2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Teşekkür ederim canım.
Hayırlısıyla inşallah.

Son düzenleme:
Ben bundan 1,5 yıl önce başkasıyla nişanlanmıştım.
Nişanım yemekli eğlenceli olmuştu. 10 milyar kadar masraf yapmıştım.
Şimdi evde yapıcam kısmetse.
sade bir nişan olacak bu sefer inşallah.

10 milyar mı maşallah canım ya .

artık resimlerini bizimle paylaşırsın dimi tuğçecim

canım bizim fotocu 1 bavul aksesuarla geldi ama bende kendim için aksesuar satın aldım örnek kalpten yazı tahtam ahşaptan harflerimiz , sonra love yazan afiş nişan detaylaırma fotoğraf koymuşumdur belki bende yinede yaptırdım birşeyler :))))

kurabiye yapmak çok zor bişey değil ben malzeme aldım deniyeceğim valla ben 100 tanesine 300 tl verdim ama içimde kalacağna bende olsun dedim, bide 2 gün nişan kutlaıdk pazar geldiler bir 70 kişiydik evde sonraki günde mahallemizdkei komşular geldi 50 kişi kapının önünde açtılatr müzikleri ohhh eğlendik onlarada dağıttım bazısına kavanoz kaldı bazısına şeker hamuru, iyikide iki hediye yapmışım diyorum

kavanozları yapmam çok kolay oldu 1 ayda her boş bulduğum vakitte yaptım

yaaaa kına için falım sakızlarda çıkan fallarla birşeyler yapıcaktım vazgeçtim çerez kına dağıtıcaz zaten bide magnet istiyorum magnetin üstüne yaptıracağım karakatürü kınada hoşgeldiniz afişi olarak kullanmak gibi niyetim var ve şu kına hatırası afişlerine de bastırma gibi düşüncem var sadece bu

düğün için birşey dağıtmayı düşünmüyorum

çok detaya inince boğuluyor insan ki ben çok detaycıyım şu sıralar kafam rahat 1 ay sonr akına için alışveriş yapmaya başlıyacağım kırmızıyı konsept rengi olarak seçmiyeceğim derken kırmızı yapıcam konseptti kırmızı tülller ve kırmızı kalp balon almaya felan gidicem eminönüne alayım kenarda dursun diyorum

heee bide kına içinde arkadaşlarımın çoğu aynı renk giymek istediklerini belirttiler mesela kırmızı bir elbise giysem arkadaşlaırmsiyah giyebilirlermiş herkeste siyah elbise oluyor genelde buda etrafta kara meleklerim olucak demek

Benim erkek arkadaşımda öyle desem ikimizde zor begeniriz çok araştırma yaparız iyisi olsun içimize sinsin diye deli gibi sürekli gezeriz Kadıköyde ana caddede var ara sokaklardada özellikle gelinlikçiler muhteşem

sen kurabiyelerini nerede yaptırdın canım ?
çok pahalı tutmuş sanki ya :26:
lavanta kesesi de dağıtabilirsin canım . baya şeyler yapacaksın yine desene kına içinde :)
gizin kına gecesine hoşgeldiniz bir aifiş

birde tastık felan yapıyorlar kına hatrası olarak genelde.face düş atölyesi diye bir sayfa var çok güzel şeyler yapıyor ona bakaraktan kendin hazırlayabilirsin ben ablam için söz tepsisi, iğnedanlık ,takı kurdelası yaptırmıştım
takı kurdelasını aldın mı canım ?

ne güzel düünceli arkadaşların varmış senin öyle harika fikir canım .

Bende çok detaycı olduğumdan ve sözümüz haziranda olacağından anca karar veririm diyerekten şimdiden araştırmaya başladım .ama o kavanozları alıp kenara koysam tülleri de aynı şekilde en son badem şekerlerini alır koyarım diyorum bakalım

haftasonu annecikle bir Eminönü turu yapalım

Son düzenleme:

kararsızsa siizn işiniz çok zor
bz o kadar gezdik ,şu anda o aşamada olmadığımdan gözüme çarpmamış dikkat etmemiş olabilirim

facede şeker kurabiyeci var canım öncelikle rodan yaptırdım biraz tuzlu oldu ama o biraz son dakikaya kaldı bend eüç beş hesap yapmadım o yüzden öyle yaptırıverdim

kına gecesine hoşgeldiniz afişi olucak onuda bu siteden yaptırrrım , bide gizin kınası diye ayrı afiş olucak heee bide kına çerçevesi ya alıcam ya yapıcam aslıdna yapıyorum yinede bak duramam ben

https://www.facebook.com/KinaAfisiDugunBebekMagneti

takı kurdelemi kendim yapmak istiyordum ama alırım herhalde eminönüne gideyim ya beyaz ya pembe alıcam ama sade olsun istiyorum , kırmızı bel kuşağmı tesadüf gezerken gördüm dantel şeklindeydi onu aldım mesela

ben badem şekerlerini son 2 gün kala koydum taze taze canım send eöyle yap vallla 2 3 ay önceden kavanozları almıştım ben bide kavanozları yıkadım kuruladım halbuki tertemizlerdi öyle beklediler sonra eminöne gittim kurdeleyi aldım ütlledim yaptım son aşama sticker yapıştırdım ve şeker koydum canım

arkadaşlaırm sağolsunlar düşüncelliler bir başka arkadaşta gördüler bendede olsun istediler o uygulamayı

Elbette kolay bişe değil canım. Şöyle bir durum var kayınvalidem benim çok genç abla kardeş gibiyiz şuan için... Ben ne kendi evime karıştırırım başkalarını ne de başkalarına karışırım diyor... Kendi kayınvalidesinin yanında yaşamış senelerce ve yaşlı bakmış. Bu zorlukları biliyorum diyor. Bu nedenle sen asla böyle şeyler yaşamayacaksın diyor... Evin ayrı diyor... Şimdiye kadar nişan bohçasına çıktık kendi ablam karıştı o yine hiçbirşeye karışmadı. Biz fikir veririz, yapıp yapmamak size kalmış diyor ev tadilatında. Ki böyle olmasa bile bu devirde kira köşelerinde olmak çok zor malesef.. Kazandığını kiraya veriyorsun... Allah nasip kısmet ederse arsalarına yazlık yapacaklar ilerde orda yaşayacaklar... Rabbim geçim kolaylığı versin... Dengeyi sağlamaya çalışacağız ikimizde... Gizcim ileride evlendikten sonra da duygularımızı paylaşalım olur mu :) ne durumdayız gibi...

kararsızsa siizn işiniz çok zor
bz o kadar gezdik ,şu anda o aşamada olmadığımdan gözüme çarpmamış dikkat etmemiş olabilirim

Evet canım kararsızlıgımızdan artık almaktan vazgeçtigimiz erteledigimiz çok şeyler oldu Ben ilk gittigimde gözüm hep onlara çarpıyor kendimi alamıyorum o kadarda çok zaman var

vaay deryam maşallah, bizede gönder azcık halay çekelim
düğünümde senin yerinede oynucamsende oyna benim için

akşam düğünümü olacak sizinki

evett tutku akşam düğünü olacakkk senin için bol bol bol oynarımmm sende benim için oyna evetttttttt ben oynamaya 22 sinde başkıyorum kınam burda olucak seninkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhabalar,

bu topiğe geçmek yeni nasip oldu
6 nisanda nişan - 15 haziranda düğün düşünüyoruz inşallah...
herkese Allah kolaylık versin..

kayınvaliden benimki gibi benimkide senelerce kayınvaldiesiyle yaşamış zorluk nedir bahsetmedi çünkü benim kayınvalidem çok makul sessiz hatta ezilmiş biri ezmişler hep 4 görümce var bir kaynanana düşünebiliyormusun canım çok kötü bişi ve onun söz hakkı pek olmammış o yüzden onu ayrı seviyorum

bizde bohçaya gittik kadın oturdu yerinde kalkmıyor hani kızım sen zaten herşeyi önceden karalaştırmışsındır zaten hızlı beğeniyorsun en güzellerini beğeniyorsun diyor üdşün kendi annnemle bohça bakarken didiştim kayınvalidem hiç karışmadı annnem kaynana gibi :))))) sendeki durum mevcut bendede

canım inşalllah çok mutlu olursun mutlu oluruz hattaha ben aile apartmanınd ayetişmiş biriyim zorlukları görüdm ama :))))))))))

bak bizim mahallemizde çoğu kişi aile apartmanında oturuyor hatta tanıdıklarımız gelinlerine kendi oturdukları evlerini verip alt kata taşınıyorlar o derece şanslı gelinlerimiz var onlarda hallerinden memnun ama zorluklarını hafifte olsa gördü çoğu :) ama allah gçeim kolaylığı versin ben asla anlaşamaz bu kız yanar deidğim bir olayda kızın çok mutlu olduğunu gördüm o yüzden gelecekle ilgili yorum yapamıyorum artık

heee bide şu var zaten kendi evleri çok şanslısınız öyle bir şans avrsa orda oturun olmasaydı ayrı yer olurdu tabi sonuçta ilerde çoluk çocuğa karıştığınızda kendi annen gelemezse kayınvliden yanınd aolucak güzel bişi desteği sende olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…