2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar kızlar nasılsınızz iyi akşamlarr bakın bakalım sizce güzel olmuşmu

Eklentiler

• $2013-10-21 20.02.35.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $2013-10-20 12.52.33.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $2013-10-21 15.34.44.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $2013-10-21 15.37.00.webp
    31 KB · Görüntüleme: 26
  • $2013-10-21 18.03.00.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $2013-10-21 18.59.09.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $2013-10-21 19.07.14.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 29
Kızlarrr iyi aksamlar hepinize.nasilsinz neler yapiyosunz
Selam kizlar
iyiyim yekta sen nasilsin. cok tanismiyoruz ama nisanina az kalmis hayirli olsun guzelim. bende nisanliyim yurt disina gitcez evlenmeyi bekliyoruz bizde. allah hepimize mutlu yuva kurmayi nasip etsin. amin

çok teşekkür ederim canım Amin hepimiz mutlu oluruz inşallah :)

herkese merhaba

2014/2015 te ne kadar çok evlenecekler varmış ilk sayfaya baktım da ben 2013te evleneceğimi sanıp sonra olduramayıp sonraki yıllara kaydım. kısmetse olur inşallah. 2013 gelinlerinde herkesi tanıyordum sizlerle de tanışmaya geldim

canım eylüldemi düşünüyorsunuz ecem yaa neden öyle çok uzak kaldın bilmiyorum ama daha sık gel lütfen çok sevindim sizin böyle bir karar vermenize canım

Evet canım hayırlısıyla inşallah.
Senin de 10 ay varmış ama hızlı geçer.

tuğçe canım ne güzel bir haber nişanın olucağnı bilmiyordum ay çok sevindim canım

bende geldimmmmmmmmm napıyosunuz bakalım gelincikler çalışanlar adapte oldu mu 2. iş gününe :)) ben hala olamadım 2 evrak işi yapıyorum kalkıyorum sıkılıyorum sevdiceğimi arıyorum ama o da istifa etti Kasımda askere gidicek diye evde dinleniyo bu aralar çok stresli sıkıntılı sanırım artık görevlerim başlıyor alttan almak gibi yalnız bi arkadaşımız da demiş bu yıl kız aileleri ne kadar çok naz yapmış ailesi tarafından bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlarım; inanın ben şunu gördüm eğer ki sevdiğinizle önünüzde bi engel yoksa iş, okul,askerlik gibi aranızda tarih belirleyin ve ailenize bırakmayın bazı şeyleri nişan süresini çok uzatmayın.. ben düşünemedim hata ettim nişanı askerden önce yaptım olsun iyi ki de yapmışım bi hayır vardır herşeyde ama bazen diyorum bekleseydim diye.. aileler iş ciddiye binince inanılmaz değişiyor ama en sonunda sizin kararınız oluyor Allah yardımcımız olsunn

Kesinlikle katılıyorum. Herşeye çift olarak karar verip en son ailelere bildimek en iyisi

Merhaba canım seninle tanışmadık sanırım .

ben kendimi tanıtayım 23 yaşında 3 aylık ilişkisi olan ( daha 3 ay olmuş yaw biz sanki 1 seneden beri konuşuyormuşuz gibiyiz bir garip oldum şimdi ), aöf kamu yönetimi 4. sınıfı okuyan okuyan hemde çalışan bir genç kızcağızım

Hayırlı teskereler diliyorum öncelikle , 6 ay yapacağı için çok fazla sıkıntı değil ama tabi özlemek ayrı bir konu 15 aya nazaran 6 ay iyidir kimi zaman o dönemde kendini böyle teselli edeceğin günler gelecek

iş konusuna hiç değinmesem yoğunluktan bitmiş durumdayım ve bugün resmen patladım işyerine sıkıntdan sabahleyin saat 12 olmadı öğleni zor ettim , akşam desen o biçim ne sıkıntılı bir gndü

Bizde herşeyimizi şimdiden yapacağız ki ilk öncelik beyaz eşyalar bugün tekrardan konuştuk bu hafta sonu gidip beyaz eşyalara bakacağız en azından yüüzkler takılmadan onun borcunu bitiririz

nişan dönemini boş yere kısa tutun demiyorlar gerçekten , herkeste bir karışma , br marifetlik sanki yorum almak isteyen varmış gibi herkesten kastım 2.3 derece akabalar oluyor.

aileye gelince benim ailem sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama siz böyle anlattıkça korkmuyorda değilim o da ayrı bir konu

Kadıköyde nerede var ben geçen hafta oradaydım evdicekle ama ne bir abiyeci ne de gelinlikçi gördüm ama söz için güzel elbiseler vardı sende benim gibisin demekki canım ya ben çok kararsız kalırım biliyor musun annem ablam benimle alışverişe gitmek istemezler 2 saat bakıyorsun bir şeye diye
Aynıyz canım seninle allah bize ve sevdiceklerimize sabır versin ki benim sevgilimin abisinin eşi doğum yaptı bebek için bişeyler alalım dedik ama yok hiç bişey beğenemdim ve sevgilimin dediği seninle işimiz çok zor dedi

niye canım alışamadın mı işyerine ?
bizde hep öyleyiz ama ee gidince uyku felan kalmıyor dimi biz çok kez 3 -4 lere kadar oturup görntülü konuşamalrımız olmuştur
ama bu günlerin güzelliği de bir başka canım , bugünleri bir daha geri getiremeyiz .
kız bunlar ne böyle iki göz kalemi ,masrafsızsın sen sevgilin yaşadı hahha
pantolon gömlek senin için mi canım ?saten geceliklere bayılıyorum ben ya şase set ne canım ben bilmiyorum onu?sandık artık yok canım bende hiç sevmem öyle şeyler.

Benimde hazırladığım listem:)
2-3 ADET HERBİRİNDEN İÇ ÇAMAŞIRI
pijama takımı
eşofman takımı
spor ayakkabı
terlik
tarş takımı , parfüm , deodorant, duş jeli , şampuan , duş jeli, traş köpüğü , havlu , havluya baş harflerimizi işleyeceğim
cüzdan ,kemer
aklıma gelenler bunlar edacım
ama araştıracağım bende

Teşekkür ederim tatlım. Malum kötü olaylar peşimizi bırakmadı bir süre biliyorsun o ara soğudum nedense.
Bundan sonra daha sık burda olucam inşallah siz neler yapıyorsunuz düğün hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım ?

canım hoşgeldinnn barışmanıza sevindimmmm ne zaman düğünü düşünüyorsunuz ?

iyi akşamlar kızlar..
uzun zamandır takip ediyorum acaba benim ne zaman olacak der dururdum
nihayet belli oldu bende 2014 gelini olacağım inşallah.. heyecan şimdiden başladı

canım hoşgeldinnn barışmanıza sevindimmmm ne zaman düğünü düşünüyorsunuz ?
Hoşbulduk tatlım sağol :)
Eylülde düşünüyoruz kısmetse

iyi akşamlar kızlar..
nihayet belli oldu bende 2014 gelini olacağım inşallah.. heyecan şimdiden başladı

İyi akşamlar hoşgeldin

iyi akşamlar kızlar..

iyi akşamlar hoş geldin aramıza
Bende senin gibi düşünenlerdenim
hayırlısı olsun 4 ayın kalmış heyecan var mı ahzırlıklar ne duurmda anlat bakalım

Hoşbulduk tatlım sağol :)
Eylülde düşünüyoruz kısmetse

İyi akşamlar hoşgeldin

OOO iyiymiş canım nişan yapacaktınız ne oldu canım nişandan vaz mı geçtin yapmayacak mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…