- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
dimi biz o günleri görürüz inşallah
Hımm anladım canım . o zaman sen listeni hazırla , umarım alırken kararsızlık yaşamazsın
inşallah çokta kararsız biriyimdir ama halledicez bi şekilde.. bide evin en küçüğü ve ilk gelini olucam tatlı telaşlar başladı bizimkilerde
allah yardmcın olsun diyorum o zamndan ve internetten en azından bak canm
Saol canım teşekkür ederim .
Satıcı kızda dedi biz bu takımı çok saattık ve çok hoşum agidiyor bu takım diye
Yeni modellerden birini aldın demekki karaca bu sene çok iddaalı beğendklerim var .
tamam canım merak ettim senin aldığın takımı
hımm ne güzel aradan çıkarmışsın ki ucuz bir şeyde değil alınan eşyalar..eksiğin çok mu canım ? beyaz eşyalara baktınız mı? salonlara bakacaktınız bakabildiniz mi? birde sana bir şey soracağım evde nişan yapmak daha mı iyi canım ? bugün sevgilimle konuştuk söz nişan bir arada olsun o da ayrı bir masraf deyip durdu , bend eçok istiyorum aslında nişanı ayrı yapmayı ama şu şartlarda herşeyimizi kendimiz yapacağımız için salon fiyatları da uçuyor bilemedim evde zevkli oluyor mu ?sevgilime de bir yandan hak veriyorum bilmiyorum kafam karman çorman , annemde evde yapalım deyip duruyor ,çok soru sordum kusura bakma tatlım ya .
Çok doğru söylüyorsun canım ya alıp koymakda fayda var yoksa hangi birini ödeyeceğim kafayı yerim herhalde ve bir sürü eksiğimde var.
Günaydın kızlarrr hadi dolsun taşsın bugün sohbetimiz
Amin cümlemizi
He bide tanıdıkmı ona ragmen hee :44:Ama olsun kesinlikle olmaz dememiş kendince naza cekmiş tabi ne gerek varsa..zaten kararlar verilmiş usulen evet diyin gitsin
Evet kuzum kısaca özet geceyim
Sevdicek bayramın 3. günü yani perşembe geldi tanıstı olumlu gecti çok şükür
Babam o gün dedi gelsinler diye gün verdik işte bu pazar ailecek gelecekler abisi ablası falan inşallahArdından biz gidicez 2 hafta sonra falan olur sanırım ve en sonda isteme+nişan inşallah
Elbise olarak tanışma için lacivert dizin hafif üzerinde 2-3 parmak kadar bir elbise aldım sade sadece belinde fiyonklu kemer var etegide bol bu arada kısa durmuyo hee bide sıfır kolbirde babet
İsteme-nişan için aklımda hic uzun yokken burada boncugun ilk aklıma koymasıyla uzun aldım balık model hemide saks mavisibirde babet aldım yine nişanda ne dagıtıcam olayına gelince offf orası en cok can sıkan bölüm yani aslında kim gelecek bölümü evimiz malum kücük hadi sınırları zorlayıp toplam 30 kişi diyoruz ama bizimkilerin listeye bakarak 50 kişiyi geceriz :18:yok ona ayıp yok şuna ayıp olur...işin kötü tarafı anne tarafından ilk ben evlenicem kısmet olursa baba tarafımdanda kız olarak yine ilk evlenen benim yani iki tarafta ilk defa kız verecek bense o gün bana yardım edecek varlıklarıyla mutluluguma mutluluk katacak yakınlarımı istiyorum çokmu şey istiyorum gecen baba tarafı kuzenlerim dakka bir gol bir canımı sıktılar onlar gelirse kesin ben sinirli olurum istemiyorum ama ne haliniz varsa görün diycem bende sevdigimle anımı yasamama bakıcam ne diyim artık buna şükür tabi o ayrı işte bende o yüzden birsey dagıtmaktan iyice vazgectim yavas yavas hazırlamak istiyordum ama..bu arada fotografcılarla gittik konustuk yani aklımda olan 2 yerle..4 adet cektirmek istiyoruz ayrıca 1 resmide aileler için birer tane cogaltmak istiyoruz..bi fotografcı tane 20 dedi cogaltma 5 ama klasik stüdyo cekimleri olan bir resim gösterdi örnek olarak :44:digeri 30+ cogaltma basına +10 istedi büyütmek istersende +40 tl demişti sanırım :44 rada en cok dügün fotograflarımızı cektirmek istiyorum dış cekim gibi olur stüdyo cekimleri :44:ama nişanda tane bası olunca nasıl olur anlamadım 2 tane farklı stüdyo var secimi siz yapıyorsunuz dedi vee 1 ay önceden randevü alın dedi :44:böyle işte gönlüm daha çok 2. de ama tekrar gidicem oraya :44:birde kuaför meselesi var büyük nişan yapmıyorum ki kuaföre bahşiş bırakayım :44: nişan bası olarak gitmek istemiyorum ama bu sefer gidecegim yer her zaman gittigim kuaför ( kına ve dügün için ona gitmem ama nişanda gideyim dedim off onuda bilmiyorum) önemli bir günüm var dicem makyaj önemli benim için olabildigince sade olmalı abartmasın az sürsün yeter çok makyaj yapınca gözüme çok komik oluyo gözüm sanki kapkara içine çökmüş oluyo birde nihanım düşüncelerim bitmiyo elbiseyi nerede giyicem balık model ve alt tarafı hafif kabarık o yüzden kuaförde giyemem diyorum fotografcılarda varmıdır giyinmek için yer? ayrıca ayrıcaaa sevdigim özel aracla buraya gelmesi 1-1.5 saat sürer tek gelirse arkadasıyla gelir ve ben 3 de kuaförden cıksam fotografcıya gitsek sevdigim evine geri dönse ailesini alıp tekrar gelse saat 6-7 olur benim makyaj ve sac bozulur mu :44: yada nasıl yapabiliriz bunu ? (misafirler gelince gidemeyiz bosa zaman kaybı olur :44:)offf kısacık anlatayım dedim yine düştü çenem
anaam dişim bu saatten bende istiyorum
benim kafa pek basmıyo saate,böyle 40-45 fln yazıyo bunda hazır
güle güle,huzurLa kullansın inşallah
--
kusuruma bakma edamm aklıma geldikçe gülüyorum
--
maşallahh nasıl sevindim kuzum
bilmiyorum neden ama mayıs ayı düğün için çok normal geliyo bana ya, hem şimdiden hazırlık için normal..
hava nasıl olur artık Allah bilir,yani yazın ortasında yapsan belki kar bile yağacak yani, inşallah Rabbim gönlümüze göre yaşatır
aa kim gelmiş
valla eskiler hepsi gitmişti,çok sevindim bu arada hayırlısıyla nişan oluyomuş
gizim sen nasıLsın canım,sende gittin burdan he, kimse kalmadı eskilerden, sayılıyız yani
sözdü,nişandı derken düğüne geri sayımlarımız başladı,ne çabuk geçiyo zaman:26:
vaay deryam maşallah, bizede gönder azcık halay çekelim
düğünümde senin yerinede oynucamsende oyna benim için
akşam düğünümü olacak sizinki
Çok bi eksik aklamadı ya süpürge almama lazım ama bitürlü karar vermedim:44:
Beyaz eşyalarıda aldık oda çıktı aradan.
Ben nişanı ayrı yapmayı hiç düşünmedim hani sonuçta sadece yüzük takılıyo en yakınlar olsun istedim. Benimki tam evde oldu sayılmaz çatıda yaptım ben minik salon gibi olduama ablamlarınki evde olmuştu gayetde iyi olmuştu.
Sizin ev nasıl büyük mü kaç kişilik düşünüyosun
tutkucum ikincisi kesinlikle daha güzel ya yokmu hiç bi ihtimalselam selam selamm kızlarr
maşallah ne bereketli günmüş, yeni gelinlerimizde gelmiş hoşgeLmişlerr
kızlar bişi sorucam şimdi
bu salon tuttuğumuz salon,ama ben 2.defa gittiğimde şok geçirdim resmen,çok çokkk kötü içerisi, şimdi tutuldu,konuşuldu herşey,ama hiç hiç içime sinmiyor.
Hadi o sandalyeleri,masaları güzelce kaplattırıcam ama yinede içime sinmiyor.
Geri dönüşüde yok sanırım.
Bildiğiniz meyhane ya
Ben şu aşağıdakilere taktım,ama nişanlım artık geri dönülmezki diyo,söz verildi,konuşuldu diyo.:26:
Nasipse 1 kez olucak bu düğün,onca yıl beklemişken göz göre göre nasıl istemediğim yerde yapayım şimdi.
sizcede bunlar daha güzel değilmi
----
buda bir diğer beğendiğim
napsam,ne etsem çok üzülüyorum şimdi, tutarken nereye bakıyomuş gözlerim ya
selam selam selamm kızlarr
maşallah ne bereketli günmüş, yeni gelinlerimizde gelmiş hoşgeLmişlerr
kızlar bişi sorucam şimdi
bu salon tuttuğumuz salon,ama ben 2.defa gittiğimde şok geçirdim resmen,çok çokkk kötü içerisi, şimdi tutuldu,konuşuldu herşey,ama hiç hiç içime sinmiyor.
Hadi o sandalyeleri,masaları güzelce kaplattırıcam ama yinede içime sinmiyor.
Geri dönüşüde yok sanırım.
Bildiğiniz meyhane ya
Ben şu aşağıdakilere taktım,ama nişanlım artık geri dönülmezki diyo,söz verildi,konuşuldu diyo.:26:
Nasipse 1 kez olucak bu düğün,onca yıl beklemişken göz göre göre nasıl istemediğim yerde yapayım şimdi.
sizcede bunlar daha güzel değilmi
----
buda bir diğer beğendiğim
napsam,ne etsem çok üzülüyorum şimdi, tutarken nereye bakıyomuş gözlerim ya
hımm teknosa, darty,saturn mağazalarını dolaş canım.
süpürge konusunda dyson düşünüyordum ama bin tl olunca şimdi ondan da vazgeçtim phılıps düşünüyorum bu sitede çok öneriyorlar canım.
siz bitirmişsiniz canım beyaz eşya olarak sen ne aldın hangi markayı seçtin ?
bizim ev dubleks tatlım ablamınkini evde yapmıştık 50 - 60 kişi vardık belkide geçmişti bile ama ben hiçbir şey anlamamıştım kalabalıktan ve mutfaktan hiç çıkamamıştım .60 kişiye kahve pişirmekten yemek servislerinden sonra gelen abakları makinaya yerleştirmekten bitmişt pilim yani.
Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
canım hayırlısı olsun nişana çok sevdindim ecem hakketmiştiniz allah mutlu etsin, istanbula geleceksin gelin olarak değilmi
biz 18 mayıs için salonla anlaştık şükür ocak gibi nikah günümüzü alıcaz düğün salonunda yapacağız nikahı
balayı için o kadar çok otel araştırdık ki 2014 gelinleri balayı başlığı var ama antalya belek tarafındaki, voyage belek, cornelia deluxe diamond,spice otel, rixos lar bunlar bu liste uzar gider araştırdık hep
Şöyle yapsanız ilk önce çekirdek aile olarak istemeye gelseler.
Ondan sonrada nişan yaparsanız yine evde (bizim öyle oldu). Bu seferde iki kere telaş oluyo ama daha iyi oluyo sanki.
Bak evde büyük diyosun gayet güzel olur bence yüzükler kesildikten sonra kadınlar ayrı bi odaya geçip müzik felan ayarlarsın kurtlarınızı dökersiniz
Boschdan aldık biz beyaz eşyaları.
anaam dişim bu saatten bende istiyorum
benim kafa pek basmıyo saate,böyle 40-45 fln yazıyo bunda hazır
güle güle,huzurLa kullansın inşallah
--
kusuruma bakma edamm aklıma geldikçe gülüyorum
--
maşallahh nasıl sevindim kuzum
bilmiyorum neden ama mayıs ayı düğün için çok normal geliyo bana ya, hem şimdiden hazırlık için normal..
hava nasıl olur artık Allah bilir,yani yazın ortasında yapsan belki kar bile yağacak yani, inşallah Rabbim gönlümüze göre yaşatır
aa kim gelmiş
valla eskiler hepsi gitmişti,çok sevindim bu arada hayırlısıyla nişan oluyomuş
gizim sen nasıLsın canım,sende gittin burdan he, kimse kalmadı eskilerden, sayılıyız yani
sözdü,nişandı derken düğüne geri sayımlarımız başladı,ne çabuk geçiyo zaman:26:
vaay deryam maşallah, bizede gönder azcık halay çekelim
düğünümde senin yerinede oynucamsende oyna benim için
akşam düğünümü olacak sizinki
herşeyden önce ailesi razı gelmez ki.. çok önem verirler,birine söz verirlerse sözünde dururlar.
evet salona girdiğimde heyecandan bişi anlamam ama ya sonra, düğünü izlerken ki izleyesim gelmez herhalde.
Zaten moralim bozuk giderimki oraya
babamda beğenmedi zaten,imkanı olsa değiştircem dedi ama o kadarda para vermişsiniz dedi,o yoktu salonu tutarken.
of tek ihtimal var o da sevdicekler o salon hakkında kötü şeyler duysunlar,anca öyle vazgeçerler
napalım sağLık olsun,huzur olsun artık
dua etmekten başka çarem yok ,sizde dua edin kızlar benim için nolur,bir şekilde vazgeçilsin bu salondan nolur
ilk olarak tanışmaya gelecekler canım sonra biz onlara gideceğiz ama bizim durum farklı olduğundan böyle bir şey yapılmadan geldiklerinde hemen isteme olabilir.
en büyük yer salon canım erkeklerin hepsi salonda oturur, bende nişandan sonra dışarı çıkıp yemeğe , eğlenmeye gideriz kuzenler felan diye düşünüyorum veya küçük bir yer tutup cafe tarzı orda yapabilrim nişanı akrabalar çağrılıp bir sürü fikirler var kafamda canım.en azından salona 5-6 milyar verileceğine 1,5 bin kurtarıım duurmu .
hayırlı olsun canım .
canım ben nişanı evde yaptım hiçmi hiç pişman değilim konularımdan bakabilirsin, ilk tanışmaya ailesi geldi daha sonra biz gittik ve isteme söz nişan aynı gün olucak dendi zaten ben bunu istiyordum ve oldu bittti çok ta güzel oldu bir çırpıda bitti
evimiz bahçeli ve evimizin önü süper deniz manzaralıydı hem evde masalar hem dışarda hem bahçede kuruldu isteyen istediği şekilde takıldıyiyecekler hem evde yapıldı hem beni seven tanıdıklar eş dost yaptı getirdi hemde pastamı yaptırdıım pastahane bana hediye ikramlıklar ettti o ikramlıklar günlerce yetti komuşulara dağıtıldı
tanışmada benim ailem çok hırpaladı kendini ki bende hırpaladım 5 6 çeşit tatlı vardı tanışmada her duyan kuzen eş dost tatlı yapmıştı ki çok kızmıştım nişanda tek pasta olucak desemde yine getiren getirdi tatlı
dış çekim fotoğraf hep hevesimdi onu da çektirdik herşeyi yaşadık prensesler gibi faytonla gezdim yaşadığım yerde o yüzden çok şanslı hissetim kendimi
evde yapmanın avantajını gördüm ben ailem nişan yapsaydı 20 bine yakın harcıyacaktı ben biliyorum babam yemekli yapacaktı ben harcartmadım bana destek olun dedim sağolsunlar öyle çok güzel destek oldular ki belki nişan masrafı olsaydı şu anda bana destek olamazlardı
ben inceliyim senin konularını tatlım o zaman
Ohh maşallah canım çok da güzel geçmiş belliki hem bahçede hem evde masalar donatılmış .
o zamanlarda yanında olan insanlar o kadar önemli ki insan ister istemez panik yaşıyor .
dış çekim fotoğrafı bende istiyorum açıkçası hep hayalimde o benim .
dediğin gibi evde yapılan nişan fazlasıyla avantajlı . niaşn döneminde inanılmaz paraya ihtiyaç var ve yetişmiyor bile kimi zaman
o kadar para hacamak bana çok gereksiz geliyor açıkçası ben yemekli düşünmüyorum açıkçası .altından kalkamam yani ama 5-6 bin lirayı da vermek pek mantıklı gelmemeye başladı onun yerine eksiklerimi alırım kendimi de ailemide zor durumda bırakmam davetiyesi de var salonda nişan yapılınca .
sanırım ben cayıyorum bu salon işinden
Şu devirde hiç bir şey kolay alınmıyor , yapılmıyor hayat şartları çok zor maalesef . iyiki öyle yapmışsın canım kendinde rahatsın şu anda .
işman olmayacaksan eğer cay canım ha salonda olmuş ha evde zaten her ikisindede bir heyecan yaşayacaksın benim yaşadığım yerde en uygunu 5 6 bine gelecekti istanbul çok pahalı bir şehir özellikle,ama nişanı evde yapman senin avantajına olur canım
valla fotoğraf çekimi içimde kalmasın diyorsan çektir canım beni profesyonel makinam vardı bir yandan kardeşim foto çekti bir yandan fotoğrafçı hattaha fotoğrafçıya ilk etapta gülemedik hep kardeşime poz veriyordum en son kardeşim önde fotocu arkada yakaladılariyiki kardeşimi ve bir arkadaşımı yanımda taşımışım diyorum fotoğraf çekimi boyunca aksesuarlar olsun herşeyi onlar taşıdılar bir yandan onlarda poz çekti ama çok eğlenceliydi şimdi kardeşimin fotolarını daha geniş açı buluyorum daha iyi bile buluyorum sende muhakak bir tanıdık al canım yanına :)))))))
vallla içine sindiği gibi yaşa bak benim açtığım konuya bakabilirsin orda detaylarda çok uğraştık kavanoz yaptım şeker hamuru kurabiye yaptırdım pasta herşey pembe olsun diye didindim sindi içime ama düğünde böyle birşey yapmayacağım
artık dahada didinmem valla hiç hırpalamayacağım kendimi nişanda yaptım bittti kına içinde çok değişik fikirlerim vardı ama artık yapmayacağım onlarıdayoruldum vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?