- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
oyyy anlattıgına göre baya güzel gelinlikkkevet canım en azından bu teklifi sunması bile cok güzel birsey
Kızlarr size bir sorum var son zamanlarda (rimelimi degiştirmedim) gece gözümdeki rimel ve kalemi sildikten sonra gözümde siyah ip gibi uzaya şeyler olusuyo..resmen ip gibi cekiyorum geliyo sürekli aynı :44:cok sinir olmaya basladım neden böyle ? maybelline marka kulanıyorum bu arada
ya benim rüya değil ciddi ciddi berbat geççek kınam kesinleştine bindallıda ne başka bişide hevesim kalmadı artık ailem işi berbat etcek
kuzum ne oldu neden böyle düşünüyorsun şimdi?
Masallah canım çok şükür nazar degmesin anlayıslı
İnşallah nasip olursa o zamanlar denedigimde buraya eklerim kuzumSunması bile güzel gerçekten olur ya da olmaz söylemesi teklif etmesi güzel
Bende maybelline kullanıyorum canım sarı tombullardan mor yazılı olanınıçok memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım neden öyle olduki sende canım bir bozuklukmu vardı acaba rimelde birkaç gün ara verip kullan diycem ama seninle ilgili oldugunu sanmıyorum kozmetik yerlerine bir danış istersen canım :26:
annemgil tutturdular kapı önü diye bizim sitenin arka bahçesi bomboş bi alan genelde sitedeki tüm kızlar orda yapar kınalarını ama nişanlım istemiyor açık alan kadınlar arası kapalı yer olsun istiyor ama annemler sağolsun kabul etmiyorlar eğer böyle olursa kös kös oturacağım erkekli ortamda oynamama imkansız izin vermez üstelik kayınvalidemler hacı düğünlere gitmezler günah diye durmazlar orda diyor benimki kınayı yakar giderler diyo annemlerde salon tutarsanız ben gelmem diye yemin etti her koşulda rezil olcak günümkaç gündür ağlıyorum çıkış yolu bulamıyorum geçen üstüme geldiler baya bizim dediğimiz olcak karışamassın sen diye kına benim siz kimsiniz dedim sinirle baya kırdım bizimkileri hepten batırdım napcam ben
maşallah subhanallah rabbim hep anlayışlı kılsın hep böyle olsun inşallah sevdiceğin..
annemgil tutturdular kapı önü diye bizim sitenin arka bahçesi bomboş bi alan genelde sitedeki tüm kızlar orda yapar kınalarını ama nişanlım istemiyor açık alan kadınlar arası kapalı yer olsun istiyor ama annemler sağolsun kabul etmiyorlar eğer böyle olursa kös kös oturacağım erkekli ortamda oynamama imkansız izin vermez üstelik kayınvalidemler hacı düğünlere gitmezler günah diye durmazlar orda diyor benimki kınayı yakar giderler diyo annemlerde salon tutarsanız ben gelmem diye yemin etti her koşulda rezil olcak günümkaç gündür ağlıyorum çıkış yolu bulamıyorum geçen üstüme geldiler baya bizim dediğimiz olcak karışamassın sen diye kına benim siz kimsiniz dedim sinirle baya kırdım bizimkileri hepten batırdım napcam ben
maşallah subhanallah rabbim hep anlayışlı kılsın hep böyle olsun inşallah sevdiceğin..
Böyle dost herkese lazım ne övdük kızı be
bende mor olup üstünde siyah yazı olandı sanırımbende memnundum ama anlamadım tarihi falan varmıdır onların gecmişmidir :26: magazada ne kadar kaldı bilmem ama ben alalı 2 yıl paketi acıp kullanmaya baslayalıda 1 yıl oldu :26:bozulmusmudur ne kadar dayanır bi rimel :44:
Canım ya ailen neden böyle yapıyo ki kına sizin kınanız siz tuttuktan sonra para istemezssin onlardan..ev büyük mü canım ? arkadasımın evi 120 m2 falandı evde yaptılar o kadar güzel oldu o kadar güzel olduki anlatamam..hic ummazdım evde kına o kadar güzel olsunhem bu sekilde ikisininde ortası olmus olur :44:
Amin canım inşallah..
Anladım canım peki annen neden salona yanaşmıyorki nazla tatlı dille yaklaşsan anlayışla karşılamazmı kızının gününün mahvolmasını istermi canım bence yumuşar annen birkere daha konuş kırılmaz ailemiz bize çok kalabalık olmayacaksa evde yapın o zaman diycem ama nekadar uygun olur senin için üzme kendini lütfen demesi kolay ama kendini yıpratarak daha kötü olur
Çok övdük beSüresi varmı bilmiyorum canımcım ama seninde çok zaman geçmiş bence 1 yılda bitiremedinmi kız rimeli
Anladım canım peki annen neden salona yanaşmıyorki nazla tatlı dille yaklaşsan anlayışla karşılamazmı kızının gününün mahvolmasını istermi canım bence yumuşar annen birkere daha konuş kırılmaz ailemiz bize çok kalabalık olmayacaksa evde yapın o zaman diycem ama nekadar uygun olur senin için üzme kendini lütfen demesi kolay ama kendini yıpratarak daha kötü olur
Çok övdük beSüresi varmı bilmiyorum canımcım ama seninde çok zaman geçmiş bence 1 yılda bitiremedinmi kız rimeli
benimde aklımda geçti ev ama sülale baya kalabalık bize değil 120 520 m2 olsa yetmez gibi geliyor ki evde o kadar büyük değil.. nikahım oldukça kalabalık olucak tahminim ama kına konusunda tamamen fikirsizim bide şehir dışından akrabalarda gelcek.. bizim en alt katta akrabamız oturuyor en kötü onun evi boşaltmayı düşünüyorum onun salon biraz daha geniş zemin kat olduğundan oturma odasıyla salon bitişik daha geniş orayı düşünüyorum ama genede sığmamızdan endişeliyimya asıl sorun şuki onlar benim ailem hakkında iyi düşünmicekler şimdi bi salon tutamadılar gibi düşüncekler ve ben bunu yediremiyorum kendime maddi durumda hiç öyle zayıf falan değil marketimiz var istese salonu satın alır peder ama bu konuda çok agresif nişanımda son 5 gün kala zorla tutturduk hala söylenir benimki baban yüzünden doğru dürüst kimseyi çağıramadık diye önce aile arası son dakika salon yaptık haklı tabi tam bi son dakikacı babam ve ben kendimi çok ezik hissediyorum bu şekilde..
canım ben aldıgımda anneler günü kampanyası vardı 2 tane aldım 1 tanesi bitti sonra 2. yi actım ve acalı 1 yıl oldu bitmedibide işsiz kaldım ya ancak dısarı cıkarken sürdüm haliyle bitmedi dahada bitmez
canım bence bu sekilde içinde kalacagına evde yapmayı düşün derimcanım ya sen calısıyormuydun sen ödesen ? yada nişanlın ödemez mi hic ezik hisetme senin bir sucun yokki
annem yumuşamanın y sini göstermiyor eğer beğenmiyorlarsa atsın yüzüğü diyecek kadar inatçı bu konudaher yolu denedim hatta hocayı yolladım babama haram erkekli kadınlı oyunlu ortam diye nafile
sorun ödeme değil zaten inattan diyorumya istese satın alır o salonu ama kabul etmiyor hiç bişekilde illa kapının önü diyorlar çalışmak istiyorum ama bunada müsade yok okulun bitsin öyle diyorlar biriktireyim diyorum yada o tutsun diyorum iyi git tut salonu ama biz ayak basmayız kimsede gelmez diyorlar.. evde yapmak şart oldu zaten başka çarem yok ama oldukça buruk bi gün olacak benim için heves meves kalmadı artık
canım ben aldıgımda anneler günü kampanyası vardı 2 tane aldım 1 tanesi bitti sonra 2. yi actım ve acalı 1 yıl oldu bitmedibide işsiz kaldım ya ancak dısarı cıkarken sürdüm haliyle bitmedi dahada bitmez
Bu kadar inat yapması enteresan geldi bana canım ama annen senden ayrılmanın verdigi gerginlikte var sanırım sen düşündügün gibi en kötü alt katınızı boşalt dene derim herkes eglenmenin derdinde zaten diger odalarda bile oynayan olur kına yakma esnasında salonda bile tıkış tıkış olunuyor kim napıyor anlayamıyorsun hiç dert etmede salon tutamadılar diye söylenecekler falan diye tercihimiz böyle diyip geçiştiriceksin canımcım kimisi özellikle evinde yapmak istiyor bahçesinde ya da herkesin kendi tercihi senin günün nasıl tuhaf karşılarlarki istedigin yerde yaparsın yani annenle erkek arkadaşının tarafı arasında orta yolu sen bulacaksın canım napacaksın
annem her konuda inatçı zaten ablamın aşağıda oldu senin ne özelliğin var diye inat yapıyor evlatlarını ayıramazmış.. ablam normalde kapalı ama düğün ve kınasında açıktı ve eniştemde böyle konulara kafa yormazdı ben günlük hayatta pardesüsüz çöp atmaya gitmeyen insanım o kadar erkeğin içinde oynamam yakışık alırmı ki benimkide hayatta izin vermez.. bizim köylüler oyunu çok severler bi bakıma maksatta milleti oynatmak babam erkekleri napcaz dedi ben kalakaldım zaten kına kadınlar arası olur ne erkeği diye ama bizde bu var niyeyse illa o kaşıklar kırılacak meydanda (konyalıyız) olmadı kapının önünü erkeklere açıp bende o akrabamın evinde hanımlar arası yapcam ama nişanlım gönlümün salon tutmaktan yana olduğunu biliyor çünkü hep böyle hayal ettik annemlerin bu kadar sert çıkcağını tahmin etmemiştim o yüzden zaten anneme karşı bi zıtlık beslemeye başladı şimdi yani ok yaydan çıktı artıkorta yolu nerden çıkartırım bilemiyorum..
Merhaba kızlar,
Bir konuda fikre ihtiyacım var. Geçen hafta nişanlandım ve sevgilim 2014 yazında düğün istiyor, ikimizde farklı şehirlerdeyiz. Ancak kendisi öğretim üyesi olduğundan eylül-ekim gibi 6 aylık bir yurtdışı eğitimine gidecek, büyük ihtimalle. Ben şu an İstanbul'da çalışıyorum o küçük bir ilde. Düğünü yapalım 2-3 ay sonra o gitsin mi yoksa gelsin 2015'te mi yapalım bilemedim. Siz olsanız neye karar verirdiniz?
Şimdiden teşekkürler.
ve an itibariyle annem o akrabanın evinede karşı çıktı kapının önü diyor başka bişi demiyoroffff..........
Anladım kuzucum bitirmek için 2 kat falan sür daha çabuk bitiyor öylebanada rimel dayanmıyor biraz duruncada kuruyorlar zaten dedinde aklıma geldi öyle bir kampanyadan bende eyeliner aldım birtanesini bulamıyorum nasıl dert oldu içime evde bulamıyorum ya aklıma getirdin bak
Merhaba kızlar,
Bir konuda fikre ihtiyacım var. Geçen hafta nişanlandım ve sevgilim 2014 yazında düğün istiyor, ikimizde farklı şehirlerdeyiz. Ancak kendisi öğretim üyesi olduğundan eylül-ekim gibi 6 aylık bir yurtdışı eğitimine gidecek, büyük ihtimalle. Ben şu an İstanbul'da çalışıyorum o küçük bir ilde. Düğünü yapalım 2-3 ay sonra o gitsin mi yoksa gelsin 2015'te mi yapalım bilemedim. Siz olsanız neye karar verirdiniz?
Şimdiden teşekkürler.
ve an itibariyle annem o akrabanın evinede karşı çıktı kapının önü diyor başka bişi demiyoroffff..........
Bence sen orta yolu bulmuşsun canımcım dedigin gibi kapının önünde erkekler oynar annenin babanın istedigi olur evde bayanlar toplanır erkek arkadaşının tarafının dedigi gibi bayanlar arasında oynarsınız isteyen bayan yakınlarınızda erkeklerle oynar kına yakılırken ister aşagıda toplanırsın ister evde yakarsın bence bu şekilde çok yapan vardır canını sıkma çokta güzel bir gece olur güzel düşün güzel olsun kuzum erkek arkadaşın biliyor içini belki ama bence böylede çok güzel olacak diyip onunda gönlünü hoş tutabilirsin evet hepimizin kafasında hayallerinde birşeyler vardır ama bazılarını malesef tamamlamaya imkanlarımız el vermiyor bizde ne yapıyoruz en olurunu seçip onunla mutlu oluyoruz önemli olan sevdigine kavuşman gerisi zaten siz mutlu olduktan sonra her ortam güzel olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?