ben yine her zamanki gibi sessizce takip ediyordum ama , bugün heyecanımı paylaşayım dedim.. ekimde ailesiyle tanışıyorum erkek arkadaşımın.. çok tuhaf hissediyorum..şimdiden heyecan yaptım.. dün bunu konuştuk sevgilimle, gece heyecandan uyuyamadım :)
Ayy ne tatlı heyecandır ama
Ben 3 senedir tanışmadım ama tanışırız elbet
Izmir perisine cevap
Cnm kesinlikle deneme sayini artirmani oneririm mutlaka sure tutarak yapmaya calis. aman sikintisi cekme alismis olursun hem. Cografya ders olarak cok zOr degl aslnda ama bn snvda zrlansm soleki turkce bynimi sulandirdigi icin anlyamadm sorulari. Cografyayi haritalar uzerinden calis gorsel olarak akilda kalici oluyor cnm. Birde gol vs kodlamalari vr. aLlAH yardimcini olsun valla hm sick hm oruc ama yaradan veriuor kolaylik o topikte bmde vrdm evt cnm dogrudur gormussundur. Hakkimizda her sey icin hayirlisi. Bnde ck memnun oldm vlla
Benimkilerde tanışmaya çağırıyorlar ama ben gitmiyorum gidemiyorum daha erken diye düşünüyorum
Öneri için çok teşekkür ederim canım. Dün falan 2 deneme yaptım sıklaştırmaya çalışıyorum.
Coğrafya yı eskiden severdim ama şuan şu sıra beynim inan almıyor. Yorgunluktan...
Kodlamalara iyi çalışacağım mutlaka...
Hepimiz kendi hedeflerimiz mutluluklarımız için çabalıyorum inşallah emeğimizin karşılığını alırızzz inşallahh...
Bu arada format işi tamamdır fıstık gibi oldu bilgisayarcığım
Amin cnm cumlemiz icin bu swneden umudum yok hayal kirikligiydi bnm icin. Size ii sorular nadip olsun insallah. Turkceyide es cme bizi mahveden o oldu
Çok teşekkür ederim canım.
Dediklerinden sonra enn az hergün 50-100soru türkçe testi çözmeyi planlıyorum...
Havalarda artık bir soğusa yaa ben kışı özledimm valla
Çok teşekkür ederim canım.
Dediklerinden sonra enn az hergün 50-100soru türkçe testi çözmeyi planlıyorum...
Havalarda artık bir soğusa yaa ben kışı özledimm valla
Rica ederim ne demek. Coz cnm dilbilgosini hafifede alma derm
aynı şehirde misiniz canım?
biz farklı şehirlerdeyiz.. hatta baya da uzağız.. erkek arkadaşımın babası getir tanışalım demiş ama ben de gelemem daha ortada bir şey yokken nasıl kalkıp geleyim oraya bizimkiler razı olmaz ben de gizli saklı gelemem dedim.. onlar da o zaman istanbul'a geliriz ekimde orada tanışırız demişler.. bakalım artık ilk tanışma olumlu olursa, sonra da ailemle tanışmaya gelecekler..
ne zamandır birliktesiniz siz?
Benimkilerde tanışmaya çağırıyorlar ama ben gitmiyorum gidemiyorum daha erken diye düşünüyorum
ben yine her zamanki gibi sessizce takip ediyordum ama , bugün heyecanımı paylaşayım dedim.. ekimde ailesiyle tanışıyorum erkek arkadaşımın.. çok tuhaf hissediyorum..şimdiden heyecan yaptım.. dün bunu konuştuk sevgilimle, gece heyecandan uyuyamadım :)
Bazen güzel olabiliyor erken tanışmak bazende araya mesafe koyamamak yüzünden kötü...
Biz aslına bakarsan ilk tanıştığımızdan beri ailesiyle 5 sene oldu maşallah diyimBu güne kadar ne bir tartışma yaşadık nede başka bir olay.
Herkes yerinde laf kullanınca ,,,
Sen neler düşünüyorsun canım?
İçten içe istiyorsundur :)
Ailemin haberi olmadan gitmek istemiyorum evlerine ya:26:
birde evlerimiz yakın daha arada söz yok nişan yok laf olur yani..
Tabiki gidip tanışmak isterim ama öncesinde ailelerin tanışması daha doğru geliyor bana:)
zaten yüzyüze görüşmesekte kardeşi ve ablasıyla telefonda görüşüyorum
Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?