- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
canım eylüldemi düşünüyorsunuz ecem yaa neden öyle çok uzak kaldın bilmiyorum ama daha sık gel lütfen çok sevindim sizin böyle bir karar vermenize canım
tuğçe canım ne güzel bir haber nişanın olucağnı bilmiyordum ay çok sevindim canım
Ben bundan 1,5 yıl önce başkasıyla nişanlanmıştım.
Nişanım yemekli eğlenceli olmuştu. 10 milyar kadar masraf yapmıştım.
Şimdi evde yapıcam kısmetse.
sade bir nişan olacak bu sefer inşallah.
istanbulda maalesef öyle ki.
Dimi fotoğrafçıdan daha güzel buluyorsun resimleri ama aksesuarlar ayrı bir konu , resimciye ait değil mi canım:26:
bende kuzenimlerimi ve ablamı almayı düşünüyorum . tabi sevdicek bişey der mi acaba ?kuzenimin profesyonel makinesi var . o da çeker diye düşünüyorum ama kimi fotoğrafçılar bu konuda kimiz aman gerginlik yaşatabiliyor.
Ooooo bende o senin yaptırdıklarından yaptırmayı düşünüyorum o kavanozlara şekerler koyup , şeker hamurundan kurabiyeler yapmayı düşünüyorum bu şeker hamuru için evde denemeler yapacağım canım ben , çok para istiyorlar .
Kına için neler düşünüyordun bakalımniye canım bir kere oluyor bunlar ya ,
Kadıköyde nerede var ben geçen hafta oradaydım evdicekle ama ne bir abiyeci ne de gelinlikçi gördüm ama söz için güzel elbiseler vardısende benim gibisin demekki canım ya ben çok kararsız kalırım biliyor musun annem ablam benimle alışverişe gitmek istemezler 2 saat bakıyorsun bir şeye diye
Aynıyz canım seninle allah bize ve sevdiceklerimize sabır versinki benim sevgilimin abisinin eşi doğum yaptı bebek için bişeyler alalım dedik ama yok hiç bişey beğenemdim ve sevgilimin dediği seninle işimiz çok zor dedi
canım bizim fotocu 1 bavul aksesuarla geldi ama bende kendim için aksesuar satın aldım örnek kalpten yazı tahtam ahşaptan harflerimiz , sonra love yazan afiş nişan detaylaırma fotoğraf koymuşumdur belki bende yinede yaptırdım birşeyler :))))
kurabiye yapmak çok zor bişey değil ben malzeme aldım deniyeceğim valla ben 100 tanesine 300 tl verdim ama içimde kalacağna bende olsun dedim, bide 2 gün nişan kutlaıdk pazar geldiler bir 70 kişiydik evde sonraki günde mahallemizdkei komşular geldi 50 kişi kapının önünde açtılatr müzikleri ohhh eğlendik onlarada dağıttım bazısına kavanoz kaldı bazısına şeker hamuru, iyikide iki hediye yapmışım diyorum
kavanozları yapmam çok kolay oldu 1 ayda her boş bulduğum vakitte yaptım
yaaaa kına için falım sakızlarda çıkan fallarla birşeyler yapıcaktım vazgeçtim çerez kına dağıtıcaz zaten bide magnet istiyorum magnetin üstüne yaptıracağım karakatürü kınada hoşgeldiniz afişi olarak kullanmak gibi niyetim var ve şu kına hatırası afişlerine de bastırma gibi düşüncem var sadece bu
düğün için birşey dağıtmayı düşünmüyorum
çok detaya inince boğuluyor insan ki ben çok detaycıyım şu sıralar kafam rahat 1 ay sonr akına için alışveriş yapmaya başlıyacağım kırmızıyı konsept rengi olarak seçmiyeceğim derken kırmızı yapıcam konseptti kırmızı tülller ve kırmızı kalp balon almaya felan gidicem eminönüne alayım kenarda dursun diyorum
heee bide kına içinde arkadaşlarımın çoğu aynı renk giymek istediklerini belirttiler mesela kırmızı bir elbise giysem arkadaşlaırmsiyah giyebilirlermiş herkeste siyah elbise oluyor genelde buda etrafta kara meleklerim olucak demek
Benim erkek arkadaşımda öyle desemikimizde zor begeniriz çok araştırma yaparız iyisi olsun içimize sinsin diye deli gibi sürekli gezeriz Kadıköyde ana caddede var ara sokaklardada özellikle gelinlikçiler muhteşem
sen kurabiyelerini nerede yaptırdın canım ?
çok pahalı tutmuş sanki ya :26:
lavanta kesesi de dağıtabilirsin canım . baya şeyler yapacaksın yine desene kına içinde :)
gizin kına gecesine hoşgeldiniz bir aifiş
birde tastık felan yapıyorlar kına hatrası olarak genelde.face düş atölyesi diye bir sayfa var çok güzel şeyler yapıyor ona bakaraktan kendin hazırlayabilirsin ben ablam için söz tepsisi, iğnedanlık ,takı kurdelası yaptırmıştım
takı kurdelasını aldın mı canım ?
ne güzel düünceli arkadaşların varmış senin öyleharika fikir canım .
Bende çok detaycı olduğumdan ve sözümüz haziranda olacağından anca karar veririm diyerekten şimdiden araştırmaya başladım .ama o kavanozları alıp kenara koysam tülleri de aynı şekilde en son badem şekerlerini alır koyarım diyorum bakalım
haftasonu annecikle bir Eminönü turu yapalım
canım hayırlı olsun sende mayıs gelinisin hayde bakalım az kalıyor bende senden 14 gün sonra evleniyorum canım inşallah kimse karışmaz benim kendi ailem ev verdi şimdilik oturcaz ama sağolsun babam içini sıfırdan yaptı birkaç yıl oturacağız :)
yaaa bilmiyorum ama aile apartmanı çok zor ben aile apartmanında büyümüş biri olarak en tasvip etmediğim şe yki apartman annemin babaısnındı çocuklaırnı uzağa göndermedi herkese bir daire verdi ama çok zor o kadar çok kaırşanım oldu bunu geç ne yapsak batıyordu
bak annem kendi babaısna hala da hesap verir dedem gelir kapıya annen nerde baban nerde yok nereye giderler yok hiçte birşey sölemiyor derler
yani şimdi sen yok böyle olmaz bizde dersin ama ilerde birikir inan anneme babama sorsan sorun yok ama ben böyle şeylere pek tahjamül edemiyorum en mantıksız şey böyle durum
kararsızsa siizn işiniz çok zor
bz o kadar gezdik ,şu anda o aşamada olmadığımdan gözüme çarpmamış dikkat etmemiş olabilirim
vaay deryam maşallah, bizede gönder azcık halay çekelim
düğünümde senin yerinede oynucamsende oyna benim için
akşam düğünümü olacak sizinki
Günaydınnnnlarrr
merhabalar,
bu topiğe geçmek yeni nasip oldu
6 nisanda nişan - 15 haziranda düğün düşünüyoruz inşallah...
herkese Allah kolaylık versin..
Elbette kolay bişe değil canım. Şöyle bir durum var kayınvalidem benim çok genç abla kardeş gibiyiz şuan için... Ben ne kendi evime karıştırırım başkalarını ne de başkalarına karışırım diyor... Kendi kayınvalidesinin yanında yaşamış senelerce ve yaşlı bakmış. Bu zorlukları biliyorum diyor. Bu nedenle sen asla böyle şeyler yaşamayacaksın diyor... Evin ayrı diyor... Şimdiye kadar nişan bohçasına çıktık kendi ablam karıştı o yine hiçbirşeye karışmadı. Biz fikir veririz, yapıp yapmamak size kalmış diyor ev tadilatında. Ki böyle olmasa bile bu devirde kira köşelerinde olmak çok zor malesef.. Kazandığını kiraya veriyorsun... Allah nasip kısmet ederse arsalarına yazlık yapacaklar ilerde orda yaşayacaklar... Rabbim geçim kolaylığı versin... Dengeyi sağlamaya çalışacağız ikimizde... Gizcim ileride evlendikten sonra da duygularımızı paylaşalım olur mu :) ne durumdayız gibi...
Günaydınlar canımGünaydınnnnlarrr
merhabalar,
bu topiğe geçmek yeni nasip oldu
6 nisanda nişan - 15 haziranda düğün düşünüyoruz inşallah...
herkese Allah kolaylık versin..
merhaba hoş geldin hayırlı olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?