servis yapıolardı. canlarım benim çok yardımcı oldular
Aferim onlara bakalım bizde durum ne olacak :18:nişan ne zaman senin

Canım aslında acık büfe daha güzel olurdu ama bizim yer yok 4-5 çeşit yaparız sanırım bilmiyorum ama birde pasta :44:bende diyorum ki acık büfe yapamıcaz zaten alan dar yüzükler takılsın oynayacaksak biraz oynayalım edelim en son ikramlar verilsin ikramdan sonra toplanmak zor olur gibi :44: tabi o gün herkese görev vermek gerekiyo planlı gitmek tabi ne kadar uyulursa..

Merhaba hosgeldin olsun bak çok şükür kendi eviniz olacak kira derdiniz olmayacak varsın karıssınlar napalım sıkma canını..ama inşallah korktugun gibi olmaz

Hoşgeldin canım hayırlı olsun çok az bir zaman kalmış hazırlıklarda başlamış maşallah ev büyük sıkıntı olmaması gerçekten ne güzel sadece tadilatınız var inşallah isteginize göre yaptırırsınız herşeyi güzel düşün güzel olsun öyle aksiliklere falan yer olmasın hayatımızda bakıyım

Orasını hiç düşünmedim desem Ama provalar ne kadar sıklıkta olabilirki metrobüs sağolsun rahatlıkla geçiyoruz karşıya birde şunu düşün kardeşim haftanın 4 günü üniversite için avrupadanın bir ucundan kadıköye gidiyor Ben o gün içinde bulsam yine sorun degil ara veriyorum karar vermeye çalışıyorum sonra tekrar geziyorum aynı gün buldugum çok nadirdir Alınacaklar listesi oluşturmak lazım birde ufak bir söz yani nişana o yüzden hiç girmedim istemedim sözden sonra nasipse sadece dügüne adapte olacagım kına dügün için plan yapıcam yoksa zor hepsini düşünmek yapmak benim için Biz fazla kalabalık olmayacak gibiyiz aslında ama sözde çagırmassak alınırlar gibi geliyor ee biri gelince digeri gelmek ister ama 25-30 kişiden aşağı olmaz orası kesin canım birde digerlerini düşünemiyorum çok fazla :106:

canım nasılsın nerelerdesin özlemişm seni
İyiyim gizimm sağol sen nasılsın ? Uğrayamadım bende özledim senii neler yapıosun ?
Hayırlı olsun çok güzel bir haber bu inşallah sorunsuz istediginiz gibi gelişir herşey Eylül dügünleri güzel oluyor genelde çok tanıdıgım var öyle
İzmirin havasını düşününce en uygun eylül olur dedik bizde. Malum sıcaklar
Bende iyiyim canımmm çıkıyormuşsun sonra konuşuruz yine görüşürüz

Kızlarrr iyi aksamlar hepinize.nasilsinz neler yapiyosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…