2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Şu an düşündümde biz bayanlar ne kadar ayrıntılı düşünüyoruz ya, yok çorabıydı yok küpesiydi, yemeğiydi ıvırıydı zıvırıydı Erkekler çekiyo takım elbiseyi hoooop bittii.

bu belirlenen tarihler hiç olmuyor uymuor:)

kısmet canım daha erkende olabilir sizinki

aynen ne saç derdi ne makyaj derdi var ya

Yok ya onun da ayrıntısı çok, rengiydi dokusuydu yok bizim elbiselerle uyumuydu falan. Gerçi onu da biz kızlar düşünüyoruz

bu belirlenen tarihler hiç olmuyor uymuor:)

kısmet canım daha erkende olabilir sizinki
Evet yaa erkenden plan yapmak istemiyorum. Kısmet diyip susuyorum

Kızlar ben çıkıp biraz ders çalışayım.
Öptüm sizi

selam kızlaar nabersiniz :) hayalleri kurup kurup sonra aaamaan daha çok erken sezonu başlamış he hiçte erken değil kızlar şimdiden seçmek lazım herşeyi düğün günü düğün tarihi gelinlik damatlık herşey hazır olmadan bizim gönlümüz rahat eder mi hiç ?

De tabi canım darısı basına darısı basınızaaa hımm mat alayım o zaman isteme nişanla bir olacak canım ona uzun abiye aldık ne giyerse giyim belli olmayacak evde parlak var hic acılmamıs mat alayım 2 tane :44ff ben cok cabuk kacırıyorum onları yedekler mutlaka olmalı bi bakmıssın geceye mat ile baslayıp parlak ile bitirmişim

vayy vayy ne güzel bir duygu olur hem senin için hem kaynanan içinneden kız zaman cok kısa bakma öyle taaa 2015 denildigine

evet kesinlikle neye büyük konussak basımıza geliyo

Pentinin mat bronz çorabı var onada bi bak derim. Mat olduğu için ayağında çorap olduğuda pek belli olmuyo
bakayım bi ugrayım ben avmdeki pentiye

sorma canım ya corap düşünülecek şeymi ama işte düşünüyorum ne kadar detaycıyız dedigin gibi sevdigime daha kıyafet bulamadık onda hic panik yok :44:

kızlar nişan elbiseler nasıl

göğüs dekoltesi o şekilde olmayacak tabi

aslında cok haklısın canım cokk bak mesela çok şükür isteme+nişandaki elbiseyi aldık cok rahatım kafamda bu konuda soru işareti aman ne yapıcam yok herseyi düşünmek lazım kafanda hersey oturmalı

aynen edacım boş yere büyük lokma yıt büyük konuşma dememişler

kızlar Eki Görüntüle 836690 Eki Görüntüle 836691 nişan elbiseler nasıl

göğüs dekoltesi o şekilde olmayacak tabi

çok güzeller canım moru cok seviyorsun anlasıldı ikinci elbise gibi bir model denemiştim baya önce meraktan ve çok begenmiştim bende kına için bakabilirim..kızlar bu arada kına için nasıl istiyorsunuz? ben nikah olacagı için kınadada kabarık giymek istiyorum..yani şu anki düşüncem bu yönde :44:gelinlik kadar olmasada ona yakın bi kabarık vee bindallı giymek İSTEMİYORUM (büyükte konusmuyorum tamammm )

Masallah o baya pahalıya almıs sanki :26:biz annemle alışkınız sarmaya sarar sarar atarız buzluga
Evet canım ama oldukça kaliteli ve güzel duruyor böyle bel kısmında kat dantel var altı tül ama arkaya dogru dantel arka tarafı uzun kuyruk dantel üstü straplez dantel kolları uzun dantel olacak nasipse işte bakalım bana onda durdugu kadar güzel duracakmı hayallerimde tamamen dantel olan modeller vardı ama nasip gerçekten zaman gösterir artık Bizde alışıgız kuzum sarmaya böregede fazla kişi olunca fazla fazla sarmak gerek ince
Doğru söylüyosun bacım

Sen içini ferah tut canımcım

pudra toz pembe veya veya mor rengi olacak elbisem canım .
ben kınada kabarık giymek istiyorum bindallıda şart tabi :)
ayy geçenlerde rüyamda kınam oluyor hiçbir hazırlık yok bindallı yok öyle kına gecesi yapılıyordu garip bir rüyaydı ya sabah kaktıımda inanılmaz etkisndeydim rüyanın

oyyy anlattıgına göre baya güzel gelinlikkk evet canım en azından bu teklifi sunması bile cok güzel birsey

aslında cok haklısın canım cokk bak mesela çok şükür isteme+nişandaki elbiseyi aldık cok rahatım kafamda bu konuda soru işareti aman ne yapıcam yok herseyi düşünmek lazım kafanda hersey oturmalı

kesinlikle öyle kafanda kurup huzursuz olmaktansa herşey belirli olur rahat edersin.. bizim yapımız bu böyle şeyleri düşündükçe paniğe kapılıyoruz niyeyse.. erkekleride çok sıkıyor aksine herşeye karar verip hazır tutma hevesimiz ama yapcak bişi yok gülü seven dikenine katlanır yane

Ben sevemiyorum bindallıyı birde elbisemi tadını cıkarmak istiyorum sonuna kadar
Off o rüyalar kabus kabuss bende ne zaman birseye hazırlansam hep bu tarz rüyalar görürüm hersey aksine gider ben yetişemem hazırlıklar yoktur Allah korusun hep rüya olarak kalsınlar

Kızlarr size bir sorum var son zamanlarda (rimelimi degiştirmedim) gece gözümdeki rimel ve kalemi sildikten sonra gözümde siyah ip gibi uzaya şeyler olusuyo..resmen ip gibi cekiyorum geliyo sürekli aynı :44:cok sinir olmaya basladım neden böyle ? maybelline marka kulanıyorum bu arada

demek tek degilmişim ben herseyi planlarken sevdigim sakin ol o zaman gelsin bakarız ayarlarız diyo gerci artık huyumu bildiginden kafama takmıyım diye hemen halledelim diyo ama olsun

ya benim rüya değil ciddi ciddi berbat geççek kınam kesinleşti ne bindallıda ne başka bişide hevesim kalmadı artık ailem işi berbat etcek

demek tek degilmişim ben herseyi planlarken sevdigim sakin ol o zaman gelsin bakarız ayarlarız diyo gerci artık huyumu bildiginden kafama takmıyım diye hemen halledelim diyo ama olsun

seninki anlayışlı o zaman benimki ateş püskürtüyor bi dur neyin gazına geliyon hemen diye :s

ya benim rüya değil ciddi ciddi berbat geççek kınam kesinleşti ne bindallıda ne başka bişide hevesim kalmadı artık ailem işi berbat etcek

seninki anlayışlı o zaman benimki ateş püskürtüyor bi dur neyin gazına geliyon hemen diye :s

kuzum ne oldu neden böyle düşünüyorsun şimdi?
Masallah canım çok şükür nazar degmesin anlayıslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…