Nişan listemi yaptım içim rahatladı.
kızlar kızlarnasılsınızz iyi akşamlarr bakın bakalım sizce güzel olmuşmu
El emeği göz nuru. Gayet güzel olmuş canım.
Eline sağlık.
Selam kizlarKızlarrr iyi aksamlar hepinize.nasilsinz neler yapiyosunz
ne doğru dedin..
paşa,paşa öyle bir takıyolarki parmağına, inşallah zamanı geldiğinde kırmızı kurdeleyide bağlayacaklar..
olan gençlere oluyor,o kadar yıpranıyoruz ki..
sonra neymiş anlaşamıyo bunlar,bilmem ne..
Rabbim sizede sabır versin canım,inşallah hayırlı yerde yapar askerliğini sağ sağLim kavuşursunuz
İyiyim gizimm sağol sen nasılsın ? Uğrayamadım bende özledim senii neler yapıosun ?
İzmirin havasını düşününce en uygun eylül olur dedik bizde. Malum sıcaklar
Bende iyiyim canımmm çıkıyormuşsun sonra konuşuruz yine görüşürüz
Evet canım hayırlısıyla inşallah.
Senin de 10 ay varmış ama hızlı geçer.
Kesinlikle katılıyorum. Herşeye çift olarak karar verip en son ailelere bildimek en iyisibende geldimmmmmmmmm napıyosunuz bakalım gelincikler çalışanlar adapte oldu mu 2. iş gününe :)) ben hala olamadım 2 evrak işi yapıyorum kalkıyorum sıkılıyorumsevdiceğimi arıyorum ama o da istifa etti Kasımda askere gidicek diye evde dinleniyo bu aralar çok stresli sıkıntılı sanırım artık görevlerim başlıyor alttan almak gibi yalnız bi arkadaşımız da demiş bu yıl kız aileleri ne kadar çok naz yapmış ailesi tarafından bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlarım; inanın ben şunu gördüm eğer ki sevdiğinizle önünüzde bi engel yoksa iş, okul,askerlik gibi aranızda tarih belirleyin ve ailenize bırakmayın bazı şeyleri nişan süresini çok uzatmayın.. ben düşünemedim hata ettim nişanı askerden önce yaptım olsun iyi ki de yapmışım bi hayır vardır herşeyde ama bazen diyorum bekleseydim diye.. aileler iş ciddiye binince inanılmaz değişiyor ama en sonunda sizin kararınız oluyor Allah yardımcımız olsunn
bende geldimmmmmmmmm napıyosunuz bakalım gelincikler çalışanlar adapte oldu mu 2. iş gününe :)) ben hala olamadım 2 evrak işi yapıyorum kalkıyorum sıkılıyorumsevdiceğimi arıyorum ama o da istifa etti Kasımda askere gidicek diye evde dinleniyo bu aralar çok stresli sıkıntılı sanırım artık görevlerim başlıyor alttan almak gibi yalnız bi arkadaşımız da demiş bu yıl kız aileleri ne kadar çok naz yapmış ailesi tarafından bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlarım; inanın ben şunu gördüm eğer ki sevdiğinizle önünüzde bi engel yoksa iş, okul,askerlik gibi aranızda tarih belirleyin ve ailenize bırakmayın bazı şeyleri nişan süresini çok uzatmayın.. ben düşünemedim hata ettim nişanı askerden önce yaptım olsun iyi ki de yapmışım bi hayır vardır herşeyde ama bazen diyorum bekleseydim diye.. aileler iş ciddiye binince inanılmaz değişiyor ama en sonunda sizin kararınız oluyor Allah yardımcımız olsunn
merhaba konu sahibi, bu topikte olmayı öyle çok uzun zamandır bekledim ki:) rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah :)
Bak canım sen Kadıköye gidebilirsen orayada ugra derim ben çok begendim gelinlikçilerini abiye yerlerini kesinlikle önemli anlarda ugranacak bir yer diye kafama yazdımyine benim gibi kararsız degilsin ben herhalde söz olmadan 2 ay önceden çıkarım alışverişe küçük bir elbiseyi bile begenemiyorum ben kararsızlıgım öldürecek içime sinicek benim içime sinmeside zor oluyor işte :106:şimdiden gözüm vitrinlerde kafamda binbir tilkiler dolaşıyor
Bizim aynı tas aynı hamam hala garipsiyorum bu durumu
Benimde uykum var eve gidince erken uyumak için söz verdik sevdikcekle birbirimize ama her aksam verip 1 de yatıyoruz bazen 2 bile oluyor :26:
bizim bohcaya bohca demek için bin şahit lazım olabilir mesela benim için olana kozmetik için sadece rimel ve 2 tane siyah göz kalemi (2 tane alalım ki çok görünsün ) temizleme mendili,yine göz temizlemek için pamuk :44:sonra parfüm krem vs bide yine çok görünsün diye duş jeli,şampuan,sac kremi,diş macunu,diş fırcası alınır mı :44:cımbızım tırnak makasım EV BOTUMM 1-2 takım çamaşır 1-2 takım atle kilotlu camasır corap pijama belki gecelik ayakkabı canta cüzdan belki deri ceket istedigim gibi bulamadım bide belki pantolon gömlek falan 1 takım :44: hee hadi havlu patik falanda koyarsa müstakbel annecim oda olsun sevdigiminde üç asagı beş yukarı aynı sandık istemiyoırum şase set miydi neydi onuda istemiyorum napıcam ben onları sonra :44:ama sırf bohcalarla gidermi bilmiyorum aslında az degil içerik olarak ama klasik bohcayı bohca yapanlar yok sanırım :44:
canım eylüldemi düşünüyorsunuz ecem yaa neden öyle çok uzak kaldın bilmiyorum ama daha sık gel lütfen çok sevindim sizin böyle bir karar vermenize canım
tuğçe canım ne güzel bir haber nişanın olucağnı bilmiyordum ay çok sevindim canım
Teşekkür ederim tatlım. Malum kötü olaylar peşimizi bırakmadı bir süre biliyorsun o ara soğudum nedense.
Bundan sonra daha sık burda olucam inşallah siz neler yapıyorsunuz düğün hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım ?
Hoşbulduk tatlım sağol :)canım hoşgeldinnn barışmanıza sevindimmmm ne zaman düğünü düşünüyorsunuz ?
iyi akşamlar kızlar..
uzun zamandır takip ediyorum acaba benim ne zaman olacak der dururdum
nihayet belli oldu bende 2014 gelini olacağım inşallah.. heyecan şimdiden başladı
iyi akşamlar kızlar..
nihayet belli oldu bende 2014 gelini olacağım inşallah.. heyecan şimdiden başladı
iyi akşamlar kızlar..
Hoşbulduk tatlım sağol :)
Eylülde düşünüyoruz kısmetse
İyi akşamlar hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?