2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ayy ne tatlı heyecandır ama
Ben 3 senedir tanışmadım ama tanışırız elbet

Ayy ne tatlı heyecandır ama
Ben 3 senedir tanışmadım ama tanışırız elbet

Siz de en kısa zamanda tanışırsınız inşallah canım.. şimdiden elim ayağıma karıştı yalnız :/
ben de bu kadar erken beklemiyordum acıkcası.. bir de babası ailemle tanışmadan önce benimle tanışmak istemiş.. normal mi garip mi bilemedim.. bu işler nasıl oluyor ki acaba :/

Benimkilerde tanışmaya çağırıyorlar ama ben gitmiyorum gidemiyorum daha erken diye düşünüyorum

Izmir perisine cevap
Cnm kesinlikle deneme sayini artirmani oneririm mutlaka sure tutarak yapmaya calis. aman sikintisi cekme alismis olursun hem. Cografya ders olarak cok zOr degl aslnda ama bn snvda zrlansm soleki turkce bynimi sulandirdigi icin anlyamadm sorulari. Cografyayi haritalar uzerinden calis gorsel olarak akilda kalici oluyor cnm. Birde gol vs kodlamalari vr. aLlAH yardimcini olsun valla hm sick hm oruc ama yaradan veriuor kolaylik o topikte bmde vrdm evt cnm dogrudur gormussundur. Hakkimizda her sey icin hayirlisi. Bnde ck memnun oldm vlla

Öneri için çok teşekkür ederim canım. Dün falan 2 deneme yaptım sıklaştırmaya çalışıyorum.
Coğrafya yı eskiden severdim ama şuan şu sıra beynim inan almıyor. Yorgunluktan...
Kodlamalara iyi çalışacağım mutlaka...
Hepimiz kendi hedeflerimiz mutluluklarımız için çabalıyorum inşallah emeğimizin karşılığını alırızzz inşallahh...

Bu arada format işi tamamdır fıstık gibi oldu bilgisayarcığım

Benimkilerde tanışmaya çağırıyorlar ama ben gitmiyorum gidemiyorum daha erken diye düşünüyorum

aynı şehirde misiniz canım?
biz farklı şehirlerdeyiz.. hatta baya da uzağız.. erkek arkadaşımın babası getir tanışalım demiş ama ben de gelemem daha ortada bir şey yokken nasıl kalkıp geleyim oraya bizimkiler razı olmaz ben de gizli saklı gelemem dedim.. onlar da o zaman istanbul'a geliriz ekimde orada tanışırız demişler.. bakalım artık ilk tanışma olumlu olursa, sonra da ailemle tanışmaya gelecekler..
ne zamandır birliktesiniz siz?

Amin cnm cumlemiz icin bu swneden umudum yok hayal kirikligiydi bnm icin. Size ii sorular nadip olsun insallah. Turkceyide es cme bizi mahveden o oldu

Amin cnm cumlemiz icin bu swneden umudum yok hayal kirikligiydi bnm icin. Size ii sorular nadip olsun insallah. Turkceyide es cme bizi mahveden o oldu

Çok teşekkür ederim canım.
Dediklerinden sonra enn az hergün 50-100soru türkçe testi çözmeyi planlıyorum...
Havalarda artık bir soğusa yaa ben kışı özledimm valla

Dediklerinden sonra enn az hergün 50-100soru türkçe testi çözmeyi planlıyorum...

Rica ederim ne demek. Coz cnm dilbilgosini hafifede alma derm

Sıkıntımda tam orda dil bilgisi...
P.tesiden itibaren sıkı yönetim yapıcam.
10 da antibiotiğim var sabah 11 çeyrekte içtim 12de kafamı kaldıramıyordum bir baktım 2 buçukta uyanmışım
Kaldıramadım başımı yataktan 3 e kadar falan sonrada bilgisayar işleriydi bugün ayıramadım vakit.
Suçlu hissettim bir an kendimi :26: Kaçırmamam gerekiyor son 2 ay hiçbirşeyi...

Evet hatta arada 2 sokak falan var
Bencede senin önce gitmen çok doğru değil tatlım ailen bilmiyorsa..

3.senemize girdik Nisanda canım siz?

Bazen güzel olabiliyor erken tanışmak bazende araya mesafe koyamamak yüzünden kötü...

Biz aslına bakarsan ilk tanıştığımızdan beri ailesiyle 5 sene oldu maşallah diyim Bu güne kadar ne bir tartışma yaşadık nede başka bir olay.
Herkes yerinde laf kullanınca ,,,

Sen neler düşünüyorsun canım?
İçten içe istiyorsundur :)

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel bir gün yaşarsın bizimlede paylaşırsın

Ailemin haberi olmadan gitmek istemiyorum evlerine ya:26:
birde evlerimiz yakın daha arada söz yok nişan yok laf olur yani..

Tabiki gidip tanışmak isterim ama öncesinde ailelerin tanışması daha doğru geliyor bana:)
zaten yüzyüze görüşmesekte kardeşi ve ablasıyla telefonda görüşüyorum

Evler yakınsa hiç düşünme bencede canım gören olur laf eden olur elalem bu napcağı belli olmuyor...
Buda güzel birşey ama ablasıyla tanışabilirsin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…