2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Her halukarda ailemden ayrıyım o yüzden kararsız kalıyorum

İnşallah canım ben umutluyum bence orta yolu bulunacak şuan direk annen inat yapsada yaklaştıkça birşeyler olacak gibi geliyor görüşürüz sonra canım kolay gelsin

Her halukarda ailemden ayrıyım o yüzden kararsız kalıyorum

Aileden ayrıysanız orası farklı oldu şimdi o zaman 2014 istiyorsa sevdiginiz sizin içinde sorun yoksa öyle yapın resmi nikahınız olarak beklemiş olursunuz güveniyorsanız sevdiginize öylede beklemenin bir mahsuru yok Bu arada nişanınız hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

Son düzenleme:

Ben olsam beklerdim ondan sonra yapardım

Bitirdin sen onu bitirdin rahat ollll

Diyorsun öyle düşüneyim o zaman kuzum
Güvenle ilgili problem yok ama hangi ilde yalnız yaşamak daha zor olacak onu kestiremiyorum. Teşekkür ediyorum ve amin diyorum hayırlısıyla doğru kararı veririz umarım.

Sevdiginizin bulundugu şehirde yaşamak daha zor olur kanaatimce bulundugunuz şehirde arkadaşlarınız ortamınız vardır işiniz varmı bilmiyorum ama ilk başta oraya gittiginizde muhakkak zorlanacaksınız eşiniz olmadan dahada çok zorlanacaksınız 2014 de illa olmasını istemenizin önemli bir sebebimi var peki sevdiginiz için nikahımız olsun öylemi gideyim istiyor geldiginde yapsanız çokmu farkı olurki şimdi herkesin bir planı var tabiki o yüzden fazla karışmak haddime değil ondan soruyorum hayallerimizde bile beliriyor bazı tarihler çünkü

slm kızlar bende 2014 gelini olacam inşallah hemde kış gelininasıl olacaak bilmiyorumdüğünüm2 şubatta ama hala gelinlik bakmadım çok soğuk olurmu acaba

slm kızlar bende 2014 gelini olacam inşallah hemde kış gelininasıl olacaak bilmiyorumdüğünüm2 şubatta ama hala gelinlik bakmadım çok soğuk olurmu acaba

Hayırlı olsun hangi şehirde olduğuna göre değişim gösterir mutlaka :)

Hoşgeldin canım aramıza ne güzel kış gelinisin maşallah hangi ilde olduğuna göre değişir bence kuzenimin kışdı düğünü ocaktaydı o kadar dondurucu olmadı biz İstanbuldayız sürekli arabayla biryerlere gidiliyor zaten güzel planlanırsa hiçbir sorun çıkmaz kar yagsa bile karlar içinde resim çektirmek bile ne güzel olur Gelinlik bakmaya başla ama bence diktirmek istersin 2-3 ayı buluyor istedigin gibi birşeyler olsun istersen geç kalma derim ben

istanbulda yaşıyorum ama düğün ELAZIĞ da olacak orası cok soğuk oluyor umarım iyi geçer seninde dediğin gibi en güzel yanı karların üzerinde fotoğraf çektirmek gelinlik diktirmeyi düşünüyorum o zaman başlamak lazım 3 ay kaldı

bu arada hoşbulduk siteyi çok beğendim bir çok konuda yardımcı oluyor[/I]

Kesinlikle başlamalısın canım istedigin gibi yetişmesini istiyorsan başlarsan rahat rahat yapılır istedigin gibide olur inşallah
bu arada hoşbulduk siteyi çok beğendim bir çok konuda yardımcı oluyor[/I]

Evet istedigin merak ettigin herşeyi rahatlıkla bulabilirsin çeyiz ürünlerinden tut gelinliklere bir derdim var bölümünden tut sevgi sorunlarına herşey var canım

oh oh cok iyi
dugunu ne zaman dusunuyorsunuz asagi yukari bi tarih var mi aklinizda ?

Nisan sonu yada mayıs bası diyoruz hep..babamda onay verdi amaa kısın evlenemeyiz donarız diyen sevgilim babamla tanıstıgı gün evden cıktı vee nişandan hemen sonra evlensek mi dedi ama düşünüyoruz hem soguk hemde telaşları üst üste yasamak bir anda zor olacak sanki hedefteki aylara hersey tam yetişir gibi bilemiyorum :44: hele anneme kalsa durun daha 2 sene nişanlı kalın diyo

Hos geldin oyy şubat gelinide varmıs gelinlik bakmaya mutlaka basla canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…