- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hep tek süüryorum öyle deneyim barioyy kıyamam bitirmiş olmayasın ? yada birine vermişsindir iyi düşün
Merhabalar ben kendi fikrime dayanarak başka şehire gideceksiniz değilmi anladığım kadarıyla belki sizin şehrinizde olsaydınız evlenin derdim aileniz yakınınızda onlarda kalırsınız kardeşiniz sizinle durur diyecegim ama başka şehirde biraz zor olur gibi geliyor sonuçta evlendiginizde yılın yarısını ayrı geçirdikten sonra bir yarı yıl daha durup evlenip eşimle evimize geçmek isterdim benim kanaatim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Off çok üzülüyorum böyle duyunca ya
bu olumlu yanıtım için çok teşekkürler tavsiyene uyacağım normalde hep pozitifim ama bu konuda niyeyse olamadım çünkü ailemin tutumu bana ters geliyor canımı sıkıyor bide kime derdimi açsam ya nişanlın haklı ya ailen haklı diye üstüme geliyor hepten içime oturuyor nişanlımda kanmaz ne dersem diyeyim çünkü beni benden iyi biliyor bu evden mutsuz ayrılma fikrine katlanamıyorum her halttan mutlu olurum ben ama eşim diyeceğim insan huzursuz ve mutsuzken ben ne kadar olabilirim bilemiyorum umarım dediğin gibi olur ve bi olur yolunu bulur mutlu ayrılırım evimden..
ve bana bu kadar ters davranan ailemin işlerine koşturmak üzere babama yardıma gidiyorum akşam burda olacağım görüşürüz inşallah tekrar teşekkürler herşey için iyiki varsınız..
Her halukarda ailemden ayrıyım o yüzden kararsız kalıyorum
Merhaba kızlar,
Bir konuda fikre ihtiyacım var. Geçen hafta nişanlandım ve sevgilim 2014 yazında düğün istiyor, ikimizde farklı şehirlerdeyiz. Ancak kendisi öğretim üyesi olduğundan eylül-ekim gibi 6 aylık bir yurtdışı eğitimine gidecek, büyük ihtimalle. Ben şu an İstanbul'da çalışıyorum o küçük bir ilde. Düğünü yapalım 2-3 ay sonra o gitsin mi yoksa gelsin 2015'te mi yapalım bilemedim. Siz olsanız neye karar verirdiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Çok kullanırım aslında bitirme ihtimalimde var ama sanki digerini açtım onu bir yere koymuştum ama bulamadım bir daha
Edaa, sticker yapmissin
Ay tebrik ederim kuzum
Nerede olacak nisanın?
Aileden ayrıysanız orası farklı oldu şimdi o zaman 2014 istiyorsa sevdiginiz sizin içinde sorun yoksa öyle yapın resmi nikahınız olarak beklemiş olursunuz güveniyorsanız sevdiginize öylede beklemenin bir mahsuru yokBu arada nişanınız hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin mutluluklar dilerim [/
Güvenle ilgili problem yok ama hangi ilde yalnız yaşamak daha zor olacak onu kestiremiyorum. Teşekkür ediyorum ve amin diyorum hayırlısıyla doğru kararı veririz umarım.
Ben olsam beklerdim ondan sonra yapardım
Bitirdin sen onu bitirdin rahat ollll
Güvenle ilgili problem yok ama hangi ilde yalnız yaşamak daha zor olacak onu kestiremiyorum. Teşekkür ediyorum ve amin diyorum hayırlısıyla doğru kararı veririz umarım.
Hemende farkedermişşşş
Sağol canım ama aslında tam tarih belli degil 1 hafta sonrasındada olabilirevde olacak kuzum isteme-söz-nişan 3ü 1 arada kahve gibi
slm kızlar bende 2014 gelini olacam inşallah hemde kış gelininasıl olacaak bilmiyorumdüğünüm2 şubatta ama hala gelinlik bakmadım çok soğuk olurmu acaba
Yani normal kimse istemez beklemek ama evli olupda beklemek daha zor sanki. BilemedimNe beklemeye ne gitmesine gönlüm razı oluyor sanırım o yüzden kararsız kalıp netleştiremiyorum
slm kızlar bende 2014 gelini olacam inşallah hemde kış gelininasıl olacaak bilmiyorumdüğünüm2 şubatta ama hala gelinlik bakmadım çok soğuk olurmu acaba
Hoşgeldin canım aramıza ne güzel kış gelinisin maşallah hangi ilde olduğuna göre değişir bence kuzenimin kışdı düğünü ocaktaydı o kadar dondurucu olmadı biz İstanbuldayız sürekli arabayla biryerlere gidiliyor zaten güzel planlanırsa hiçbir sorun çıkmaz kar yagsa bile karlar içinde resim çektirmek bile ne güzel olurGelinlik bakmaya başla ama bence diktirmek istersin 2-3 ayı buluyor istedigin gibi birşeyler olsun istersen geç kalma derim ben
Hoşgeldin canım aramıza ne güzel kış gelinisin maşallah hangi ilde olduğuna göre değişir bence kuzenimin kışdı düğünü ocaktaydı o kadar dondurucu olmadı biz İstanbuldayız sürekli arabayla biryerlere gidiliyor zaten güzel planlanırsa hiçbir sorun çıkmaz kar yagsa bile karlar içinde resim çektirmek bile ne güzel olurGelinlik bakmaya başla ama bence diktirmek istersin 2-3 ayı buluyor istedigin gibi birşeyler olsun istersen geç kalma derim ben
istanbulda yaşıyorum ama düğün ELAZIĞ da olacak orası cok soğuk oluyor umarım iyi geçer seninde dediğin gibi en güzel yanı karların üzerinde fotoğraf çektirmekgelinlik diktirmeyi düşünüyorum o zaman başlamak lazım 3 ay kaldı
bu arada hoşbulduk siteyi çok beğendim bir çok konuda yardımcı oluyor[/I]
oh oh cok iyi
dugunu ne zaman dusunuyorsunuz asagi yukari bi tarih var mi aklinizda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?