iyi akşamlar hoş geldin aramıza
Bende senin gibi düşünenlerdenim
hayırlısı olsun 4 ayın kalmış heyecan var mı ahzırlıklar ne duurmda anlat bakalım
OOO iyiymiş canım nişan yapacaktınız ne oldu canım nişandan vaz mı geçtin yapmayacak mısın ?
hoşgeldin canım az kalmış düğününe hazırlıklar ne alemde
İyi akşamlar hoşgeldin
Teşekkür ederim tatlım. Malum kötü olaylar peşimizi bırakmadı bir süre biliyorsun o ara soğudum nedense.
Bundan sonra daha sık burda olucam inşallah siz neler yapıyorsunuz düğün hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım ?
O konuda çok düşündük ama sonunda aile arasında canlı müzik olan bir yerde yemeğe karar kıldık büyük nişandan vazgeçtik yani canım.
İyi akşamlar hoşgeldin
Ne tatlı heyecanlar bunlar dimi :) Balayı için nereyi düşünüyorsunuz ?canım heyecanlıyım ne nasıl olacak herşey kısmet işi beyaz eşya ve balayını halletmeye çalışıyoruz ocak gibide mobilya bakacağız evimiz belli olduğu için daha önceden alabiliriz canım
siz naptınız çok merak ediyorum
Hımm en iyisi aslında canım .o günün senin gününn her şekilde güzel geçecektir eminim .
hoşbulduk
daha 2 gün önce kararlaştırıldı ve aralıkta başlanılacak her şeye inşallah.. çeyizde bir kaç parça bir şeyden başka hiç bir şeyim yok liste yapmaya başlıycam yoksa unuttuklarım olacak gibi..
kızlar bu iki takım nasıl sizce ?
annem pazar günü alacaktı kahvaltı takımını ama düşüneyim dedim birde sizlere sorayım dedim
Eki Görüntüle 836344 Eki Görüntüle 836345
Eki Görüntüle 836347
kızlar bu iki takım nasıl sizce ?
annem pazar günü alacaktı kahvaltı takımını ama düşüneyim dedim birde sizlere sorayım dedim
Eki Görüntüle 836345
heyecan olmaz mı bütün aile kararlaştırırken o an gözümün önüne geldi de heyecanlanmamak elde değil
çünkü memleketimizden ayrı yerde yaşıyoruz ve aralık 1 de inşallah dönücez kesin.. dönünce bütün hazırlıklar orada olucak..
Ne tatlı heyecanlar bunlar dimi :) Balayı için nereyi düşünüyorsunuz ?
Bizde nişan ve düğün tarihini belirledik yer bakmaya başladık düğün için şimdiden bilmiyorum erkenmi ama biz yavaş yavaş bakıyoruz işte. Önümüzdeki ay nişan alışverişine çıkıcaz aralıkta da nişan yapıcaz inşallah
aralığı bekleme bence . bu çeyz işi öyle illet bişey ki aldıkça alıyorsun ve bitmek bilmiyor maalesef ki
Benim kahvaltı takımım canım bu ben çok beğenerek aldım
Yemek takımında ikinci modeli düşünme derim makinada kenarları çatlıyor diye duydum. Yuvarlak düşünüyorsan ilki güzel.
Bunu beğendim ben
dimi biz o günleri görürüz inşallah
Hımm anladım canım . o zaman sen listeni hazırla , umarım alırken kararsızlık yaşamazsın
benimde 3 aylık ilişkim var canım ama haziran gibi söz düşünüyoruz kısmetse . hazırlıklar içerisindeyim bende
iş okul öyle hayat koşuşturması tatlım ya
kelebekli cıvıl cıvıl diye hoşuma gitti aslında güle güle mutlululkla kullan tatlım sende
Normalde ben kareden yanayım ve bernardonun bir takımı var paris antique diye daha 2 800 TL , fiyatından dolayı vazgeçtim ama hep aklım o yemek takımında , ama küahya ve krc yebakıyorum o modeli unutturuan bir takım beğeneyim diye
yuvarlak olarak bunu canlı canlı mağazada görünce hoşuma gitti
bende beğendim aslında ama daha güzeli çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum sen aldın mı canım yemek takımını ?
kelebekli cıvıl cıvıl diye hoşuma gitti aslında güle güle mutlululkla kullan tatlım sende
Normalde ben kareden yanayım ve bernardonun bir takımı var paris antique diye daha 2 800 TL , fiyatından dolayı vazgeçtim ama hep aklım o yemek takımında , ama küahya ve krc yebakıyorum o modeli unutturuan bir takım beğeneyim diye
yuvarlak olarak bunu canlı canlı mağazada görünce hoşuma gitti
bende beğendim aslında ama daha güzeli çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum sen aldın mı canım yemek takımını ?
Ne tatlı heyecanlar bunlar dimi :) Balayı için nereyi düşünüyorsunuz ?
Bizde nişan ve düğün tarihini belirledik yer bakmaya başladık düğün için şimdiden bilmiyorum erkenmi ama biz yavaş yavaş bakıyoruz işte. Önümüzdeki ay nişan alışverişine çıkıcaz aralıkta da nişan yapıcaz inşallah
aralığı bekleme bence . bu çeyz işi öyle illet bişey ki aldıkça alıyorsun ve bitmek bilmiyor maalesef ki
Günaydın kızlarrr hadi dolsun taşsın bugün sohbetimiz
Amin cümlemizi
He bide tanıdıkmı ona ragmen hee :44:Ama olsun kesinlikle olmaz dememiş kendince naza cekmiş tabi ne gerek varsa..zaten kararlar verilmiş usulen evet diyin gitsin
Evet kuzum kısaca özet geceyim
Sevdicek bayramın 3. günü yani perşembe geldi tanıstı olumlu gecti çok şükür
Babam o gün dedi gelsinler diye gün verdik işte bu pazar ailecek gelecekler abisi ablası falan inşallahArdından biz gidicez 2 hafta sonra falan olur sanırım ve en sonda isteme+nişan inşallah
Elbise olarak tanışma için lacivert dizin hafif üzerinde 2-3 parmak kadar bir elbise aldım sade sadece belinde fiyonklu kemer var etegide bol bu arada kısa durmuyo hee bide sıfır kolbirde babet
İsteme-nişan için aklımda hic uzun yokken burada boncugun ilk aklıma koymasıyla uzun aldım balık model hemide saks mavisibirde babet aldım yine nişanda ne dagıtıcam olayına gelince offf orası en cok can sıkan bölüm yani aslında kim gelecek bölümü evimiz malum kücük hadi sınırları zorlayıp toplam 30 kişi diyoruz ama bizimkilerin listeye bakarak 50 kişiyi geceriz :18:yok ona ayıp yok şuna ayıp olur...işin kötü tarafı anne tarafından ilk ben evlenicem kısmet olursa baba tarafımdanda kız olarak yine ilk evlenen benim yani iki tarafta ilk defa kız verecek bense o gün bana yardım edecek varlıklarıyla mutluluguma mutluluk katacak yakınlarımı istiyorum çokmu şey istiyorum gecen baba tarafı kuzenlerim dakka bir gol bir canımı sıktılar onlar gelirse kesin ben sinirli olurum istemiyorum ama ne haliniz varsa görün diycem bende sevdigimle anımı yasamama bakıcam ne diyim artık buna şükür tabi o ayrı işte bende o yüzden birsey dagıtmaktan iyice vazgectim yavas yavas hazırlamak istiyordum ama..bu arada fotografcılarla gittik konustuk yani aklımda olan 2 yerle..4 adet cektirmek istiyoruz ayrıca 1 resmide aileler için birer tane cogaltmak istiyoruz..bi fotografcı tane 20 dedi cogaltma 5 ama klasik stüdyo cekimleri olan bir resim gösterdi örnek olarak :44:digeri 30+ cogaltma basına +10 istedi büyütmek istersende +40 tl demişti sanırım :44 rada en cok dügün fotograflarımızı cektirmek istiyorum dış cekim gibi olur stüdyo cekimleri :44:ama nişanda tane bası olunca nasıl olur anlamadım 2 tane farklı stüdyo var secimi siz yapıyorsunuz dedi vee 1 ay önceden randevü alın dedi :44:böyle işte gönlüm daha çok 2. de ama tekrar gidicem oraya :44:birde kuaför meselesi var büyük nişan yapmıyorum ki kuaföre bahşiş bırakayım :44: nişan bası olarak gitmek istemiyorum ama bu sefer gidecegim yer her zaman gittigim kuaför ( kına ve dügün için ona gitmem ama nişanda gideyim dedim off onuda bilmiyorum) önemli bir günüm var dicem makyaj önemli benim için olabildigince sade olmalı abartmasın az sürsün yeter çok makyaj yapınca gözüme çok komik oluyo gözüm sanki kapkara içine çökmüş oluyo birde nihanım düşüncelerim bitmiyo elbiseyi nerede giyicem balık model ve alt tarafı hafif kabarık o yüzden kuaförde giyemem diyorum fotografcılarda varmıdır giyinmek için yer? ayrıca ayrıcaaa sevdigim özel aracla buraya gelmesi 1-1.5 saat sürer tek gelirse arkadasıyla gelir ve ben 3 de kuaförden cıksam fotografcıya gitsek sevdigim evine geri dönse ailesini alıp tekrar gelse saat 6-7 olur benim makyaj ve sac bozulur mu :44: yada nasıl yapabiliriz bunu ? (misafirler gelince gidemeyiz bosa zaman kaybı olur :44:)offf kısacık anlatayım dedim yine düştü çenem
Dimi yahee bak can sıkan baska konu ne yemek yapıcaz..bizimkiler misafire cok özenir hatta annem günler önceden düşünür ama iş buna gelince ne acelemiz var pazara daha cok var diyo :44:bana belli etmek mi istemiyo nedir
Sadece gecen konustugumuzda zorla agzından aldıklarım
Karar veremedigimiz corba
etli nohut yemegi
pirinç pilavı
Tavuk sote
Sarma
Salata
Börek
Bide ayrıca ben havuclu kabaklı yapılan salata varya ondan mı yapsak diyorum :44:
Çayın yanınada revani tatlısı..
Ameninnnokuyunca gözüme ne cok geldilerr nasıl sence menü :44:
dimi biz o günleri görürüz inşallah
Hımm anladım canım . o zaman sen listeni hazırla , umarım alırken kararsızlık yaşamazsın
inşallah çokta kararsız biriyimdir ama halledicez bi şekilde.. bide evin en küçüğü ve ilk gelini olucam tatlı telaşlar başladı bizimkilerde
canım hayırlısı olsun nişana çok sevdindim ecem hakketmiştiniz allah mutlu etsin, istanbula geleceksin gelin olarak değilmi
biz 18 mayıs için salonla anlaştık şükür ocak gibi nikah günümüzü alıcaz düğün salonunda yapacağız nikahı
balayı için o kadar çok otel araştırdık ki 2014 gelinleri balayı başlığı var ama antalya belek tarafındaki, voyage belek, cornelia deluxe diamond,spice otel, rixos lar bunlar bu liste uzar gider araştırdık hep
Hayırlısı olsun canım mutluluklar
Sağol tatlım inşallah, cıvıl cıvıl olması çekti benide.
Benim misafir yemek takımımda karaca ama henüz internette resmini bulamadım yeni bir model ve ben ilk görüşte aşık oldum resmini bulur bulmaz eklerim buraya.
Baya oldu ben alalı canım. Güzeli elbet çıkar ama şimdiden almanda fayda var yavaş yavaş ödersin.
Ben iyiki almışım diyorum şimdi bide onu düşüncektim.
ay canim benim ben de seni gorunce sevindim
bayram donusu sevgilimin yanina kostum hemen bugun bol bol sohbet ettik
napariz nederiz diye gelecegimizi dusunduk biraz
sen de dertlenmissin bugun kuzum ya
bakalim benim ailem evlilik yoluna girince neler yapacak cok merak ediyorum :18:
--------
Kızlar sevgilime hediye saat aldım cok yakisti bitaneme
Siz de beğendiniz mi
Eki Görüntüle 835064
kız ne bileyim ayrıca pis diye okudum bende kendime baya güldüm
Kuzum Rabbimin bizi utandırmasın inşallah biz nisan yada mayıs ayında istiyoruz inşallahhatta daha erken istiyoruz ama hem kıs hemde zaman yetersiz kalırmı diye düşünüyoruz :44:dur ama bişey olmasın sana
Merhaba kızlarr yine ne zamandır yazamıyorum buraya bundan sonra daha sık aranızda olurum inşallah.
Nasılsınız bakalım ?
canım nasılsın nerelerdesin özlemişm seni
çok teşekkür ederimmmmmmmmmm canmm dahada iyilerini yapmaya çalışıyorumbakalım hepsi bitincee nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?