2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok bi eksik aklamadı ya süpürge almama lazım ama bitürlü karar vermedim:44:
Beyaz eşyalarıda aldık oda çıktı aradan.
Ben nişanı ayrı yapmayı hiç düşünmedim hani sonuçta sadece yüzük takılıyo en yakınlar olsun istedim. Benimki tam evde oldu sayılmaz çatıda yaptım ben minik salon gibi oldu ama ablamlarınki evde olmuştu gayetde iyi olmuştu.
Sizin ev nasıl büyük mü kaç kişilik düşünüyosun

Canım kuzenlerin canını niye sıktılar?
Sen o günün tadını çıkarmaya bak , ister istemez gerginlikler muhakkak yaşanıyor ama sen kimse duyma sadece o günün tadını çıkarmaya bak , bir daha o heyecanı yaşayamıcaksın canım
resim olayını anlayamadım ben pek canım ya :26: saçın ve makyajın bozulmaz canım yüzüne sprey sıkıyorlar o akmamasını sağlıyor ki havada sıcak olmayacak zaten o yüzden şanslısın ama dikkat et şu sıralar hastanmamaya canım.
saç makyaj olayına gelince kuaförde giyin ne olacaki kuzenimin nişanı var de canım ona göre de makyajını yaptır . ablamın kınasında biz öle yaptırdık mesela akrabamızın düğünü var diye çokda güzel yapmışladı canım .sende öyle diyebilirsin havadan para ya ,

Merhaba canım teşekkür ederim. Bundan sonra buralardayım inşallah

selam selam selamm kızlarr
maşallah ne bereketli günmüş, yeni gelinlerimizde gelmiş hoşgeLmişlerr

kızlar bişi sorucam şimdi

bu salon tuttuğumuz salon,ama ben 2.defa gittiğimde şok geçirdim resmen,çok çokkk kötü içerisi, şimdi tutuldu,konuşuldu herşey,ama hiç hiç içime sinmiyor.
Hadi o sandalyeleri,masaları güzelce kaplattırıcam ama yinede içime sinmiyor.
Geri dönüşüde yok sanırım.
Bildiğiniz meyhane ya

Ben şu aşağıdakilere taktım,ama nişanlım artık geri dönülmezki diyo,söz verildi,konuşuldu diyo.:26:

Nasipse 1 kez olucak bu düğün,onca yıl beklemişken göz göre göre nasıl istemediğim yerde yapayım şimdi.

sizcede bunlar daha güzel değilmi

----

buda bir diğer beğendiğim

napsam,ne etsem çok üzülüyorum şimdi, tutarken nereye bakıyomuş gözlerim ya

hımm teknosa, darty,saturn mağazalarını dolaş canım.

süpürge konusunda dyson düşünüyordum ama bin tl olunca şimdi ondan da vazgeçtim phılıps düşünüyorum bu sitede çok öneriyorlar canım.
siz bitirmişsiniz canım beyaz eşya olarak sen ne aldın hangi markayı seçtin ?
bizim ev dubleks tatlım ablamınkini evde yapmıştık 50 - 60 kişi vardık belkide geçmişti bile ama ben hiçbir şey anlamamıştım kalabalıktan ve mutfaktan hiç çıkamamıştım .60 kişiye kahve pişirmekten yemek servislerinden sonra gelen abakları makinaya yerleştirmekten bitmişt pilim yani.

tutkucum ikincisi kesinlikle daha güzel ya yokmu hiç bi ihtimal

tutkucum diğerlleri de güzel ama senin tuttuğun salonda güzel bu şekilde süslettirebilirsin canım .
İnan ki şu anda bşa üzülüyorsun o gün geldiğinde salon iç güzelliğine değil , sevdiğinle dans ederken gözlerine bakıp o heyecanını yaşayacaksın tatlım . gözün o zamanda şimdi gördülerini görmeyecek emin ol buna , boş yere sıkma canını tatlım

veya sevgilinle gidip konuşsanız adamlarla iptal ettirip bu salonlardan birni tutamaz msnız?

Son düzenleme:

Şöyle yapsanız ilk önce çekirdek aile olarak istemeye gelseler.
Ondan sonrada nişan yaparsanız yine evde (bizim öyle oldu). Bu seferde iki kere telaş oluyo ama daha iyi oluyo sanki.
Bak evde büyük diyosun gayet güzel olur bence yüzükler kesildikten sonra kadınlar ayrı bi odaya geçip müzik felan ayarlarsın kurtlarınızı dökersiniz
Boschdan aldık biz beyaz eşyaları.

Hakettik dimi gizcim sağol Hayır canım ben izmirdeyim sevdiceğimde burda.
Aa süper salonu tuttunuzmu çok sevindim.
Şu balayı işi şimdiden kafamı kurcalıyor benim ondan sordum canım antalya güzel tercih, erken rezervasyonla yurt dışı turlarını düşünüyorum bende ama vize falan çokmu zahmetli olur bilemedim.
[/QUOTE]

evet canım iyi bekledik sabırla bekledik ve hakketik hayatım tadını çıkaralım biraz

ayyy hepimizin derdi şu balayı sana linkide verirrim ordan bakarsın sende herkes yorum yapıyor 2011 gelinleri 50 sayfa yazmış biz şimdiden 2014 gelini olarak 30 lara geldik herhalde yani o derece merak içindeyiz ve herkes balayı bekliyor

yurtdışı balayı değilde evlendikten sonra olmalı düğün telaşesi için balayı için koşturmayın canım hiç değmez bende gemi yolculuğu turu düşündüm ama sonra vazgeçtim, eğer yurtdışı istiyorsan balayı için çok makul ultra herşey dahil oteller var onlara gidersin daha sonrada yurtdışı turu yaparsınız canım

herşeyden önce ailesi razı gelmez ki.. çok önem verirler,birine söz verirlerse sözünde dururlar.

evet salona girdiğimde heyecandan bişi anlamam ama ya sonra, düğünü izlerken ki izleyesim gelmez herhalde.
Zaten moralim bozuk giderimki oraya

babamda beğenmedi zaten,imkanı olsa değiştircem dedi ama o kadarda para vermişsiniz dedi,o yoktu salonu tutarken.

of tek ihtimal var o da sevdicekler o salon hakkında kötü şeyler duysunlar,anca öyle vazgeçerler

napalım sağLık olsun,huzur olsun artık
dua etmekten başka çarem yok ,sizde dua edin kızlar benim için nolur,bir şekilde vazgeçilsin bu salondan nolur

ilk olarak tanışmaya gelecekler canım sonra biz onlara gideceğiz ama bizim durum farklı olduğundan böyle bir şey yapılmadan geldiklerinde hemen isteme olabilir.
en büyük yer salon canım erkeklerin hepsi salonda oturur, bende nişandan sonra dışarı çıkıp yemeğe , eğlenmeye gideriz kuzenler felan diye düşünüyorum veya küçük bir yer tutup cafe tarzı orda yapabilrim nişanı akrabalar çağrılıp bir sürü fikirler var kafamda canım.en azından salona 5-6 milyar verileceğine 1,5 bin kurtarıım duurmu .

hayırlı olsun canım .

canım zaman geçsin 2014 gelsin diye bekliyorum ekim ayı bitsin hemen geçsin vakit ve mayıs gelsin mümkünse heyecanblıyım bende

tutku bu arada salonu sormuşsun hayatım o güne kadar herkesler sorun uyaşayacak muhakak olacak ama arkadaşlarım giz sokakta olsa bile o gün umrunda olmayacak o gün hatırlamayacaksın o gün sadece dans ettiğini ve evet dediğini hatırlıcaksın akışına bırak diyorlar

bak kısmetin neyse o seni gelir bulur hepimiz birşeyler hayal ediyoruz herşey olacağına varacaktır kendini üzme

canım sen sevdiğinle konuşup halletmeye çalışsan ne olacak siizn gününüz sonuçta söz verdiler siizn mutsuzluğunuz daha mı iyiymiş ? sen konuşsan annesiyle felan aranız iyiyse canım ?

canım ben nişanı evde yaptım hiçmi hiç pişman değilim konularımdan bakabilirsin, ilk tanışmaya ailesi geldi daha sonra biz gittik ve isteme söz nişan aynı gün olucak dendi zaten ben bunu istiyordum ve oldu bittti çok ta güzel oldu bir çırpıda bitti

evimiz bahçeli ve evimizin önü süper deniz manzaralıydı hem evde masalar hem dışarda hem bahçede kuruldu isteyen istediği şekilde takıldı yiyecekler hem evde yapıldı hem beni seven tanıdıklar eş dost yaptı getirdi hemde pastamı yaptırdıım pastahane bana hediye ikramlıklar ettti o ikramlıklar günlerce yetti komuşulara dağıtıldı

tanışmada benim ailem çok hırpaladı kendini ki bende hırpaladım 5 6 çeşit tatlı vardı tanışmada her duyan kuzen eş dost tatlı yapmıştı ki çok kızmıştım nişanda tek pasta olucak desemde yine getiren getirdi tatlı

dış çekim fotoğraf hep hevesimdi onu da çektirdik herşeyi yaşadık prensesler gibi faytonla gezdim yaşadığım yerde o yüzden çok şanslı hissetim kendimi

evde yapmanın avantajını gördüm ben ailem nişan yapsaydı 20 bine yakın harcıyacaktı ben biliyorum babam yemekli yapacaktı ben harcartmadım bana destek olun dedim sağolsunlar öyle çok güzel destek oldular ki belki nişan masrafı olsaydı şu anda bana destek olamazlardı

ben inceliyim senin konularını tatlım o zaman

Ohh maşallah canım çok da güzel geçmiş belliki hem bahçede hem evde masalar donatılmış .
o zamanlarda yanında olan insanlar o kadar önemli ki insan ister istemez panik yaşıyor .

dış çekim fotoğrafı bende istiyorum açıkçası hep hayalimde o benim .
dediğin gibi evde yapılan nişan fazlasıyla avantajlı . niaşn döneminde inanılmaz paraya ihtiyaç var ve yetişmiyor bile kimi zaman
o kadar para hacamak bana çok gereksiz geliyor açıkçası ben yemekli düşünmüyorum açıkçası .altından kalkamam yani ama 5-6 bin lirayı da vermek pek mantıklı gelmemeye başladı onun yerine eksiklerimi alırım kendimi de ailemide zor durumda bırakmam davetiyesi de var salonda nişan yapılınca .

sanırım ben cayıyorum bu salon işinden

Şu devirde hiç bir şey kolay alınmıyor , yapılmıyor hayat şartları çok zor maalesef . iyiki öyle yapmışsın canım kendinde rahatsın şu anda .

işman olmayacaksan eğer cay canım ha salonda olmuş ha evde zaten her ikisindede bir heyecan yaşayacaksın benim yaşadığım yerde en uygunu 5 6 bine gelecekti istanbul çok pahalı bir şehir özellikle,ama nişanı evde yapman senin avantajına olur canım

valla fotoğraf çekimi içimde kalmasın diyorsan çektir canım beni profesyonel makinam vardı bir yandan kardeşim foto çekti bir yandan fotoğrafçı hattaha fotoğrafçıya ilk etapta gülemedik hep kardeşime poz veriyordum en son kardeşim önde fotocu arkada yakaladılar iyiki kardeşimi ve bir arkadaşımı yanımda taşımışım diyorum fotoğraf çekimi boyunca aksesuarlar olsun herşeyi onlar taşıdılar bir yandan onlarda poz çekti ama çok eğlenceliydi şimdi kardeşimin fotolarını daha geniş açı buluyorum daha iyi bile buluyorum sende muhakak bir tanıdık al canım yanına :)))))))

vallla içine sindiği gibi yaşa bak benim açtığım konuya bakabilirsin orda detaylarda çok uğraştık kavanoz yaptım şeker hamuru kurabiye yaptırdım pasta herşey pembe olsun diye didindim sindi içime ama düğünde böyle birşey yapmayacağım

artık dahada didinmem valla hiç hırpalamayacağım kendimi nişanda yaptım bittti kına içinde çok değişik fikirlerim vardı ama artık yapmayacağım onlarıda yoruldum vallla

istanbulda maalesef öyle ki.

Dimi fotoğrafçıdan daha güzel buluyorsun resimleri ama aksesuarlar ayrı bir konu , resimciye ait değil mi canım:26:

bende kuzenimlerimi ve ablamı almayı düşünüyorum . tabi sevdicek bişey der mi acaba ?kuzenimin profesyonel makinesi var . o da çeker diye düşünüyorum ama kimi fotoğrafçılar bu konuda kimiz aman gerginlik yaşatabiliyor.

Ooooo bende o senin yaptırdıklarından yaptırmayı düşünüyorum o kavanozlara şekerler koyup , şeker hamurundan kurabiyeler yapmayı düşünüyorum bu şeker hamuru için evde denemeler yapacağım canım ben , çok para istiyorlar .

Kına için neler düşünüyordun bakalım niye canım bir kere oluyor bunlar ya ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…