2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

O konuda çok düşündük ama sonunda aile arasında canlı müzik olan bir yerde yemeğe karar kıldık büyük nişandan vazgeçtik yani canım.

İyi akşamlar hoşgeldin [/QUOTE]

hoşbulduk
hoşgeldin canım az kalmış düğününe hazırlıklar ne alemde

daha 2 gün önce kararlaştırıldı ve aralıkta başlanılacak her şeye inşallah.. çeyizde bir kaç parça bir şeyden başka hiç bir şeyim yok liste yapmaya başlıycam yoksa unuttuklarım olacak gibi..

İyi akşamlar hoşgeldin

hoşbulduk

daha 2 gün önce kararlaştırıldı ve aralıkta başlanılacak her şeye inşallah.. çeyizde bir kaç parça bir şeyden başka hiç bir şeyim yok liste yapmaya başlıycam yoksa unuttuklarım olacak gibi..[/QUOTE]
Neden aralığı bekliyosun şimdiden başla anca yetiştirirsin

canım heyecanlıyım ne nasıl olacak herşey kısmet işi beyaz eşya ve balayını halletmeye çalışıyoruz ocak gibide mobilya bakacağız evimiz belli olduğu için daha önceden alabiliriz canım

siz naptınız çok merak ediyorum

O konuda çok düşündük ama sonunda aile arasında canlı müzik olan bir yerde yemeğe karar kıldık büyük nişandan vazgeçtik yani canım.

Hımm en iyisi aslında canım .o günün senin gününn her şekilde güzel geçecektir eminim .

İyi akşamlar hoşgeldin

hoşbulduk

daha 2 gün önce kararlaştırıldı ve aralıkta başlanılacak her şeye inşallah.. çeyizde bir kaç parça bir şeyden başka hiç bir şeyim yok liste yapmaya başlıycam yoksa unuttuklarım olacak gibi..[/QUOTE]

aralığı bekleme bence . bu çeyz işi öyle illet bişey ki aldıkça alıyorsun ve bitmek bilmiyor maalesef ki

heyecan olmaz mı bütün aile kararlaştırırken o an gözümün önüne geldi de heyecanlanmamak elde değil
çünkü memleketimizden ayrı yerde yaşıyoruz ve aralık 1 de inşallah dönücez kesin.. dönünce bütün hazırlıklar orada olucak..

Ne tatlı heyecanlar bunlar dimi :) Balayı için nereyi düşünüyorsunuz ?
Bizde nişan ve düğün tarihini belirledik yer bakmaya başladık düğün için şimdiden bilmiyorum erkenmi ama biz yavaş yavaş bakıyoruz işte. Önümüzdeki ay nişan alışverişine çıkıcaz aralıkta da nişan yapıcaz inşallah

aralığı bekleme bence . bu çeyz işi öyle illet bişey ki aldıkça alıyorsun ve bitmek bilmiyor maalesef ki [/QUOTE]

İnşallah canım inşallah sen neler yapıyorsun anlat biraz :)

dimi biz o günleri görürüz inşallah
Hımm anladım canım . o zaman sen listeni hazırla , umarım alırken kararsızlık yaşamazsın

İnşallah canım inşallah sen neler yapıyorsun anlat biraz :)[/QUOTE]

benimde 3 aylık ilişkim var canım ama haziran gibi söz düşünüyoruz kısmetse . hazırlıklar içerisindeyim bende
iş okul öyle hayat koşuşturması tatlım ya

Benim kahvaltı takımım canım bu ben çok beğenerek aldım
Yemek takımında ikinci modeli düşünme derim makinada kenarları çatlıyor diye duydum. Yuvarlak düşünüyorsan ilki güzel.

kelebekli cıvıl cıvıl diye hoşuma gitti aslında güle güle mutlululkla kullan tatlım sende
Normalde ben kareden yanayım ve bernardonun bir takımı var paris antique diye daha 2 800 TL , fiyatından dolayı vazgeçtim ama hep aklım o yemek takımında , ama küahya ve krc yebakıyorum o modeli unutturuan bir takım beğeneyim diye
yuvarlak olarak bunu canlı canlı mağazada görünce hoşuma gitti

Bunu beğendim ben

bende beğendim aslında ama daha güzeli çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum sen aldın mı canım yemek takımını ?

Hayırlısı olsun canım mutluluklar
Sağol tatlım inşallah, cıvıl cıvıl olması çekti benide.
Benim misafir yemek takımımda karaca ama henüz internette resmini bulamadım yeni bir model ve ben ilk görüşte aşık oldum resmini bulur bulmaz eklerim buraya.

Baya oldu ben alalı canım. Güzeli elbet çıkar ama şimdiden almanda fayda var yavaş yavaş ödersin.
Ben iyiki almışım diyorum şimdi bide onu düşüncektim.

İnşallah canım inşallah sen neler yapıyorsun anlat biraz :)[/QUOTE]

canım hayırlısı olsun nişana çok sevdindim ecem hakketmiştiniz allah mutlu etsin, istanbula geleceksin gelin olarak değilmi

biz 18 mayıs için salonla anlaştık şükür ocak gibi nikah günümüzü alıcaz düğün salonunda yapacağız nikahı

balayı için o kadar çok otel araştırdık ki 2014 gelinleri balayı başlığı var ama antalya belek tarafındaki, voyage belek, cornelia deluxe diamond,spice otel, rixos lar bunlar bu liste uzar gider araştırdık hep

Edacıııııım ben de onu diyorum yani gerçekten bir de az buçuk tanıdık olmasaydı napardı acaba?
Pazar mı geliyor sizinikleeeeerr. Baban ne güzel sevmiş de hemen gün vermiş babanı çok takdir ettim Ayy az kalmış çok iyi anlıyorum seni kalbin nasıl atacak o gün hazır ol Ne güzel abiler, yengeler filan genç genç güzel olur öyle.. Biz de herkes büyüktü, bi abilerim vardı işte ben yapayalnızdım o kötü mutlaka bi yakının olsun yardımcı da olur servis filan her şey bana kalmıştı çok zorlandım ben.. Ayaklarım mahvoldu ama sen babetlisin en azından ben topuklu giymek zorundaydım Lacivert de çok uygun tanışmaya.. yemek konusuna gelirsek gayet güzel bizde çorba mercimekti, etli türlü( taze fasülye yani) kavurma pilav vardı ana yemek olarak. Börek,sarma mevsim salatası da aynı... Ben de havuçlu mısırlı salata yapacaktım ama bayram günü gelen gidenden yetiştiremedim. Biz yemek öncesş çay ikramı da yapmıştık, yemekle de baya fark olunca arada profiterol, muhallebili kadayıf, baklava ve kurabiye ikram ettik. Ama yemek sonrası için az olması ideal tabi.
Bence nişan elbiseni iyi ki uzun almışsın, çok daha uygun olacaktır, hem tanışmaya benzememiş olur, özel bir gün. saks da güzel renk İşte her şey istediğimiz gibi olmuyor... 30 kişi de küçük ev için çok zor canım yaa. Bakalım biz nasıl sığacaz ne kadar olacağız.
Fotoğraf konusunu anlamadım pek ama düğünde açık havada, nişanda sütüdyoda olabilir canım. Bir iki poz çeker yakın çevreye dağıtabilirsiniz en güzelini. Kuaförler de kesinlikle nişan diye dünyanın parasını alıyorlar. Kıyafetin üstten giyilebilen bir şey değilse bence kıyafetini evde giy. Benim kuzenim nişanında spor bir kıyafetle gitti, saçını makyajını yaptırdı ve evde giyindi. Yakası geniş, rahat çıkarabileceğin bir şey giy. Saçını,makyajını yaptır, ve evde giyin hemen. Tabi ev yakınsa bu olur, fotoğrafçıya gidilecek bir de. bence fotoğrafçının imkanlarını önceden öğren, yeri var mı yok mu diye. Makyajını da sabitlerse sorun olmaz diye düşünüyorum. Ve bence kesinlikle hafif bir makyaj yaptır, ışıktan o kadar abartılı duruyor ki sinir oluyorum ben de ona.

Hakettik dimi gizcim sağol Hayır canım ben izmirdeyim sevdiceğimde burda.
Aa süper salonu tuttunuzmu çok sevindim.
Şu balayı işi şimdiden kafamı kurcalıyor benim ondan sordum canım antalya güzel tercih, erken rezervasyonla yurt dışı turlarını düşünüyorum bende ama vize falan çokmu zahmetli olur bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Saol canım teşekkür ederim .
Satıcı kızda dedi biz bu takımı çok saattık ve çok hoşum agidiyor bu takım diye
Yeni modellerden birini aldın demekki karaca bu sene çok iddaalı beğendklerim var .
tamam canım merak ettim senin aldığın takımı

Baya oldu ben alalı canım. Güzeli elbet çıkar ama şimdiden almanda fayda var yavaş yavaş ödersin.
Ben iyiki almışım diyorum şimdi bide onu düşüncektim.

hımm ne güzel aradan çıkarmışsın ki ucuz bir şeyde değil alınan eşyalar..eksiğin çok mu canım ? beyaz eşyalara baktınız mı? salonlara bakacaktınız bakabildiniz mi? birde sana bir şey soracağım evde nişan yapmak daha mı iyi canım ? bugün sevgilimle konuştuk söz nişan bir arada olsun o da ayrı bir masraf deyip durdu , bend eçok istiyorum aslında nişanı ayrı yapmayı ama şu şartlarda herşeyimizi kendimiz yapacağımız için salon fiyatları da uçuyor bilemedim evde zevkli oluyor mu ?sevgilime de bir yandan hak veriyorum bilmiyorum kafam karman çorman , annemde evde yapalım deyip duruyor ,çok soru sordum kusura bakma tatlım ya .
Çok doğru söylüyorsun canım ya alıp koymakda fayda var yoksa hangi birini ödeyeceğim kafayı yerim herhalde ve bir sürü eksiğimde var.

anaam dişim bu saatten bende istiyorum
benim kafa pek basmıyo saate,böyle 40-45 fln yazıyo bunda hazır

güle güle,huzurLa kullansın inşallah
--

kusuruma bakma edamm aklıma geldikçe gülüyorum
--
maşallahh nasıl sevindim kuzum
bilmiyorum neden ama mayıs ayı düğün için çok normal geliyo bana ya, hem şimdiden hazırlık için normal..
hava nasıl olur artık Allah bilir,yani yazın ortasında yapsan belki kar bile yağacak yani, inşallah Rabbim gönlümüze göre yaşatır

Merhaba kızlarr yine ne zamandır yazamıyorum buraya bundan sonra daha sık aranızda olurum inşallah.
Nasılsınız bakalım ?

aa kim gelmiş
valla eskiler hepsi gitmişti,çok sevindim bu arada hayırlısıyla nişan oluyomuş

canım nasılsın nerelerdesin özlemişm seni

gizim sen nasıLsın canım,sende gittin burdan he, kimse kalmadı eskilerden, sayılıyız yani

sözdü,nişandı derken düğüne geri sayımlarımız başladı,ne çabuk geçiyo zaman:26:

çok teşekkür ederimmmmmmmmmm canmm dahada iyilerini yapmaya çalışıyorum bakalım hepsi bitincee nasıl olucak

vaay deryam maşallah, bizede gönder azcık halay çekelim
düğünümde senin yerinede oynucamsende oyna benim için

akşam düğünümü olacak sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…