Valla bilmiyorum ki canım. Şimdi temmuzda kpss var, askerliği de inşallah uzun dönem falan çıkmazsa temmuz gibi bitiyor. Askerlikten sonra beklemem diyor. Temmuzdan sonra ağustos gibi isteme söz falan olacak sanırım. Bize kalsa düğün hemen olsun ama annem yaz istiyor. 2015 yaz oluyor bu durumda
Amaaan kısmet bilmiyorum valla
Şu an düşündümde biz bayanlar ne kadar ayrıntılı düşünüyoruz ya, yok çorabıydı yok küpesiydi, yemeğiydi ıvırıydı zıvırıydıErkekler çekiyo takım elbiseyi hoooop bittii.
Şu an düşündümde biz bayanlar ne kadar ayrıntılı düşünüyoruz ya, yok çorabıydı yok küpesiydi, yemeğiydi ıvırıydı zıvırıydıErkekler çekiyo takım elbiseyi hoooop bittii.
Evet yaa erkenden plan yapmak istemiyorum. Kısmet diyip susuyorumbu belirlenen tarihler hiç olmuyor uymuor:)
kısmet canım daha erkende olabilir sizinki
Allahımmm çok heyecanlı
Darısı başıma diyeceğim valla kaçıramam bunu
Hmm, bi düşünelim. Canım ben genelde parlak tercih ediyorum amaa sanırım tarif ettiğin elbise için bi de bacaklara dikkat çekmemek adına mat olsa daha iyi olur. Yani istemede falan kesinlikle parlak derim ben ama şimdi mat diyorum. Şahsi kanaatimce yaniYine de sen bilirsin tabi. İstersen ikisini de al bi dene elbisenle falan. Hangisi içine sinerse.
vayy vayy ne güzel bir duygu olur hem senin için hem kaynanan içinYaa evet haklısın riske girmemek lazım. Ama benim gelinlikcim müstakbel kaynanamın gelinliğini diken yer olacak sanırım
Baya büyük bi yer ve o yıllarda kaynanacığımın gelinliği de mükemmel olmuş. Amaan kızlar bana bunları konuşmak için çok erken
evet kesinlikle neye büyük konussak basımıza geliyobüyük konuşmamak gerekir şu saatten sonra kızlarr, ben çok büyük konuştum ve şu anda ablam ve annem baya o lafları bir güzel yediriyorlar yani
Ben gelinlik konusunda çok kararsızım mağaza giyip beğenebilirim de her giydiğimi de alalım diyebilirim bilemiyorum maymun iştahlılık var bendesürekli karar dğiştiren bir yapıya sahibim
bakayım bi ugrayım ben avmdeki pentiyePentinin mat bronz çorabı var onada bi bak derim. Mat olduğu için ayağında çorap olduğuda pek belli olmuyo
selam kızlaar nabersiniz :) hayalleri kurup kurup sonra aaamaan daha çok erken sezonu başlamış hehiçte erken değil kızlar şimdiden seçmek lazım herşeyi düğün günü düğün tarihi gelinlik damatlık herşey hazır olmadan bizim gönlümüz rahat eder mi hiç ?
De tabi canım darısı basına darısı basınızaaahımm mat alayım o zaman isteme nişanla bir olacak canım ona uzun abiye aldık ne giyerse giyim belli olmayacak evde parlak var hic acılmamıs mat alayım 2 tane :44 ff ben cok cabuk kacırıyorum onları yedekler mutlaka olmalı bi bakmıssın geceye mat ile baslayıp parlak ile bitirmişim
vayy vayy ne güzel bir duygu olur hem senin için hem kaynanan içinneden kız zaman cok kısa bakma öyle taaa 2015 denildigine
evet kesinlikle neye büyük konussak basımıza geliyo
bakayım bi ugrayım ben avmdeki pentiye
sorma canım ya corap düşünülecek şeymi ama işte düşünüyorumne kadar detaycıyız dedigin gibi sevdigime daha kıyafet bulamadık onda hic panik yok :44:
kızlar Eki Görüntüle 836690 Eki Görüntüle 836691 nişan elbiseler nasıl
göğüs dekoltesi o şekilde olmayacak tabi
Evet canım ama oldukça kaliteli ve güzel duruyor böyle bel kısmında kat dantel var altı tül ama arkaya dogru dantel arka tarafı uzun kuyruk dantelMasallah o baya pahalıya almıs sanki :26:biz annemle alışkınız sarmaya sarar sarar atarız buzluga
Doğru söylüyosun bacım
aynen edacım boş yere büyük lokma yıt büyük konuşma dememişler
çok güzeller canım moru cok seviyorsun anlasıldıikinci elbise gibi bir model denemiştim baya önce meraktan ve çok begenmiştim bende kına için bakabilirim..kızlar bu arada kına için nasıl istiyorsunuz? ben nikah olacagı için kınadada kabarık giymek istiyorum..yani şu anki düşüncem bu yönde :44:gelinlik kadar olmasada ona yakın bi kabarık vee bindallı giymek İSTEMİYORUM (büyükte konusmuyorum tamammm )
Evet canım ama oldukça kaliteli ve güzel duruyor böyle bel kısmında kat dantel var altı tül ama arkaya dogru dantel arka tarafı uzun kuyruk dantelüstü straplez dantel kolları uzun dantel olacak nasipse işte bakalım bana onda durdugu kadar güzel duracakmı hayallerimde tamamen dantel olan modeller vardı ama nasip gerçekten zaman gösterir artık Bizde alışıgız kuzum sarmaya böregede fazla kişi olunca fazla fazla sarmak gerek ince
Sen içini ferah tut canımcım
aslında cok haklısın canım cokk bak mesela çok şükür isteme+nişandaki elbiseyi aldık cok rahatım kafamda bu konuda soru işareti aman ne yapıcam yok herseyi düşünmek lazım kafanda hersey oturmalı
pudra toz pembe veya veya mor rengi olacak elbisem canım .
ben kınada kabarık giymek istiyorum bindallıda şart tabi :)
ayy geçenlerde rüyamda kınam oluyor hiçbir hazırlık yok bindallı yok öyle kına gecesi yapılıyordu garip bir rüyaydı ya sabah kaktıımda inanılmaz etkisndeydim rüyanın
demek tek degilmişimkesinlikle öyle kafanda kurup huzursuz olmaktansa herşey belirli olur rahat edersin.. bizim yapımız bu böyle şeyleri düşündükçe paniğe kapılıyoruz niyeyse.. erkekleride çok sıkıyor aksine herşeye karar verip hazır tutma hevesimiz ama yapcak bişi yok gülü seven dikenine katlanır yane
pudra toz pembe veya veya mor rengi olacak elbisem canım .
ben kınada kabarık giymek istiyorum bindallıda şart tabi :)
ayy geçenlerde rüyamda kınam oluyor hiçbir hazırlık yok bindallı yok öyle kına gecesi yapılıyordu garip bir rüyaydı ya sabah kaktıımda inanılmaz etkisndeydim rüyanın
demek tek degilmişimben herseyi planlarken sevdigim sakin ol o zaman gelsin bakarız ayarlarız diyo gerci artık huyumu bildiginden kafama takmıyım diye hemen halledelim diyo ama olsun
ya benim rüya değil ciddi ciddi berbat geççek kınam kesinleştine bindallıda ne başka bişide hevesim kalmadı artık ailem işi berbat etcek
seninki anlayışlı o zaman benimki ateş püskürtüyor bi dur neyin gazına geliyon hemen diye :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?