2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşbuldum mutellecım

O halde tanışalım, kendini biraz tanıtır mısın bize?
Geleneksel tanışma faslı işte

Günaydınn canım nerelerdesin özlettin kendini nasılsın

Cannım, ya malum bayramdan önce şeker sattım, geç geldim eve o yüzden gelemedim. Sonra bayram, 2 gündür de dersanem vardı ondan gelemedim ama çok merak ediyorum buraları, sizleri. Neler oluyor kim ne yapıyor diye
Anlatacak çok şey birikti. Ananemin ölümünün ardından 1 yıl geçmiş ya inanılır gibi değil
Onun için mevlüt yapacağız, bi takım hazırlıklar var, kurabiye de yapacağım dağıtmak için. Başım kalabalık yani, okul var bi de
Sizler ne yapıyosunuz yeni haberler var mı?

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
Yeni gelen arkadaslarım hosgeldinizz
Kızlar inşallah alıntı yaparken kacırdıgım yoktur :44:

Hic bilmiyorum ki kac kere cagırır :44: metrobüs iş yerime 10 dk benim ama son aylarda evle diger hazırlıklarlada ugrasmak varya benim gözümü korkuttu tabi nereden alacagımızda beli olmaz böyle derken da uzaga gidebilirim çok akraba eş dost olmasıda sorunmus anladım
Nişan listemi yaptım içim rahatladı.

Neler yazdın canım ?
kızlar kızlar nasılsınızz iyi akşamlarr bakın bakalım sizce güzel olmuşmu
Çok güzel olmuslar canım ellerine saglık

yok canım ya alısamamak degil ama neyse nazar degdirmiyim ben yine çok iş yok ya o tuhaf geliyo
Yok kuzum biz o kadar kalmadık cok şükür dün sözümüzü tuttuk sayılır 11:30 gibi uyuduk
Dimi yaaa ne masrafsızım kuzum ne bileyim ya baska birsey kullanmıyorum ki he bide alık ve pudra kulanıyorum ama elimdekiler daha 2-3 yılda bitmez o yüzden bosa tekrar almıyım kıtlık mı var dedim
he canım ya pantolon kotta olur bak hayır demem bende begeniyorum amaen cok siyah rengini bohcaya siyah konurmu :44: ne bileyim annem diyo 3 lü taslı tuslu set varya bohca seccade falan :44:
Üç aşagı beş yukarı aynıyız canım kullanmayacagımız şeyler almayı hic istemiyorum

Canım kahvaltı takımın cıvıl cıvıl cok güzel yakındanda görmüştüm
yemek takımının yuvarlak olanı tercih etsen daha iyi canım kullanma acısından..neticede hep aynı özeni gösteremeyiz uclarına dikkat etmek gerek 2. modelin

Konusma geciyormuymus evde canım annen birsey söyledi mi ?
Vallamı düşününce atıyo zaten canım ben aslında yengemi cagıralım dedim ama annem istemiyo onlarda ailece olsun bizde diyo daha samimi olur diyo..servisi yaparım ben sanırım canım ya olması annem yardım eder hem belki ablasıda yardımcı olur amann gerci olmasınlar ben hünerlerimi göstereyim
Ooo sizinde baya kalabalık olmus canım bayramda zor oluyo tabi biri gelecek edecek vs :44:
Yok kız anneler dısında kimseye vermem Alttan giyiliyor cok şükür canım dedigin gibi önce fotografcıyla görüşmek pahalı yeri tercihh edersdek orada vardır belki giyinme odası falan..ev yakın canım 10 dk bi bunları cok cok telas ediyorum işte

gülsen güll
Bende mayısı cok severim ne cok sıcak ne cok soguk tam ideal ama eylül ayıda güzel olur Amimn canım inşallah

Ne konussak burun kıvırmalar birsey begenmemeler mesela şunu nasıl yapacaksın diyolar ardından alaycı gülüşler kötü birsey basıma geldiginde hep destek olur yanımda kuzenim ama mutlu oldugumda sanki hep üzülmemi ister bu hep böyledir ve cok kolay adam satar 2 sn
En iyisi öyle yapmak çünkü planları ilerlemeyecek misaifirler ister istemez bir curcuna olacak :44:
Etegein alt kısmı minik kabarık diye anlar diye korkuyorum hep sohbet ettigim kuaför ayıpta olsun istemiyorum ahh canım kuaförüm benim kavusalım diye duada etmişti ona yalan söylemek istemezdim ama napalım tamamen duygusal durum kınada söylerim diyodum ama ondadamı söylemesem

Canım eger kapora vermisseniz alamazsınız hic yakma bosver..ama sadece kuru bir söz ise vazgeclir neden olmasın bak son koydugun resim en güzeli

Günaydın kızlaar
Çok özledim sizlerii

Günaydın canım valla sende özleniyorsun nerelerdesin sen bakayım perim sen ebisim kaybolup durun siz

Amin inşallah canı cümlemize.. hatırladım seni 351. dönem topiğine uğramıştın
ilkayın arkadaşımıydın ?
Yok canım destek için gelmiştim topige orda tanışmıştık evet

Anladım canımcım bayağı yogunmuşsun herşeyi hallettiysen engüzeli olsun aradada olsa buralara ugrayıp haberleşiyoruz işte Mekanı cennet olsun anannenin büyük acılar bilirim zaman öyle çabuk geçiyorki geçtikçede hafifletiyor acıları belkide iyi oluyor Allah kabul etsin sorunsuz tamamlarsın herşeyi inşallahBende aynıyım iş ev arası gidip geliyorum bayram tatili güzel geldi geldide yine bende misafirlerden birşey anlamadım yatılı teyzemler vardı birde hafta sonuna kadar yemek çay bulaşık temizlik etler arasında geçti

Evet canım o da sorunmuş gerçekten kuzenlerimide yanımda isterim hep bizde kuzen bollugu var onlar gelse dolarki ev yakın arkadaşımız var onlarda gelmek istiyor evli çift erkek arkadaşımla biz onlarınkinde bulunmuştuk nasıl derim çok kalabalıgız büyük babanneler falan var sonra egleniriz kendi aramızda diye off

Bebeğimmm, yoğunum kuzum ya, ama artık daha çok gelmeye çalışacağım.

Asıl o gün çok yorulacağım ama olsun, inşallah çok güzel bi mevlüt olur, kalabalık olsun yeter ki amin diyen çok olsun.
Ayy kıyamam, bilirim yatılı misafir zordur, bi de evin tek kızıysan

Ohh masallah yok ben sadece anne tarafımı istiyorum arkadasınıda cagır canım ya ayıp olur onlarda cagırmıs hemde yakınmıssınız :26:
Ayyy kızlar günlerden çarşamba olmuss pazara cok az kaldı :18:yarın arkadasıma gidicem bir kac işimiz var cuma kuaföre gidicem kasımı aldırayım cumartesi sarma sarabiliriz temizlik yapabiliriz birazcık detaylı ardından sevdicekle bulusmak istiyoruz pazar noldugumuzu anlamayız :26: pazar günüde sabah erkenden kalkıp tatlı yapıcam sonra temizlik sonra yemek sonra banyo sonra sac makyaj giyinmek aneemm nasıl yetişirim ben çok yavasımdır :18:

kızlar kızlar nasılsınızz iyi akşamlarr bakın bakalım sizce güzel olmuşmu
Çok güzel olmuşlar canım maşallah senmi yaptın becerikli hatun seni
Canım kahvaltı takımı çok güzel cıvıl cıvıl çok karışık desenleride yok kahvaltı sofrasına gayet yakışır bir model canım ben begendimYemek takımlarından ikisininde kendine ait bir tarzı var eğer yuvarlak istiyorsan seçtigin model oldukça güzel kibar duruyor kare istiyorsan alttaki model benim aldıgım modele çok benziyor yanlarında desenleri yok ama karaca tercih etmedim ben sanki karacanın modeline bakınca yuvarlak daha çok içime sindi gibi ama önemli olan senin içine sinmesi o yüzden hangisi olursa olsun içine sinsin inşallah

Canım benim kendini üzme lütfen kaporamı verildi sadece tutarına göre iptal ettirme şansınız yokmu tamamen para verildiyse degiştirmezler sanırım keşke yapsalar ama kendini böyle üzerek biryere varamazsın seçtiginiz yerdede yapılacak degişikliklerle farklı hava katılabilir kullanılacak renk ve detaylar bence daha farklı bir dügün havasınada sokar ortamı gibi geldi tahta görünüşü falan güzel durmuş aslında ama yinede birkere daha konuşun diger koyduklarındanda en sondaki güzelmiş canım ferah bir görüntüsü var hangisi olursa olsun içine siner inşallah önemli olan sizin gününüz yerin bir önemide kalmayacaktır belkide

Asıl o gün çok yorulacağım ama olsun, inşallah çok güzel bi mevlüt olur, kalabalık olsun yeter ki amin diyen çok olsun.
Ayy kıyamam, bilirim yatılı misafir zordur, bi de evin tek kızıysan
İnşallah canımcım tabikide çok güzel bir mevlüt olacakBirde kız kardeşim var ama işte en büyük ben oldugumdan çogu iş bana düşüyor onlarda kuzenle yanımda sohbet ediyorlar

Ayıp olur evet farkındayım birde arkadaşlarımız yakın ve ben istersem begenirsem gelinligini bana vermek istedigini söyledi eğer öyle olursa üst kısmına dantel uzun kol diktirilicek alttanda arkaya dogru uzun danteli var kendi modelinde zaten böyle çok güzeldi gelinligi öyle yakınız yani herkes gelinligini başkasının üzerindede görmek istemez bende dedim o gün bir gelsin deneriz bakarız banada yakışırsa inşallah ekletmeler yapıp degişiriz sadece bakalım kısmet canım sağolsun böyle güzel bir düşüncesi var :13:Çağırıcam mecburen bizim isteme söz akşamı nişan akşamına falan dönüşecek ama neyseHerşeye yetişirsin sen öyle telaş yapma bakıyım elbet halledilecek herşey ben o temizlik olayını falan düşünüyorumda isteme söz olmadan 2 hafta önce falan bahar temizligini yapalım diyorum anneme bütün ev baştan aşagı halledilsin 1 hafta öncedende teyzemler gelir herhalde sarmalar su böreklerine hazırlık

Ee ne var ne yok canım

Bakkk ne güzel düşünceli arkadassın varmıss gercekten şimdi çok daha fazla ayıp olacagını düşündüm böyle yakın bir arkadasın olması cok güzel
İnşallah canım ya :18: şöyle bir şansım var bayram temizligi yapıldı ya ev dip köşe zaten temizlendi temiz şuan evimiz istemede bizimde yardımcılara ihtiyac var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…